Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ludoto_mimi
Train - "Calling All Angels"
Bloody_Tears
Мерси на всички за песните.Изтеглих ги и са страхотниии smile.gif
DesiTo
Даре, ludoto_mimi благодаря ви за песните. happy.gif smile.gif
impo92
Страхотни песнички но "САУНТ ТРАКА" не е ли малко по изменен от оригинала и може ли линк към този така както почва филмчето много ме кефи но този кадето сте посочили е малко по различен
(само припева е същия sad.gif )

ПП: извенете за наглоста ако нещо .... smile.gif
sexyto_m
Някой може ли да ми каже как се казва песен от 3 сеон 10 серия когата Пейтън си тръгва и майка й си пуска тази песен и телефона звъни и тя я усилва.мн ми харесва ама немога да я намеря sad.gif ако някой може да ми помогне плс sad.gif
DeeeDeee
(sexyto_m @ Dec 9 2006, 10:44) *

Някой може ли да ми каже как се казва песен от 3 сеон 10 серия когата Пейтън си тръгва и майка й си пуска тази песен и телефона звъни и тя я усилва.мн ми харесва ама немога да я намеря sad.gif ако някой може да ми помогне плс sad.gif

Bethany Joy Lenz (Haley James Scott) - Halo ?
nik2308
Някой може ли да ми даде имената на песничките които звучаха н таз вечершния 9-ти епизод на филма по канал 1?
ludoto_mimi
(nik2308 @ Dec 11 2006, 22:40) *

Някой може ли да ми даде имената на песничките които звучаха н таз вечершния 9-ти епизод на филма по канал 1?

Тук. Ако ти трябва от определена сцена, уточни да знаем.
nik2308
Значи трябват ми последните две песни които звучат в епизода.
Nasi
Цитат(nik2308 @ Dec 11 2006, 23:15) *
Значи трябват ми последните две песни които звучат в епизода.

"Fallen" - Sarah McLachlan
"Re-Offender" - Travis

4.gif Две доста символични песни от саундтрака на ОТН 4.gif

едит: добавих линковете.

приятно слушане smile.gif
nik2308
Ще ти бъда страшно много благодарен ако сложиш и линковете наистина smile.gif
amlm
как се казваше песента дето я пуснаха 9епизод 4ти сезон накрая то4но когато Хейли я бллъснаха?
nadezhda_had
някой може ли да ми каже коя е песента от сцената когато Лукас и Брук са в джакузито в 11 епизод на 1 сезон
Bloody_Tears
(amlm @ Dec 13 2006, 22:16) *

как се казваше песента дето я пуснаха 9епизод 4ти сезон накрая то4но когато Хейли я бллъснаха?

На Ray LaMontagne-Lesson Learned,тази песен вече ми е една от любимите worthy.gif worthy.gif worthy.gif Страхотна е!!!!
Brukas fenka
(nadezhda_had @ Dec 15 2006, 15:30) *

някой може ли да ми каже коя е песента от сцената когато Лукас и Брук са в джакузито в 11 епизод на 1 сезон

Мисля ,че песента е на Maroon 5-Hаrder to breathe,но не съм сигурна.А инъче ако е тя и на мене много ми харесва
stanislava
(Brukas fenka @ Dec 15 2006, 14:50) *

(nadezhda_had @ Dec 15 2006, 15:30) *

Мисля ,че песента е на Maroon 5-Hаrder to breathe,но не съм сигурна.А инъче ако е тя и на мене много ми харесва

Точно тя е 4.gif Има я в началния пост в "Много богата колекция" или нещо подобно smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(stanislava @ Dec 16 2006, 00:00) *

QUOTE(Brukas fenka @ Dec 15 2006, 14:50) *

QUOTE(nadezhda_had @ Dec 15 2006, 15:30) *

Точно тя е 4.gif Има я в началния пост в "Много богата колекция" или нещо подобно smile.gif

благодаря и на двете че ми помогнахте
bo7evka
аз нещо не намерих песента която търсих с тия сайтове дето са отбелязани всички песни в серяла
и сиа все още търса тая песен не си спомням кой епизод беше във 1-ви сезон и са пееше някво
but tell me honestly that you won't give up on me и имаше нещо такова seems like nobody told you that the life's gonna be this way нещо такова то беше отдавна и не си спомням добре ама се пееше постоянно honestly honestly honestly и беше в края на епизода
ако някой я знае да ми я каже biggrin.gif мс предварително
ludoto_mimi
(bo7evka @ Dec 17 2006, 22:20) *

аз нещо не намерих песента която търсих с тия сайтове дето са отбелязани всички песни в серяла
и сиа все още търса тая песен не си спомням кой епизод беше във 1-ви сезон и са пееше някво
but tell me honestly that you won't give up on me и имаше нещо такова seems like nobody told you that the life's gonna be this way нещо такова то беше отдавна и не си спомням добре ама се пееше постоянно honestly honestly honestly и беше в края на епизода

Sheryl Crow - I Shall Believe. Google знае всичко.
stanislava
ludoto_mimi също biggrin.gif
hmmmmmmm
Търся песента от 6 епизод на 1 сезон.Тая накрая.Съжалявам ако е писано вече, но има над 40 страници все пак
nadezhda_had
някой може ли да ми каже как се сазва песента от 18 епизод на 2 сезон ,когато Карън,Деб,Пейтън и Брук тънцуваха в Трик , а и в същото време момчетата се возеха в спортната кола в Дайтона
ludoto_mimi
(hmmmmmmm @ Dec 25 2006, 22:33) *

Търся песента от 6 епизод на 1 сезон.Тая накрая.Съжалявам ако е писано вече, но има над 40 страници все пак

Dispatch - Headlights

(nadezhda_had @ Dec 26 2006, 13:30) *

някой може ли да ми каже как се сазва песента от 18 епизод на 2 сезон ,когато Карън,Деб,Пейтън и Брук тънцуваха в Трик , а и в същото време момчетата се возеха в спортната кола в Дайтона

Citizen Cope - Son's Gonna Rise
nadezhda_had
мерси много
bo7evka
(ludoto_mimi @ Dec 17 2006, 22:55) *

(bo7evka @ Dec 17 2006, 22:20) *

Sheryl Crow - I Shall Believe. Google знае всичко.
smile.gif smile.gif smile.gif мерси много
nadezhda_had
някой може ли да ми даде линк за песента на Fall out boy -dance dance , защото не мога да я намеря в цялата бъркотия от песни , а и незнам от кой епизод е
stanislava
Сега ще я кача и ще ти дам линк wink.gif

Ето я песничката
lantrix
Трябва ми песента от 4-ти сезон 9-та серия .. когато Лукас вкарва последния кош и всички се радват .. smile.gif
Благодаря предварително smile.gif
nadezhda_had
The All - American Rejects - Move Along може ли някой да ми даде линк за тази песен
DeeeDeee
(lantrix @ Dec 28 2006, 22:38) *

Трябва ми песента от 4-ти сезон 9-та серия .. когато Лукас вкарва последния кош и всички се радват .. smile.gif
Благодаря предварително smile.gif

Заповядай!

(nadezhda_had @ Dec 28 2006, 23:24) *

The All - American Rejects - Move Along може ли някой да ми даде линк за тази песен

Линкче от дата.бг
changer
Някой по запознат с жанровете в музиката ще ме просветли ли точно какъв е жанра на песните от сериала?Аз се колебая,че са рок,защото повечето са доста нежни и някакси отиват към друг стил?!
Bloody_Tears
Може ли някой да ми даде песента от 19 епизод на 2 сезон.Точно когато Нейт се блъска.Моля ви,ще съм ужасно благодарна!
stanislava
The Get Up Kids - Like A Man Possessed biggrin.gif
Bloody_Tears
Оле мерси,супер сииии!
nadezhda_had
Може ли някой да ми даде линк за тази песен тъй като на предишните страници линковете вече не работят The Weepies - World Spins Madly On worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Menna
Цитат(nadezhda_had @ Jan 6 2007, 22:23) *
Може ли някой да ми даде линк за тази песен тъй като на предишните страници линковете вече не работят The Weepies - World Spins Madly On
The Weepies-"World Spins Madly On"

Цитат(changer @ Jan 1 2007, 17:02) *
Някой по запознат с жанровете в музиката ще ме просветли ли точно какъв е жанра на песните от сериала?Аз се колебая,че са рок,защото повечето са доста нежни и някакси отиват към друг стил?!

Жанровете са много и различни.Тук можеш да получиш богата информация,кой се занимава с подбора на песните,на кои жанрове се спират и защо.... и тн => http://www.oth-music.com/index.html
nadezhda_had
Цитат(Menna @ Jan 6 2007, 22:28) *
Цитат(nadezhda_had @ Jan 6 2007, 22:23) *
Може ли някой да ми даде линк за тази песен тъй като на предишните страници линковете вече не работят The Weepies - World Spins Madly On
The Weepies-"World Spins Madly On"

мале мерси много smile.gif
ludoto_mimi
Някой преди време искаше Erica C. - Mirror, но я нямаше никъде. Най-после се намери - тук.

Thanks to: SusanXG (FF)
Nathan & Haley fenka
Аз я исках.
Мими огромни благодарности. worthy.gif Много, много, много, много, много, много, много, много, много ти благодаря worthy.gif worthy.gif worthy.gif .
janushka
здравейте искам да помоля за една песен,тя о6те не е зву4ала в сериала,но има възможност да зву4и( Ето тук може да се гласува за нея: ) на Within Reason - Hold. Мн ми харесва и мн искам да си я имам,но я няма никъде,поне където аз съм търсила,така 4е 6те съм мн благодарна,10х предварително smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(janushka @ Jan 17 2007, 12:58) *
здравейте искам да помоля за една песен,тя о6те не е зву4ала в сериала,но има възможност да зву4и( Ето тук може да се гласува за нея: ) на Within Reason - Hold. Мн ми харесва и мн искам да си я имам,но я няма никъде,поне където аз съм търсила,така 4е 6те съм мн благодарна,10х предварително smile.gif

Within Reason - Hold
WestStar
Исках просто да благодаря, на хората, които отделиха време и внимание да подредат музиката за нас...

Страшни сте!
Bloody_Tears
Мерси Мими,пускам ги да се теглят.
janushka
Еиииииииииии,Мимиииииииии,страшна сииииииии worthy.gif worthy.gif worthy.gif благодаря ти адски многооооооо 1clap[1].gif 1clap[1].gif
puhim
Хай искам да ви питам знаете ли как се казва песента която пеят крис и хейли (не помня точно в кой епизод беше)
предварително се извинявам ако вече е бил задаван този въпрос мн ще съм ви благодарна ако ми отговорите rolleyes.gif
Bloody_Tears
Здравей!Песента се казва When The Stars Go Blue tongue.gif
puhim
Много ти благодаря!!! smile.gif
*PeyT*
Много моля за линкче на Reeve Carney - Think of you, защото никъде не мога да я намеря... unsure.gif
Menna
Цитат(*PeyT* @ Jan 21 2007, 23:27) *
Много моля за линкче на Reeve Carney - Think of you, защото никъде не мога да я намеря...
fun.gif
Reeve Carney - "Think Of You"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.