Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Имам АВТОГРАФ ОТ ЧАД
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Лукас Скот
Страници: 1, 2, 3
ALeX4e7y^
Имам АВТОГРАФ ОТ ЧАД

оЛееееееееееееееееееееее не мога да повярвамммммммммммммм хораааааааааааааааааааааааааааааааааааа(след малко ви качвам снимкаааааа)олеееееееее направо не съм на себе сииииииииииииии ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Зачи,пребирам се към 3 от училище и съм почти пред нас,и гледам мама и пощальонката си говорят и мама ми вика "саше виж!" и ми размахва някакво писмо,ама не ми казва от кой е и аз си помислих ,че е от една приятелка.Като се приближих гледам марката синя и си викам "А ,в България няма сини марки!?!"и веднага си помислих за Чад ,ама не смея даже да си помисля! blink.gif wacko.gif И само се приближих и мама си го скри зад гърба и вика скочи 3 пъти и ти го давам и аз гледам shocking.gif и почнах да скачам unsure.gif И само като ми го даде и аз вече още малко ще се разрева от радост и като се засмях biggrin2.gif и пощальонката вика,че мн обича да раздава такива писма(И ИМА ЗАЩО) и викам на мама че отивам да се похваля, и от къща на къща тичам с една ей такава усмивка на лицето biggrin2.gif и ми беше мн яко! biggrin2.gif

ALeX4e7y^

fenka_lucas_i_brooke
Сашеееееееееееееее супер много се радвамю!Бравоооо!Предполагам колко многоооооооооооооооооооо си щастлива сега!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
EvilAngel
3.gif 3.gif 3.gif Wooooow!!!!
Леле Саше наистина си сууууперр голяма късметлийкаааа!!! Супееер направо! Завиждам ти/в добрия смисъл на думата де biggrin2.gif /
Да си го окачиш в рамка и още дъъългиии години да му се радваш и всеки път когати ти е кофти да си погледнеш сладкото писъмце и да се усмихнеш happy.gif
DeSeRt^RoSe
Еииии LoF_Chad мн се радвам за теб браво 4.gif biggrin.gif
Bloody_Tears
Олеее, Сашкеее, щях да получа инфакт като ми го показа! И ест. вече съм си приготвила писмото за Джеймсчо biggrin.gif Много се кефя за теб, да знаеш emoticon1 (56).gif
Ralna
Цитат(LoF_Chad @ May 16 2007, 15:27) *
Имам ПИСМО ОТ ЧАД

оЛееееееееееееееееееееее немога да повярвамммммммммммммм хораааааааааааааааааааааааааааааааааааа(след малко ви качвам снимкаааааа)олеееееееее напрау не съм на себе сииииииииииииии ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕю

Ей браво радвам се за теб, а случайно да знаеш адреса на Джеймсчо, аз много бийх искала да пиша на него worthy.gif
renito818
Цитат(Ralna @ May 16 2007, 16:57) *
Цитат(LoF_Chad @ May 16 2007, 15:27) *
Имам ПИСМО ОТ ЧАД

оЛееееееееееееееееееееее немога да повярвамммммммммммммм хораааааааааааааааааааааааааааааааааааа(след малко ви качвам снимкаааааа)олеееееееее напрау не съм на себе сииииииииииииии ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕю

Ей браво радвам се за теб, а случайно да знаеш адреса на Джеймсчо, аз много бийх искала да пиша на него worthy.gif

бравооо радвам се за теб!ама и аз искаммммммммммм много много много!
vasinka_{P}
Супер много се радвам за тебе, знам какво е чувството да получиш нещо от човек на който се възхищаваш, невероятно е.
siska
ОЛе супер biggrin.gif браво късметлийка. А верно знаеш ли и адреса на Джеймс happy.gif ии да питам др нали едно др момиче също беше получило писмо ама от София и нали тя каза, че след 1 година го е получила и ти ли чака 1 година? smile.gif
ALeX4e7y^
Чаках само 2 месеца ,което е супер biggrin2.gif
Ми нали онова момиче от София каза един адрес и аз на тоя адрес си пратих писмото,а той е общ за всички в смисъм ,че там може да се праща зa всички актьори от филма!Ето го-

One Tree Hill Series
1223 North 23rd streed
Wilmington,NC 28405
USA

hristin4e
ОЛЕЕЕЕЕЕ как се радвам за теб 11.gif 1clap[1].gif 4part[1].gif ейййй сигурно чувството е страхотно! Поздравления, супер!!! smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
susito
олееееее браво бе Саше!Много се радвам за тебе!Ше зема и аз да му пиша...или пък на Хиларито!!!Браво браво....късметлийка си!
Zenityyy
леле пoздравления и oт мен бравo на теб сигурнo си умираш oт радoст слoжи си гo в рамка еии rolleyes.gif
Morska~Vu6ka
Ебало си мамата shocking.gif

Еее я давайте отивам и аз да пиша само адрес дайте laugh.gif

Брао Саше, поздравявам те, сигурно си супер щастлива! mrgreen[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
Цитат(LoF_Chad @ May 16 2007, 19:19) *
Ми нали онова момиче от София каза един адрес и аз на тоя адрес си пратих писмото,а той е общ за всички в смисъм ,че там може да се праща зa всички актьори от филма!Ето го-

One Tree Hill Series
1223 North 23rd streed
Wilmington,NC 28405
USA

Мерсиииииииииииииииииииииииииииииииии!!!!
devon
Ехеееееее Саше,честиту миличка много се радвам за теб... Аз така сега се вдъхнових,че реших и аз да прасна няколко реда пък да видим дали ще има резултат...
caprice
Честито!!!Наистина се радвам за теб.Ще взема и аз да им пиша 4part[1].gif
ALeX4e7y^
Пишете,пишете!Мен ме вдъхнови онова момиче от София и един ден ми дойде музата и написах няколко реда и на др ден го пуснах и сега си се кефя мн mrgreen[1].gif
Ralna

One Tree Hill Series
1223 North 23rd streed
Wilmington,NC 28405
USA

Ей слънце браво, супер си 4.gif Аз ще пиша на Джеймсчо, ама я кажи ти кво писа, много искам да му пиша да ми даде автограф ама не съм много на ТИ с английския, а гледам, че ти имаш автограф, та знаеш ли какво трябва да пиша на английски за да си измоля и аз един такъв?
Bloody_Tears
Днеска си пуснах писмото до Джеймсчо и Хилариту smile.gif да се надяваме, че ще получа отговора точно на РД-то си. редставяте ли си, колко ще е якооо ohmy.gif 4part[1].gif
[dEs]
Еее честито. Много се радвам за теб. Аз ако взема да напиша с моя късмет писмо ще видя през крев макарон smile.gif
ALeX4e7y^
Цитат(Ralna @ May 17 2007, 12:34) *

One Tree Hill Series
1223 North 23rd streed
Wilmington,NC 28405
USA

Ей слънце браво, супер си 4.gif Аз ще пиша на Джеймсчо, ама я кажи ти кво писа, много искам да му пиша да ми даде автограф ама не съм много на ТИ с английския, а гледам, че ти имаш автограф, та знаеш ли какво трябва да пиша на английски за да си измоля и аз един такъв?

Ми аз след като го написах го дадох на сестра ми да ми го провери,а ти най-добре го дай на учетелката си по английски примерно да те го напише или там някой който знае английски!
Аз му написах If you have enough time send me autograph
или нещо от сорта вече не помня
girl_from_hell
а наисина горе долу какво му писа аз винаги съм искала да пиша на пейтан и ако може на този адрес ще го направя, защото наистина ми е някакво идолче
zareto
ами да те питам, само картичка ли получи или имаше и писмо от него?
CheerFuL-F
LoF_Chad тфа е страхотно smile.gif браво
Bloody_Tears
Цитат(zareto @ May 22 2007, 15:06) *

Само автографа беше 4.gif
Jolly_GirL
Поздравления,страхотно :)Много се радвам за теб smile.gif
zareto
Цитат(dqvol4e7o_mims @ May 22 2007, 15:07) *
Цитат(zareto @ May 22 2007, 15:06) *

Само автографа беше 4.gif

ами и това стига biggrin2.gif важното е че е от Чадчето blush.gif
ALeX4e7y^
мии писах мъ че мн го харесвам нали чисто професионално 10.gif Че са мн сладки с Кензи и се надявам да са щастливи заедно,че любимият ми филм с него е ОТН и това общо взето 4.gif
PoLiTy'
Купи рамка за този автограф,а не го дръж в плика smile.gif
solenka
Лелелеел! Представям си колко се кефиш! Много се радвам за теб! И аз преди 1 година писах на Джеймс, но до сега няма резултат. Ще взема пак да пиша, но този път ще го пратя на този адрес. Поздравления още веднъж!
kelly_93
Супер много се радвам за теб!Моето писмо до София е готово но английския ми не е много добър така чее незнам дано и аз да успея да получа афтограф!
ALeX4e7y^
Вече си имам рамка да се похваля biggrin2.gif

LoveOneBoy
Еее браво браво!И аз да взема да пиша на Джеймсчо tongue.gif
Refuse
Браво, представям си колко си щастлива, вероятно си на 7-мото небе happy.gif
K1llerAngel
Браво поздравления не всеки получава писмо от известна личност
*BringMeToLife*
Олеле божееееееееее smile.gif Сигурно си много щастлива ;] Ще взема и аз да прата писма на Джеймс и Бетъни .. пък дано и на мен пратат некое афтографче . Честито още веднъж !!
{HoNeY}
Ее, честито! Това е страхотно!! 4.gif
Jordan
blink.gif сигурно се предполага, че не трябва да ти завиждам много...
искам и ааааааааааааааааааааз shocking.gif
black1wolf
Ей и ас ще пратя на Чад леле кат се замисля ако ми отг. biggrin.gif ас ше напиша нешо от родъ ей брато супер пич си неа друг кат тебе axaxa
brooke_d
Оооо и аз чак сега виждам темата huh.gif А иначе много се радвам за тебе, предполагам и ти си много щастлива...то няма как иначе...Аз иначе още през Януари писах на София, ама още не ми е отговорила.Абе дано ми отговори все пак, пък ако ще и след една година! smile.gif
Jordan
човека, отговарящ за писмата в отдела за Уан Tрий Хил поща пристига при Чад
- Чад, писма за теб( и изтърсва една купчина писма- около 50 броя)
- Всичките за мен ли са?
- Да!
(Чад започва да разглежда от къде са писмата- България,България, България,България,България, Великобритания, България, България, САЩ, България, България, българия, България, Китай, България, България, България, България, България, Италия, България, България, България, България, България, България, България, България, България, България,.....)
- UH...WTF! blink.gif
18.gif
ALeX4e7y^
Цитат(Jordan @ Jun 19 2007, 19:59) *
човека, отговарящ за писмата в отдела за Уан Tрий Хил поща пристига при Чад
- Чад, писма за теб( и изтърсва една купчина писма- около 50 броя)
- Всичките за мен ли са?
- Да!
(Чад започва да разглежда от къде са писмата- България,България, България,България,България, Великобритания, България, България, САЩ, България, България, българия, България, Китай, България, България, България, България, България, Италия, България, България, България, България, България, България, България, България, България, България,.....)
- UH...WTF! blink.gif
18.gif

Хаха 16.gif България,България,България...
black1wolf
Джордан не вервам мн да е така ма сичко е възможно biggrin.gif (LoF_ChaD дай скайп плс smile.gif )
Tedds
А ИСКАМ И АЗ ПИСМО ДА ПРАТЯ НА КОЙ АДРЕС!МАЛЕ СУПЕР ИСКАМ И АЗ АФТОГРАФ....Браво Lof Chad че имаш афтографче
FantasyGirl
браво радвам се за теб ако кажете и адреса на който испращате писмата ще сте супер smile.gif worthy.gif
siska

One Tree Hill Series
1223 North 23rd streed
Wilmington,NC 28405
USA

това е wink.gif
FantasyGirl
Мерси много smile.gif))
Tedds
О мерси и от мен мнооого smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.