FrAgMaKeR
May 30 2007, 12:42
В тази тема съобщавайте за нарушения в сървъра от страна на играчи или администратори или сигнализирайте за наличието на хакери в сървъра.
nickVIP
May 30 2007, 18:19
Цитат(Крадец на рози @ May 30 2007, 13:42)

Тук е мястото, не
тук или
тук.
За да викнете администратор поради играч с непозволени приставки а.к.а. хакерите, пишете тук. Ако има някой абюзър не му отвръщате, а пишете тук.
Ако сте недоволни от някой администратор, използвал си правата неправомерно пак тук. Но всички обиди и нападки ще бъдат санкционирани.
Двайте нужната информация за конкретния случай.
Перфектно.
А задалжително ли е да са обиждали мен зада кача пика,или просто които е псувал независимо мен или съотборник.
Крадец на рози
May 30 2007, 20:19
Не, не е задължително, всякакъв вид нарушения. Стига да ги има де :>
nickVIP
Jun 2 2007, 22:59
Цитат(Крадец на рози @ May 30 2007, 21:19)

Не, не е задължително, всякакъв вид нарушения. Стига да ги има де :>
Аиде от мен да мине аз ще покажа първите псувни
ТУК. 3d_aim_dust са от днеска а другите са по стари.И ако несе лъжа имаше адин и нищо не прави.
Извинявам се за думите на съотборника ми . Официално е предупреден.
The Shaman
Jun 3 2007, 10:20
Бляк Майн и Роналдо са предупреждавани многократно...Към Админите.При още веднъж подобно държание от тяхна страна да им бъде наложено наказание според правилата.Наложете им почивка от поне 444 но с рийзън...
аа.днес в цс 1 играх от към 11 до към 13 часа е сички се смляха от псувни,просто толкова много псуване на 1 място не съм виждал.бъу продъжават които иска да намине да разчисто!
Крадец на рози
Jun 3 2007, 17:52
Към God like Hack; Още веднъж да ме напсува и му давам почивка, доволно време и в двата сървъра. Shotgun.. също. То не е един път...
The Shaman
Jun 3 2007, 18:03
Вижте,понякога си се псуваме помежду си просто на майтап.Трябва да се разграничават тези неща.
Крадец на рози
Jun 3 2007, 18:21
Цитат(The Shaman @ Jun 3 2007, 19:03)

Вижте,понякога си се псуваме помежду си просто на майтап.Трябва да се разграничават тези неща.
A когато ти играят трима и ги разбиваш, те те псуват. Няма прошка следващия път.
П.П. Стига ме банвай :>
The Shaman
Jun 3 2007, 18:23
До сега не се е случвало да банна някой незаслужено...Просто няма такъв случай.
BG_MAFIQ в цс2 с хак...демо немам некой дойди го банне

излезе
направете ме админ и идвам

бтл вече съм с нов ник
doA.Bo/|eH MuTHu4aP
Крадец на рози
Jun 3 2007, 18:57
Няма го вече, не го хванах :>
cs2 dobra sre6ta хак имам демо ся некой бържи да го бан!
batvase
Jun 4 2007, 17:19
Не че съм админ,ама вече се е махнал.
Цитат(batvase @ Jun 4 2007, 18:19)

Не че съм админ,ама вече се е махнал.
нее шамана го банна
ето и който иска да гледа демото
><
The Shaman
Jun 4 2007, 17:59
бАЯ...Оправихме ги :>
The Shaman
Jun 4 2007, 21:01
Гледам си го запушил нещо там ?!?
не тва беше начало на нов рунд.а тва дааа щото ми излезнаха 5 пред мене
Цитат(Cs_GoD @ Jun 4 2007, 22:05)

не тва беше начало на нов рунд.а тва дааа щото ми излезнаха 5 пред мене

пича просто не му издържаха нервите,за първи пъ изпсува,а и ти беше вързал 3ма не 5ма
ако мислиш че помня
assasin i puma в цс1 и 2мата са със спееед по фаст ако може
The Shaman
Jun 5 2007, 19:20
Няма по фаст...Омръзна ми да пиша в админ форума и никой да не чете !!!! Пиша на Астер,той нещо и във форума е само на стендбай май ?!?! Дайте ми права в единицата защото от западнал ще се превърне в умрял сървър.Разни ебалници си пробват хаковете и то по двама,трима наведнъж а умрял админ не влиза !!! Е тва имах да казвам.Да се доказвам няма смисъл.Играч може да не съм,но за админ ставам,което е по-важното.В единицата не влизам докато някой не ми пише с добра новина за правата ми.Това не е заплаха а просто съвет за оцеляване на сървъра...
п.п.Между другото няма да е лошо да се дадат и права на останалите админи в двойката и за единицата...Минимални,но все пак да можем да оправяме по някой ебалник...За думите ще ме извините...
Цитат(The Shaman @ Jun 5 2007, 20:20)

Няма по фаст...Омръзна ми да пиша в админ форума и никой да не чете !!!! Пиша на Астер,той нещо и във форума е само на стендбай май ?!?! Дайте ми права в единицата защото от западнал ще се превърне в умрял сървър.Разни ебалници си пробват хаковете и то по двама,трима наведнъж а умрял админ не влиза !!! Е тва имах да казвам.Да се доказвам няма смисъл.Играч може да не съм,но за админ ставам,което е по-важното.В единицата не влизам докато някой не ми пише с добра новина за правата ми.Това не е заплаха а просто съвет за оцеляване на сървъра...
п.п.Между другото няма да е лошо да се дадат и права на останалите админи в двойката и за единицата...Минимални,но все пак да можем да оправяме по някой ебалник...За думите ще ме извините...
ако забелязваш админ форума и аз и крадеца го четем и май сме само 3мата,казах го тука некъв ми вика имаш права в 2 защо нямаш в 1 и аз

ми незнам питай некой

тъй че амй съанахме 2ма!
Cs God усокой са малко бе,насякаде спри се някой хубав ден ше получиш.
Бту.Крадец или шамана да цъкнат новия пас няма да е зле ?
ето ме насреща бях там докато бяха с хаковете но какво да направя кат няям права
The Shaman
Jun 5 2007, 19:31
Вътре бяхме трима админа от двойката...И нищо...
те кат разбраха че ги фанахме и спряха хаковете единия е с ник пума.... и много често се върти в цс1.и знае че не съм админ.Дайте някой пат го издебна

.Един път играеме тоя вика че бил навсякаде админ оптилани еврокоми
The Shaman
Jun 8 2007, 17:51
Някой ако срещне @Не ме занимавай ееееее или нещо подобно,директен бан за постоянен инвайт...
ЕЕ ШАМАНЕ тоя ми е приател моляте ся ;( Ще му кажа да спре ама не банн
QUOTE(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 19:35)

ЕЕ ШАМАНЕ тоя ми е приател моляте ся ;( Ще му кажа да спре ама не банн
Хуху...аз ако съм админ след тва изказване и на теб ти забивам перма или нещо от сорта на 666 666...щом приятеля ти пуска хак каква е гаранцията че и ти не го пускаш?Абе сгази лука с тва изказване,напрао...админ ше стааш...ако си админ и като го видиш твоя фр с хак и ше му кажеш "аре стига стига"...ясна е хавата,ясна...
Крадец на рози
Jun 8 2007, 20:38
Тоя года няма да бъде админ, нека да си писка. Но да бъде баннат, това вече ми допада.
ем кво майна.Повече няма праи така ако беше сарвара и (ако бях админ)Щях да му кажа да млакне и готоо или щях да го кикна.И истеглих си тапия 1.6 само заради сървъра майна.И не искате ме напраите админ.Вие не сте ме виждали
какво правя с админски права пък ме обвиняяте в някъкви нереални неща.А относно данчо се пак ми е приятел и играем много често заедно в сървъра и затва помолих да не го баннете,а вие ако искате ме слушайте не ви задалжавам
80.72.74.167 ае банвайте го.
Цитат(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 22:48)

ем кво майна.Повече няма праи така ако беше сарвара и (ако бях админ)Щях да му кажа да млакне и готоо или щях да го кикна.И истеглих си тапия 1.6 само заради сървъра майна.И не искате ме напраите админ.Вие не сте ме виждали
какво правя с админски права пък ме обвиняяте в някъкви нереални неща.А относно данчо се пак ми е приятел и играем много често заедно в сървъра и затва помолих да не го баннете,а вие ако искате ме слушайте не ви задалжавам
в интерес на истината никой не го интересува за какво си качил цс,просто мълчи и някога ще бъдеш забелязан,така се натрапваш и разбираш ли нее приятно ;/
Крадец на рози
Jun 8 2007, 23:10
Цитат(Cs_GoD @ Jun 8 2007, 22:48)

Готово
ludacris
Jun 15 2007, 12:32
*DEAD* congrats u have done your part : ludacris ti nema6 1 frag deto da neti e slu4aen we mai4kata ti
deiba ne6tasna
*DEAD* congrats u have done your part : nali ta gledam ka strlq6 kat bot
*DEAD* congrats u have done your part : maiakti dieba pedalska ka6iran ti umre maikata
Тва за маиката ме ядосва много
ludacris
Jun 15 2007, 12:59
Мерси за бързата и коректна реакция на blood
nickVIP
Jun 15 2007, 13:06
Цитат(ludacris @ Jun 15 2007, 13:59)

Мерси за бързата и коректна реакция на blood
Също 5 6 човека мерсим на него че смени мапа на bkz_goldbhop и ме кикна след като им казах да пишат вотемап. Сички искаха да си смени картата.Тва че му се скача и има rcon неозночава че ние трябва да сме статисти и да го чакаме да се наиграе.
ludacris
Jun 15 2007, 13:07
Скачайте и вие
Крадец на рози
Jun 15 2007, 13:18
На ка крюз пискаха, че искат друг мап, след което смених на джъмп мапа, 2-3 скачаха, останалите са трепеха и двама искахте да сменя. Сещаш ли се вече :> ?
nickVIP
Jun 15 2007, 14:02
Цитат(Крадец на рози @ Jun 15 2007, 14:18)

На ка крюз пискаха, че искат друг мап, след което смених на джъмп мапа, 2-3 скачаха, останалите са трепеха и двама искахте да сменя. Сещаш ли се вече :> ?
Дъмосе невиди след кика няколко са почнали да скачат а аз докато бях там, сички се стреляха и поне трима искаха
др. карта.Добре че беше пуснал /ff за да ни е по интересно.
На крюз не видях да си питал кои какъв мап иска и небише пуснал воте за карта.
The Shaman
Jun 21 2007, 19:50
Кой беше тоя @Alukard бре !?! Баннат перм.
Крадец на рози
Jun 21 2007, 19:58
За хак?
The Shaman
Jun 21 2007, 21:28
Wall и aim ...100%
Tedo1912
Jun 22 2007, 08:59
хххх и той ли се е изкушил,кат го вида ще го науча
The Shaman
Jun 22 2007, 17:28
На 100%...Демо не прявя,но не съм човек който гони за спорта...
radotooo
Jul 16 2007, 22:03
але хора има един в сървъра в момента Аз Ли Бях се пише и е с хак
QUOTE(Cs_GoD @ Jul 18 2007, 16:33)

але хора има един в сървъра в момента Аз Ли Бях се пише и е с хак
- - -

---
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.