Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мойра Кели
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Miss_Duff
Moira Kelly

Filmography
1."One Tree Hill" .... Karen Roe (81 episodes, 2003-2007)
2.Dirt Nap (2006) .... Kate
3The Lion King 1½ (2004) (V) (voice) .... Nala
4.A Woman Reported (2004) .... Woman
5."The Twilight Zone" .... Elizabeth Wicker (1 episode, 2002)
6."Hack" .... Vanessa Griffin (1 episode, 2002)
7.The Safety of Objects (2001) .... Susan Train
8."The West Wing" .... Mandy Hampton (20 episodes, 1999-2000)
9.Henry Hill (1999) .... Cynthia
10."To Have & to Hold" .... Annie Cornell (13 episodes, 1998)
11.Hi-Life (1998) .... Susan
12.Monday After the Miracle (1998) (TV) .... Helen Keller
13.The Lion King II: Simba's Pride (1998) (V) (voice) .... Nala
14.Dangerous Beauty (1998) .... Beatrice Venier
15.The Lion King II: Simba's Pride Active Play (1998) (VG) .... Nala
16.Drive, She Said (1997) .... Nadine Ship
17.Changing Habits (1997) .... Susan 'Soosh' Teague
18.Love Walked In (1997) .... Vera
19.Entertaining Angels: The Dorothy Day Story (1996) .... Dorothy Day
20.Unhook the Stars (1996) .... Ann Mary Margaret 'Annie' Hawks
21.The Tie That Binds (1995) .... Dana Clifton
22.Little Odessa (1994) .... Alla Shustervich
23.The Lion King (1994) (voice) .... Adult Nala
24.With Honors (1994) .... Courtney Blumenthal
25.Daybreak (1993) (TV) .... Blue
26.Chaplin (1992) .... Hetty Kelly/Oona O'Neill Chaplin
27.Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992) .... Donna Hayward
28.The Cutting Edge (1992) .... Kate Moseley
29.Thirty Below Zero (1992) .... Lucy
30.Billy Bathgate (1991) .... Becky
31.The Boy Who Cried Bitch (1991) .... Jessica
32.Love, Lies and Murder (1991) (TV) .... Cinnamon Brown

Добра майка ли е според вас?С кого си пасва повече : Кийт/Анди?
DeSeRt^RoSe
Карън мн ме кефи и според мен е доста добра майка.Еми с Кийт мисля че си отива повече готина двойка бяха.
ALeX4e7y^
Изобщо не ме кефи!Пе1ена майка е във филма,ама по дръги отношения ме дразни dry.gif
Nasi
Определено е страхотна, гледала съм я и д други филми и сериала Западното крило. Има невероятни актьорски умения, жалко че все я забравят този сезон. С Кийт за мен не си подхождат романтично и никога не съм ги харесвала като двойка. С Дан положението е друго, пасват си идеално, но след прословутото убийство не мога да ги подкрепям, въпреки невероятната химия между Мойра и Пол. Двамата си пасват идеално.

ПС: Благодаря за хубавата тема 4.gif
girl_from_hell
на мен много ми харесва в "кънки с остър връх' както и тук разбирасе
SeMiNi
...Ами не ми е особено любим персонаж.. unsure.gif а до това с кой си пасва-мисля,че с никой.. huh.gif Особено с Дан въобще не ми харесват като двойка rolleyes.gif
Gossip Girl
Не може да се каже, че ми е сред любимците като цяло, но мисля, че е готина майка, а и също така е добра актриса..
С кой си отива...ами мисля, че с Кийт.
ludoto_mimi
Според мен, Мойра Кели е много добра актриса, жалко че наистина не й обръщат толкова внимание. Гледала съм я в "Западното крило" и в "Кънки с остър връх" и все повече съм се убеждавала в качествата й.
Относно с кого да бъде Карън... труден въпрос. С Кийт не ги харесвам особено, Андито не ми беше особено симпатичен... с Дан, разбира се, си пасват идеално, ама след тия убийства... huh.gif
::Brooke::Davis::
В OTH не е от най-любимите ми персонажи , но иначе е много добра актриса!
Относно това с кой трябва да е Карън ... с Кийт не ми харесват , с Анди са ми мн странни , никога не съм ги приемала за двойка dry.gif , докато с Дан си пасват перфектно! worthy.gif
Bloody_Tears
Ми от началото я харесвах много, сега обаче не толкова. wink.gif С Кийт бяха много хубава двойка, сега е станала ужасно глупава, да се въже на Дан...ОМГ, как можа да забрави всичките гадости, които им направи... dry.gif
HiLaRy`DuFf{}
Добра майка е определено .. а според мен си ходи Повече с Кийт.. smile.gif
Mr. Winchester
М да харесва ми персонажа жалко че няма да я виждаме в 5т сезон
ladysunshine
Ами Карън не е лоша. Актрисата е хубава външно, а и добре играе(само по ОТХ съдя). В ОТХ определено мога да кажа, че беше много добра майка. То всъщност може би най-добрата майка в сериала. Най си подхожда с Кийт то това е ясно и като гледам е всеобщо мнение. А и сега като чета коментарите оставам с впечатлението, че играе във филма "Кънки с остър връх" ето още една причина да го гледам, че отдавна се каня
gan4e70oo
За мен тя е добра майка и ми харесва като персонаж във филма.Относно това с кой трябва да бъде...Анди,двамата много ми харесваха заедно.
moni_hs
В ОТН ми харесва персонажа й, пък в реалния живот вече не знам...
elitu
Не съм гледала нейни филми,но никога не е късно.
А иначе в ОТХ е невероятна.Ролята и страшно много ми харесва.Олицетворение е на силна жена.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.