Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Violation reports
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2, 3, 4
bLex
еми ядосах се ония хакер майна и хем вика че не и хем ни килва с глави преди са сме се показали sad.gif
f0rgy
QUOTE(Cs_GoD @ Jul 18 2007, 17:42) *
еми ядосах се ония хакер майна и хем вика че не и хем ни килва с глави преди са сме се показали sad.gif

Да ти кажа начел съм се на такива "извинения" в еврокома...
bLex
ако искате ме банвайте.Заслужавам си го.
van Nistelrooy
Мися че ей този radoo е хак

demo
bLex
според мен не е
The Shaman
Не можах да го хвана в крачка,но съмняваше...
van Nistelrooy
Нз от това което виждам е хак. Мерника му са клати.
bLex
ем то си има такижа команди :>
Sharo
Цитат(Cs_GoD @ Jul 20 2007, 20:07) *
ем то си има такижа команди :>

има...натискаш del после пишеш aim 0 след тва wall 1 и си готов...
пича е с wall 80%...мноо малка вероятност тва да беше късмет dry.gif

най-добре да се сложи някав анти чийт...като тоя на манията например или някъв друг
bLex
само не ми се карай а анти чийт препоръчвам SXE smile.gif или един hlguard обаче настроен изцяло от вас смисъл като знаете кои са хаковете си го настройвате и се кефите ;>
Sharo
не ти се карам...просто казвам кои са командите ^^
не ги знам тия схе...до ся колкото съм играл в мания всеки който влезе с хак...даже като се конеква още...го баннва...ама ако не си е пуснал анти чийта няма кой да го банне и трепи наред (е не играе кой знае колко ама просто за 1-2 игри и го киква конзолата,ама после пак dry.gif )

анти чиита на мания- MyAc
btw стига вече с тия офтопици happy.gif
radotooo
no comment цък
bLex
сега е вътре
w7r
Незнам от каде сте ги намерили тия админи, ама постоянно газя в тоя сървар, и щото съм метнал 2 хета и някакъв админ ме баннва? Е забавни сте! Баннвате единствените си добри играчи! Не, просто но комент.
Някъв админ дето писа командата за банн 15 минути... какви са тия админи незнам, един човек неможе да отрепе, поне събирайте свестни админи! Да не баннват за 2-3 хета...
K_f_R
я кажи ника на админа който те е баннал ?
явно е бил spank me! а той рядко греши и сигурно тее гледал и ясно си пукал с хакееец :> ше го попитам за демо shocking.gif
w7r
Цитат(K_f_R @ Sep 16 2007, 14:07) *
я кажи ника на админа който те е баннал ?
явно е бил spank me! а той рядко греши и сигурно тее гледал и ясно си пукал с хакееец :> ше го попитам за демо shocking.gif

Не е Spank me! Той ме е виждал много пъти и знае, че не съм хак. Някав друг беше.. а и аз с хак никога не играя, 5ци цъкам се пак...
K_f_R
добре кажи ника де да нее бил K_F_R ?
f0rgy
Като играеш 5ци и като си от малкото добри играчи кво ти пука за бана,играй си 5ци стига си ревал...
Да не баннват за 2-3 хета...

ясно ясно
w7r
Цитат(f0rgy @ Sep 16 2007, 14:39) *
Като играеш 5ци и като си от малкото добри играчи кво ти пука за бана,играй си 5ци стига си ревал...
Цитат
Да не баннват за 2-3 хета...

ясно ясно

Еми пука ми, защото това беше един от малкото сървати на аим карти и с не мого хора, точно такива, които са яки аим сървари, а това което си почертал, имам предвид 2-3 HE-та (гранатата на цс-а...)

Цитат

Не, я кажи всчики админи и аз ще ти кажа кои беше... поне го махнете тоя излишен бан...
f0rgy
Да бе ясно ми е че тва е бомбата..демек имаш предвид че са те баннали за тва че си метнал 3 гранати confused.gif
bLex
ето листа http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=29014
vIkToRsHeFa
Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 16:05) *
Цитат

Не, я кажи всчики админи и аз ще ти кажа кои беше...

http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=29014

Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 16:05) *
Цитат

поне го махнете тоя излишен бан...

Само да установим причината, дай ник за да се свържем с човека и съответно да се установи за какво става въпрос и да бъде премахнат бана, ако е неоснователен. smile.gif
w7r
Хм, немога да го видя в тази листа.. абе някав странен ник беше... имаше клан отпред ама не беше doAта, аз него го знам.
Не е doA, не е fungu$, поне не беше с тоя ник и не е Spank me!, някой от другите е. Офф не помня, на ден играя с толкова много играчи, че как да ги помня, като са последни... biggrin.gif

Цитат
Да бе ясно ми е че тва е бомбата..демек имаш предвид че са те баннали за тва че си метнал 3 гранати confused.gif

Да, играхме fy_dustworld и тоя почна да мрънка, че го трепя с HE... и ме банна, а най ме е яд, че неможе един да убие, ама иначе се праи на мъж с банновете...
K_f_R
добре де не са били полвината админи остават da da legend zero или както се пише сега или да нее бил някой Yoz|нещо си >
w7r
Определено е бил с друг ник. Пишеше се John Doe когато ме банна, ама го смени от нещо си! smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 23:24) *
Определено е бил с друг ник. Пишеше се John Doe когато ме банна, ама го смени от нещо си! smile.gif

Това е The Shaman, ще му драсна, но за него поне знам, че без основателна причина, не наказва! smile.gif
w7r
Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 17 2007, 02:09) *
Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 23:24) *

Това е The Shaman, ще му драсна, но за него поне знам, че без основателна причина, не наказва! smile.gif

Окей, сега ме изкарайте хакер.... worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Ти може да знаеш, че не наказва, ама това ОСНОВАТЕЛНА причина ли е?!?!?!
Поне като цъкахме с теб Quake 2 нямаше тъпи админи и си газихме. biggrin2.gif
The Shaman
Пич,ще пиша щото си адски нагъл да идваш и да говориш врели,некипели...Прав си,хвърляше по 10,20 НЕ-та ,буквално,но не съм те баннал за това!!! Помолих те да спреш щото всички се размрънкаха пич...Ти не спря и те кикнах...После влизаш и почваш да ги ръсиш наред псувните,на майки и бащи.....Казах ти да успокоиш,но ти продължи....Е това са плодовете от това което си посял...А на команди няма какво да ме учиш...тРЕПЕЛ НАРЕД...бОЖЕ ,БОЖЕ.Просто дължах обяснение затова пиша.Не си прави труда да отговаряш....Макар и бана да е мой ако Виктор реши нямам нищо против да го махне...Макар и да имаме достатъчно избухливи прота.
w7r
?!?!?! Псувни?!?! Кикнал си ме? Не кикна мен, а някав друг! Мен директно ме банна! Или си объркал ИПто или си смотан...
Аз ти казвам, въпреки че не цъкам 1в1, съм съгласен да те хвана 1в1 на пари?!?!

1во: Ти кикна xmz (приятел ми е, и той ще ти го каже)
2ро: Той те напсува и банна мен... какво да коментирам повече...
Вярно мятах ХЕТА, НО САМО ТИ МРЪНКАШЕ! Айде престани като си админ да ми казваш какво да мятам и какво не....
K_f_R
абе момче успокой си тона малко бе,виж се на кой говориш confused.gif?
charsi
Цитат(K_f_R @ Sep 20 2007, 21:28) *

Че какво като говори на него.Няма право да се изкаже ли кво?Мисля че никой не заслужава перм бан освен ако не е бил с хак.
f0rgy
QUOTE(charsi @ Sep 21 2007, 12:21) *
QUOTE(K_f_R @ Sep 20 2007, 21:28) *

Че какво като говори на него.Няма право да се изкаже ли кво?Мисля че никой не заслужава перм бан освен ако не е бил с хак.

Шамана щом е решил така-така ше остане..незнам кво продължавате да спамите само...пък и брат ми има предвид че тоя w7r ли е water4o ви е нз къв е не е на годините на Шамана и за тва се собразява с кой говори...
bLex
apf
batvase
Има някъв dmx с wall и aim играе в момента,някой ако може да го махне.
И някъв Pony пусна и той.
charsi
Цитат(batvase @ Oct 13 2007, 21:08) *
Има някъв dmx с wall и aim играе в момента,някой ако може да го махне.
И някъв Pony пусна и той.

Ся влезнах ама ги няма вече
erk0r
Благодаря че ми махнахте банна smile.gif
w7r
Вие още не сте ми махнали банна? Явно много мразите HEтата. biggrin.gif
c0mp
Влязох преди половин-един час да направя две игри... Имаше някакъв DAYWALKER... Така и не разбрах по какъв случай обиждаше, но е факт. Мен персонално, а и към останалите играчи (явно се ядоса, че му взех главата на aim_usp happy.gif ) smile.gif Нямам логове, защото направо quit-нах от cs-а, но следващият път ще се постарая да предоставя и логове smile.gif
van Nistelrooy
Smiley е с хак в момента ето демо
fNatic.
аре влезте един път когато има хакери бе админи!!!! секи бяга на някаде а вътре е пълно с хакери!!!! или направете още админи или стойте онлайн вътре !!!! mad.gif
van Nistelrooy
2-ма бяха с хак и продължават и още продължават...
van Nistelrooy
Breed е с хака и си цъка... ето демо

П.П Извинявам се за двата поста... забрайх че аз съм писал последен...
charsi
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 15:40) *
Breed е с хака и си цъка... ето демо

П.П Извинявам се за двата поста... забрайх че аз съм писал последен...

Тоя още вчера го баннах, но не знаех че е с динамично.Баннат е до първи сегмент.Ако го видите пак пишете тука ако се наложи и до втори да го банвам
van Nistelrooy
Crazy frog също е с хак... и играе в момента...
charsi
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 16:56) *
Crazy frog също е с хак... и играе в момента...

Баннат.
van Nistelrooy
Ся има някъкъв спеед хак...
charsi
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 19:04) *
Ся има някъкъв спеед хак...

Dead or Alive го банна.Иначе няма да е зле да споменавате никовете в случай че не го хванем веднага.Да се знае че еди кой си е бил хак и да му се сложи бан като влезе пак.Пък и демо ако правете от време на време цена няма да имате biggrin2.gif
van Nistelrooy
http://img.data.bg/i.php?show=790844&ctrl_id=5ijdjb#img

Този псува...
metodi_1912
exg.team | OpSsS е CD на 100%
bLex
ей.Този е от моя клан и не е хак.Стига сте викали че е хак а се научете да играете ве.Това че някой е по силен от вас незначи че е хак.Аре направи демо да го докажеж !!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.