Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Излезе Quake 4
GGbit.info > Развлечение > Игри
g0blin
Пет години след култовия 3D екшън Quake 3: Arena се появи и дългоочакваното продължение на поредицата за PC.

За разлика от своите предшественици играта Quake 4 е разработена не от id Software, която е разпространител, а от фирмата Raven Software. От id Software е предоставен графичният енджин, който е същият, използван при създаването на Doom 3.

Новата игра продължава сюжетната линия на Quake 2, чиято основа е конфликтът в далечното бъдеще между земляните и киборгите от планетата Stroggos. Този път на играча е отредена ролята на Матю Кейн - морски пехотинец, сражаващ се на Stroggos.

Великолепната графика на Quake 4 и изобилието от специални ефекти ще изстиска максимума от съвременните компютри. Минималните системни изисквания са процесор 2 GHz, 512 МВ операционна памет, 2,8 GB свободно пространство на твърдия диск и видео карта с 64 МВ памет.

В близко бъдеще се очаква и версия на играта за Xbox 360, но конкретна дата не е обявена.

Източник : IDG
vIkToRsHeFa
Е т'ва е мнооого хубава новина куека си е куек каквото и да става само дано машинката ми издържи щото очканвам и доооста системни изисквания...
radotooo
ще е доста добра ама с моите 400 мегахерца маи ше си остана с 3-ката smile.gif
WarezRu
QUOTE(RuF @ Oct 19 2005, 07:37 PM)
Великолепната графика на Quake 4 и изобилието от специални ефекти ще изстиска максимума от съвременните компютри. Минималните системни изисквания са процесор 2 GHz, 512 МВ операционна памет, 2,8 GB свободно пространство на твърдия диск и видео карта с 64 МВ памет.
Източник : IDG
*

Хм...предпочитам да си цъкам стария Quake щот тва иска много работи бре
g0blin
Изисква много , но и получаваш много от него...едно е да играеш Quake 3 Arena и да гледаш в далечината някакви неидентифицирани обекти,мъгляви и нереалистично движещи се , а друго си е да гледаш съвсем реална картина,която направо те грабва и те пренсася на бойното поле.За сюжета незнам , но като гледах скрийншотите и ми стана мъчно , че и аз ще я играя на минимално ниво графика.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.