Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Ashes of Dreams You Let Die"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
Menna
"Ashes of Dreams You Let Die"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
30 май 2007 година

ЛУКАС КАЗВА НА МАЙКА СИ ЗА УБИЕЦЪТ НА КИЙТ - Нейтън и Хейли стават още по-близки въпреки нашумелия скандал. Брук се чуди дали да възобнови връзката си с Чейс. Пейтън получава изкушаващо предложение, което може да я отдалечи от Три Хил. Маут отново се сближава с ДжиДжи. А Лукас разкрива истината за Дан пред Карън, което дава началото на взривяващи скандали.

ПРОМО

youtube

Промо снимки

Официални снимки

- - - - - - - - - -

4.19 Episode -Music:
Straylight Run - "The Words We Say"
Letting Up Despite Great Faults - "Disasters Are Okay"
Ingrid Michaelson - "The Way I Am"
The Storys - "Be By Your Side"
Patty Griffin - "Burgundy Shoes"
Aqualung - "Something To Believe In"

4.19 Download:
One.Tree.Hill.S04e19.HDTV.Xvid-xor @ Zamunda.net
One Tree Hill S04E19 HDTV XviD-XOR @Mininova.org
One Tree Hill S04E19 HDTV XviD-XOR@Data.Bg

4.19 Субтитри:
One Tree Hill - 04x19 (papy2000)

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
paffzs
Е този епизод вече трябва да е интересен smile.gif
Nasi
Излезнало е промо за епизода, но засега не екачено. Ще чакаме да се появи по-късно днес.

Това било поредното измислено промо, показали стари сцени и Лукас как стреля към Дан, това естествено ще е някакъв сън.

От това, което пише в дескрипшъните за епизода личи, че Лукас ще каже на Карън, че Дан е убил Кийт, а тя няма да му повярва. Инересно на кой друг ще каже Лукас, защото ако не го направи ще стане глупаво.

Иначе за епизода чух, че бил страхотен и аз го чакам с нетърпение, както и останалите до финала.

Интересно ще е дали Нейтън ще загуби баскетболната си стипендия и дали Пейтън ще тръгне за Лос Анджелис в края на сезона.

Заглавието "Ashes of Dreams You Let Die" - според мен ще се отнася за Нейтън.

Ето клип от епизода, но да не се обсъжда, за тези коиот не искат да го гледат.
link - youtube
Ice^Ice^Baby
ЕЕЕ това не трябваше ли да излиза вчера..аз така го чаках
Ami
Мда, сега ще започнат да изчезват хората, които няма да бъдат ангажирани за петият сезон. Жалко за Пейтън sad.gif
Nasi
Пейтън, ако замине за Лос Анджелис това не значи, че mети сезон няма да я виждаме. Напротив, всички ще си ги виждаме.
Напълно нормално е да се разделят и след това като завършат образованието си, всеки един от тях да си имат професии и да се съберат по някакъв повод, отново заедно след 4 години. Според мен финала ще е Нейтън, Хейли и бебето заминават за някъде, Лукас си остава, той май беше казал, че ще учи в Тр Хил, за да е при майка му, Брук ще замине за да изпълни договора си, който получи за дизайнерството. Пейтън ще тръгне за Лос Анджелис. И в началото на 5-ти сезон всички се завръщат. Може би единствено Нейтън и Хейли и Лукас ще поддържат връзка през годините, все пак са роднини.

Ето го промото, сега нямам време да правя снимки, но по-късно ще ги добавя.

youtube
Linux
Пети сезон със сигурност ще има. НО 19 епизод кога ще излиза ?
bo7evka
явно е "next wednesday" wink.gif нз за тая седмица или другата ама предполагам че за другата щом още не е излезнал
LoViNg_JaMeS
Ще излезе на 30 май-сряда.
seduction_55
Абе вие сериозно ли продължавате да задавате тъпи въпроси.Епизода ще излезе когато излезе(другия четвъртък),и защо трябва да има някаква причина за закъснението(решили са да има една седмица пауза,явно протакват финала)....wink.gif Най добре темата да се затвори до излизането на епизода.
ice_kill
Цитат(seduction_55 @ May 24 2007, 22:26) *
Абе вие сериозно ли продължавате да задавате тъпи въпроси.Епизода ще излезе когато излезе(другия четвъртък),и защо трябва да има някаква причина за закъснението(решили са да има една седмица пауза,явно протакват финала)....wink.gif Най добре темата да се затвори до излизането на епизода.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif .Някои хора от дума не разбират...

Извинявам се за спама.
Nasi
Отварям темата, дано не се стига до затварянето й отново. Написано е на доста места, но пак ще повторя епизода ще излезе на 30 май 21.00 американско време. Четвъртък сутринта ще може да сетегли. След това до края на сезона няма да има повече прекъсвания, три епизода един след друг.

Хм, като гледах сега за втори път промото се замислих, може би пък Лукас найстина се опитва да застрпеля Дан, не ми прилича на сън.

Усещам как този епизод ще ми хареса много.

paffzs
Много се бавят с епизодите тези хора...Докато дойде време за 4 сезон аз напълно ще забравя началото - 1 2 сезон blink.gif
FaLLOuTbOy
Коментара ми за промото:

This Wednesday One Tree Hill 's biggest secret is finally revealed..

Dan: What are you gonna do? Shoot me? blink.gif
Lucas: Yes! 20.gif 2bye[1].gif

18.gif 18.gif

edit: Е, поне ми хареса мелодийката.
milen4eto
ОооОо очертава се страхотна развръзка на четвърти сезон!! 0106[1].gif
H_bomb
не е лъжа ще е интресно да видим дали Люк ще успее да убие тая гадина Дан...чакам я с нетърпение
4.gif
Ton1to
Не ми се вярва Лукас да убие Дан просто ще го сплаши и ще разкрие истината !!! Дано обаче тоя смотаняк Дан влеза в затвора !!!
sulu
Естевено,че Лукас или сънува или блъфира.Как главния герой,който спасява всички от всичко изведнъж ще стане Рамбо три и ще започне да стреля по хората.Най-малкото,ако наистина е решил да застреля Дан няма да го прави пред бременната си в 9-ти месец майка.Но признавам,че "Лукас овръща на удара" би било интересно,но е доста нереално.Освен разбира се,ако Чад не иска да участва в 5-ти сезон и сценаристите са решили да направят гранде завършек на персонажа му.
fenka_lucas_i_brooke
леллее майко мила!отдавна не бях писала в темата за епизодите,но този си заслужава и пиша най-вече заради края!Ужас направо потресаващ!Оставиха ни с толкова въпроси не е истина просто!НЯма да пиша какво е станало за да не четат другите,но пак казвам серията беше уникално добра особенно края!Въобще не го очаквах!Много ми е интересна развръзката сега...ще чакаме до 7 юни!! biggrin2.gif worthy.gif
gabiafrodita
Цитат(ludoto_mimi @ May 30 2007, 21:04) *

Извинете за тъпия въпрос но как се свля от zamunda.net моля ви кажете ми имам регистрация и влизам,но там кадето пи6е download ми излиза лорлд пат и неиска да се сваля.Каже те ми то4но стъпките моля ви.Или го свалете във форума но от някаде другаде без арена
fenka_lucas_i_brooke
Дай си скайп ще ти пратя серията там!
А иначе от замундата трябва да имаш програмата Bit Comet за да сваляш торенти
Menna
По-голяма скука от това, здраве му кажи. Щом и на сцените със София заспах. rolleyes.gif

One Tree Hill S04E19 HDTV XviD-XOR @Mininova.org
gabiafrodita
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 31 2007, 09:06) *
Дай си скайп ще ти пратя серията там!
А иначе от замундата трябва да имаш програмата Bit Comet за да сваляш торенти

Мерси много skype ми е gabiafrodita!

Edit: Ще ви помоля личните разговори да ги осъществявате чрез Лични съобщения.
Правила на форума!
fenka_lucas_i_brooke
Така понеже виждам че има много нови потребители та
1.Добре дошли
и
2.Спазвайте правилата и когато става въпрос за нови епизоди не питайте нон стоп кога ще излезнат субтитрите и не пълнете тема с тъпи въпроси от сорта на Кога ще излезне серията или Кога ще има субс или Ох остана още малко и тн темата е за коментари на самата серия за промото+музиката от епизода!
Тъй че спазвайте от тук нататък тези неща и престоят ви във форума ще бъде по-приятен както за вас,така и за нас! rolleyes.gif

ПС:Когато се преведат субтитрите веднага ще ви бъдат предоставени!
ice_kill
Страхотна серия.Маут рулира отвсякаде , както винаги.Края не ми хареса,защото мразя така да завършва някой филм или серил...Нямам търпение да се излезе следващата серия. rolleyes.gif
CiNdEreLLa``
Много хубава серия - смислена и съдържателна .... може би до някаква степен и тъжна, но все пак страхотна !!! Брук беше невероятна (както винаги), Лукас - много силен епизод за Чад (поне според мен), Пейтън - .... по-добре да не коментирам, понеже няма да съм обективна biggrin.gif , Хейли и Нейтън - за пореден път доказаха, че любовта им е по-силна от всичко и от всички .... Много ми хареса просто ... жалко, че сезона свършва!
Tunho
Някой може ли да ми даде линк за субтитрите защото немога да намеря никъде за тази серия sad.gif благодаря ви предварително wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ May 31 2007, 11:58) *
Така понеже виждам че има много нови потребители та
1.Добре дошли
и
2.Спазвайте правилата и когато става въпрос за нови епизоди не питайте нон стоп кога ще излезнат субтитрите и не пълнете тема с тъпи въпроси от сорта на Кога ще излезне серията или Кога ще има субс или Ох остана още малко и тн темата е за коментари на самата серия за промото+музиката от епизода!
Тъй че спазвайте от тук нататък тези неща и престоят ви във форума ще бъде по-приятен както за вас,така и за нас! rolleyes.gif

ПС:Когато се преведат субтитрите веднага ще ви бъдат предоставени!

ТОВА НИЩО ЛИ НЕ ВИ ГОВОРИ???
nadezhda_had
ONE TREE HILL S04E19 + BG SUBS! @ torrent-bg.org
LoveOneBoy
Много добра серия!Всички актьори се справиха великолепно с ролите си!А какъв край само...Няма да гледам промото щото няма да ми е интересно после smile.gif)
Imm0rta[L]ovE
Уау... Много яка серия. И какъв край... WOW.

Искам да знам от кого е бил смс-а на Пейтън.

Предложения??

Едва ли е Пийт :Д

Джейк???
White_tulip
Лелелеле епизода беше направо невероятен! worthy.gif Най-много ми хареса постъпката на Маут, отново се доказа като добър приятел smile.gif Радвам се за Брук и Чейс, крайно време беше и тях да ги съберат най-накрая. За Люк и Пейт...хм нещо не им обръщат много внимание напоследък, ама се надявам като се изясни историята с Дан и убииството това да се промени. Иначе е хубаво, че Пейтън най-накрая ще може малко да си почине от всичките трагедии като замине за Лос Анджелис (ако замине).
Супер много ми харесаха сцените с Хейли в този епизод smile.gif Голяма сладуранка е! Постъпи много зряло като подкрепи Нейт и когато помоли Белия да му помогне. Общата сцена на Люк и Хейли беше невероятна! worthy.gif А и това дето беше написал Люк за Хейли направо ме разби: "...and to find a Bigfoot before Haley" biggrin2.gif
И така...Развръзката....Люк малко взе да откача, дано само не направи някоя глупост, за която да трябва да плаща.Дано Карън и бебето са добре, пък и тя да се озъзнае и да повярва на сина си вместо да го пратят в лудница blink.gif
paffzs
Ей защо го няма в дата-та? ... Не мога да свалям торенти sad.gif
sulu
Като цяло епизода беше леко муден,но пък за сметка на това имаше няколко много сърцераздирателни моменти.Определено не бях права-Лукас определено този път реши да действа,а не да говори.Аз съм шокирана колко по-симпатичен ми е лудия Люк с пистолета-наистина ми хареса как направиха финалната сцена.Разбира сееясно,че дори да го е прострелял Дан едва ли ще умре.Аз съм с две ръце за Лукас-стрелям,а не хленча.Но трябва да призная,че Керън е толкова дразнеща,че направо ми се иска да я фрасна с нещо по главата.Ами тая смотана Аби-можеш да каже какво е станало наистина,вместо да си тръгне толкова тъпо. bash.gif
А също много беше тъпо тва дето Люк не сподели какво знае с брат си,все пак и Нейтън заслужава да знае, че баща му е убиец.А и речта на Хейли към Белия също беше малко???..."Направи това за Нейтън,той толкова пъти ти е правил услуги" или там какво каза точно, май беше "толкова пъти ти е помагал"-да бе много пъти.
Липсваха ми мислите на Лукас в началото и края на епизода.Сигурно нарочна няма,за да се подчертае драмата му. dunno[2].gif emoticon1 (38).gif
eL
Незнам защо като гледам завършващи хора, инстиктивно започвам да рева.... cry.gif (е може би, още ме гони меланхонията от преживяното миналата седмица rolleyes.gif )
Вярно е това което каза Дарито, епизодът беше доста скучен (в унисон с клюмналото ми настроение emoticon1 (24).gif ), но все пак имаше неща които ми харесаха.
Лукас/Пейтън например. emoticon1 (5).gif Не мога да не спомена колко ме радват тези двамата. (Вярно сцените им далеч не носят такъв заряд като в първи сезон, но имайки предвид посоката по която се е запътил ОТХ съм склонна да си замълча happy.gif...)

Винаги ми е харесвал начина по който са изградени отношенията им : без излишни приказки, без ненужни доказателства в любов ... един единствен поглед и вече знаят как се чувства другия. Като магия... Веднага заподозря че му има нещо. Лукас пък я освободи да преследва мечтите си. Ах каква идилия! happy.gif

Сещам се, че бая насолихме Маут, но в този епизод ми хареса ролята му разследваща "божа кравичка" (де да можеше само да не се появява в почти всяка сцена biggrin2.gif ) - моментът в който занесе годишника на майката на Джими беше много силен ...

Все още не мога да проумея, защо Брук НЕ може да бъде сама ? huh.gif Оправданието на Чейс заради което е напуснал "Клийнките" ми се стори много кухо. Все едно й каза : "Имам намерение да спЪ с тебе, тъй че дай да се захващаме за работа!" 18.gif Не мога да ги възприема и т'ва е! Просто не я чувствам тая голямата любов, дето уж я изпитват... bangin.gif

Епизода като цяло ми се стори доста странен най-вече заради поведението на Дан и Лукас. blink.gif. Първия щеше да се разкъса от самообвинения за стореното, ама нали мина един ден и вече не му пука laugh.gif Другия пък да беше послушал майка и да беше отишъл да се прегледа, преди да гепа нечий пистолет и самичък да раздава справедливост! "Не я пипай!" и после: "Мамо добре ли си?" "Не бе! Нищо й няма, тя само нещо реши да полегне на пода"...Глупчо! 18.gif
Не съм свикнала да гледам Лукас да се докарва до такова изпращяло състояние ... Ама поне първо да беше направил всичко възможно да убеди майка си ...

Ще видим какво ще стане, въпреки че в момента предпочитам да си пусна 1 и 2ри сезон, които поне не ме приспиваха ...
hristin4e
много силна серия... и ся докато дочакам другата ще полудея blink.gif
Nasi
Много странен епизод, имаше си и добри моменти все пак.

Чад игра много, не съм му сред феновете, но определено се справи с ролята си. Психо Лукас - харесва ми така. В началото постъпи много умно, като отиде в полицията, обаче след това нищо не направи. Тръгна да разказва н аКарън, че бил сънувал момиче, което видяло, че Дан убил Кийт. Еми естествено, че никой няма да му повярва.
Накрая вече беше no comment(flashback to Psycho Derek - приличаха си с Лукас ). .....Направиха Дан убиец, трябва да си иде в затвора, но Лукас би трябвало да го последва. Неговото е опит за убийство ( защото си личеше в последният кадър, че Дан се наведе и няма да му има нищо), което е подсъдимо също, второ откардана оръжие. В този ред на мисли Деб просто "кърти от всякъде". Един епизод е добре, в друг я прихващат лудите.

Маут, ДжиДжи, Брук, Пейтън...скука скука. Чейс....след първия епизод, когато се появи биваше, но вече е досаден.

Нейтън, Хейли, Белия...харесаха ми и то много. Директора малко откачен ми се видя. От къде накъде ще наказва Хейли, като тя не е залагала на мачовете на Нейтън!?!?

ОБщо взето ..... много странна работа.
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ May 31 2007, 10:57) *
По-голяма скука от това, здраве му кажи. Щом и на сцените със София заспах. rolleyes.gif

Аз щях да заспя на Нейли и ги прехвърлих. 18.gif 18.gif 18.gif
Като цяло наистина беше тъпичко, особено пък тва дето Лукас отиде в полицията да издаде баща си-кмет, че е убил чичо му. 18.gif Колко е заблуден, че някой ще му повярва.
Накрая обаче ми беше забавен с пистолета. 15.gif
fresh_girl
мии на мен ми харесааа...имааше места на койтуу доста се смях,можеше и по-дубре да е rolleyes.gif
ani4ka_89
С тая драма ще ме уморят. Иначе епизодът не блеше нищо особено, имаше моменти, на които направо ми се приспа 3_4_62v.gif Особено дългите, бих казала безкрайни диалози... Маут да не казвам вече колко ми е писнал и то вече ми омръзна само неговата физиономия да гледам. И пак с Джиджи, тея хора нищо ново ли не могат да измислят confused.gif Брук и Чейс хубаво ги събраха, но нямаше ли друг начин, стана много изкуствено, едви ли не той в един момент не можеше да я гледа, в следващия я обича, в живота не става така, но това все пак е ОТН... Нейли бяха сладки, а и Уайти ми липсваше.
Такам...стигнах до невероятните отношения между Карън-Дан-Лукас, честно казано и това ми се видя пресилено, Лукас, който по прицип е тихичък и кротичък, изведнъж хваща пистолет и стреля по Дан... Наистина заприлича на психото за момент.
Чакам следващия епизод, надявайки се, че ще е по-добър.
fly0ver
еми кво да кажа.... вече се чудат кфо да нарпавят в тоя сериал...ьхаха ама ви казвам ДАН няма да умря... тоя е безсмъртен....
Bloody_Tears
Според мен епизода беше супер! Особенно в края беше много интересно. Чакам с нетърпение следващия епизод smile.gif
FaLLOuTbOy
Епизодът не беше толкова хубав, но не беше и от най-лошите. Хареса ми долу-горе. Имаше няколко наистина тъжни моменти, като историята с Джими sad.gif
Но повечето беше 3_4_62v.gif

Най-накрая много ми хареса Лукас AR15firing.gif

А пък за Карън: да мре там unsure.gif
real_fan
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 22:06) *
Епизодът не беше толкова хубав, но не беше и от най-лошите. Хареса ми долу-горе. Имаше няколко наистина тъжни моменти, като историята с Джими sad.gif

КАК МОЖА ДА ГО КАЖЕШ ТОВА confused.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(real_fan @ May 31 2007, 17:34) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 22:06) *

КАК МОЖА ДА ГО КАЖЕШ ТОВА confused.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif

Да мре Карън, че да се радваме повече на Деб 18.gif

Не че искам да умре ама ми писна от тези драми направоо..
pretty_girl
Епизодът беше малко муден,но иначе биваше.Радвам се,че Брук и Чеис ги събраха,но ми се щеше да измислат нещо по-оригинално,а не по тоя блудкав начин.Маут ми поомръзна вече,ту с Шели,ту с Рейчъл,ту с Джи Джи всяка серия с различна..много ми хареса обаче сцената с майката на Джими,беше страшно трогателно.А Лукас през целия епизод се тръшка,рева,ядосва се беше ми много смешен..а тва че отиде в полицията да каже,че баща му,кметът, е убил чичо му просто ме уби.. А за финала то мисля,че вече на всички ни писна Дан да е на косъм от смърта почти всяка серия - то не бяха пожари,инфаркти,са и опит за убииство..и накрая ще се окаже,че е безсмъртен просто wacko.gif
Adskata
На мен епизодчето ми хареса,Брук и Чейс бяха много сладки,Нейтън и Хейлс също,най ми хареса момента,когато Маут занесе годишника на Джими на майка му.Беше много трогателен момент,много добре направен.Най-интересното си остава Лукас-Дан....и пистолета...с нетърпение очаквам следващия епизод..... biggrin.gif
anji_banji
Мммммммм чакам с нетарпение следващия епизод biggrin.gif 1eyeb[1].gif
Nasi
Майката на Джими...найстина за тази жена ми е най-тъжно. Маут хубаво постъпи, обаче логиката пак липсваше. Ние знаем, че Дан застреля Кийт, обаче останалите не го знаят. И изведнъж всички както не го харесваха изведнъж взеха да го харесват. Другото нещо, Джими не уби Кийт, но пък рани Пейтън. Това май го забравиха. Все пак човека си влезна с пистолет в училището и колкото и да беше зле психически, това не му оправдава действията.

Много е сложна цялата ситуация и проблема е, че не успяха да я представят добре на зрителите. Лукас как ще докаже, че Дан е истинският убиец след като Аби изчезна......логиката е много далече. И след този епизод какво прави Лукас по-различен от Дан, разликата е, че единият уцели, а другият няма да успее. Единият уби брат си, другият се опита да убие собственият си баща. Какъвто и да е Дан преди всичко останало му е баща.

Коко трагедии станаха в ОТН до сега, вече им се загуби бройката, екшъна тук надминава някой криминални сериали.

Ето го и рейтинга: 4.19 = 2.23 million (fast nationals)

Конкуренцията на Американ Айдъл вече я няма, а положението е същото, та дори и по-лошо.
Деградация:

4.16 = 3.25 million
4.17 = 2.95 million
4.18 = 2.71 million
4.19 = 2.23 million

Чейс и Брук... е това вече го докараха до ....не знам вече и до къде. Никакъв смисъл. В един момент Брук казва "Хайде Пейтън ще си живеем лятото в LA." В следващият момент "Искам да съм с Чейс". Е нали ще заминава за LA как ще е с Чейс. МАрк каза, че послединет три-епизода ще се развиват в два--три дни. Това значи ще е с Чейс за този период от време. Е къде е смисъла. Защо винаги трябва да лепкат някой до нея, все едно не може да си живее живота сама.

За Пейтън, надявам се да приеме това предложение, струва ми се, че ще е интересно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.