Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
*PeyT*
jivitu, май това е песента ---> Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes happy.gif
Neytan
Трябва ми песента в 1 сезон 1-ви епизод когато Лукас победи Неитан и почва една яка песчка ако може точен линк кам нея благодаря предварително

Menna
Цитат(Neytan @ Feb 11 2007, 13:58) *
Трябва ми песента в 1 сезон 1-ви епизод когато Лукас победи Неитан и почва една яка песчка ако може точен линк кам нея благодаря предварително
Saliva - "Rest In Pieces"
ludoto_mimi
Цитат(Summer @ Feb 9 2007, 21:48) *
Видях, че по-назад е търсена една от песните на Cobalt Party Revolution, но аз пак ще попитам, ако случайно някой намери. В OTH са звучали две техни песни - Hip-Hop don't stop и Keep your receipt. Ако някой може да ги намери или въобще каквито е да е песни на Cobalt Party Revolution ще съм му безумно благодарна!

Keep Your Receipt
Hip Hop Don't Stop
Summer
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 11 2007, 17:43) *
Цитат(Summer @ Feb 9 2007, 21:48) *
Видях, че по-назад е търсена една от песните на Cobalt Party Revolution, но аз пак ще попитам, ако случайно някой намери. В OTH са звучали две техни песни - Hip-Hop don't stop и Keep your receipt. Ако някой може да ги намери или въобще каквито е да е песни на Cobalt Party Revolution ще съм му безумно благодарна!

Keep Your Receipt
Hip Hop Don't Stop

Страшна си, много благодаря! biggrin2.gif
ludoto_mimi
Три песни от 14 епизод:

Landon Pigg - Great Companion
Young Love - Close Your Eyes
The Feeling - Sewn
elli
малко ще ви върна назад в епизодите но имам нужда от малко помощ и ако някой ми помогне ще бъда мн благодарна търся една песен начи тази от края на 22-23 еп на 2ри сезон когато Лукас казва на Брук че я обича и тн и тн и там се пее нещо от рода I see it in your eyes I see it in your eyes аз намерих песента която пише че е там но текста не е същия ето тази песен намерих The Veils - Laviniа а текста не е този който се пее в епизода и май като цяло не е същата ако някой помогне ще съм мнооого благодарна
ludoto_mimi
Цитат(elli @ Feb 14 2007, 23:45) *
малко ще ви върна назад в епизодите но имам нужда от малко помощ и ако някой ми помогне ще бъда мн благодарна търся една песен начи тази от края на 22-23 еп на 2ри сезон когато Лукас казва на Брук че я обича и тн и тн и там се пее нещо от рода I see it in your eyes I see it in your eyes аз намерих песента която пише че е там но текста не е същия ето тази песен намерих The Veils - Laviniа а текста не е този който се пее в епизода и май като цяло не е същата ако някой помогне ще съм мнооого благодарна

Athlete - "Wires" е песента.
DaniEl
Athlete-wires
Ох тази песен как я обичам rolleyes.gif
elli
Мдаааа наистина е уникална .....мерсииииии worthy.gif worthy.gif
Shopgirl
Здравейте! Извинявам се, ако вече е бил даден линк за песните, които ще поискам. Разгледах темата, но не намерих това, което търся.
Знаете ли как се казва песента, която звучи в 8 епизод, 3ти сезон, когато Хейли се спъва по време на Хелоуин партито и Нейтън я вдига на ръце? smile.gif Много ще се радвам най-накрая да разбера как се казва това парче. Амм... също се опитвам да намеря парчето, което звучи в самото начало на 13ти епизод на 4ти сезон, докато Лукас говори. Мисля, че е само тема... но все пак би трябвало да може да се свали от някъде smile.gif) Благодаря много предварително!
ludoto_mimi
Цитат(Shopgirl @ Feb 17 2007, 00:50) *
Здравейте! Извинявам се, ако вече е бил даден линк за песните, които ще поискам. Разгледах темата, но не намерих това, което търся.
Знаете ли как се казва песента, която звучи в 8 епизод, 3ти сезон, когато Хейли се спъва по време на Хелоуин партито и Нейтън я вдига на ръце? smile.gif Много ще се радвам най-накрая да разбера как се казва това парче. Амм... също се опитвам да намеря парчето, което звучи в самото начало на 13ти епизод на 4ти сезон, докато Лукас говори. Мисля, че е само тема... но все пак би трябвало да може да се свали от някъде smile.gif) Благодаря много предварително!

Oт Хелуин партито е Erica C - I Wanna Move You, но не може да се намери никъде.
Другата песен е EEK - Animal Chin и също не може да се намери. rolleyes.gif
Shopgirl
Браво на мен smile.gif Такъв съм карък...
ludoto_mimi
Три песни от 15 еп. "Prom Night at Hater High"
The Shins - Phantom Limb
Matt Costa - These Arms
Vega4 - Life is Beautiful
N@det0
Ей някой гледа ли преди малко серията по Канал 1 (1 сезон 12 епизод) коя е песента,когато Лукас и Пейтън са в хотела и се целуват?
ludoto_mimi
Цитат(N@det0 @ Feb 21 2007, 21:57) *
Ей някой гледа ли преди малко серията по Канал 1 (1 сезон 12 епизод) коя е песента,когато Лукас и Пейтън са в хотела и се целуват?

Stereophonics - Maybe Tomorrow. Трябва да има линк към нея в линка от първия пост.
jivitu
Цитат(*PeyT* @ Feb 10 2007, 13:19) *
jivitu, май това е песента ---> Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes happy.gif

Ми аз тази я имам и не е тя unsure.gif Ако някой друг се сеща за песента да ми помогне плс worthy.gif
eL
Цитат(jivitu @ Feb 10 2007, 01:35) *
...когато Пейтън трябваше да каже "обичам те" на Лукас и тя си спомни няколко техни момента. Тогава звучеше една мн яка песен ама не мога да я намеря sad.gif ако някой знае къде да я намеря да даде линк плс

Mисля че се сетих kакво точно търсиш. Ако не греша, това е една мелодия, която пускат в "напрегнатите" happy.gif моменти - като в библиотеката (16 епизод), онзи флашбек от 21, даже Я използваха и в новата 15 серия, когато Брук и Пейтън се караха пред къщата.
Та по същество : мелодийката се казва saving Peyton (познай защо biggrin2.gif) Качих ти я тук
Enjoy 3.gif
jivitu
В първия епизод на 3 сезон,когато Пейтън казва "В този момент има 6 милиарда, 470 милиона,
818 хиляди и 671 души по света..." звучи една мн яка песничка!Ако някой се сеща плс да даде линк да си я сваля!
nikk
Някой може ли да помогне да намеря песента която върви точно в края преди надписите на 14 епизод от 1-ви сезон.Ще съм благодарен на всякъква помощ!
*PeyT*
nikk, би трябвало да е Тази! bigwink[1].gif
DaniEl
Цитат(jivitu @ Feb 24 2007, 19:21) *
В първия епизод на 3 сезон,когато Пейтън казва "В този момент има 6 милиарда, 470 милиона,
818 хиляди и 671 души по света..." звучи една мн яка песничка!Ако някой се сеща плс да даде линк да си я сваля!

Песента се казва Athlete-Street Map.Може да я свалиш от тук
nikk
*PeyT* благодаря ти много!
**Sophia**
Може ли да ми намерите песента която звучи накрая на 15 епизод,4 сезон.Много ми харесва
но незнам откъде да я намеря.моля ви помогнете ми... help[1].gif

ludoto_mimi
Vega4 - Life Is Beautiful
Има линкове за всички песни от епизода в темата му, ама... dry.gif
dido_tzr
благодаря за песента.

---mod edit:
Писането на кирилица е задължително.
И все пак - песента е Gavin DeGraw - I don't want to be.
**Sophia**
Може ли да ми намерите на Gavin Degraw-belief blush.gif
ludoto_mimi
Цитат(**Sophia** @ Mar 5 2007, 10:57) *
Може ли да ми намерите на Gavin Degraw-belief blush.gif

Gavin - Belief
one_girl
Може ли някои да ми каже от кой сезон и кой епизод е песента на Daniel Bedingfield - If You Are Not The One много ще съм му благодарна... blush.gif
ludoto_mimi
Цитат(one_girl @ Mar 5 2007, 22:35) *
Може ли някои да ми каже от кой сезон и кой епизод е песента на Daniel Bedingfield - If You Are Not The One много ще съм му благодарна... blush.gif

От никой. Никакви песни на Daniel Bedingfield не са звучали в сериите.
DesiTo
Надявам се, че някой ще даде линк за тези песни:
"Parking" - The Fuzz
"Tiny Little Fractures" - Snow Patrol
"Lucky Kid" - Sheryl Crow

И трите са от първи сезон, еп. 16 - "The First Cut Is The Deepest". smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(DesiTo @ Mar 10 2007, 17:44) *
Надявам се, че някой ще даде линк за тези песни:
"Parking" - The Fuzz
"Tiny Little Fractures" - Snow Patrol
"Lucky Kid" - Sheryl Crow

И трите са от първи сезон, еп. 16 - "The First Cut Is The Deepest". smile.gif

Snow Patrol - Tiny Little Fractures
Sheryl Crow - Lucky Kid

Другата я няма никъде.
DesiTo
Благодаря ти, Мими. happy.gif
nadezhda_had
На 3 Април ще излезе и 3 саундтрак от серияла ето песните ,които ще са в него и обложката

OTH "THE ROAD MIX" SOUNDTRACK VOL. 3

01. DASHBOARD CONFESSIONAL - "Don't Wait"
02. THE HONORARY TITLE - "Stay Away"
03. KOOKS - "Naive"
04. BAND OF HORSES - "The Funeral"
05. JOSE GONZALEZ - "Heartbeats"
06. TYLER HILTON - "You Ask For Me"
07. LUPE FIASCO - "I Gotcha"
08. GYM CLASS HEROES - "Good Vibrations"
09. THE WRECKERS - "Lay Me Down"
10. THE CONSTANTINES - "Soon Enough"
11. CALEXICO / IRON & WINE - "He Lays In The Reins"
12. LUCERO - "Tell Me What It Takes"
13. SONGS:OHIA - "Just Be Simple"
14. THE WEEPIES - "World Spins Madly On"
15. LA ROCCA - "Non-Believer"
16. MOTHER LOVE BONE - "Chloe Dancer/Crown Of Thorns"
ludoto_mimi
Не е много сигурен списъкът, защото се говореше и за песен на Jack's Mannequin, а и SONGS:OHIA - "Just Be Simple" e от първи сезон. 18.gif
Но всичко е възможно. Има време до 3-ти април. smile.gif
Nasi
Според мен това вече е официалният списък, защото все пак ще им трябва време да ги записват и да ги пускат в продажба.
Тотално разочероващ саундтрак. С изключение на 3-4 песни. Можеше да изберат някои доста по-добри, старнно защо не са вкючили някои от кодите.
Menna
Цитат(Nasi @ Mar 11 2007, 19:45) *
Тотално разочероващ саундтрак.
Абсолютно.
Shopgirl
smile.gif Надявам се пак да не търся песен, която е неоткриваема smile.gif
Значи... имам профил в myspace.com и съм добавила в списъка си от приятели официалния myspace профил на героинята на Хилари. Преди няколко дни ми пратиха бюлетин с видео в него. Залавието на видеото е New Podcast: One Tree Hill Music
и както се досещате в него Хилари, София и Лий говорят за ролята на музиката в сериала. Работата е там, че песента, която звучи докато те говорят е страхотна! Но не мога да чуя нито ред от нея... Бавна е, с китари разбира се, текста започва почти веднага и мисля, че започва с думата Only......... (bla bla smile.gif ) Това го казвам в в случай, че вече е пускана в някой епизод и има линк за нея и някой я разпознае (макар че не вярвам). А в случай че не е пускана... сега ще се опитам да намеря линк към клипа.
5 минути по-късно.
Да, има линк... http://www.othpodcast.com/ . Песента, за която говоря е на фона на 2рото видео от 9ти март 2007 smile.gif
МОЛЯ ВИ, хора, намерете я.... smile.gif)) Страхотна е, нали?
ludoto_mimi
Shopgirl, песента е Band of Horses - The Funeral.
Shopgirl
smile.gif МНОГО благодаря. smile.gif
**Sophia**
Ето едно клипче за музиката на сериала... biggrin2.gif

http://www.youtube.com/watch?v=00om6R9BQMs
jivitu
http://www.youtube.com/watch?v=JnEKADu48cI
Това клипче е на Пейтън и песничката е мн яка!Ако някой я знае плс дайте линк! sad.gifsad.gifsad.gif
ludoto_mimi
Цитат(jivitu @ Mar 16 2007, 15:00) *
http://www.youtube.com/watch?v=JnEKADu48cI
Това клипче е на Пейтън и песничката е мн яка!Ако някой я знае плс дайте линк! sad.gifsad.gifsad.gif

Huckapoo - Perfectly
jivitu
Мерси много ама не мога да я намеря blink.gif 16.gif Ще може ли да ми дадеш директен линк да я сваля ако ти можеш да я немришconfused.gif
ludoto_mimi
Цитат(jivitu @ Mar 16 2007, 17:02) *
Мерси много ама не мога да я намеря blink.gif 16.gif Ще може ли да ми дадеш директен линк да я сваля ако ти можеш да я немришconfused.gif

Huckapoo - Perfectly
Много е готина песничката. Чуйте я.
jivitu
Миси миси МНОГО! worthy.gif worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
LoveOneBoy
Как се казва песента която Нейтън и Лукас слушат в колата в с02е08?
DaniEl
Цитат
Как се казва песента която Нейтън и Лукас слушат в колата в с02е08?

Doktor Kosmos - Holiday
SeMiNi
Цитат(**Sophia** @ Mar 13 2007, 11:15) *

ако някой може да ми намери песента от клипчето..много благодаря! rolleyes.gif

също..ако можете да ми намерите Heartbeats-Jose Gonzalez..знам че я има песента в темата за 4.09 ,но не ми се отваря линка.. sad.gif
ludoto_mimi
Цитат(SeMiNi @ Mar 17 2007, 10:52) *
Цитат(**Sophia** @ Mar 13 2007, 11:15) *

ако някой може да ми намери песента от клипчето..много благодаря! rolleyes.gif

също..ако можете да ми намерите Heartbeats-Jose Gonzalez..знам че я има песента в темата за 4.09 ,но не ми се отваря линка.. sad.gif

Jose Gonzalez - Heartbeats
Песента от клипа е Band of Horses - The Funeral
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.