Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
*PeyT*
Мерси мн! 57.gif

Може ли още една песничка.. blush.gif Снощи гледах едно клипче в youtube и се сетих, че нямам Pretty girl на Sugarcult! shocking.gif сигурно я има някъде из линковете в началния пост, но сега нямам мн време да търся! rolleyes.gif Мерси предварително! smile.gif
elly
Заповядай!
Sugercult - Pretty girl
ALeX4e7y^
Някой може ли да ми даде песента на Fall out boy-Dance,Dance мисля,че се казва biggrin2.gif
*PeyT*
Цитат(elly @ Jan 23 2007, 14:28) *
Заповядай!
Sugercult - Pretty girl

10x smile.gif
silveto_vr
Много,ама много ви моля да ми кажете как се казва песента в трети сезон на Хейли за която Нейтън плаща на Крис да и помогне и заради тая песен Пейтън прави албума.За пръв път звучеше май в 9 епизод на трети сезон,Хейли я пя и на сцената когато беше концерта на Fall Out Boy.Е това ако не е подробно обяснение smile.gifАко е възможно и линк,ако не ще съм повече от благодарна и на името и изпълнителя само.
ludoto_mimi
Haley James Scott - Halo

LoF_Chad -> FOB - Dance Dance
crespy
One.Tree.Hill.S03E22.The Show Must Go On
песента където танцуват на първата си песен на сватбата им как се казва

Не позволявай това да свършва
Преди да те видя отново
Какво да кажа,
за да те убедя
да промениш мнението си за мен!
Аз ще те обичам повече от всички
Ще те държа по-близо от преди
Погледни в очите ми
И какво виждаш?
Не просто цвета
Погледни в мен
Кажи ми всичко,
от което имаш нужда
И аз ще се опитам.
ludoto_mimi
Даре, мерси за песните. 4.gif

crespy -> Gavin DeGraw - More Than Anyone
nadezhda_had
знае ли някой как се казва песента от промото за 12 епизод
_AuToMaTic_
Някой знае ли как се казва песента на която Нейтън прави стриптийз в 12ти епизод smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(_AuToMaTic_ @ Jan 25 2007, 18:02) *
Някой знае ли как се казва песента на която Нейтън прави стриптийз в 12ти епизод smile.gif

Run DMC - It's Tricky
bubinka
Извинявам се много, но можете ли да ми кажете коя е песента от 2 сезон ( не знам точно кой епизод) когато Нейтън и Лукас пътуват в колата, за медицинските прегледи и слушаха една много забавна песничка .. някой има ли идея коя е тя ? biggrin.gif
Menna
Цитат(bubinka @ Jan 26 2007, 22:21) *
Извинявам се много, но можете ли да ми кажете коя е песента от 2 сезон ( не знам точно кой епизод) когато Нейтън и Лукас пътуват в колата, за медицинските прегледи и слушаха една много забавна песничка .. някой има ли идея коя е тя ?

Doktor Kosmos - "Holiday" smile.gif
ludoto_mimi
Episode 16: Within Reason, a Birmingham rock band, has won the "Rock the Prom" contest and will appear on "One Tree Hill."Within Reason will play its original song, "Hold," as the prom band on an episode of "One Tree Hill."

Епизод 16: Within Reason, рок група от Бирмингам, спечели конкурса "Rock the Prom" и ще се появи в ОТХ. Те ще изпеят песента си "Hold" на бала на гимназията. smile.gif WR Myspace
Bong
Така като гледам за Мими и Мена няма скрито покрито що е свързано с сериала! worthy.gif
loveforever0805
Да ви питам за една песничка която много ме кефи - в 9 епизод 4 сезон има една песен ,която я ,когато ravens печелят и там пускат конфетите. Тази песен я има и в една реклама дето има много топчета, които подскачат.Моля ви ако знаете как се казва ми кажете плссссссс!!!!!!!!!Предварително мерси smile.gif smile.gif smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(loveforever0805 @ Jan 28 2007, 20:41) *
Да ви питам за една песничка която много ме кефи - в 9 епизод 4 сезон има една песен ,която я ,когато ravens печелят и там пускат конфетите. Тази песен я има и в една реклама дето има много топчета, които подскачат.Моля ви ако знаете как се казва ми кажете плссссссс!!!!!!!!!Предварително мерси smile.gif smile.gif smile.gif

Jose Gonzalez - Heartbeats
loveforever0805
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 28 2007, 21:43) *
Цитат(loveforever0805 @ Jan 28 2007, 20:41) *

Jose Gonzalez - Heartbeats

Мерси много много много !!!! 8.gif biggrin.gif biggrin.gif Междудругото да ви похваля сайтчето и форумчето-много са готини.Можеш да намериш всичко,което искаш!Добре поддържано от готини фенчета на най-готиното сериалче onE trEe HilL !!!! wink.gif 4.gif 1clap[1].gif Oще веднъж едно голямо за песничката МЕРСИ !!!!
lantrix
1-ви сизон,1-ви епизод още в началото можете ли да ми кажете коя е песента .. ако може и линк към нея smile.gif
Menna
Цитат(lantrix @ Feb 1 2007, 10:16) *
1-ви сизон,1-ви епизод още в началото можете ли да ми кажете коя е песента .. ако може и линк към нея smile.gif

Forty Foot Eecho - "Drift"
susito
2-ри сезон-3-ти епизод мисля-Булчинското охолство на Хейли и там в магазина за бельо мисля,когато излизат Териса,Бевин и другите момичета да показват на Хейли бельото си дет са го облякли-Айде аз знам,че Менна и лудотоІмими ще ми помогнатsmile.gif
Menna
Цитат(susitobg @ Feb 1 2007, 11:20) *
2-ри сезон-3-ти епизод мисля-Булчинското охолство на Хейли и там в магазина за бельо мисля,когато излизат Териса,Бевин и другите момичета да показват на Хейли бельото си дет са го облякли-Айде аз знам,че Менна и лудотоІмими ще ми помогнатsmile.gif
Не си спомням идеално сцената,но почти сигурна съм,че става въпрос за Korn - "Word Up" smile.gif

Впрочем има линк в началния пост,но ето и останалите от епизода: Тук
susito
леле мерси много-супер си!!!
Bloody_Tears
Някой може ли да ми намери песента от 2 епизод на 1 сезон,когато учителят преглежда отговорите.Песничката е мноо яка,ще съм много благодарна на този,който ми я намери smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 3 2007, 10:24) *
Някой може ли да ми намери песента от 2 епизод на 1 сезон,когато учителят преглежда отговорите.Песничката е мноо яка,ще съм много благодарна на този,който ми я намери smile.gif

Vertical Horizon - Echo
Bloody_Tears
Мерси много Мими smile.gif
lantrix
1-ви сизон ,1-ва серия . когато Нейтан паркира пред игрището да играе срещу Лукас smile.gif

Трябва ми линк към тази песен smile.gif
Menna
Цитат(lantrix @ Feb 4 2007, 14:05) *
1-ви сизон ,1-ва серия . когато Нейтан паркира пред игрището да играе срещу Лукас smile.gif

Тук

Предполагам,че е една от двете:
Jet - "Are You Gonna Be My Girl?"
N.E.R.D - "Lapdance" -
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Feb 4 2007, 14:08) *
Цитат(lantrix @ Feb 4 2007, 14:05) *

Тук

Предполагам,че е една от двете:
Jet - "Are You Gonna Be My Girl?"
N.E.R.D - "Lapdance" -

На Jet е.
Menna
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 4 2007, 14:16) *
На Jet е.
Не се и съмнявах в теб.Особено пък става ли въпрос за 1-ви сезон. biggrin2.gif 18.gif
Neytan
Трябва ми линк на песента кадето Пеитан си забравя гривната и се връштат с Лукас във хотела и има една яка песен...

Това е в 1 сезон 12 серия smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Neytan @ Feb 4 2007, 18:59) *
Трябва ми линк на песента кадето Пеитан си забравя гривната и се връштат с Лукас във хотела и има една яка песен...

Това е в 1 сезон 12 серия smile.gif

Stereophonics - "Maybe Tomorrow"

Ползвай бутона "Промени" вместо да пускаш два поредни поста!
Neytan
TYLER HILTON & BETHANY JOY
"When The Stars Go Blue" Трябва ми линк на тази песен помогнете smile.gif
DaniEl
Цитат(Neytan @ Feb 4 2007, 19:29) *
TYLER HILTON & BETHANY JOY
"When The Stars Go Blue" Трябва ми линк на тази песен помогнете smile.gif

Отиваш в раздел персонажи от там Хейли Джеймс Скот има тема Песните на Хейли и си готов.Мислиш ли ,че няма даден линк за песента?Просто трябва да потърсиш rolleyes.gif

Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the Stars Go Blue
Neytan
Мерси DaniEL smile.gif

1 сезон 6 епизод кам края на епизода има една яка песен когато Хеили Пеитан и Брук спират и виждат Лукас и Неитан
ludoto_mimi
Цитат(Neytan @ Feb 4 2007, 20:05) *
Мерси DaniEL smile.gif

1 сезон 6 епизод кам края на епизода има една яка песен когато Хеили Пеитан и Брук спират и виждат Лукас и Неитан

Dispatch - "Headlights"

И ако още веднъж те предупредя да не пишеш поредни постове, ще стане много зле, ясно?
Вместо през 5 мин. да пишеш какво искаш напиши го всичко в един пост!
amilia
Тряба ми една песничка от 3ти сезон,5ти епизод - прослушването за мажоретки , където Рейчъл танцува
ludoto_mimi
Цитат(amilia @ Feb 4 2007, 20:39) *
Тряба ми една песничка от 3ти сезон,5ти епизод - прослушването за мажоретки , където Рейчъл танцува

David Banner - Play
chu6kata
някой знае ли къде мога да си намеря песента на within reason - hold тя ще звучи в 16ти епизод на 4 сезон на бала на нашите любимци smile.gif)само че не знам откъде да си я изтегля sad.gif Помощ
Nasi
ето я:
Within Reason - Hold.mp3
chu6kata
Мерсииии много smile.gif worthy.gif тази година съм абитуриентка и като я чуя тази песен..мн се разчувствам ..да не говорим че само като си представя бала на Пейтън Лукас Брук и т.н. и умирам от нетърпение да ги видя..дано да не бавят много сериите smile.gif

nadezhda_had
Цитат(Nasi @ Feb 5 2007, 18:26) *

някой има ли текста на песента worthy.gif
ludoto_mimi
"Hold"
Within Reason

Tonight I'll be dreaming home alone in my bed
I do my best thinking when I'm all by myself
Wonder where you are now and if you're feeling the same
And if you got the letter that I sent yesterday

And what can I do now just to make things right
'Cause I haven't slept now in the past three nights

'Cause I wanna hold you for all your days
Take my hand just let me show you the way
And I wanna hold you let's make it right
'Cause I'll be with you now for the rest of your life

Somebody told me everything that you said
And how you look out your window while you crawl into bed
And you refuse to move on now 'cause you're feeling the same
And those tears on the letter that I sent yesterday

And what can I do now just to fix(?) things tonight
'Cause I won't sleep until we make this right

And I wanna hold you we'll make it right

And I wanna hold you let's make it right

And I wanna hold you for all your days
And I wanna hold you we'll make it right

I'll be with you now for the rest of your life x2
nadezhda_had
мерси много
Summer
Видях, че по-назад е търсена една от песните на Cobalt Party Revolution, но аз пак ще попитам, ако случайно някой намери. В OTH са звучали две техни песни - Hip-Hop don't stop и Keep your receipt. Ако някой може да ги намери или въобще каквито е да е песни на Cobalt Party Revolution ще съм му безумно благодарна!
cekcuty_
охх дано вие ми кажете тая песничка дето си я тарся коя я и от каде да си я драпнаsmile.gif тя е когато брук пеитън керан и деб за по4жат да танцуват за развода на деб един следобед (мисля 4е беше в трик ) one tree hill 219 2/5
smile.gif
jivitu
Търся една песничка мн отдавна!Звучала е в 3 сезон,21 епизод,където Лукас и Пейтън играят в последната сцена от тая пиеса дет я прайха за Нейтън и Хейли.Та,когато Пейтън трябваше да каже "обичам те" на Лукас и тя си спомни няколко техни момента.Тогава звучеше една мн яка песен ама не мога да я намеря sad.gif ако някой знае къде да я намеря да даде линк плс sad.gif(
Nathan & Haley fenka
cekcuty_ заповядай undefined
cekcuty_
мисиии многоооооо smile.gif))))))))))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.