еми ядосах се ония хакер майна и хем вика че не и хем ни килва с глави преди са сме се показали
QUOTE(Cs_GoD @ Jul 18 2007, 17:42)

еми ядосах се ония хакер майна и хем вика че не и хем ни килва с глави преди са сме се показали

Да ти кажа начел съм се на такива "извинения" в еврокома...
ако искате ме банвайте.Заслужавам си го.
van Nistelrooy
Jul 20 2007, 16:20
Мися че ей този radoo е хак
demo
The Shaman
Jul 20 2007, 18:03
Не можах да го хвана в крачка,но съмняваше...
van Nistelrooy
Jul 20 2007, 19:04
Нз от това което виждам е хак. Мерника му са клати.
ем то си има такижа команди :>
Цитат(Cs_GoD @ Jul 20 2007, 20:07)

ем то си има такижа команди :>
има...натискаш del после пишеш aim 0 след тва wall 1 и си готов...
пича е с wall 80%...мноо малка вероятност тва да беше късмет
най-добре да се сложи някав анти чийт...като тоя на манията например или някъв друг
само не ми се карай а анти чийт препоръчвам SXE

или един hlguard обаче настроен изцяло от вас смисъл като знаете кои са хаковете си го настройвате и се кефите ;>
не ти се карам...просто казвам кои са командите ^^
не ги знам тия схе...до ся колкото съм играл в мания всеки който влезе с хак...даже като се конеква още...го баннва...ама ако не си е пуснал анти чийта няма кой да го банне и трепи наред (е не играе кой знае колко ама просто за 1-2 игри и го киква конзолата,ама после пак

)
анти чиита на мания- MyAc
btw стига вече с тия офтопици
radotooo
Aug 8 2007, 16:29
Незнам от каде сте ги намерили тия админи, ама постоянно газя в тоя сървар, и щото съм метнал 2 хета и някакъв админ ме баннва? Е забавни сте! Баннвате единствените си добри играчи! Не, просто но комент.
Някъв админ дето писа командата за банн 15 минути... какви са тия админи незнам, един човек неможе да отрепе, поне събирайте свестни админи! Да не баннват за 2-3 хета...
я кажи ника на админа който те е баннал ?
явно е бил spank me! а той рядко греши и сигурно тее гледал и ясно си пукал с хакееец :> ше го попитам за демо
Цитат(K_f_R @ Sep 16 2007, 14:07)

я кажи ника на админа който те е баннал ?
явно е бил spank me! а той рядко греши и сигурно тее гледал и ясно си пукал с хакееец :> ше го попитам за демо

Не е Spank me! Той ме е виждал много пъти и знае, че не съм хак. Някав друг беше.. а и аз с хак никога не играя, 5ци цъкам се пак...
добре кажи ника де да нее бил K_F_R ?
Като играеш 5ци и като си от малкото добри играчи кво ти пука за бана,играй си 5ци стига си ревал...
Да не баннват за 2-3 хета...
ясно ясно
Цитат(f0rgy @ Sep 16 2007, 14:39)

Като играеш 5ци и като си от малкото добри играчи кво ти пука за бана,играй си 5ци стига си ревал...
Цитат
Да не баннват за 2-3 хета...
ясно ясно
Еми пука ми, защото това беше един от малкото сървати на аим карти и с не мого хора, точно такива, които са яки аим сървари, а това което си почертал, имам предвид 2-3 HE-та (гранатата на цс-а...)
Цитат
Не, я кажи всчики админи и аз ще ти кажа кои беше... поне го махнете тоя излишен бан...
Да бе ясно ми е че тва е бомбата..демек имаш предвид че са те баннали за тва че си метнал 3 гранати
vIkToRsHeFa
Sep 16 2007, 19:19
Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 16:05)

Цитат
Не, я кажи всчики админи и аз ще ти кажа кои беше...
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=29014Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 16:05)

Цитат
поне го махнете тоя излишен бан...
Само да установим причината, дай ник за да се свържем с човека и съответно да се установи за какво става въпрос и да бъде премахнат бана, ако е неоснователен.
Хм, немога да го видя в тази листа.. абе някав странен ник беше... имаше клан отпред ама не беше doAта, аз него го знам.
Не е doA, не е fungu$, поне не беше с тоя ник и не е Spank me!, някой от другите е. Офф не помня, на ден играя с толкова много играчи, че как да ги помня, като са последни...

Цитат
Да бе ясно ми е че тва е бомбата..демек имаш предвид че са те баннали за тва че си метнал 3 гранати confused.gif
Да, играхме fy_dustworld и тоя почна да мрънка, че го трепя с HE... и ме банна, а най ме е яд, че неможе един да убие, ама иначе се праи на мъж с банновете...
добре де не са били полвината админи остават da da legend zero или както се пише сега или да нее бил някой Yoz|нещо си >
Определено е бил с друг ник. Пишеше се John Doe когато ме банна, ама го смени от нещо си!
vIkToRsHeFa
Sep 17 2007, 01:09
Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 23:24)

Определено е бил с друг ник. Пишеше се John Doe когато ме банна, ама го смени от нещо си!

Това е The Shaman, ще му драсна, но за него поне знам, че без основателна причина, не наказва!
Цитат(vIkToRsHeFa @ Sep 17 2007, 02:09)

Цитат(w7r @ Sep 16 2007, 23:24)

Това е The Shaman, ще му драсна, но за него поне знам, че без основателна причина, не наказва!

Окей, сега ме изкарайте хакер....
Ти може да знаеш, че не наказва, ама това ОСНОВАТЕЛНА причина ли е?!?!?!
Поне като цъкахме с теб Quake 2 нямаше тъпи админи и си газихме.
The Shaman
Sep 18 2007, 18:02
Пич,ще пиша щото си адски нагъл да идваш и да говориш врели,некипели...Прав си,хвърляше по 10,20 НЕ-та ,буквално,но не съм те баннал за това!!! Помолих те да спреш щото всички се размрънкаха пич...Ти не спря и те кикнах...После влизаш и почваш да ги ръсиш наред псувните,на майки и бащи.....Казах ти да успокоиш,но ти продължи....Е това са плодовете от това което си посял...А на команди няма какво да ме учиш...тРЕПЕЛ НАРЕД...бОЖЕ ,БОЖЕ.Просто дължах обяснение затова пиша.Не си прави труда да отговаряш....Макар и бана да е мой ако Виктор реши нямам нищо против да го махне...Макар и да имаме достатъчно избухливи прота.
?!?!?! Псувни?!?! Кикнал си ме? Не кикна мен, а някав друг! Мен директно ме банна! Или си объркал ИПто или си смотан...
Аз ти казвам, въпреки че не цъкам 1в1, съм съгласен да те хвана 1в1 на пари?!?!
1во: Ти кикна xmz (приятел ми е, и той ще ти го каже)
2ро: Той те напсува и банна мен... какво да коментирам повече...
Вярно мятах ХЕТА, НО САМО ТИ МРЪНКАШЕ! Айде престани като си админ да ми казваш какво да мятам и какво не....
абе момче успокой си тона малко бе,виж се на кой говориш

?
charsi
Sep 21 2007, 11:21
Цитат(K_f_R @ Sep 20 2007, 21:28)

?
Че какво като говори на него.Няма право да се изкаже ли кво?Мисля че никой не заслужава перм бан освен ако не е бил с хак.
QUOTE(charsi @ Sep 21 2007, 12:21)

QUOTE(K_f_R @ Sep 20 2007, 21:28)

?
Че какво като говори на него.Няма право да се изкаже ли кво?Мисля че никой не заслужава перм бан освен ако не е бил с хак.
Шамана щом е решил така-така ше остане..незнам кво продължавате да спамите само...пък и брат ми има предвид че тоя w7r ли е water4o ви е нз къв е не е на годините на Шамана и за тва се собразява с кой говори...
batvase
Oct 13 2007, 20:08
Има някъв dmx с wall и aim играе в момента,някой ако може да го махне.
И някъв Pony пусна и той.
charsi
Oct 13 2007, 20:21
Цитат(batvase @ Oct 13 2007, 21:08)

Има някъв dmx с wall и aim играе в момента,някой ако може да го махне.
И някъв Pony пусна и той.
Ся влезнах ама ги няма вече
Благодаря че ми махнахте банна
Вие още не сте ми махнали банна? Явно много мразите HEтата.
Влязох преди половин-един час да направя две игри... Имаше някакъв DAYWALKER... Така и не разбрах по какъв случай обиждаше, но е факт. Мен персонално, а и към останалите играчи (явно се ядоса, че му взех главата на aim_usp

)

Нямам логове, защото направо quit-нах от cs-а, но следващият път ще се постарая да предоставя и логове
van Nistelrooy
Jan 31 2008, 13:07
Smiley е с хак в момента ето
демо
fNatic.
Jan 31 2008, 13:19
аре влезте един път когато има хакери бе админи!!!! секи бяга на някаде а вътре е пълно с хакери!!!! или направете още админи или стойте онлайн вътре !!!!
van Nistelrooy
Jan 31 2008, 13:20
2-ма бяха с хак и продължават и още продължават...
van Nistelrooy
Feb 1 2008, 15:40
Breed е с хака и си цъка... ето
демоП.П Извинявам се за двата поста... забрайх че аз съм писал последен...
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 15:40)

Breed е с хака и си цъка... ето
демоП.П Извинявам се за двата поста... забрайх че аз съм писал последен...
Тоя още вчера го баннах, но не знаех че е с динамично.Баннат е до първи сегмент.Ако го видите пак пишете тука ако се наложи и до втори да го банвам
van Nistelrooy
Feb 1 2008, 16:56
Crazy frog също е с хак... и играе в момента...
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 16:56)

Crazy frog също е с хак... и играе в момента...
Баннат.
van Nistelrooy
Feb 1 2008, 19:04
Ся има някъкъв спеед хак...
Цитат(LaZiaN4O @ Feb 1 2008, 19:04)

Ся има някъкъв спеед хак...
Dead or Alive го банна.Иначе няма да е зле да споменавате никовете в случай че не го хванем веднага.Да се знае че еди кой си е бил хак и да му се сложи бан като влезе пак.Пък и демо ако правете от време на време цена няма да имате
van Nistelrooy
Feb 2 2008, 21:33
metodi_1912
Feb 6 2008, 10:36
exg.team | OpSsS е CD на 100%
ей.Този е от моя клан и не е хак.Стига сте викали че е хак а се научете да играете ве.Това че някой е по силен от вас незначи че е хак.Аре направи демо да го докажеж !!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.