Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
pussy^^
мога ли да помоля някого да ми на намери песента на the fray- how to save a live?confused.gifconfused.gif немога да я открия никъде. благодаря ви предварителноsad.gif
ludoto_mimi
Цитат(pussy^^ @ Mar 18 2007, 17:41) *
мога ли да помоля някого да ми на намери песента на the fray- how to save a live?confused.gifconfused.gif немога да я открия никъде. благодаря ви предварително:(

The Fray - How to Save a Life
pussy^^
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 18 2007, 17:52) *
Цитат(pussy^^ @ Mar 18 2007, 17:41) *
мога ли да помоля някого да ми на намери песента на the fray- how to save a live? confused.gif confused.gif немога да я открия никъде. благодаря ви предварително sad.gif

The Fray - How to Save a Life

мерси мн за линк4ето 4.gif 4.gif
jivitu
Някой ще може ли да ми намери песничката от това клипче???
http://www.youtube.com/watch?v=Y_VRKbz1c50...ted&search=
ludoto_mimi
Цитат(jivitu @ Mar 22 2007, 12:14) *
Някой ще може ли да ми намери песничката от това клипче???
http://www.youtube.com/watch?v=Y_VRKbz1c50...ted&search=

Sia - Breathe Me (mylo remix)
julia1990
Може ли някой да ми даде линкче за песента на Pete Francis-Untold от 1сезон/8епизод,защото пробвах да я изтегля от някакъв стар линк,но нещо не става sad.gif
ludoto_mimi
Цитат(julia1990 @ Mar 23 2007, 22:43) *
Може ли някой да ми даде линкче за песента на Pete Francis-Untold от 1сезон/8епизод,защото пробвах да я изтегля от някакъв стар линк,но нещо не става sad.gif

Untold
Цъкни на Download под плейъчето.
julia1990
Еее Мерси мнооого! 4.gif 13.gif
Lorrein
Ако някой може да ми каже името на песента от края на 2ри сезон.. Когато Лукас целува Брук, малко преди тя да се качи на таксито и да замине.. blush.gif worthy.gif
DesiTo
Цитат(Lorrein @ Mar 26 2007, 21:45) *
Ако някой може да ми каже името на песента от края на 2ри сезон.. Когато Лукас целува Брук, малко преди тя да се качи на таксито и да замине.. blush.gif worthy.gif

"Wires" - Athlete
ludoto_mimi
Една песен която ще звучи в 16 епизод. По мое мнение е много хубава. biggrin.gif
Altarmotive - Please Resolve This

Within Reason ще изпълнят песента си Favourite Sin, вместо Hold, както беше предвидено.
ludoto_mimi
Aко сте пропуснали да се сдобиете с всичката музика, звучала в епизодите на OTH, сега е момента да го направите:
Музиката от първи сезон
Музиката от втори сезон
Музиката от трети сезон
Музиката от четвърти сезон
Nasi
Мерси много Наде. Снимките им са много хубави, съдържанието на диска няма да го коментирам, но снимките са хубави. Нестандартни обвивки. Малко са спойлерски, но те са си прецинили, че могат да ги пуснат.

Не знам за вас, но на последната снимка Хейли прилича на кукла. Просто е невероятна в това облекло.
jivitu
Някой знае ли коя е песента която звучи в края на това клипче?
http://www.youtube.com/watch?v=ySWqhvh-WYo
Menna
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 3 2007, 04:17) *
Aко сте пропуснали да се сдобиете с всичката музика, звучала в епизодите на OTH, сега е момента да го направите:
Музиката от първи сезон
Музиката от втори сезон
Музиката от трети сезон
Златна си. 4.gif Изгорелият ми хард затри всичко, което съм събирала толкова време...... 18.gif

jivitu, песента е Suffering - Satchel. rolleyes.gif Бих ти дала линк, но и тя ми се изтри от паметта на рс-то. dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
I have a BIG question rolleyes.gif Трябва ми песента от 2 сезон 21 серия-тя е звучала и в 11 серия 1 сезон та навсякъде пише че песента е на Tegan and Sara-Walking with a ghost,но на мен ми трябва само инструментала който звучи докато Брук намира снимките на Лукас с Пейтън и нз на коя песен е това чудо!Та мн ще съм благодарна ако ми помогнете worthy.gif rolleyes.gif
jivitu
Цитат(Menna @ Apr 5 2007, 23:52) *
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 3 2007, 04:17) *
Музиката от първи сезон
Музиката от втори сезон
Музиката от трети сезон
Златна си. 4.gif Изгорелият ми хард затри всичко, което съм събирала толкова време...... 18.gif

jivitu, песента е Suffering - Satchel. rolleyes.gif Бих ти дала линк, но и тя ми се изтри от паметта на рс-то. dry.gif

Mерси мн ама нещо не мога да намеря песента 16.gif 16.gif Ако някой друг я има плс пратете линк worthy.gif
Menna
Намерих го това чудо. smile.gif
Suffering - Satchel

jivitu
Много благодаря worthy.gif worthy.gif worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
Даре а на мен можеш ли да ми помогнеш unsure.gif
SeMiNi
Имаше на Gavin-More than anyone,но линкът не се отваря..или по точно не мога да си я изтегля от него.Може ли да ми дадете друг,защото попринцип никъде не я намирам тази песен
ludoto_mimi
Цитат(SeMiNi @ Apr 10 2007, 21:48) *
Имаше на Gavin-More than anyone,но линкът не се отваря..или по точно не мога да си я изтегля от него.Може ли да ми дадете друг,защото попринцип никъде не я намирам тази песен

Цитат(FrAgMaKeR @ Apr 26 2005, 01:17) *

22 eпизод. wink.gif

Добавени са линкове за саундтраците в първия пост.
Bloody_Tears
Я някой да каже в кой епизод звучи песента на The Fray-How To Save A Life
ludoto_mimi
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 14 2007, 17:42) *
Я някой да каже в кой епизод звучи песента на The Fray-How To Save A Life

17-ти на 3 сезон.
Bloody_Tears
Мерси много smile.gif
boy_07
извинявам се много ,но страшно много постове има тук а нямам никакви време.оля ви помогнете ми.Има ли я тази песен цялата:
http://4storing.com/npkp/jnordstrom_savingpeyton.mp3.html
много е готина,а не мога никъде да ми кажат как се казва и от къде да я открия цялата.Много мерси предварително...
ludoto_mimi
Ще имаме възможността да чуем ирландската група The Guggenheim Grotto в един от предстоящите епизоди на ОТХ. Тяхната песен, която ще чуем се казва Philosophia и може да свалите от тук.
Ludata Julieta
Някой ще помогне ли с Tyler Hilton - You'll Ask For Me unsure.gif Сигурно на сто места вече я търся и нищо не намирам wacko.gif
ludoto_mimi
Цитат(Ludata Julieta @ Apr 27 2007, 00:38) *
Някой ще помогне ли с Tyler Hilton - You'll Ask For Me unsure.gif Сигурно на сто места вече я търся и нищо не намирам wacko.gif

http://www.sendspace.com/file/zzanty
Ludata Julieta
Цитат(ludoto_mimi @ Apr 27 2007, 00:55) *
Цитат(Ludata Julieta @ Apr 27 2007, 00:38) *

http://www.sendspace.com/file/zzanty

Благодарности music.gif 4bira[1].gif
DavidSilveria
някой да знае как се казва песента от 16ти епизод ... там групата на бала която е пее
ludoto_mimi
Цитат(DavidSilveria @ May 3 2007, 18:02) *
някой да знае как се казва песента от 16ти епизод ... там групата на бала която е пее

Дадени са линкове в темата на епизода! Песента е на Within Reason - Favourite Sin.
tombo
ако може да ми кажете като започват всички епизоди музичката името ,благодрности worthy.gif
qwe123
Цитат(tombo @ May 4 2007, 08:05) *
ако може да ми кажете като започват всички епизоди музичката името ,благодрности worthy.gif

За I Don't Want to Be на Gavin DeGraw ли имаш предвид?? Ето ако е за него tongue.gif
kotki
Някой ще може ли да ми помогне за 3тия саундтрак. От линка даден в темата немога да го сваля, стига до2-3% и спира.
Пробвах няколко пъти вече, незнам нали в мен е проблема.
А в тракерите никъде не го намирам.
Мерси!
amiorkov
Някои да знае как се казва групата и песента от S04E16 ,песента започва когато Хеили казва репликата "Dude its prom" smile.gif [групата която свири на бала им] .
Ако може да ми дадете линк ще е най - добре.
Мерси предварително
Menna
Цитат(kotki @ May 4 2007, 13:43) *
Някой ще може ли да ми помогне за 3тия саундтрак. От линка даден в темата немога да го сваля, стига до2-3% и спира.
Дано това работи. smile.gif
One Tree Hill Soundtrack #3- The Road Mix

Иначе не е само в теб проблема, наистина линка прави проблеми и спира.

amiorkov
"Favorite Sin" - Within Reason
B темата за епизода можеш да намериш всички линкове.
kotki
Menna мерси за линка но и той спря на 12% за съжаление huh.gif
ludoto_mimi
Цитат(kotki @ May 4 2007, 13:43) *
А в тракерите никъде не го намирам.
Мерси!

При мен няма никакъв проблем. blink.gif
kotki
Ами спира ми на мене данлоуда, ще дерзая и ще го търся в някой тракер или пък ще взема да потърся в Soulseek :wacko

Благодарности на Menna за помоща worthy.gif rolleyes.gif
jivitu
Някой може ли да ми каже коя песен звучи,когато Пейтън намира Ели умряла?

ludoto_mimi
Цитат(jivitu @ May 12 2007, 18:05) *

http://www.oth-music.com/episode313.html

Paul Westerberg - "Here Comes A Regular" или The Weepies - "World Spins Madly On"
Почти съм сигурна, че е първата, но за всеки случай давам и другата.
jivitu
Цитат(ludoto_mimi @ May 12 2007, 19:04) *
Цитат(jivitu @ May 12 2007, 18:05) *

http://www.oth-music.com/episode313.html

Paul Westerberg - "Here Comes A Regular" или The Weepies - "World Spins Madly On"
Почти съм сигурна, че е първата, но за всеки случай давам и другата.

Ми не е нито едната от двете песни

blink.gif
Bloody_Tears
Може ли някой да ми даде песенат, която свучи в 13 еп., 2 сез. Когато Нейтън върви по улицата и дават Хейли как плаче.
DesiTo
"She Has No Time" - Keane
Bloody_Tears
Мерси много, Деси 36_1_32v[1].gif emoticon1 (56).gif
kotki
Незнам нали е в мене проблема но от линковете които са дадени в първият пост по темата за музиката от всички епизоди, разделена по сезони много трудно става свалянето защото трябва да свалям всяка песен поотделно.
Някой може ли да даде някакъв акъл rolleyes.gif Просто програмата с която свалям не ги добавя, предполагам че проблема е от сайта, ако има някакъв друг линк с музиката ще се радвам да го споделите с мен worthy.gif
DesiTo
Ами, в този сайт www.box.net е пълния списък с песни (благодарение на Мими). Иначе и на мен по някои път сайта не ми излиза, но пък после лесно се сваля.

В датата също ги има - тук и тук, обаче не са всички. Но пък и тук също се сваля всяка песен отделно.
Ice^Ice^Baby
Цитат(kotki @ May 22 2007, 16:56) *
Незнам нали е в мене проблема но от линковете които са дадени в първият пост по темата за музиката от всички епизоди, разделена по сезони много трудно става свалянето защото трябва да свалям всяка песен поотделно.
Някой може ли да даде някакъв акъл rolleyes.gif Просто програмата с която свалям не ги добавя, предполагам че проблема е от сайта, ако има някакъв друг линк с музиката ще се радвам да го споделите с мен worthy.gif

Ами зависи с каква програма сваляш, но ако искаш всички....Примерно с FlashGet има опция сваляй Всички и така....опитай
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.