Честито.Особено на Hustle
Честито на ^ScaRy_Girl^ и на останалите абитюренти, дано си изкарат невероятно
The Shaman
May 20 2007, 17:59
Честито и на Виктор разбира се :>
Цитат(The Shaman @ May 20 2007, 18:59)

Честито и на Виктор разбира се :>
Амм незнаех.Честито да
Th3_SpY
May 20 2007, 18:06
Честито на всички, живи и здрави и да внимавате с пиенето
п.п. честито и на сестрата ва
Electrum
May 20 2007, 18:08
Честито на всички абитУриенти! по-специялно на @4i4iba , @ vIkToRsHeFa и @ZzoOoMeR
Шефа се спотайва не казва

Шефе приятно прекарване
krisku
May 20 2007, 18:41
Честито на всички споменати по-горе и на тези, които не са.
DcShOeCoUsA
May 20 2007, 19:28
Честито и от мен

Да си изкарате супер яко на бала и да ви приемат където искате ,ако студенствате
честито на всички да сте все така весели щастливи,и да сте много позитивно настроени винаги ;}
adoration_
May 20 2007, 20:20
Честито на всички абитуриенти и най-вече на моя!
Angel-oF-DeatH
May 20 2007, 20:23
Честито и от на всички абитуриенти! Приятно изкарване на балове (4i4iba,шефа и наско (zommer) ) и дамите който ще ги предрожават
adoration_
May 20 2007, 20:32
QUOTE(adoration_ @ May 20 2007, 21:32)

Охо усещам дискоТЯЧница..еми приятно ви изкарване както на вас 2мата със @Зъмър така и на @Шефа и на всичкu останали и нали знаете,чакаме снимки
HAVE FUN
Ледено_момиче
May 20 2007, 22:40
Честито и от мен на вс абитуриенти и по-специално за
@Brooke (Над),@4i4iba (Иван),@vIkToRsHeFa (Вики) ,@lenivec (Маша),@bajko(Васко),@ZzoOoMeR (Наско) и @bukito (Митко) .
На вс вас пожелавам успешен старт в живота и оттук нататък неотлъчен спътник да ви е щастието и късметът!
Честито и от мене, сладури!!! Да сте живи и здрави и на добър час, дано постигнете всичките си мечти... Спецялни поздравления за Мишо, не знам дали ще имам друг шанс да го поздравя тъй че, честито и успех
girl_from_hell
May 21 2007, 21:23
аз не виждам нищо хубаво за честитене до сега бях на един концерт на 12-то калсните от моето даскало много ми беше тъжничко

аз направо не си прествям юдругата гдоина на тяхното място тракъв рев ще е, а и той няма да помогне
ALeX4e7y^
May 21 2007, 21:50
Честито на Broken_DreAmS
CiNdEreLLa``
May 21 2007, 22:11
Честито и от мен и на добър час !!!
П.П. А и снимки да постнете
на всяка цена
gotinoto_baby
May 21 2007, 22:14
Честито! Да сте живи и здрави и много успехи за напред.Да достигнете успеха,който искате
да чистито и приатно изкарване и леко с промилити чи полицайти ся въ дебнът

особенно тия дето имат книжки Ххаахахх
Крадец на рози
May 21 2007, 22:45
Цитат(krisku @ May 20 2007, 19:41)

Честито на всички споменати по-горе и на тези, които не са.

Ти го каза :>
hristin4e
May 21 2007, 22:49
Честито на всички абитуриенти и от мен! Пожелавам ви колкото и неравен да е пътя от сега нататък винаги да вървите напред и нагоре! Успех и със кандидатстването, дано всеки успее да отиде къде си е пожелал

Ех, блазе ви...миналата година присъствах на една абитурентска, ама тая няма да ме огрее..а до моята..има време. Честито!
club135
May 22 2007, 10:31
Цитат(Fixer @ May 20 2007, 19:12)

Шефа се спотайва не казва

Шефе приятно прекарване

Абе честно ли си мислиш, че ще е достатъчно адекватен, че да ти отговори... сигурно в момента пие джин с тоник на плажа и до него има 2 руси мадами, на които дори не им знае имената... Сигурно като поизтрезнее към края на месеца, ще пише
Адиии честито на всички аборигени.
Ох аз утре ще рева яко, щото съм на изпращането на мойте фр от бившото ми даскало и просто си знам че ше ми стане мноу гадно и тъжно и ще си представя догодина кво ше е и простооо не знам...
toto_1
May 22 2007, 22:20
Честито и благодаря че заради вас намалят часовете

как искам и аз да съм
CiNdEreLLa``
May 22 2007, 22:36
Цитат(toto_1 @ May 23 2007, 08:20)

Честито и благодаря че заради вас намалят часовете

как искам и аз да съм

Е има време ....

и твоя ред ще дойде ... аз пък честно казано не искам, понеже не ми се завършва ... ;(
vasinka_{P}
May 22 2007, 22:50
Цитат(vasinka_{P} @ May 22 2007, 23:50)

Аз пък хич не се радвам че ми остава една година, защото неска като видях сълзите на всичките ми приятели дето днес ги изпращахме и ми се идеше и аз да ревна, като си помисля, че и аз ще съм така, че ще викам "оо супер завършихме, никво учене повече", ама много ще ми липсва всичко, знам го
Refuse
May 23 2007, 16:28
Честито на всички абитуриенти във форума да са ни живи и здрави и да се размажат много яко, и да внимават със течните вещества които ще погълнат
vasinka_{P}
May 23 2007, 16:37
Цитат(Bucky_ @ May 23 2007, 14:49)

Аз пък хич не се радвам че ми остава една година, защото неска като видях сълзите на всичките ми приятели дето днес ги изпращахме и ми се идеше и аз да ревна, като си помисля, че и аз ще съм така, че ще викам "оо супер завършихме, никво учене повече", ама много ще ми липсва всичко, знам го 
То се предполага че трябва да е така, ама при мен ситуацията е друга. Просто всичките ми приятели са извън училище, и в даскалото няма какво да ми липсва освен учителките
Hermes
May 23 2007, 17:04
Използвам случая да поздравя всички абитуриенти с началото на едно ново начало във вашия жизнен път в трудния човешки път / студентство, абсолвентски бал, магистратура, женитба и едра дузина деца. Още веднъж честито на всички абитуриенти от нашия форум. Нека сте винаги така весели и жизнени.
Цитат(vasinka_{P} @ May 23 2007, 17:37)

Цитат(Bucky_ @ May 23 2007, 14:49)

То се предполага че трябва да е така, ама при мен ситуацията е друга. Просто всичките ми приятели са извън училище, и в даскалото няма какво да ми липсва освен учителките
Ми и мойте всичките ми приятели са в бившото ми даскало, но все пак щеми липсва училището като цяло...
Баба Вихронрав
May 23 2007, 17:28
Честито и от мен,пораснали деца!Лек да е пътят ви и щастливо бъдещето оттук нататък!
Много късмет, мили момичета и момчета!
PS.Преди много,много години,на този ден, моята майка плака силно и горчиво,твърдейки,че аз не знам какво ме очаква.Аз се смеех на глупавите и страхове и бях убедена,че този свят чака да го покоря,че бъдещето е прекрасно...
Днес си поплаках за вас...
ALeX4e7y^
May 23 2007, 17:41
На моята сестра в петък ще е балът,а днес беше изпращането!С нетърпение чакам да се преместя в ново очилище сега след 7-ми клас,но половината клас ще ми липсва,но цялата ми улица е в другото училище и чакам да отида при тях
qwe123
May 24 2007, 21:34
Аз пак закъснях,но нищо- по-добре късно от колкото никога

Честито на всички,които завършват!Пожелавам ви да изживеете най-хубавия празник (ако не е минал вече
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
) Също така да се справите с изпитите успешно и да учите,където поискате

И не забравяйте съучениците си и учителите си
Еми,честито и от мен!Пожелавам на всички да си изкарат страхотно... и да не забравите да напишете как е минало,ей!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.