Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Някой да знае къде слагат чипове за PS2
GGbit.info > Развлечение > Игри
kamikadzeto
Случайно някой да знае къде в Пловдив се слагат чипове за PS2, с които могат да се четат пиратски дискове. Мерси
bLex
http://kokoshka.hit.bgако има още такава фирма
SuperTifo
http://kokoshka.hit.bg линка не се отваря.И аз от известно време търся усилено къде в Пловдив се слагат чипове и немога да изнамеря информация никъде.Няма ли в този форум хора с чипирани конзоли та някой да каже?confused.gif
SuperTifo
Ако някой се интересува къде в Пловдив слагат чипове на ПС2 да ми пише на ЛС.
linkinpark
Цитат(SuperTifo @ Aug 7 2007, 18:39) *
Ако някой се интересува къде в Пловдив слагат чипове на ПС2 да ми пише на ЛС.

здравей .. искам да те попитам за чипирането на ПС 2- то ми..къде мога да го направя..моля те кажи ..спешно е..!!! smile.gif
batvase
Човекът е казал да му се пише на лично.Не е ли ясно.
Ето правилата на форума.Добре е да се прочетат.
trepacha
Ще сам ви много благодарен ако някой от вас ми пише на Skype:osobnqka за да ми разясни някой неша относно PS2. rolleyes.gif
10x предварително worthy.gif
vess
До колкото съм запозната вече слагането на чипове не е най-добрия начин за четене на пиратски дискове rolleyes.gif Има един софтуер Swap Magic 3.6 Натиснете тук за да видите повече подробности!
Но доколкото знам не може да се изтегли от интернет като софтуер и да го запишеш на някакъв си диск и всичко да е ок,защото не е софтуера специален,а самия диск и приставките към него наречени Magic Kаys .Също тези дискове не се продават в БГ,а може да си ги поръчаш от друга държава и с доставката излизало около 100 лв.Аз исках да си ги намеря,но незнам как става и откъде точно мога да си ги поръчам така,че някой ако има представа да пише,моля dry.gif ?
markovvasil
За да се светнеш на информация те съветвам да прочетеш тази обява която намерих в нета.
Копирай:
"Безплатна книга на български Тайните на Sony Play Station 2"

И го плесни в Гугала за да видиш какво става.

Книгата е реална и е абсолютно безплатна за дърпане без регистрации и други тъпотии.

vess
Цитат
Цитат(markovvasil @ Sep 26 2008, 00:23) *
За да се светнеш на информация те съветвам да прочетеш тази обява която намерих в нета.
Копирай:
"Безплатна книга на български Тайните на Sony Play Station 2"

И го плесни в Гугала за да видиш какво става.

Книгата е реална и е абсолютно безплатна за дърпане без регистрации и други тъпотии.
Мерси много за инфото woohoo.gif Тепърва ми предстои да разучавам....
linkinpark
ако някой го интересува къде се слагат чипове за PS 2 да ме намери в скайп.. :] ;] !!! skype: dyshevnobolniq
www.gsmdoktor.com
Поставяне на чипове ( chip modchip ) на :

PlayStation 2

Чипа работи отлично за абсолютно всички произведени конзоли Playstation2
без значение дали са внесени от чужбина или купени в България. С негова помощ
могат да се играят всички видове PS1 i PS2 игри PAL И NTSC независимо от модела на конзолата.
Фурмуера на чипа е MATRIX INFINITY v.1.93 - най-добрия до момента!!!

Повече инфо за чипа : http://chipi.ru/ps2/modbo4.html

Контакти :
Skype www.gsmdoktor.com
ICQ 299911808
тел 0888197084
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.