Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Shakugan no Shana
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Аниме
K_f_R
Shakugan no Shana/Shana of the Blazing Eyes/Шана с Горящите очи!

Жанр:Драма,Фентъзи, Романтика, Училищен живот,екшън
Автор: Yschichiro Takahashi
Официален сайт-http://www.shakugan.com
Kaтегория-TV,Манга
Година на Излизане-2005
Студио:J.C.STAFF
Американско разпространение:Geneon Entertainment
AniDB Рейтинг :8.1/10.0

Субс
за сега от тук,по късно ще ги имате на по удобно място!
Epizodi
не давам линк от прословутия animes-bg верно по бърза връзка но няма директен линк за точната директория,а незнам кой и колко ше се оправи затова всичко директно,а субс съшо немога да дам директен линк,просто в търсачаката на сайта напишете името ще видите субс на всички епизоди! Връзка е от външен но е стабилна,и бързичка :},все пак ето и за анимес бг Тук

САУНД

Малко ИНФО:

Юджи Сакай е просто обикновенно,момче което очаква просто 1 нормалне живот! Но неговите очакванията бързо се изпарявар,1 път когато се прибира за вкъщи.Светът изведнъж замръзва във времето,като оставя Юджи да гледа с ужас,как сини облаци започват да ограждат хората около него,Скоро се появява огромно чудовище започва да гълта пламаците в устата су.докато не забелязва Юджи.Изненадан от неговото равнодушие към спирането на времето ,то скача към него с веселие. Точно преди чудовищете да се подготви да изяде Юджи,Момиче с Меч,облечена в черно,със пламтящи червени очи и коса,която сякаш като жив въглен се появява,сигурно и доста уверена тя убива чудовището,преди да забележи движещия се Юджи.Тя е горящата мъгла която преследва демоните от Кървавата реалнсот.Когато Юджи вижда че и от него излиза син пламък,момичето му обяснява че той е умрял преди време,а това е неговия пламък,който временно замества унищожените хора.Пламъкът заемала временно формата на човека,но след определено време.ще го махнат от реалноста.Юджи доста объркан нарича момичето Шана на Меча и.Шана води дълга битка м/у нея и Лорда на Пурпурната държава.По време на тяхното приключение,Шана и Юджи започват да усазнават,че тяхната връзка е повече от приятел.По време на 1 от многобройните битки на Шана,тя усазнава че Юджи и е близък и той се интересува от нея.

Герой:

Юджи е главния герой,той е просто обикновенно момче със сиво ежедневие,неговия свят се преобръща с главата надало когато разбира че вече е Мъртъв!

</a> Shana :

Това е женския персонаж,който се появява и спасява Юджи,от 2рата му смърт,тя е със сякаш запалени коси и очи,и има уникален меч на име Nietono no Shana,Юджи е кръщава на него защото незнае нищо за нея,в последствие Шана се Влюбва в него.Тъй като незнае нищо за нея Юджи е кръщавя Шана на меча и.Шана много често изпозлва Млъкни в диалозите си!Те често си викат,но реално те държът много 1 на друг.

Alastor
:ToBа е Лорда на Пурпурнат земя,Той води вечни битки със Шана.Имеро му всъщност е име на древен демон от митологията,Аластор се води 1 от най-силнитв владетели,дори се сравнява с бога на пурпурното царство.
K_f_R
това е 1 от най-великите анимета които съм гледал!!! СВАЛЕТЕ ГО!! няма да съжалявате!
melkor
Гледах промо на филма. Надявам се скоро да излезе на фенсъб. И между другото в промото споменават за втори сезон който се очаква да излезе през есента тази година. Ще видим... biggrin.gif
За тези които искат да изгледат промото - [attachment=767:_Eclipse...51E_.mkv.torrent].
K_f_R
Мелкор имам прблем като тръгна да го свалям и излиза
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
Евентуална причина:

Нямате достъп. Възможна причина - форум/екстра достъпна само за определена група на регистрирани потребители.
melkor
Поправено. Вече трябва да може да се свали без проблеми.
Titan
Анимето е велико, едно от малкото, които ме грабнаха още от началото, че чак до края... Нямам думи просто ВЕЛИКО Е!

-- Проблемът идва със втори сезон, който няма този успех при мен, както първия сезон... sad.gif До 6-ти епизод съм, като те вече са сигорно до 16-ти, но не съм свалял да гледам. Там го удра леко романс + интригите в училище и така.....
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.