Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: half-life 2
GGbit.info > Развлечение > Игри
amd
Ако играете или сте играли half-live 2 ,знаете ли?,как да мина нивото WATER HAZARD това е нивото с лодката е не е точно лодка а такова с перка одзад и може да върви и по сушата ,стигнах на место където си между две врати който не знам как да отворя и сега идва най-интересната част значи има път нагоре към някаква зграда обаче ей така просто не мога да продължа работата е там че няма видимо препядствие просто нещо ми пречи да продължа но то не се вижда,дали е бъг или трябва да мина през друго място?
WarezRu
По стара китайска поговорка"Трудните нива и босове се минават със чийтове" wink.gif
amd
QUOTE(warezru @ Oct 20 2005, 12:38 PM)
По стара китайска поговорка"Трудните нива и босове се минават със чийтове" wink.gif
*

Мисля че в моя случай не ми трябва чийт,овен ако има чийт който отвара вратиconfused.gif по скоро съвет от къде да мина?
WarezRu
Аз някои нива ги минах с чийт...но ако искаш да ги минаваш без чийт тряа да се луташ много wink.gif
amd
QUOTE(warezru @ Oct 20 2005, 12:55 PM)
Аз някои нива ги минах с чийт...но ако искаш да ги минаваш без чийт тряа да се луташ много wink.gif
*

Къде има чийтове да си дръпна с пояснение на български?

Трябвало просто да потърсиш,играта е луда за да стигна до изхода трябваше да мина още 10км,баси кефа,супер игричка,препоръчвам я на всички.,!
WarezRu
QUOTE(amd @ Oct 20 2005, 05:23 PM)
Трябвало просто да потърсиш,играта е луда за да стигна до изхода трябваше да мина още 10км,
*

Аз затова играя с чийтове!
amd
QUOTE(warezru @ Oct 20 2005, 05:42 PM)
QUOTE(amd @ Oct 20 2005, 05:23 PM)
Трябвало просто да потърсиш,играта е луда за да стигна до изхода трябваше да мина още 10км,
*

Аз затова играя с чийтове!
*

Къде мога да намеря чийтове за играта?
WarezRu
Аз си спомням че го изтеглих от дейта.бг обаче store 3 не бачка sad.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(amd @ Oct 20 2005, 07:49 PM)
*

http://cheats.ign.com/ob2/068/492/492830.html wink.gif
amd
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 20 2005, 11:24 PM)
QUOTE(amd @ Oct 20 2005, 07:49 PM)
*

http://cheats.ign.com/ob2/068/492/492830.html wink.gif
*

Мерси,но при мен нещо не става дава ми ерор!става въпрос за чийтовете.Искам да питам защо няма обджектив тази игра, или има а аз немога да открия къде е?
$windle
Cheat: Dev Cheats
Bring DOWN the console and enter “sv_cheats 1”.
cl_drawhud: removed
Wire frame models: mat_wireframe1
Only objects effected by physics are wireframe: vcollide_wireframe 1
Draw game triggers: showtriggers_toggle
Draw normal maps: mat_normalmaps 1
Draw surface materials: mat_normals 1
Turn off bump mapping: mat_fastnobump 0
impulse 200: removes weapon model from the screen
Cheat: Items
Enable cheats and use the “give” command.
item_healthkit
item_healthvial
item_box_buckshot
item_box_mrounds
item_box_sniper_rounds
item_box_srounds
item_battery
item_suit
item_ml_grenade
item_ar2_grenade
Cheat: Weapons
Enable cheats and use the “give” command.
weapon_ar2
weapon_bugbait
weapon_cguard
weapon_crowbar
weapon_frag
weapon_crossbow
weapon_alyxgun
weapon_physcannon
weapon_physgun
weapon_pistol
weapon_rpg
weapon_shotgun
weapon_smg1
Weapons names for the beta version of the game:
weapon_hopwire
weapon_iceaxe
weapon_binoculars
weapon_ml
weapon_brickbat
weapon_smg2
weapon_stickylauncher
weapon_stunstick
weapon_thumper
weapon_sniperrifle
weapon_rollerwand
weapon_slam
weapon_hmg1
weapon_cubemap
weapon_gauss
weapon_extinguisher
weapon_flaregun
weapon_ar1
weapon_molotov
weapon_manhack
weapon_immolator
weapon_irifle
Cheat: Load Maps
List the map by enabling cheats and type “maps”. Load a map by typing “map ”.
d1_canals_01
d1_canals_02
d1_canals_end
d1_tempanals_02
d1_town_01
d1_town_02
d1_town_03
d1_town_04
d1_town_05
d1_trainstation_01
d1_trainstation_02
d1_trainstation_03
d1_trainstation_05
d1_under_01
d1_under_02
d1_under_03
d1_under_04
d2_coast_01
d2_coast_02
d2_coast_03
d2_coast_04
d2_coast_04_dx60
d2_coast_05
d2_coast_06
d2_coast_07
d2_coast_08
d2_prison_01
d2_prison_02
d2_prison_03
d2_prison_04
d2_prison_05
d3_c17_03
d3_c17_04
d3_c17_05
d3_c17_06a
d3_c17_06b
d3_c17_07
Cheat List
Bring DOWN the console and enter “sv_cheats 1”.
No damage: god
Never Die: buddha
Infinite power for your suit: infinite_aux_power or sv_infinite_aux_power (Outbreak)
All weapons and ammo: impulse 101
Kill all npc’s in the area: npc_kill
Enemies don’t attack: notarget
Walk through walls: noclip
Spawn a scout car: ch_createjeep
Spawn an airboat: ch_createairboat
Spawn an airboat: impulse 83
skulls: impulse 102
Submitted by not allowed
amd
Срашен си много ти благодаря,смотаняците са направили играта така всякаш ,не е за забавление а само това трябва да ти е целта ,играта е супер но едвали нормален човек има цялото време на света та да се занимава само с тяхното предложение ,!играта е добра но трудността която са задали е за психари който,нямат никаква работа ,освен да се занимават с H-L2.,!
Много съм бесен опитали са се да те направят сектант,на тема H-L2
blabla[1].gif dsnc0033[1].gif
WarezRu
Играта наистина е HARD и трябва да убикалям сто часа до като открия някво си копче или врата no.gif затова играем с чийтове blush.gif !
$windle
Еми Халфа не е единствената такава игра, аз мисля че има и други излишно затъпяващи интереса с луда лутаница...
4i4iba
Виж ся.Неползвай чиитове.Дай скрийншоут за да ти кажа как се минава.
DonTsetsi
http://www.google.com/search?hl=bg&q=half-...walkthrough&lr=

Ако знаеш Английски
Snow
Смърт на cheat-арите.

Защо при първия проблем търсите cheat е не потърсите как трябва да се мине без него?
Минавал съм играта и не съм намерил кой знае какви непреодолими места.

За съжаление не си спомням имената на нивата затова и аз бих се радвал на една картинка.

Като общи сведения. С лодката има 2-3 места които са малко трикаджийски. На две от тях се ползва системата за механика. Единия случай трябваше да се хвърлят всякакви боклуци в една лебетка(асансьор) за да се вдигне една рампа. В другия случай на дъното на басейна имаше плаваща платформа и/или бидони които трябва да се натъпчат под нея. Третото място е веднага след битката 1:1 с хеликоптера, но там се минава с ловкост на пръстите.

И честно казано, не знам как сте се оправили в Half-Life-1 където има чудовища които не могат да се убият със стрелба.
g0blin
Прав си Snow, и аз мразя чийтърите.Аз съм фен на Half-Life и с радост мога да кажа , че съм изиграл повечето части(Half-Life,Half-Life:Opossing Force,Half-Life:Blue Shift,Half-Life2) при това без да използвам чийтове!Ако наистина искате да усетите атмосферата на играта и да станете част от действието , трябва да вложите малко мисъл и внимание , защото с чийта може всеки...губи се най-интересното , така че Ви съветвам да не постъпвате като Lamer-и , а да си играете играта без да се допитвате до никой и без да използвате чийтове,трейнъри и каквото и да било!
amd
Как и къде да кача скрийншотовете?А и още нещо ,ако използваш чийт,можеш ли да го изключиш или не?
vIkToRsHeFa
ftp://ftp.ggbit.info

би трявало да става така:
чийт 1 - за активация
чийт 0 - за деактивация wink.gif
amd
Благодаря,Качил съм скрийншотовете в ftp://ftp.ggbit.info/ В папка amd, знаете ли как да продължа напред,ако не си спомняте къде е точно това ще направя още шотове,само кажете.!
4i4iba
Непомня точно.На последния скрийншоут се минава като изчакваш щита да се изключи автоматично.Нали идват ти улигарите(охраната) трепиш ги после те ти изкючват щита и така blush.gif .
amd
QUOTE(4i4iba @ Oct 24 2005, 10:39 AM)
Непомня точно.На последния скрийншоут се минава като изчакваш щита да се изключи автоматично.Нали идват ти улигарите(охраната) трепиш ги после те ти изкючват щита и така  blush.gif .
*

Значи, чаках почти 1ч и 20 мин, никой не дойде, а и чесно да ти кажа, графика, изкуствен интелект и замисъл всичко е наред, но според мен би трябвало играта да е екшън сърч,защото при битките, които ти устройват,едва ли някой би се замислил как да им сере в кошницата, за да мине определено ниво, страшна излагация, просто съм много разочарован, надявах се да е нещо качествено, вместо да прикриват недостатаците си със сърч мисии, можеха да направят нещо наистина запомнящо се, за парите които са инвестирали, но като се има пред вид, че и българин е замесен, ти става ясно за какво става въпрос. Не искам да критикувам никого, но моляви се, това е почти средния вътрешен продукт на България? ПОМИСЛЕТЕ си! Това е от мен. Да им сера на екшъна>>!
vega
QUOTE(amd @ Oct 24 2005, 05:02 PM)
Непомня точно.На последния скрийншоут се минава като изчакваш щита да се изключи автоматично.Нали идват ти улигарите(охраната) трепиш ги после те ти изкючват щита и така  blush.gif .
*

Значи, чаках почти 1ч и 20 мин, никой не дойде, а и чесно да ти кажа, графика, изкуствен интелект и замисъл всичко е наред, но според мен би трябвало играта да е екшън сърч,защото при битките, които ти устройват,едва ли някой би се замислил как да им сере в кошницата, за да мине определено ниво, страшна излагация, просто съм много разочарован, надявах се да е нещо качествено, вместо да прикриват недостатаците си със сърч мисии, можеха да направят нещо наистина запомнящо се, за парите които са инвестирали, но като се има пред вид, че и българин е замесен, ти става ясно за какво става въпрос. Не искам да критикувам никого, но моляви се, това е почти средния вътрешен продукт на България? ПОМИСЛЕТЕ си! Това е от мен. Да им сера на екшъна>>!
*

Огледай за един шкаф с две автоматчни картечници, (мисля че беше в дясно от първия ти скрийншоут) взимаш ги и ги поставяш една по една на места от които да обстрелват влизащите. След-като поставиш и последната, веселбата започва УСРЕХ 4.gif
amd
QUOTE(vega @ Oct 28 2005, 01:39 PM)
QUOTE(amd @ Oct 24 2005, 05:02 PM)
*

*

Огледай за един шкаф с две автоматчни картечници, (мисля че беше в дясно от първия ти скрийншоут) взимаш ги и ги поставяш една по една на места от които да обстрелват влизащите. След-като поставиш и последната, веселбата започва УСРЕХ 4.gif
*

Значи това ниво вече го минах,после минаваш нещо като басейн,но с късо съединение и те бие ток после по едни стълби и стигаш тук,Как се минава това?
Ето срийн шотовете,озаглавени са help и са номерирани от 1 до 7,моля те виж това! ftp://ftp.ggbit.info/amd/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.