Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Честито на всички абитуриенти
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
bLex
Честито.Особено на Hustle
Fixer
Честито на ^ScaRy_Girl^ и на останалите абитюренти, дано си изкарат невероятно wink.gif
The Shaman
Честито и на Виктор разбира се :>
bLex
Цитат(The Shaman @ May 20 2007, 18:59) *
Честито и на Виктор разбира се :>

Амм незнаех.Честито да smile.gif
Th3_SpY
Честито на всички, живи и здрави и да внимавате с пиенето tongue.gif
п.п. честито и на сестрата ва biggrin.gif
Electrum
Честито на всички абитУриенти! по-специялно на @4i4iba , @ vIkToRsHeFa и @ZzoOoMeR
Fixer
Шефа се спотайва не казва wink.gif Шефе приятно прекарване smile.gif
krisku
Честито на всички споменати по-горе и на тези, които не са. smile.gif
DcShOeCoUsA
Честито и от мен smile.gif
Да си изкарате супер яко на бала и да ви приемат където искате ,ако студенствате smile.gif
K_f_R
честито на всички да сте все така весели щастливи,и да сте много позитивно настроени винаги ;}
adoration_
Честито на всички абитуриенти и най-вече на моя! smile.gif
Angel-oF-DeatH
Честито и от на всички абитуриенти! Приятно изкарване на балове (4i4iba,шефа и наско (zommer) ) и дамите който ще ги предрожават mrgreen[1].gif
adoration_
Цитат(Angel-oF-DeatH @ May 20 2007, 21:23) *
Честито и от на всички абитуриенти! Приятно изкарване на балове (4i4iba,шефа и наско (zommer) ) и дамите който ще ги предрожават mrgreen[1].gif

Мерсиииииииии! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
f0rgy
QUOTE(adoration_ @ May 20 2007, 21:32) *
QUOTE(Angel-oF-DeatH @ May 20 2007, 21:23) *

Мерсиииииииии! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Охо усещам дискоТЯЧница..еми приятно ви изкарване както на вас 2мата със @Зъмър така и на @Шефа и на всичкu останали и нали знаете,чакаме снимки wink.gif
HAVE FUN biggrin2.gif
Ледено_момиче
Честито и от мен на вс абитуриенти и по-специално за
@Brooke (Над),@4i4iba (Иван),@vIkToRsHeFa (Вики) ,@lenivec (Маша),@bajko(Васко),@ZzoOoMeR (Наско) и @bukito (Митко) .
На вс вас пожелавам успешен старт в живота и оттук нататък неотлъчен спътник да ви е щастието и късметът!

lemmy
Честито и от мене, сладури!!! Да сте живи и здрави и на добър час, дано постигнете всичките си мечти... Спецялни поздравления за Мишо, не знам дали ще имам друг шанс да го поздравя тъй че, честито и успех wink.gif
girl_from_hell
аз не виждам нищо хубаво за честитене до сега бях на един концерт на 12-то калсните от моето даскало много ми беше тъжничко sad.gif аз направо не си прествям юдругата гдоина на тяхното място тракъв рев ще е, а и той няма да помогне sad.gif
ALeX4e7y^
Честито на Broken_DreAmS
CiNdEreLLa``
Честито и от мен и на добър час !!!

П.П. А и снимки да постнете на всяка цена rolleyes.gif
gotinoto_baby
Честито! Да сте живи и здрави и много успехи за напред.Да достигнете успеха,който искате worthy.gif 4.gif
Sharo
да чистито и приатно изкарване и леко с промилити чи полицайти ся въ дебнът smile.gif
особенно тия дето имат книжки Ххаахахх
Крадец на рози
Цитат(krisku @ May 20 2007, 19:41) *
Честито на всички споменати по-горе и на тези, които не са. smile.gif

Ти го каза :>
hristin4e
Честито на всички абитуриенти и от мен! Пожелавам ви колкото и неравен да е пътя от сега нататък винаги да вървите напред и нагоре! Успех и със кандидатстването, дано всеки успее да отиде къде си е пожелал smile.gifsmile.gif
Jane
Ех, блазе ви...миналата година присъствах на една абитурентска, ама тая няма да ме огрее..а до моята..има време. Честито!

adoration_
Аз благодаря на всички от името на Зуумър!:) Когато има възможност, ще се появи,за да ви благодари сам! tongue.gif

П.П.Балът му мина страхотно!А снимки - ако слушкате! tongue.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
club135
Цитат(Fixer @ May 20 2007, 19:12) *
Шефа се спотайва не казва wink.gif Шефе приятно прекарване smile.gif

Абе честно ли си мислиш, че ще е достатъчно адекватен, че да ти отговори... сигурно в момента пие джин с тоник на плажа и до него има 2 руси мадами, на които дори не им знае имената... Сигурно като поизтрезнее към края на месеца, ще пише biggrin2.gif
Titan
Адиии честито на всички аборигени. wink.gif
lemmy
Ох аз утре ще рева яко, щото съм на изпращането на мойте фр от бившото ми даскало и просто си знам че ше ми стане мноу гадно и тъжно и ще си представя догодина кво ше е и простооо не знам... unsure.gif sad.gif
toto_1
Честито и благодаря че заради вас намалят часовете tongue.gif как искам и аз да съм wub.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(toto_1 @ May 23 2007, 08:20) *
Честито и благодаря че заради вас намалят часовете tongue.gif как искам и аз да съм wub.gif

Е има време .... smile.gif и твоя ред ще дойде ... аз пък честно казано не искам, понеже не ми се завършва ... ;(
vasinka_{P}
Ами честито на всички абитуриенти, пожелавам ви успех нататък. Сестра ми завърша тая година и у други ден ще е бала й. Аз се радвам че ми остава само една година, не ми се учи вече mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
lemmy
Цитат(vasinka_{P} @ May 22 2007, 23:50) *
Ами честито на всички абитуриенти, пожелавам ви успех нататък. Сестра ми завърша тая година и у други ден ще е бала й. Аз се радвам че ми остава само една година, не ми се учи вече mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Аз пък хич не се радвам че ми остава една година, защото неска като видях сълзите на всичките ми приятели дето днес ги изпращахме и ми се идеше и аз да ревна, като си помисля, че и аз ще съм така, че ще викам "оо супер завършихме, никво учене повече", ама много ще ми липсва всичко, знам го sad.gif
Refuse
Честито на всички абитуриенти във форума да са ни живи и здрави и да се размажат много яко, и да внимават със течните вещества които ще погълнат biggrin.gif
vasinka_{P}
Цитат(Bucky_ @ May 23 2007, 14:49) *

Аз пък хич не се радвам че ми остава една година, защото неска като видях сълзите на всичките ми приятели дето днес ги изпращахме и ми се идеше и аз да ревна, като си помисля, че и аз ще съм така, че ще викам "оо супер завършихме, никво учене повече", ама много ще ми липсва всичко, знам го sad.gif

То се предполага че трябва да е така, ама при мен ситуацията е друга. Просто всичките ми приятели са извън училище, и в даскалото няма какво да ми липсва освен учителките
Hermes
Използвам случая да поздравя всички абитуриенти с началото на едно ново начало във вашия жизнен път в трудния човешки път / студентство, абсолвентски бал, магистратура, женитба и едра дузина деца. Още веднъж честито на всички абитуриенти от нашия форум. Нека сте винаги така весели и жизнени.

lemmy
Цитат(vasinka_{P} @ May 23 2007, 17:37) *
Цитат(Bucky_ @ May 23 2007, 14:49) *

То се предполага че трябва да е така, ама при мен ситуацията е друга. Просто всичките ми приятели са извън училище, и в даскалото няма какво да ми липсва освен учителките

Ми и мойте всичките ми приятели са в бившото ми даскало, но все пак щеми липсва училището като цяло...
Баба Вихронрав
Честито и от мен,пораснали деца!Лек да е пътят ви и щастливо бъдещето оттук нататък!
Много късмет, мили момичета и момчета!

PS.Преди много,много години,на този ден, моята майка плака силно и горчиво,твърдейки,че аз не знам какво ме очаква.Аз се смеех на глупавите и страхове и бях убедена,че този свят чака да го покоря,че бъдещето е прекрасно...
Днес си поплаках за вас...
ALeX4e7y^
На моята сестра в петък ще е балът,а днес беше изпращането!С нетърпение чакам да се преместя в ново очилище сега след 7-ми клас,но половината клас ще ми липсва,но цялата ми улица е в другото училище и чакам да отида при тях biggrin2.gif
qwe123
Аз пак закъснях,но нищо- по-добре късно от колкото никога biggrin.gif Честито на всички,които завършват!Пожелавам ви да изживеете най-хубавия празник (ако не е минал вече mrgreen[1].gif) Също така да се справите с изпитите успешно и да учите,където поискате smile.gif И не забравяйте съучениците си и учителите си tongue.gif
Никол
Еми,честито и от мен!Пожелавам на всички да си изкарат страхотно... и да не забравите да напишете как е минало,ей! mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.