Цитат(divata_airis @ May 26 2007, 10:45)

Това за Мохиндер и аз съм мислила и стигнах до същия извод-ама той милия е толкова отнесен, че ако случайно има способност се питам ще разбере ли скоро? Ако е имал пък да е видял името си в Списъка с надарени, макар Сай да го попита дали е в списъка.
Ами що се относя до способностите, казвам да изредим тия които знаем със сигурност, а другите да ги гадем като тази на бащата на Хиро и между другото е логично и сестра му да има някоя, тази на Чарлс и много ми е интересен Злодеят Х каква има-Моли каза, че като помисли за него той я вижда.
1.Питър-абсорбира способностите на останалите, 2. Айзък Мендез-рисува бъдещето, е рисуваше бъдещето, 3. Ники/Джесика-двойна самоличност, има невероятна сила, 4. Нейтън Петрели-може да лети, 5. Хиро Накамура-огъва времето и пространството, 6. Клеър Бенет-регенерация на тъкани, 7. Мат Паркман-чете мисли, 8. Ди Ел-минава през стени и предмети, 9. Идън-направлява хората само с думи, вече не (незнам само защо Сай не и взе силата), 10. Майка Сандърс-контролира електронни устройства, 11. Клод- става невидим, 12. Хана-може да прочете и изпрати информация он-лайн, без да използва комп. устройство, 13. Г-н Линдерман-лекува, 14.Кандис- илюзия,15. Хаитянининът-може да възпира другите да използват силите си и трие спомени, 16. майката на Клер, май беше Мередит-направлява огъня, 17. Моли може да каже къде се намира всеки човек в света в определеното време...без един и сега нашият познайник Сайлър, аз само ще започна вие допълвайте. Като начало телекинеза...
Идън-направлява хората само с думи, вече не (незнам само защо Сай не и взе силата), - Гледай епизода вниеметелно и ще видиш че тя си пръсва мозака преди тои да трагне да и види в главата.