Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Ashes of Dreams You Let Die"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ May 31 2007, 18:40) *
4.16 = 3.25 million
4.17 = 2.95 million
4.18 = 2.71 million
4.19 = 2.23 million

Почти никой не гледа ТВ през лятото. Четох дори и че някои от феновете на ОТХ мислят, че 4ти сезон е свършил и питат вече за 5ти сезон.
А пък и с прекрасният лий-ин, който получи ОТХ от Hidden Palms (1.83 рейтинг) не може да е по-розово положението.
Nasi
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 23:43) *
4.16 = 3.25 million
4.17 = 2.95 million
4.18 = 2.71 million
4.19 = 2.23 million

Почти никой не гледа ТВ през лятото. Четох дори и че някои от феновете на ОТХ мислят, че 4ти сезон е свършил и питат вече за 5ти сезон.
А пък и с прекрасният лий-ин, който получи ОТХ от Hidden Palms (1.83 рейтинг) не може да е по-розово положението.

е, ама ако ми харесва нещо по телевизора си взимам вестничето и там пише в еди колко си часа по еди коя си програма ще го дават, и аз ще си го чакам и ще си го пусна.

Не може да има оправдание от рода "липса на информация".
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ May 31 2007, 18:48) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 31 2007, 23:43) *
4.16 = 3.25 million
4.17 = 2.95 million
4.18 = 2.71 million
4.19 = 2.23 million

е, ама ако ми харесва нещо по телевизора си взимам вестничето и там пише в еди колко си часа по еди коя си програма ще го дават, и аз ще си го чакам и ще си го пусна.

Не може да има оправдание от рода "липса на информация".

CW хич не рекалмира сериала. Пък и да го прави то е по време на повторенията, които носят малко повече от 1 милион, това също е причина.
Не казвам, че ОТХ не заслужава такива числа, след всичките простотий този сезон, но не само той е виновен за слабия рейтинг.
Nasi
Ок, за CW няма да го коментирам, защото това си е факт от миналата година още. Въпроса е че , ако продукцията беше качествена, другите неща нямаше да оказват влияние.

Казах ли, че Деб беше страхотна. Дори успяха да скрият коремчето на Барбара.
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ May 31 2007, 19:08) *
Казах ли, че Деб беше страхотна. Дори успяха да скрият коремчето на Барбара.

Много и се зарадвах и аз. 4.gif
^EmPiRe^GiRl^
Направо ме разби този епизод, не мисля 4е тряяше да става така, ся с Лукас кво ше стане ако Дан умре,ами Керън, направо не ми се мисли.......
Jordan
Аз отново бях тотално забравен, ама днес съм в настроение да пиша малко. Пък и се каня от няколко епизода и взе не ми е до правене на шотове и дълги обяснения...
Ами епизода ми хареса, не беше като предните но пък пак имаше доста неща, които бяха хубави. наистина логиката на моменти доста се губеше. Нещата доста се промениха в сериала, но все пак е 4ти сезон, това е училище, няма как 4 сезона все да дават училищни неща. Извън всякаква логика е и това да продължат в 5ти сезон защото филма ще се превърне в някакво копие на Оринжжж Кънти, а вече няколко подобни са достатъчни. Не, че на мен не ми е хубаво да си го гледам, но все пааааак, всичко се поизчерпва в един момент, и колкото да направиха интересни последните епизоди, все пак не може пред 5 епизода да се появяват убийци и изнасилващи, които да вкарат екшън.
В тоя епизод се учудих на Карън- толкова ли е отчаяна, че прие дан за чиста монета и се осъмни в собствения си син, който винаги е бил до нея wacko.gif Взе го за луд, тая жена е изперкала. Май отчаянието я е налегнало много яко, щом вече Дан мина преди Люк.
Ама той пък си му даде заслуженото

А тази виновна физиономия на Дан, къде беше карън да я види! Един невинен би ли гледал така...

че на всичкото отгоре "дай да го пратим при специалист да му помогне, той е объркан"

А Карън "Оооо Дани, толкова си прав. Как не съм се сетила, Лукас наистина е изперкулясал и ще го пратим да му помогнат dry.gif "

После пък, както и се очакваше, все пак Дан е кмет и има доста връзки, и в полицията не поввярваха на Лукас.

но то се и очакваше, все пак Лукас няма никакви доказателства. С какъв акъл въобще отиде в полицията...
Но този поглед...този изпитателен поглед..

Something baaad is going to happen...
А Деб милата worthy.gif умрях от смях с какъв кеф и усмивка на лицето си чистеше пистолета

А Нейтън- "няма пистолет, няма проблеми" 18.gif
Този сюжет с годишника беше забавен и интерсен защото се случиха доста неща покрай него.
Първо, историята с Брук и Чейс. За които наиситна няма голяма логика да се събират, след като тя в предната сцена разправяще на Пейтън как ще се купонясват в ЛА...
Ама си беше гот пък...
Първо това...

После това

е, беше си ясно, че ще стане нещо подобно де.
Ама това пък си беше ЮНИИИИИК biggrin.gif

"Здравейте зайци, аз само да ви поздравя..."
И Къде по дяволите беше логиката в края на учебната година в училището да има нови ученици и тя да им пожелава приятно прекарване за напред... wacko.gif
Както и да е, явно в епизода са решили да използват доста нелогични неща mad.gif
Бяха отделили и полагащото се внимание на Устата. За пореден път показаха, че е истински приятел.
единствено той забеляза, че Джими го няма в годишника

и направи нещо по въпроса.

Истъпа се пред даскалото, за да ги помоил да подпишат годишника на Джими

и после го занесе на майка му

Дъ бест просто rolleyes.gif
Малко не схванах нещата с Джиджи. Май се очакваше да стане нещо, но така и не стана. Първо разговора докато копираха, после и годишника, абе доста обърканичко.
Нещата около Дюк и Нейтън се развиха както се очакваше- стипендията му не бе одобрена, последствията бяха както за него, така и за Хейли. Но пък поне направи всичко възможно тя да не страда допълнително. Хареса ми сцената когато беше при директора и му каза "имате ли жена?! тогава бихте ли позволили тя да страда заради вашите грешки..." Много готина постъпка, но е нормално за Нейтън.

Но пък в крайна сметка пак ще отиде я Дюк, и така ще изпълни целта от годишника.Белия врътна няколко телефона, а той няма грешка happy.gif

Сладка сцена на Лейтън... wub.gif

обичам гиии rolleyes.gif
Толкова е хубаво това, което Лукчо написа в годишника на Пейтън...

И накрая по епизода, най-интересното от няколко епизода насам- нещата около Куйтовото убийство blink.gif
В случая си мисля, че Лукас няма друг избор освен този, който направи(така като гледам обаче няма да уцели). Не може да го предаде в полицията, а той се сближава с майка му и се опитва да го изкара луд. Ако остане и гледа какво се случва това означава да бъде тотално разделен от майка си, и да остави Дан да гледа детето на Кийт. И нека не забравяме, че той уби брат си, и ще гледа детето му?! dry.gif
Струва мисе, че ще се опита и него да затрие някак.
Но пък ако Люки убие Дан, това означава да отиде в затвора, и кво следва...
"Имам малко работа, която да свърша..."

И после Люк казва на Карън, че тоз глупак е виновен и тя тъпата пача не му вярва.
Стреляй и да се свършва.

Уникален кадър просто worthy.gif
И какво, банално свърши накрая. Какви са тея припадъци?!

Ема тъпо е, Карън провали всичко.
Абе общо взето много започна да ме дразни тая жена. След 100 години решава, че още обича тоя Дявол и загърби всичко, прости му грешките и обяви сина си за луд. mad.gif mad.gif mad.gif Ще видим какво ще стане в следващия, промото не дава кой знае какво де. Остава и да загуби детето...
В крайна сметка остават още два епизода(нали?!) и Хейли каза, че остават няколко дни до завършването, което значи, че се пада по езин епизод на ден. Нещата няма да се изяснят и пак ще останем с много въпроси- кое, как защо...ако има 5ти сезон може и да се изяснят, ако не- ще си останем с въпросите.
Но сериала все още си ми е любим , колкото и нещата да отидоха доста далеч от първоначалната концепция. Браво на Марк за фантазията, наистина надмина очакванията ми за развитие на действието.

DesiTo
Субтитри:
One Tree Hill - 04x19 (papy2000)
kelly_93
Ами мен епизода ми хареса!Не беше нещо кой знае какво,но си имаше много добри моменти!Най-вече се радвам за Брук и Чейс!Дори да няма логика в това че се събират аз се радвам,защото Брук най-поле ще си намери някой,коийто наистина я обича!А сега оства да си чакам двата епизода...
SeMiNi
На мен ми хареса епизода горе-долу.. unsure.gif
Нейтън и Хейли бяха страхотни. wub.gif Хейли беше много красива в тази серия..много сладка.Много се радвам че ще си изнесе речта, а Нейтън сигурно ще играе в Дюк... closedeyes.gif Хареса ми момeнта с Уайти и Нейтън на игрището.Уайти е страхотен и отново каза много хубави думи на Нейт.. happy.gif
Деб беше много смешна.. 10.gif как ти чистеше пистолета,какви грижи само 15.gif
Брук и Чейс. huh.gif .ами..по едно време ги харесвах.Съвсем малко. Но сега..просто са ми толкова изкуствени.. dry.gif незнамм ...въобще,въобще не ги харесвам. unsure.gif А пък сцената в която Чейс си "изля чувствата" пред Брук беше много глупава- wacko.gif започват да ми стават досадни.. huh.gif
Маут напоследък и той започва да не ми харесва. wink.gif Единствената негова сцена в този епизод,която ми хареса беше как занесе годишника на Джими на майка му blush.gif и подкани..тези които са го познавали да се подпишат.. 4.gif
Лукас и Дан..интересно си беше. emoticon1 (107).gif Там където Лукас го пита защо си е боядисал стената в червено.. той човека не знаеше какво да отговори.. hmm.gif "Харесвал червеното.."-да бе. biggrin2.gif А на края също стана интересно..Лукас защо трябваше да стреля..и аз не знам. emoticon1 (42).gif
lonely_rk
Не, серията изобщо не ми хареса...Лукас от добър и мил стана някакъв...луд. Толкова ми падна в очите Лукас че просто не е истина...Серията не ми хареса особено, но трябва да си призная че моментите между Нейтън и Хейли много бяха добри, във всеки епизод се разбира колко много се обичат...невероятни са. Не ми харесва това за Пейтън и предложението й, най-накрая се сабраха с Лукас след 4-ри сезона и то какво стана тя сега ще замине, а бяха само един месец заедно...това е адски тъпо mad.gif а не стига и това в последните две серий почти няма моменти на Лукас и Пейтън sad.gif
EvilAngel
Тц тц и кога по-точно имат намерение да пострижат Нейтън?? dry.gif
::Brooke::Davis::
На мен горе-долу ми хареса! Имаше добри моменти! Хейли отново беше супер сладка - това момиче с всеки изминал епизод става все по красиво biggrin2.gif Моментите им с Нейтън бяха супер! Радвам се за Брук и Чейс - най после се събраха rolleyes.gif Много ми хареса постъпката на Маут , особено когато занесе албума на майката на Джими! Края беше малко странен - Лукас никога не е бил такъв dry.gif , но пък си беше интересно!
an14ka
на мен серията мн си ми хареса даже, както си4ки останали и ми е 4удно за6то на пове4ето от вас не ви изнаса ни6то...Първо беше Пейтън,после бяха Лукас и Нейтън с косите сега пак е Лукас,па имало мн драма па незнам си кво...е извинявайте ама вие без драма бихтели го гледали?Незнам ама според мен тва си е стария One Tree Hill и за мене си е номер 1 и мисля 4е е уникален и единствен по родоа си,па за вас незнам unsure.gif
kotki
Как не ви е срам бе, това беше толкова силна серия а повечето коментари са от рода на "Хейли става все по хубава, тоя Нейтан кога ще го подстрижат, Брук колко беше сладка с Чейс и т.н."

Други са важните неща в серията
Morska~Vu6ka
Лично на мен серията ми беше много приятна. И сюжета, нямаше нищо нереално, всичко си беше в реда на нещата, особено мн ме изкефи момента с Чейс и Брук, когато тя си прочете какво й е написал в годишника.. laugh.gif знаех си че така ще остане излъганата камила хахахах laugh.gif

Дано Лукас да го е гръмнал тоз Дан, че вече направо ми лази по нервите с неговите излънения, лъжи и интриги. То за него всички останали са луди, освен той. Май да му подари Карън едно огледало за рождения ден предлагам.

Нейтън и Хейли както винаги бяха естествени, непринудени и като истинско семейство. Играят чудесно, нямам забележки.

Чакам с нетърпение следващия епизод!
NeLsSs
Хора,хайде малко помощ,моля ви sad.gif Не мога да свалям от торенти,а в датата го няма все още,макар да чакам отдавна...Ще може ли някой да го качи някъде и да даде линк,много моля unsure.gif
Haley____
Иначе епизода не беше лош. Имаше забавни моменти като например вайкането на Хейли за речта (когато окончателно се разбра че тя ще я изнася). Малко се нервя как свърши ама какво да се прави... все пак е по идея на Марк...

П.С. С нетърпение чакам следващата серия!!!
azsamivan
Малиииии.Супер серия беше.Изчаках до днес,за да я изгледам и не съжалявам.Евала на Лукас,че го застреля тоя кретен Дан worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Нямам търепяние да дойе четвъртък и съм 100% сигурен,че следващата серия ще бъде по-интересна 4.gif
Jordan
Цитат(EvilAngel @ Jun 1 2007, 17:12) *
Тц тц и кога по-точно имат намерение да пострижат Нейтън?? dry.gif

и ти ли гозабеляза 18.gif Правят го, за да изглежда по-възрастен. За това пък Лукс приличаше на 15 годишен с тая дълга коса. С къса е много добре и изглежда по-голям ама сега са решили да го подмладят,
^^HeLa^^
Серията не беше лоша, но както всички са забелязали, логиката в развитието на действието наистина липсваше на моменти.
Сега значи Нейли то почти няма смисъл да ги коментирам те си се обичат и общо взето едно и също, Хейли се опитва да помогне на Нейтън, той пък на нея, банални леко,но пък сладки inlove.gif
Брук и Чейс незнам, но според мен въобще нямаше смисъл да ги събират отново, на мен лично Брук не ми изглеждаше кой знае колко влюбена в Чейс, а за неговото обяснение защо е напуснал Клийн тийн много глупаво, първо я зарязва защото е много принципен и драмата на живота му е че Брук е спала много преди да се запознае с него с момче, което той почти не познава, а сега бил обичал секса, еми не мога да го разбера.
Карън тя пък реши, че сина й е луд. Малко странно ми се стори това"Ние с Дан решихме че имаш нужда от помощ" те кога станаха НИЕ така бързо.
Моментите с Маут наистина бяха много добри, той определено е много добър приятел smile.gif цалото му отношение към Джими и към майка му определено заслужава похвала.
Деб щеше да ме умори от смях, определила среща на Хейли на стребището 18.gif Равна няма.
Да се надяваме че следващата серия ще е не само по-интересна, но и по реалистична.
Nasi
Цитат(azsamivan @ Jun 1 2007, 21:48) *
Малиииии.Супер серия беше.Изчаках до днес,за да я изгледам и не съжалявам.Евала на Лукас,че го застреля тоя кретен Дан worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Нямам търепяние да дойе четвъртък и съм 100% сигурен,че следващата серия ще бъде по-интересна 4.gif

Искаш Лукас да е убиец ли??? по този начин ще е същият като Дан. Дори с опита за убийство опозориха героя му. Сигурно вече се повтарям, но Дан може да е най-големият грешник, но все пак и преди всичко му е баща.

А колкото до Нейтън и Дюк, аз не вярвам, че ще го приемат там.
Adorkable
Lucas Scott is insane biggrin2.gif .
Като цяло задоволително скучна серия, 3/6.
Най вече заради Чейс,изключително голям досадник,вече се чудя как не си превъртам моментите с него sick1.gif .
neohl
Цитат(kotki @ Jun 1 2007, 20:37) *
Как не ви е срам бе, това беше толкова силна серия а повечето коментари са от рода на "Хейли става все по хубава, тоя Нейтан кога ще го подстрижат, Брук колко беше сладка с Чейс и т.н."

Други са важните неща в серията

на същото мнение съм и мисля, че няма какво да добавя мн добре си е казано по-горе ...
**Sophia**
Ам първо да кажа че серията си беше хубавка,имаше си напрежение..нека да започна да обяснявам..

Лукас и Пейтън-знаете че не съм голям техен фен,но наистина този път бяха мн сладки заедно wub.gif ..И както каза Ели-не се обясняват 1 час в любов wacko.gif ..пр тях само един поглед трябва smile.gif ..мн ми хареса Лукас че така подкрепи Пейтън(не се и съмнявах де tongue.gif )..бяха си сладури този епизод 3.gif ...

Карън-тази жена направо ме разби glare.gif .Вече голямата любов с тоз злодей Дан,той да каже нещо и тя веднага.пуфф angry.gif ..изкара собствения си син,които непрекъснато е бил с нея за побъркан shocking.gif -каква майка е това..или пък накрая като Карън/Дан/Лукас бяха в къщата и когато Лукас и каза че той е пратил съобщението гледаше като passifier.gif ...да беше малко по-решителна biggrin2.gif ..

Брук и Чейс-не ми направиха кои знае какво впечетление този епизод dunno[2].gif ,накрая ми беше малко клиширано -"И аз изпитвам същото" 1 (4).gif ...ми да беше го написал беее emoticon1 (67).gif ,такава жена имаш до себе си....засрами се бееее emoticon1 (110).gif .но нека бъдат щастливи. emoticon1 (106).gif ..

Хейли и Нейтън-все повече се уверявам че Хейли е голяма сладурана bigarmhug.gif ..и не е някаква егоистка,ами подкрепя съпруга си 8.gif ...А Нейтън е толкова добъррр wub.gif ...как отиде при директора,беше мн мило. blush.gif Но..също така ми стана мн,ама мн мъчно и тъжно за него cry.gif .особено накрая като видя в годишника,целта си:"Да стана играч на сините дяволи от Дюк" icon_peace.gif ..толкова е тъжно,та той е най-добрия играч и сега загуби всичко cry.gif cry.gif ..

Уайти-голям сладур е този човек mrgreen[1].gif ,кой знае може да оправи поожението на Нейт 3.gif ...мн е добър и мъдър. biggrin.gif happy.gif
Jordan
Цитат(Nasi @ Jun 1 2007, 23:11) *
Искаш Лукас да е убиец ли??? по този начин ще е същият като Дан. Дори с опита за убийство опозориха героя му. Сигурно вече се повтарям, но Дан може да е най-големият грешник, но все пак и преди всичко му е баща.

и какво, какъв беше избора му?да гледа как живота на семесйството му и неговия собствен отиват по дяволите заради същия този човек, заради когото са страдали винаги?
време беше героя на Лукас да направи нещо значимо, стига с Пейтън и Нейтън. Ще направи нещо добро за всички.
DesiTo
Епизода не беше нищо особено. Да не кажа скучен.

Лукас, горкия се побърка. Но кой може да го вини, след като разбра, че биологичния му баща, заради който винаги са страдали и двамата, който пък е кмет и ги е изоставил след като разбира, че Карън е бременна, но пък става част от неговия живот и даже отскоро се среща с майка му, дори и преди това го нарече 'татко', е убил собствения си брат, който пък е негов чичо и го е отгледал като собствено дете и с майка му щяха да се женят и даже тя ще роди неговото дете. Еми, нормално си е. И в този случай той какво можеше да направи:
1 - да пребие иначе по-якия от него Дан (след като вижда, че родителите му се целуват). /Без резултат, разбира се./
2 - да го издаде на полицията, без да има доказателства, а пък той му е баща и даже е кмет. /Без резултат/ Е, не знам кой очакваше да му повярва.
3 - да разкаже на майка си, с която иначе преди бяха много близки, че сънувал не знам си там какво. Е, нормално, че и тя не му повярва. /Отново без резултат/
4 (последно) - време беше да действа сам. Взе пистолета пък каквото ще да става. Е, тук не мога да кажа, дали има резултат. biggrin2.gif

Карън пък може ли да е толкова наивна?? След две целувки и айде забравя какво беше преживяла с Дани и дори му вярва. 16.gif Той казва, че на Лукас му трябва професионално лечение и тя съгласна, разбира се.

Брук/Чейс - Добре , де не можеше ли да е сама тя, поне за малко?? Значи, в началото ги харесвах, особено първите им сцени заедно. На нея не й личи много-много да е влюбена, пък той изръси ужасно тъпо оправдание заради което е напуснал "Clean Teen". Не знам, малко скучни бяха, пък и тя винаги ли трябва да има 'занимавка'? В началото говореше колко добре ще си прекара в LA, после пък Чейс й липсвал.

Маут - отново се изяви като 'доброто ченге на ТХ'. Но пък, каквото и да си говорим, много добра му беше постъпката. Само не разбрах защо ДжиДжи пак се появи, може би за да ни покажат, че ще си останат само приятели. И от последните гаджета Маут няма да е с нея. Еми, като и да е и без това си бяха скучни.

Брук/Пейтън - Явно вече са преживели драмите, обидите и шамарите, че чак и се шегуват. blink.gif Щом и си разменят съвети за Лукас, всичко е добре. 18.gif Всичко вече е забравено, но да видим само докога. Е, това приятелство все още не мога да то възприема.

Нейтън/Хейли - Ех, каква любов, взаимно си помагат. Лошо няма. Само не разбрах защо трябваше да наказват Хейли при положение ,че тя е най-добрата ученичка и че нищо лошо не е направила тя, а съпруга й. Малко странен директор имат.
Menna
Цитат(Nasi @ Jun 2 2007, 00:11) *
Искаш Лукас да е убиец ли??? по този начин ще е същият като Дан.
Дан е класи над Лукас. Пък и когато убива, го прави със стил.
Пол също е класи над Чад. biggrin.gif

Цитат
Той казва, че на Лукас му трябва професионално лечение и тя съгласна, разбира се.
Прав е Дан, трябва му лечение на момчето. smile.gif
Ice^Ice^Baby
Абе хора някой да ми каже откъде да го изтегля но не на торент плсссс-още не съм го гледала
elena
и аз съм на мнение че епизода е добър...даже чак се очудих.на мен лично ми беше мн интересно..само някои моменти бяха леееееко попресиленки,ноо ми хареса.а за Лукас и това че са променили героя му не мисля така все пак той има основателна причина замислете се!!!какво да направи като вижда че убиеца на човека който го е отгледал се намества на неговото място!!отвратително е това.не може нищо да не направи.лукас винаги е държал на истината...а това че реагира така отчаяно е просот защото няма доказателства...на мон лично ми се струва разбираема реакцията му!и с нетърпение чакам 20 епизод(според мен няма да го е застрелял...де да можеше да е толкова лесно да се оттърве от Дан..те с какво ли не се опитваха..инфаркти,пожари...здраво куче е smile.gif
NeLsSs
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 2 2007, 19:50) *
Абе хора някой да ми каже откъде да го изтегля но не на торент плсссс-още не съм го гледала

Даааа,хайде-никой ли няма да ни помогне? huh.gif sad.gif unsure.gif
`BruKas`
епизода беше много добър а за края му да не говорим..Мисля че някакси ролята на Лукас леко стана еднаа такава....пресилена нз може би ми се струва така защото не сме го виждали в такава светлина....Хареса ми Брукито както винаги ...Също така мисля 4е тРенера ще оправи работата с Нейтан...Абее Страхотно Бешее..саМо да видим какво стана с каран...аа мисля 4е лукас няма да успее да убие дан.. blabla[1].gif
мн се заговорихх//епизода беше супер 1clap[1].gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(NeLsSs @ Jun 2 2007, 23:23) *
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 2 2007, 19:50) *

Даааа,хайде-никой ли няма да ни помогне? huh.gif sad.gif unsure.gif

много ли ще се затрудни някой ако го качи
Jordan
би било много по-лесно да се научите как се тегли с торент програма;)
[dEs]
Вчера най - сетне изгледах серията не беше лоша:) Но ми стана странно как Джиджи например нея бяха давали толкова серий почти цял сезон и изведнъж хопа Джиджи пак е там или пък за чистите тийнове 3-ри сезона несе знаеше, че има такава група и след това за 2-3 серий се показа и сега пак изчизнаха. Карън как може да е толкова найвна да повярва на Дан, а не на собствения си син. И щом и Лукас взе да психясва не е на добре работата.
Haley____
Ми какво да ти кава Деси...просто вече на МАрк не му трябват и човека реши за момента да ги махне, но не се тревожи след няколко серии или пък най-вероятно в новия сезон ще дадат някого. Ако става дума за изчезване на герои на мен много ми липсва Джейк... не че нещо ама той беше як и поне тогава Пейтън не мислеше за Лукас...
Nasi
Цитат(Haley____ @ Jun 5 2007, 19:54) *
Джейк... не че нещо ама той беше як и поне тогава Пейтън не мислеше за Лукас...

на мен ми липсва Феликс. cry.gif и Крис естествено.cry.gif
NeLsSs
Хайде който иска този епизод НЕ НА ТОРЕНТ да ми драсне ЛС,ще му кажа happy.gif
myff
ЕЕеееееЕЕ shocking.gif ... как можа така да свърше... искам да знам какво стана...искам пъъъък...
Иначе готино епизодче наистина.
Jordan
ама пък не може всички герои от всички сезони да се запазват. нормално е едни да изчезват, други да се появяват. все пак ако всички си остават то ще се отделя по малко на всеки и така нищо няма да стане.
пък и каква реално роля имаха Джейк, Феликн и си-е?! Бяха хора, запълващи няколко епизода. Е, вярно Джейк направи малко драма с Пейтън но пък беше ясно отвсякъде, че тя ще бъде с Лукас...
Ice^Ice^Baby
Цитат(Nasi @ Jun 5 2007, 20:14) *
Цитат(Haley____ @ Jun 5 2007, 19:54) *
Джейк... не че нещо ама той беше як и поне тогава Пейтън не мислеше за Лукас...

на мен ми липсва Феликс. cry.gif и Крис естествено. cry.gif

Хаха и на мен ми липсват още момчета- Особено Крис неговия персонаж е мн перспективан- Например да се влюби и промени заради някоя девойка biggrin2.gif
last_unicorn
е края на епизода ме хвърли в тъч, наистина не вярвах, че ще стреля... обаче съм почти сигурна, че даже не го е уцелил dry.gif
Ledeno_stydena

Епизодът ми хареса.Беше ми интересно как ще реагира Лукас,когато разбере кой е убиецът но Кийт,Дан и ...кой ли още не-да не пропускам и Хейли и Неътън,а краят беше -Нямам думи worthy.gif worthy.gif
Mr. Winchester
Този епизод беше върха, много ме изкефи в края Лукас как се появява с Gun-а и свършва мн яко
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.