Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "How to Stop an Exploding Man"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
Apfh
"How to Stop an Exploding Man"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

НАКРАТКО:
След всички злокобни предсказания, героите най-после се събират за ключовата схватка пред Kirby Plaza. Това е последният епизод за Volume 1 (Първи сезон) и край на главната линия за сезона, а именно Бомбата...

Download:
Heroes.S01E22.HDTV.XviD-LOL@Zamunda.Net
Apfh
Чаках някой да пусне тема, но тъй като никой не се реши не се стърпях и пуснах набързо нещо.
Гледах епизода още щом излезе рано сутринта и просто........ УаааааааУууууууу.........
Невероятен завършек. Няма да разкривам ключови моменти, но ще кажа, че финалните 20 мин. бяха невероятни!... карат те да чакаш Volume 2 - "Generations" още повече!... знаех, че ще дадът няколко минути от vol.2 , но просто не очаквах да е толкова,... толкова,.... shocking.gif
А самият 1 сезон свърши страхотно. Може би малко съм разочарован от Питър... в апартамента на Мохиндер се би далеч по-добре от колкото сега... но пък другите просто бяха ЛУДИиииииииииииии.........
divata_airis
Най-накрая някой откри темичка worthy.gif -благодарско и аз вече мислех , ако не друг аз да се помъча, обаче ти си злато. Страшен завършек, незнам друг сериал да е свършвал по такъв убийствен начин. Направо номер 1 беше. Вярно, че Пийти не бе в най-добрата си форма, ама пак тръгна да спасява света, макар да го бе страх. Ми и аз няма да продължавам, щото ще разваля кефа на някого, ама наистина беше страшен финал и това с Volume 2 - "Generations" беше много яко worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Apfh
Една новинка от преди няколко часа... Vol.2 ще бъде само половината на 2-ри сезон. Получаваме Vol.2 и Vol.3 на куп във втори сезон!... две главни истории една след друга... и ако това не е страхотно!...

edit: А и да не забравяме спин-оффа "Heroes Origins", който ще ни радва през почивките на 2-ри Сезон...
f0rgy
Още от сутринта си мислих да пусна тема и тъкмо си казах ако никой не е писал я права,ама брау че си напрайл!!! biggrin2.gif Иначе кво да кажа за епизода...просто... " worthy.gif " ...и как започна само Vol.2 няям думииии biggrin.gif
ifeto
Знам,че тук не е мястото да питам,но кога започва почивката? И кога ще излизат следващите епизоди? dry.gif
Иначе епизода беше най-добирят досега.Хиро worthy.gif mrgreen[1].gif
divata_airis
Дам и аз чух това за разделянето на половина - надявам се да продължат да ни радват, както досега.
Apfh
Цитат(ifeto @ May 22 2007, 15:42) *
Знам,че тук не е мястото да питам,но кога започва почивката? И кога ще излизат следващите епизоди? dry.gif
Иначе епизода беше най-добирят досега.Хиро worthy.gif mrgreen[1].gif

Каква почивка? Сезонът свърши. Това беше последният епизод за Първи сезон и накрая видяхме минута и половина от началото на втори сезон, който започва чак на 24 Септември.
Secretly
Леллеле какъв финал направо този сериал кърти мифки blush.gif
3pacalypse Now
Невероятен финал само не разбрах как по-дяволите Сайлър отново се спаси
Apfh
Цитат(3pacalypse After @ May 23 2007, 02:06) *
Невероятен финал само не разбрах как по-дяволите Сайлър отново се спаси

Ам не е ясно все още, но както изглежда една от силите, които е придобил има общо с регенерацията. Спомнете си, когато беше заловен, как бързо се възстанови, или когато Мохиндер го беше вързал, как успя да надвие успокоителните (или каквито бяха там)... има някаква далавера, но тепърва ще се разбира.
FaLLOuTbOy
shocking.gif shocking.gif

Loved it, loved it, LOVED IT

Прекрасна невероятна, страхотна, интересна серия изпълнена с напражение! Мале как се зарадвах на Ники, ква мацка стана само. 3.gif
Нали ще участва в следващия сезон??
Мене пък малко vol2 не ме впечетли, къде ще са другите ни познати герои? Само около Хиро ли ще се върти сезона? Това ще е супер тъпо 9.gif .

А може ли да обясните малко повече за това Heroes: Origins?
Има слух, че новият сезон на Heroes, ще има 30 епизода. 4.gif
sulu
Всико много добре беше измислено,но ме издразни как цял сезон половината сериал се опитват да убият Сайлър и сега никой не беше забелязал,че го няма.И защо винаги като Сайлър е наоколо ни пускат тая хлебарка да го обикаля.Схванахме,че Сайлър е злото и тн,ма с тая хлебарка ми е адски смешно направо 18.gif И какво беше това с Хиро накрая-къде само обикаля тва момче,по-добре да си избере една епоха там да си седи.Иначе добре ми звучи поне един сериал да смени почти изцяло историята си и е някакси готино за пъв път в край на сезон да не кършиме пръстите от напрежение,а да знаем горе-долу какво става.
divata_airis
Значи относно това с хлебарката-Тим Кринг, създателя на Герои е техен любител и ги възприема като едно от най-еволюиралите същества на земята. Те са оживяли през епохите дори ледниковия период-един вид вечно се измъкват от смъртта подобно Сайлър. Това знам аз относно появата им в сериала, пък и нали още в първи епизод Мохиндер говори именно за това, че са най-еволюиралите същества. Що се отнася до Хиро и втора част на сериала-все пак се казва Поколения, кой знае Хиро може да излезе някой родственик на Кенсей.
Apfh
divata_airis незнам дали си забелязала, но човека зад маската в минутите от Vol.2 (мисля, че точно това е Кенсей) адски приличаше на Джордж Такей (незнам как точно се произнася) - демек бащата на Хиро. Също така носи странният символ, който беше лого и на човека в работилницата, който пък работи за бащата на Хиро...
Плюс това четох в няколко интервюта на Тим, като го питат за Хиро, баща му, връзката му с Кенсей и изобщо тази тема, човека много хубаво си го подчертава - "Не забравяйте, че в повечето случай децата със способности наследяват ген-а от родител/ите си. Именно това е и основата на половината от втори сезон - "Generations" / Поколения". А ако си спомняте баща му на Хиро му каза "Дълго чаках Накамура да се издигне (ascend)" ... колко ли дълго? wink.gif В доста чужди форуми се спекулира, че може би той е безсмъртен - това е необикновенната му способност. Аз лично смятам, че това е доста възможно. Ако не точно безсмъртие, то поне нещо подобно.

Тук идва и още един момент за който ама никой нищо не каза - бащата на Симон!... още от първите епизоди подозирах, че има нещо около него. До средата на сезона мислех, че ще го върнат, но в последствие не стана и го забравих. Е оказа се, че подозренията ми са били правилни. Видяхме, че в последният епизод Питър някак си се върна назад и говори с него... но не той ми е толкова интересен. По-интересно ми е нещо друго - Симон. Тя му е дъщеря и би следвало да има нещо специално и в нея. Дали няма да я върнат... wink.gif

FaLLOuTbOy никой не е казал, че целият втори сезон само Хиро ще гледаме. Прочети по-нагоре, какво съм писал - Втори сезон ще е разделен на две части - Vol.2 и Vol.3 . Като за момента се знае, че Vol.2 се казва "Generations". Със сигурност Питър и Сайлър ще се върнат по някое време (подписали са). Дали в Vol.2 или Vol.3 не е ясно, но доста от досегашните герои се очаква да се завърнат за втори сезон.
Продължавам да пояснявам - 30-те епизода не са само слух - ФАКТ са! 23 епизода ще е втори сезон и "Heroes: Origins" ще бъде 7 епизода. Всъщност и аз го очаквам доста, макар че май ще го гледаме чак около Коледа. За какво точно ще става дума - всеки епизод ще разказва отделна история на нов герой някъде по света, като към края на Втори сезон един от геоите в "Heroes: Origins" ще бъде включен в последните епизоди на "Heroes" и ще се събере с настоящите ни познати лица. Мисля че се споменаваше, че феновете ще изберат, кой точно да бъде включен към екипа на "Heroes" за последните епизоди. 7 епизода - 7 нови персонажа - 7 нови истории ... само 1 ще продължи в шоуто. wink.gif Според мен ще е яко, защото ще наподобява историиките във комикса, които доста радват, макар да са кратички. Още искам да вкарат Хана за повече от 2 реплики екранно време.
divata_airis
Ми и аз се питах тая Симон няма ли и тя нещо по-така. Цял сезон, като Мохинден без някакви особени сили, пък ето баща и е имал, нормално е и тя да ги е наследила. От друга страна си мисля, че това с пророческите сънища на Питър в първите епизоди е именно абсорбираната сила на Чарлс-защото в един епизод Симон каза, че баща и бил казал, когато по чудо се събудил, че бил с Питър и летяли над града. Мисля си, че Пийт е усвоил неговата способност много преди на брат си.
А това за бащата на Хиро наистина звучи възможно, тъй като когато разказваха историята на мистър Бенет и бяха на терасата на Чарлс, а малкия Хиро джиткаше някаква игра той не изглеждаше много по-различен от сега.
Освен за Сайлър и Питър аз знам, че и Нейтън се завръща, а продуцентите преговаряли с актьора, изпълняващ ролята на Клод(невидимия) и ако приеме ще го видим във втори сезон.
Относно втория сезон имам и малко непотвърдена информация-Питър и Нейтън са живи (но това вече вс го знаем) Действието се развива шест месеца след събитията пред онзи хотел, че му забравих името. Един от гериите ще има алкохолен проблем, а друг амнезия-вече почнаха предположенията, че това може да е Сайлър.
seduction_55
Всъщност Мохиндер има способност - не може да спи.
divata_airis
biggrin.gif Това е много интересна способност, аз пък трудно заспивам, броя ли се със способност biggrin.gif По тая логика доста хора са надерени. Браво на нас еволюираме утре и до тоалетната ще ходим сами-шегичка, надявам се да не засегна някого. wink.gif
gudjuk
Цитат(divata_airis @ May 26 2007, 10:19) *
......
Освен за Сайлър и Питър аз знам, че и Нейтън се завръща, а продуцентите преговаряли с актьора, изпълняващ ролята на Клод(невидимия) и ако приеме ще го видим във втори сезон.
.....

Така и не се разбра тоя Клод кого е прикривал, докато е работил за Компанията.

Не се разбра и кой е злият гений. Кой е проектирал целия замисъл. Този, за когото Моли каза, че я вижда, когато си помисли за него. А пък може би е тя. Така и не се разбра каква сила владее майката на Питър и Нейтън. Само откъслечни фрази, че знаела нещата преди да са били още измислени от децата й.

Ако наистина бащата на Хиро е Кенсей, ще е интересна историята с изваденото сърце и дракона.
seduction_55
Цитат(divata_airis @ May 26 2007, 10:49) *
biggrin.gif Това е много интересна способност, аз пък трудно заспивам, броя ли се със способност biggrin.gif По тая логика доста хора са надерени.
Еми ако успееш да не спиш 5 години(като Мохиндер) и твоето ще се брои за способност.Плюс това какво значение има дали е интересна или не,важното е,че има някаква способност. wink.gif
divata_airis
Къде пък са казали, че не е спал 5 години shocking.gif . Нещо не си спомням unsure.gif Ама иначе като идея толкова време да си буден става за някаква изчанчена способност-само незнам какви са плюсовете от нея.
Apfh
Ммм Мохиндер не беше ли заспал, когато сестра му се появи в съня му, още в началото на сезона ? rolleyes.gif tongue.gif happy.gif
f0rgy
QUOTE(Apfh @ May 28 2007, 16:08) *
Ммм Мохиндер не беше ли заспал, когато сестра му се появи в съня му, още в началото на сезона ? rolleyes.gif tongue.gif happy.gif

Мхм...той даже няколко пъти заспиваше...а на мен ми е любопитно кой е тоз,когото Моли каза че като си помисли за него и той я вижда huh.gif
sulu
В епизода,когато Хиро отиде 5 години в бъдещето имаше разговор между Нейтън(Сайлър под прикритие smile.gif ) и Мохиндер, в който Нейтън спомена как Мохиндер не бил спал сума ти време,като се опитва да намери лекарсво срещу мотиралия ген на наш'те хора.Според мен това не е някаква способност ,а просто се опитаха да наблегнат колко много се е мъчил и старал Мохиндер,но просто не може да се бориш срещу природата и еволюцията.
А това за седмината нови герои,които ще се състезават кой ще се присъедини към наш'те ми звучи едновременно интересно,но и малко изтъркано.Са ако го направят да се гласува с смс-а 2.40лв съвсем ще стане по български работата.Иначе според мен най-красивия/красивата герой/ня ще победят,защото в крайна сметка американците(а пък и повечето хора) ше гласуват с очите си,а не с акъла си.Дано поне включат някой нова и яка способост.Не знам,но явно само на мен не ми е особена интересна цялата история с Кенсей/Хиро/100 годишния му баща.Най-интересни са ми Клер и Питър.А да забравих-това беше много тъпо-уж клер държи на Питър,а той милия избухна,а тя с тати под ръчичка никакъв интерес Питър дали е жив още dunno[2].gif
ludoto_mimi
Аз със две седмици закъснение ще коментирам. 18.gif Не че има какво да коментирам, вие всичко сте обсъдили преди мен.
В момента най-интересно ми е дали бащата на Хиро е онзи герой от миналото и кой е лошият човек, който вижда Моли, когато се опитва да го открие.
Финала на първи сезон наистина беше много добър и нямам търпение за още. Не знам за вас ама аз много се смях накрая. 18.gif Хиро: &!@$# 18.gif 18.gif 18.gif

Apfh, мерси че си пуснал тема. Нямах цяла седмица нет тогава.
ani4ka_89
Аз най-после стигнах и до този епизод... И за да не са повтарям много с останалите, ще кажа само, че ми е много интересно къде изчезна Питър... Чакам следващия сезон с нетърпение!
Mr. Winchester
Епизода беше мн готин!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.