Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Violation reports
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2, 3, 4
FrAgMaKeR
В тази тема съобщавайте за нарушения в сървъра от страна на играчи или администратори или сигнализирайте за наличието на хакери в сървъра.

nickVIP
Цитат(Крадец на рози @ May 30 2007, 13:42) *
Тук е мястото, не тук или тук.

За да викнете администратор поради играч с непозволени приставки а.к.а. хакерите, пишете тук. Ако има някой абюзър не му отвръщате, а пишете тук.
Ако сте недоволни от някой администратор, използвал си правата неправомерно пак тук. Но всички обиди и нападки ще бъдат санкционирани.
Двайте нужната информация за конкретния случай.

Перфектно.
А задалжително ли е да са обиждали мен зада кача пика,или просто които е псувал независимо мен или съотборник. mrgreen[1].gif
Крадец на рози
Не, не е задължително, всякакъв вид нарушения. Стига да ги има де :>
nickVIP
Цитат(Крадец на рози @ May 30 2007, 21:19) *
Не, не е задължително, всякакъв вид нарушения. Стига да ги има де :>

Аиде от мен да мине аз ще покажа първите псувни ТУК. 3d_aim_dust са от днеска а другите са по стари.И ако несе лъжа имаше адин и нищо не прави.
ogata
Извинявам се за думите на съотборника ми . Официално е предупреден.
The Shaman
Бляк Майн и Роналдо са предупреждавани многократно...Към Админите.При още веднъж подобно държание от тяхна страна да им бъде наложено наказание според правилата.Наложете им почивка от поне 444 но с рийзън...
K_f_R
аа.днес в цс 1 играх от към 11 до към 13 часа е сички се смляха от псувни,просто толкова много псуване на 1 място не съм виждал.бъу продъжават които иска да намине да разчисто!
Крадец на рози
Към God like Hack; Още веднъж да ме напсува и му давам почивка, доволно време и в двата сървъра. Shotgun.. също. То не е един път...
The Shaman
Вижте,понякога си се псуваме помежду си просто на майтап.Трябва да се разграничават тези неща.
Крадец на рози
Цитат(The Shaman @ Jun 3 2007, 19:03) *
Вижте,понякога си се псуваме помежду си просто на майтап.Трябва да се разграничават тези неща.

A когато ти играят трима и ги разбиваш, те те псуват. Няма прошка следващия път.

П.П. Стига ме банвай :>
The Shaman
До сега не се е случвало да банна някой незаслужено...Просто няма такъв случай.
Sharo
BG_MAFIQ в цс2 с хак...демо немам некой дойди го банне dry.gif

излезе dry.gif
bLex
направете ме админ и идвам smile.gif бтл вече съм с нов ник
doA.Bo/|eH MuTHu4aP
Крадец на рози
Няма го вече, не го хванах :>
Sharo
cs2 dobra sre6ta хак имам демо ся некой бържи да го бан!
batvase
Не че съм админ,ама вече се е махнал.
Sharo
Цитат(batvase @ Jun 4 2007, 18:19) *
Не че съм админ,ама вече се е махнал.

нее шамана го банна smile.gif
ето и който иска да гледа демото
><
The Shaman
бАЯ...Оправихме ги :>
bLex
aaaaa
The Shaman
Гледам си го запушил нещо там ?!?
bLex
не тва беше начало на нов рунд.а тва дааа щото ми излезнаха 5 пред мене biggrin.gif
K_f_R
Цитат(Cs_GoD @ Jun 4 2007, 22:05) *
не тва беше начало на нов рунд.а тва дааа щото ми излезнаха 5 пред мене biggrin.gif

пича просто не му издържаха нервите,за първи пъ изпсува,а и ти беше вързал 3ма не 5ма 18.gif
bLex
ако мислиш че помня biggrin.gif
K_f_R
assasin i puma в цс1 и 2мата са със спееед по фаст ако може
The Shaman
Няма по фаст...Омръзна ми да пиша в админ форума и никой да не чете !!!! Пиша на Астер,той нещо и във форума е само на стендбай май ?!?! Дайте ми права в единицата защото от западнал ще се превърне в умрял сървър.Разни ебалници си пробват хаковете и то по двама,трима наведнъж а умрял админ не влиза !!! Е тва имах да казвам.Да се доказвам няма смисъл.Играч може да не съм,но за админ ставам,което е по-важното.В единицата не влизам докато някой не ми пише с добра новина за правата ми.Това не е заплаха а просто съвет за оцеляване на сървъра...

п.п.Между другото няма да е лошо да се дадат и права на останалите админи в двойката и за единицата...Минимални,но все пак да можем да оправяме по някой ебалник...За думите ще ме извините...
K_f_R
Цитат(The Shaman @ Jun 5 2007, 20:20) *
Няма по фаст...Омръзна ми да пиша в админ форума и никой да не чете !!!! Пиша на Астер,той нещо и във форума е само на стендбай май ?!?! Дайте ми права в единицата защото от западнал ще се превърне в умрял сървър.Разни ебалници си пробват хаковете и то по двама,трима наведнъж а умрял админ не влиза !!! Е тва имах да казвам.Да се доказвам няма смисъл.Играч може да не съм,но за админ ставам,което е по-важното.В единицата не влизам докато някой не ми пише с добра новина за правата ми.Това не е заплаха а просто съвет за оцеляване на сървъра...

п.п.Между другото няма да е лошо да се дадат и права на останалите админи в двойката и за единицата...Минимални,но все пак да можем да оправяме по някой ебалник...За думите ще ме извините...

ако забелязваш админ форума и аз и крадеца го четем и май сме само 3мата,казах го тука некъв ми вика имаш права в 2 защо нямаш в 1 и аз confused.gif ми незнам питай некой confused.gif тъй че амй съанахме 2ма!

Cs God усокой са малко бе,насякаде спри се някой хубав ден ше получиш.
Бту.Крадец или шамана да цъкнат новия пас няма да е зле ?
bLex
ето ме насреща бях там докато бяха с хаковете но какво да направя кат няям права sad.gif
The Shaman
Вътре бяхме трима админа от двойката...И нищо...
bLex
те кат разбраха че ги фанахме и спряха хаковете единия е с ник пума.... и много често се върти в цс1.и знае че не съм админ.Дайте някой пат го издебна tongue.gif.Един път играеме тоя вика че бил навсякаде админ оптилани еврокоми biggrin.gif
The Shaman
Някой ако срещне @Не ме занимавай ееееее или нещо подобно,директен бан за постоянен инвайт...
bLex
ЕЕ ШАМАНЕ тоя ми е приател моляте ся ;( Ще му кажа да спре ама не банн
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 19:35) *
ЕЕ ШАМАНЕ тоя ми е приател моляте ся ;( Ще му кажа да спре ама не банн

Хуху...аз ако съм админ след тва изказване и на теб ти забивам перма или нещо от сорта на 666 666...щом приятеля ти пуска хак каква е гаранцията че и ти не го пускаш?Абе сгази лука с тва изказване,напрао...админ ше стааш...ако си админ и като го видиш твоя фр с хак и ше му кажеш "аре стига стига"...ясна е хавата,ясна...
Крадец на рози
Тоя года няма да бъде админ, нека да си писка. Но да бъде баннат, това вече ми допада.
bLex
ем кво майна.Повече няма праи така ако беше сарвара и (ако бях админ)Щях да му кажа да млакне и готоо или щях да го кикна.И истеглих си тапия 1.6 само заради сървъра майна.И не искате ме напраите админ.Вие не сте ме виждали
какво правя с админски права пък ме обвиняяте в някъкви нереални неща.А относно данчо се пак ми е приятел и играем много често заедно в сървъра и затва помолих да не го баннете,а вие ако искате ме слушайте не ви задалжавам
80.72.74.167 ае банвайте го.
K_f_R
Цитат(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 22:48) *
ем кво майна.Повече няма праи така ако беше сарвара и (ако бях админ)Щях да му кажа да млакне и готоо или щях да го кикна.И истеглих си тапия 1.6 само заради сървъра майна.И не искате ме напраите админ.Вие не сте ме виждали
какво правя с админски права пък ме обвиняяте в някъкви нереални неща.А относно данчо се пак ми е приятел и играем много често заедно в сървъра и затва помолих да не го баннете,а вие ако искате ме слушайте не ви задалжавам

в интерес на истината никой не го интересува за какво си качил цс,просто мълчи и някога ще бъдеш забелязан,така се натрапваш и разбираш ли нее приятно ;/
Крадец на рози
Цитат(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 22:48) *

Готово
ludacris
*DEAD* congrats u have done your part : ludacris ti nema6 1 frag deto da neti e slu4aen we mai4kata ti
deiba ne6tasna

*DEAD* congrats u have done your part : nali ta gledam ka strlq6 kat bot

*DEAD* congrats u have done your part : maiakti dieba pedalska ka6iran ti umre maikata

Тва за маиката ме ядосва много
ludacris
Мерси за бързата и коректна реакция на blood
nickVIP
Цитат(ludacris @ Jun 15 2007, 13:59) *
Мерси за бързата и коректна реакция на blood

Също 5 6 човека мерсим на него че смени мапа на bkz_goldbhop и ме кикна след като им казах да пишат вотемап. Сички искаха да си смени картата.Тва че му се скача и има rcon неозночава че ние трябва да сме статисти и да го чакаме да се наиграе.
ludacris
Скачайте и вие
Крадец на рози
На ка крюз пискаха, че искат друг мап, след което смених на джъмп мапа, 2-3 скачаха, останалите са трепеха и двама искахте да сменя. Сещаш ли се вече :> ?
nickVIP
Цитат(Крадец на рози @ Jun 15 2007, 14:18) *
На ка крюз пискаха, че искат друг мап, след което смених на джъмп мапа, 2-3 скачаха, останалите са трепеха и двама искахте да сменя. Сещаш ли се вече :> ?

Дъмосе невиди след кика няколко са почнали да скачат а аз докато бях там, сички се стреляха и поне трима искаха
др. карта.Добре че беше пуснал /ff за да ни е по интересно.
На крюз не видях да си питал кои какъв мап иска и небише пуснал воте за карта.
The Shaman
Кой беше тоя @Alukard бре !?! Баннат перм.
Крадец на рози
За хак?
The Shaman
Wall и aim ...100%
Tedo1912
хххх и той ли се е изкушил,кат го вида ще го науча
The Shaman
На 100%...Демо не прявя,но не съм човек който гони за спорта...
radotooo
банан mad.gif
bLex
але хора има един в сървъра в момента Аз Ли Бях се пише и е с хак
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jul 18 2007, 16:33) *
але хора има един в сървъра в момента Аз Ли Бях се пише и е с хак

- - -

---
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.