Цитат(Titan @ Apr 5 2008, 00:56)

Ама и ти взимаш да ми лазиш по нервите... Хак е едно, псувня е друго. Значи Сульо мое да си псува, а аз не. След това в близките 4-5 седмици не помня да съм обвинявал хора, че играят с хак, поради простата причина, че аз правя по някой път доста калитарски изпълнения и знам, че и те са така. Сега си ми шотнала едно педераз и едно еби се, като това е всичко, което можеше да шотнеш, защото няма друго в момента, както и да го извърташ ти.

И моля те, снимай пак, когато видиш, че ти казвам, че си хак и го придружавам със сочна псувня, ще ти бъда благодарен.
И за 2 думи работата не е за бан, а за кик, предупреждава се първо.
Айде със здраве.

хич не ме инересува къв си, от колко време си играл в сървъра, дали си имал или нямал и кик до ся и квот ще още там да прерасказваш в новели.
ама хич не ме инересува.... разбираш ли ?
лично виктор ми каза че тук няма никакви шуробаджанащини и не се толерират каквито и да е нарушения от който и да е , защото тук "познатите" не са с предимство.
излагаш се с нервното си държание и с лъжливите си доводи, понеже в момена на бана бяхме 3 админа в сървъра и всички те видяха дали бяха само 2 псувните.
излъга даже и с това че никой не те бил предупредил.
дори 2ма от админите си направиха труда да те предупредят един след друг.
в случея дори и аз както се вижда на скрийншота ти казвам че ако продължаваш няма само да те кикна а ще те банна.
а ти ми отговаряш с "еби са"
е какво повече искаш?
наглостта ти няма граници, престани с опитите си да налагаш мнението си.
преглатни че не си прав и си изтърпи наказанието.