Онзи ден ми хрумна идеята да си взема някоя нова конзола , да прави компания на XboXa .И се спрях на две PSP & Wii не , че другиоте са лоши , но GameCube според мен по дизйн е ебахти и пародията на конзола , а Nintendo DS не може да се сравни с ПСП , Playstation 3 не ми е по джоба , смисъл не бих дал 1200 лв за конзола , ако ще и дисковете да можеха да летят.Та спрях се на PSP , защото скоро до колкото знам продължение на л'бимата ми поредица игри ще излезе за нея , но незнам дали си струва , а и какъв е геймпля на повечето игри , какви са екстрите.Да знам най-лесно е да напиша в чичо google и да видя , но искам някой ,който притежава такава да ми каже струва ли си или не.Също така дали трябва да е чипирам за да ми вървят игрите в нета без проблем .Как се пуска игра на PSP . Какви са дисковете за нея и такива подобни неща.Другата конзола на която се спрях е невероятната по рода си много забавна и не доста скъпа Wii , но до колкото знам има много малко заглавия зас нея до момента , както и незнам какъв е геймплейа на повечето игри .Вижбдал съм само и единствено как се играе тенис на нея , но ми е интересно примерно как управляваш герой на шутър или Jump'n'Run игра. Така , че ако може някойй да ми даде малко инфо за да не направя грешен избор.Другото , което забелязвам е , че в нета много рядко се намира игра за Wii , незнам дали и тя е нужно да се чипира и от къде ще мога да си тегля игри за нея , защотно посмъртно няма да давам по 70 -80 лв за игра.Тъй , че , ако може да ми кажете и , ако се чипират къде мога да направя следното неща , защшото съм попадал на много сайтчета и фирми , които го правят , но със по класическите конзоли незнам по екстравагантното PSP или WIi дали няма да бъдат проблем за тези фирми. Тъй , че моля ви помогнете геймъра в мен е на път да експлодира

Искам КОНЗОЛА !!!!!!!

Бтв , ако искате да препоръчате някоя друга конзола или да ми дадете напътствия давайте