Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Способности
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Apfh
Доста от способностите на героите не са ясни. Незнамем бащата на Хиро, какво точно умее. Незнаем бащата на Симон, каква специална дарба има и дали самата Симон не е открила силите си преди да я гътнат. Освен това сигурно най-явният въпрос - какви точно сили е взел Сайлър, за които незнаем (съответно и Питър).

И бих добавил още едно странично въпросче - според вас Мохиндер дали е герои? wink.gif Замислих се преди малко и се сетих - сестра му беше специална. Имайки предвид заглавието на Втори сезон (Поколения) - ами ако тя не е била първата в семейството със сила? rolleyes.gif

Вие сте...
divata_airis
Това за Мохиндер и аз съм мислила и стигнах до същия извод-ама той милия е толкова отнесен, че ако случайно има способност се питам ще разбере ли скоро? Ако е имал пък да е видял името си в Списъка с надарени, макар Сай да го попита дали е в списъка.
Ами що се относя до способностите, казвам да изредим тия които знаем със сигурност, а другите да ги гадем като тази на бащата на Хиро и между другото е логично и сестра му да има някоя, тази на Чарлс и много ми е интересен Злодеят Х каква има-Моли каза, че като помисли за него той я вижда.
1.Питър-абсорбира способностите на останалите, 2. Айзък Мендез-рисува бъдещето, е рисуваше бъдещето, 3. Ники/Джесика-двойна самоличност, има невероятна сила, 4. Нейтън Петрели-може да лети, 5. Хиро Накамура-огъва времето и пространството, 6. Клеър Бенет-регенерация на тъкани, 7. Мат Паркман-чете мисли, 8. Ди Ел-минава през стени и предмети, 9. Идън-направлява хората само с думи, вече не (незнам само защо Сай не и взе силата), 10. Майка Сандърс-контролира електронни устройства, 11. Клод- става невидим, 12. Хана-може да прочете и изпрати информация он-лайн, без да използва комп. устройство, 13. Г-н Линдерман-лекува, 14.Кандис- илюзия,15. Хаитянининът-може да възпира другите да използват силите си и трие спомени, 16. майката на Клер, май беше Мередит-направлява огъня, 17. Моли може да каже къде се намира всеки човек в света в определеното време...без един и сега нашият познайник Сайлър, аз само ще започна вие допълвайте. Като начало телекинеза...
s7ick
Цитат(divata_airis @ May 26 2007, 10:45) *
Това за Мохиндер и аз съм мислила и стигнах до същия извод-ама той милия е толкова отнесен, че ако случайно има способност се питам ще разбере ли скоро? Ако е имал пък да е видял името си в Списъка с надарени, макар Сай да го попита дали е в списъка.
Ами що се относя до способностите, казвам да изредим тия които знаем със сигурност, а другите да ги гадем като тази на бащата на Хиро и между другото е логично и сестра му да има някоя, тази на Чарлс и много ми е интересен Злодеят Х каква има-Моли каза, че като помисли за него той я вижда.
1.Питър-абсорбира способностите на останалите, 2. Айзък Мендез-рисува бъдещето, е рисуваше бъдещето, 3. Ники/Джесика-двойна самоличност, има невероятна сила, 4. Нейтън Петрели-може да лети, 5. Хиро Накамура-огъва времето и пространството, 6. Клеър Бенет-регенерация на тъкани, 7. Мат Паркман-чете мисли, 8. Ди Ел-минава през стени и предмети, 9. Идън-направлява хората само с думи, вече не (незнам само защо Сай не и взе силата), 10. Майка Сандърс-контролира електронни устройства, 11. Клод- става невидим, 12. Хана-може да прочете и изпрати информация он-лайн, без да използва комп. устройство, 13. Г-н Линдерман-лекува, 14.Кандис- илюзия,15. Хаитянининът-може да възпира другите да използват силите си и трие спомени, 16. майката на Клер, май беше Мередит-направлява огъня, 17. Моли може да каже къде се намира всеки човек в света в определеното време...без един и сега нашият познайник Сайлър, аз само ще започна вие допълвайте. Като начало телекинеза...

Идън-направлява хората само с думи, вече не (незнам само защо Сай не и взе силата), - Гледай епизода вниеметелно и ще видиш че тя си пръсва мозака преди тои да трагне да и види в главата.
DjuDju
За Боб вече се знае,че превръща нещата в злато...Новото момиче Моника има хубава сила-да възприема и имитира...на Ели е яка-нещо като статично електричество май е....и бащата на Мат-"затваряте" в кошмарите huh.gif dry.gif
Apfh
Попринцип Кринг беше пуснал малко спойлерче в едно интервю, че силата на Боб е доста повече от колкото смятаме.
Според мен не просто превръща нещата в злато, а може да изменя структурата на всякакъв материал, както си поиска - в злато, камък, желязо и т.н....
pinko_z
Забравихте онзи дето Питър взе силите от него и дето щеше да "избухне" заради тези сили (поне аз не го видях може и да съм го пропуснал). А кои бяха Идън и Хана че много много не помня имена е освен по главните де .... unsure.gif
mimi_k5
Аз четох някъде че кръвта на Мохиндер спасявала героите от страшната болест 2thin[1].gif glare.gif от която се разболяват huh.gif confused.gif dunno[2].gif hmm.gif
Хейли
Питър който взе силите от онзи човек за избухването се казва Тед а за Мохиндер за кравта му наистина беше така но после откриха че не той а Клеър може да лекува хората поне беше нещо такова
mimi_k5
А някой знае ли каква сила има Кийто Накамура(бащата на Хиро) 2thin[1].gif dry.gif huh.gif
Mr. Winchester
Ами Симон няма сила, ще има единствено ако сценаристите решат да я върнат в сериала, но това едва ли ще стане...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.