Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Violation reports
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Страници: 1, 2, 3, 4
erk0r
Абе реснаха ли топа да почвам пак да играя ,щот аз само за статс мога..
K_f_R
Цитат(erk0r @ Mar 16 2008, 08:36) *
Абе реснаха ли топа да почвам пак да играя ,щот аз само за статс мога..

да и то май преди 2 дена или нешо такова biggrin2.gif
van Nistelrooy
Хаха той сървъра излезе от контрол хакери има супер много се псува вътре и също така ламерчета псуваха мен и Фанатика
erk0r
Ем шанс,той сървара от одавна почна да излзиа инзвън контрол де..ана кво да се праи..
oL1pS
Днес играх малко на De_Aztec и имаше един хакер, свидетели над 10...

Име: [TERORIST]flash me
Хак: [-=DgenerationX=-]
Инфо за хака: От чата, авто say

[TERORIST]flash me : `-_-`-[ [-=DgenerationX=-] ]-`-_-` by --][-=DMX~d0g=-D@rk*mAN^(X)!
supernova
Цитат(oL1pS @ Apr 1 2008, 22:49) *
Днес играх малко на De_Aztec и имаше един хакер, свидетели над 10...

Име: [TERORIST]flash me
Хак: [-=DgenerationX=-]
Инфо за хака: От чата, авто say

[TERORIST]flash me : `-_-`-[ [-=DgenerationX=-] ]-`-_-` by --][-=DMX~d0g=-D@rk*mAN^(X)!

банван е 2 пъи поне от мен.. явно ще се налага да е до 2-3 сегмент.. blink.gif
Titan
Искам да знам кой ме банна туко що!

ID: Plug-and-Play

Само ми дайте юзър нейм...
the_mouse
Според логовете си баннат вчера за wall hack (използвам ип-то от поста ти по-горе), ще се свържа с админа, който те е баннал да даде повече инфо.

Цитат
Искам да знам кой ме банна туко що!

Ще получиш инфо и с по-малко нерви, споко wink.gif
Titan
Wall hack!? Ама вий чесно ли бе!? Е не ...

Бана е от преди 20 минути и е защото някой непознат на мен, зе да ме заплашва, че ме банва ако кажа нещо и му викам ше те гръмна през анала като си толко отворен и хоп....
А за wall... аз даже нямам на pc-то...

И веднага доста хора от редовните в сървъра могат да кажат, че не играя с хак, защото ме знаят...
charsi
Да наистина не играеш с хак.Аз влезнах в cs-а малко след като прочетох съобщението ти и от колегите разбрах че бана ти е за псуване.Незнам кой какво е правил и кой е виновен.Просто си изчакай бана да свърши.
Titan
А можеш ли да ми кажеш:
До кога ми е бана?
Кой е въпросния колега, който го е сложил?
И каква, по дяволите, е псувнята?
supernova
Цитат(Titan @ Apr 4 2008, 23:53) *
А можеш ли да ми кажеш:
До кога ми е бана?
Кой е въпросния колега, който го е сложил?
И каква, по дяволите, е псувнята?

интересно ми е какво толкова искаш ?
псувня = бан
се едно си от вчера и се праиш, че не знаеш.
разбирам да беше 1 - 2 обиди ама ти сипеш ли сипеш.
преглъщам стотиците пъти които ме псуваш и обвиняваш в хак, ама почваш да прекаляваш вече....
ако ти си Plug and Play ето и пак ето някои от специално днескашните ти провинения.
банът ти е за около 4-5 дена. ако някой не ти го е махнал вече dry.gif

но ако продължаваш в същия дух, ще се погрижа положението в сървъра да е по спокойно и за мен и за хората в сървъра за доста дълго време.
Titan
Ем супер, тфа за педераза ми е ясно. Ама за кфо поне не ме кикна!? Ами бан и съм ги ръсил много... ми продължавай ти или който беше да ме заплашва и ще му го наръся ама хич не ме интересува. Един път съм го обидил и вече ме банва, разбирам да съм го наредил нещо ама за 2 думи точно... има 150 човека дето псуват като невидели и няма бан за тях. За мен поне за тея 2 думи, чак бан... странна работа.
Значи може хората с приятели да си псуват наред, а другиде направо бан и това е... няма да стане. wink.gif wink.gif wink.gif От мен да знаете.
supernova
Цитат(Titan @ Apr 5 2008, 00:39) *
Ем супер, тфа за педераза ми е ясно. Ама за кфо поне не ме кикна!? Ами бан и съм ги ръсил много... ми продължавай ти или който беше да ме заплашва и ще му го наръся ама хич не ме интересува. Един път съм го обидил и вече ме банва, разбирам да съм го наредил нещо ама за 2 думи точно... има 150 човека дето псуват като невидели и няма бан за тях. За мен поне за тея 2 думи, чак бан... странна работа.
Значи може хората с приятели да си псуват наред, а другиде направо бан и това е... няма да стане. wink.gif wink.gif wink.gif От мен да знаете.

извъртай си го както ти е удобно smile.gif
аз ти казвам че това не бяха единствените псувни а някои от тези които снимах.
ако трябва да снимам всеки път който ме обвиняваш в хак придружен от сочна псувня или доста окрасени прилагателни имена... няма да ми стигне място на харда от скрийншоти.
не мисля че има какво повече да се каже по твоя въпроси за това и несмятам да пиша повече по него.
псувал си, доказано и показано ти е, следователно си баннат правомерно след като си си го заслужил.
кво като другите били псували и не винаги били банвани..
дай ся като и други играят с хакове и ние да играем ?
не гледай чуждата чиния, гледай си твоята, щото слд като се провиниш не друг те оправдава а ти самия, и тва ти оправдание ако може така да се нарече е меко казано безпочвено и постно, което не те представя в добра светлина.
Titan
Ама и ти взимаш да ми лазиш по нервите... Хак е едно, псувня е друго. Значи Сульо мое да си псува, а аз не. След това в близките 4-5 седмици не помня да съм обвинявал хора, че играят с хак, поради простата причина, че аз правя по някой път доста калитарски изпълнения и знам, че и те са така. Сега си ми шотнала едно педераз и едно еби се, като това е всичко, което можеше да шотнеш, защото няма друго в момента, както и да го извърташ ти. wink.gif И моля те, снимай пак, когато видиш, че ти казвам, че си хак и го придружавам със сочна псувня, ще ти бъда благодарен. smile.gif
И за 2 думи работата не е за бан, а за кик, предупреждава се първо. wink.gif

Айде със здраве. wink.gif
the_mouse
Вижте сега да изясним нещата - до колкото знам практика е в сървъра ни да се слагат банове за пусвня, така че не си първия с временен бан за това.
Не е нещо ново. Има ли псувня? => 3-4-5 дена бан.
Като другите са псували, затова е тази тема да поствате шотове и да се реагира.
А на практика когато някой не се банне за псувня не поствате тук, а си псувате и вие, щото нали всеки прави така...
Така че след като казваш, че еди кой си псува, пусни шот и админите на сървъра ще се заемат, а не само на приказки да говорим, нали? wink.gif
Titan
- the_mouse
Цитат(supernova @ Apr 5 2008, 00:46) *
няма да ми стигне място на харда от скрийншоти.

- A тук не слагам тези от рода на "Този ми е приятел няма да го банна" wink.gif Защото ги има доста. smile.gif Просто в момента нямам скрийн шоти, защото вече е нещо обичайно за мен...

-- Аз играя в тоя сървър от... още преди да го има, играх в cs1 и cs2, нито 1 път нямам дори кик, а сега изведнъж някой си ме банва задето съм казал педераз... я bullet-а ин д хед...

--- И следващия път щом толкова супер много съм ги сулял тези псувни чакам да си ги видя в тази тема. Айде успех в начинанието.
supernova
Цитат(Titan @ Apr 5 2008, 00:56) *
Ама и ти взимаш да ми лазиш по нервите... Хак е едно, псувня е друго. Значи Сульо мое да си псува, а аз не. След това в близките 4-5 седмици не помня да съм обвинявал хора, че играят с хак, поради простата причина, че аз правя по някой път доста калитарски изпълнения и знам, че и те са така. Сега си ми шотнала едно педераз и едно еби се, като това е всичко, което можеше да шотнеш, защото няма друго в момента, както и да го извърташ ти. wink.gif И моля те, снимай пак, когато видиш, че ти казвам, че си хак и го придружавам със сочна псувня, ще ти бъда благодарен. smile.gif
И за 2 думи работата не е за бан, а за кик, предупреждава се първо. wink.gif

Айде със здраве. wink.gif

хич не ме инересува къв си, от колко време си играл в сървъра, дали си имал или нямал и кик до ся и квот ще още там да прерасказваш в новели.
ама хич не ме инересува.... разбираш ли ?
лично виктор ми каза че тук няма никакви шуробаджанащини и не се толерират каквито и да е нарушения от който и да е , защото тук "познатите" не са с предимство.
излагаш се с нервното си държание и с лъжливите си доводи, понеже в момена на бана бяхме 3 админа в сървъра и всички те видяха дали бяха само 2 псувните.
излъга даже и с това че никой не те бил предупредил.
дори 2ма от админите си направиха труда да те предупредят един след друг.
в случея дори и аз както се вижда на скрийншота ти казвам че ако продължаваш няма само да те кикна а ще те банна.
а ти ми отговаряш с "еби са"
е какво повече искаш?
наглостта ти няма граници, престани с опитите си да налагаш мнението си.
преглатни че не си прав и си изтърпи наказанието.
Titan
Да 150 админа ме предупредиха... някой извънземен калитар ми излиза от нз си къде, казвам му педераз. След това някой кикна някой, той пита защот аз го юрнах малко и някой каза, че няма да ме киква ами ще ме банва. Питам това заплаха ли е? Ти или който и да е, отговори да и му казах еби се! И сега пак ще ти го кажа ако се наложи! Така че ти не си измисляй доводи, че са били 150 псувни за 2 минути игра... Явно не можех да бройш. wink.gif
1. Педераз.
2. Еби се!

Айде със здраве. wink.gif И btw голямо предупреждение беше...

ПП Айде изпрати ми шотове на останалите псувни да си правя галерийка. (sun)
erk0r
Титан,като човек с голям опит с бановете,ще ти препоръчам да си замалчиш и да изчакаш да ти мине бана и после да имаш едно на ум като играеш smile.gif
п.с. Приеми го кат съвет smile.gif
van Nistelrooy
aaaaaaaaaaaaaaaaa е със hack
oL1pS
В момента има един хакер в сървъра:

[All-z0ne]_User#flash me : `-_-`-[ [-=DgenerationX=-] ]-`-_-` by --][-=DMX~d0g=-D@rk*mAN^(X)! [*~aLiVe~*

Незнам кой е тоя но постояно псува:

*DEAD* Pray For Plagues : are we pederas
*DEAD* Pray For Plagues : samo men kilva6 s to
*DEAD* Pray For Plagues : 6iban sniper
erk0r
gg - speed + aim
Titan
Цитат(oL1pS @ Apr 5 2008, 21:42) *
*DEAD* Pray For Plagues

Pray For Plagues !? WTF...

едит

Delete this post...
oL1pS
Убих един с awp и ми пише:

*DEAD* Malkoto Made : ei polq maikati deb
K_f_R
добре нее нужно тука да пишете всеки напсувал,поне според мен де,разбирам да ви псува 4-5-6 рунда ама за 1 псувня?
supernova
Цитат(oL1pS @ Apr 7 2008, 16:30) *
Убих един с awp и ми пише:

*DEAD* Malkoto Made : ei polq maikati deb

ми спри да ми играеш с ника и няма да те псуват.
1рв не е коректно.
2ро ако направиш нещо нечестно или некоректно с моя ник.... мисли му.
за 4-5ти път засичам хора да играят с мои никове (Polq, spna, lo6o, SuperNova`)
не съм ги банвала.. но гледайте да не се повтаря, че кой знае в какво настроение ще съм на момента...
просто е некоректно..
ludacris
Фенове са ти smile.gif
Ся сериозно - това да играеш с ника на някой друг и то умишлено(защото много никове се дублират) може да ти донесе доста проблеми ..
Titan
Поля сорри ама... не мисля, че в зависимост от твоето настроение трябва да раздаваш банове. wink.gif И аз съм администратор в голяма игра, но не раздавам на ляво и на дясно, а и само за пример човек, който за първи път играе в сървър, като нищо може да се пише:
1. Polq
2. lo6o
и т.н.
Това са често срещани никове. wink.gif
supernova
Цитат(Titan @ Apr 7 2008, 23:45) *
Поля сорри ама... не мисля, че в зависимост от твоето настроение трябва да раздаваш банове. wink.gif И аз съм администратор в голяма игра, но не раздавам на ляво и на дясно, а и само за пример човек, който за първи път играе в сървър, като нищо може да се пише:
1. Polq
2. lo6o
и т.н.
Това са често срещани никове. wink.gif

не мисля че в каквото и настроение да съм била през сичките години кадето и да съм била с права, вообще някога да съм сложила бан без основателна причина.
дадът ли ми причина, в каквото ще и настроение да съм.....правилата са си правила.
Постът ми беше с цел толерантност, че в повечето случеи разрешавам по раскрепостено отношение към мен в сървъра, дали било обвиняване в хак, псувня към мен, да се играе с мой ник или каквато и да е провукация към мен.
аз на псувни и селскостопанско-каруцарско държание към мен нося... но това не значи че толерирам подобно отношение към другите в сървъра.
относно никовете, когато получиш права в сървъра, и някой направи някоя мизерия точно с твоя ник, и се наложи да защитаваш репутация която градиш с години.... тогава можеш да ми говориш или още по малко да ми даваш съвети...

не че не ме радва като влезна, хора да митират мои никове или главно мен,
просто се застраховам предварително от фрапантни ситуации...
oL1pS
Цитат(ludacris @ Apr 7 2008, 21:40) *
Фенове са ти smile.gif
Ся сериозно - това да играеш с ника на някой друг и то умишлено(защото много никове се дублират) може да ти донесе доста проблеми ..

Не играя с ник Polq просто се писах I like Polq :]~, знам че е много гадно да ти играят с ника.

K_f_R
пхахахахах виж си ника бе майна biggrin.gifbiggrin.gif
oL1pS
Е какво wink.gif вече няма да го слагам ^^
erk0r
MANTHATKILLS - wall(Лично мнение)
един:бананнат е. гг админа
Sharo
Цитат(erk0r @ Apr 13 2008, 17:37) *
MANTHATKILLS - wall(Лично мнение)
един:бананнат е. гг админа

тва прозвуча сякаш са баннали някой от админите xD
van Nistelrooy
Broniran Monah по-рано днес играеше с wall хак

Също и още един съмняваше.
oL1pS
Така незнам дали има админи но нека админите да прегледат моя материал, направих си труда да го заснема и кача ;]~

Днес към 15:00 имаше едни деца който играеха с wall hack техните никове бяха:
  • [PRO BOOT]NAIGOLEMIA
  • Broniran Monah

В първият момент на Снайпер 5 ми се стори че много лесно прави глави "NAIGOLEMIA" и реших да провера, след около 1-2 рунда го гледам как следи хората през стените - тоест мерника му е върху стените и следи наляво надясно и после се сприа и стреля и убива човека.

Доказателство:
Изтегли
lubeca
къде е админа сега ... има двама хакери в сървара
arimaн i crazy sa nikovete станаха трима ....

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.