Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
NadEnCeTo
Търся една песничка...
Когато арестуват Джейк започва песента и края и е когато Нейтън се прибира вкъщи и слуша съобщението на етлефонния секретар...
много ми хареса песента.. моля ви който зане нека ми каже коя е
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Menna
Цитат(NadEnCeTo @ Nov 15 2006, 00:31) *
Търся една песничка...
Когато арестуват Джейк започва песента и края и е когато Нейтън се прибира вкъщи и слуша съобщението на телефонния секретар...

Vanessa Carlton - "Who's To Say"
ludoto_mimi
Някои от песните в новия епизод:

Band Of Horses - "The Funeral"
Silversun Picups - "Rusted Wheel"
The Outline - "Shotgun"
borko
Мерси много!!! Ето и в датата:
Band Of Horses - "The Funeral"
Silversun Picups - "Rusted Wheel"
The Outline - "Shotgun"
devon
Много се извинявам но може ли някой да ми даде линк към цялата песничка на Bethany-Halo проверих всичко което сте сложили но навсякъде ми изписва че песента вече я няма ако може и на Led Zeppelin-Baby I`m gonna leave you благодаря ви преварително smile.gif
nadezhda_had
QUOTE(devon @ Nov 15 2006, 16:39) *

Много се извинявам но може ли някой да ми даде линк към цялата песничка на Bethany-Halo проверих всичко което сте сложили но навсякъде ми изписва че песента вече я няма ако може и на Led Zeppelin-Baby I`m gonna leave you благодаря ви преварително smile.gif

Ето ти Halo
Bethany Joy Lenz - Halo
devon
(nadezhda_had @ Nov 15 2006, 21:43) *

(devon @ Nov 15 2006, 16:39) *

Ето ти Halo
Bethany Joy Lenz - Halo

Мерси много biggrin.gif
ludoto_mimi
Още една песен от новия епизод: biggrin.gif

Voicst - "Detail 2003"
Menna
Благодаря ти,Мимс. bigarmhug.gif
Нали не си въобразявам,че тази песен Band Of Horses - "The Funeral" е звучала и преди в сериала?
ermm.gif
ludoto_mimi
Ми във 1 и 2 сезон я няма. За 3 нз. Ама мисля, че не е била преди.
NadEnCeTo
Цитат(Menna @ Nov 15 2006, 00:38) *
Цитат(NadEnCeTo @ Nov 15 2006, 00:31) *
Търся една песничка...
Когато арестуват Джейк започва песента и края и е когато Нейтън се прибира вкъщи и слуша съобщението на телефонния секретар...

Vanessa Carlton - "Who's To Say"

мерси многооо mrgreen[1].gif
ThE_PuNiSHeR
http://youtube.com/watch?v=UfeiynnuUao&...ted&search=
песента как се казва?
Menna
(ThE_PuNiSHeR @ Nov 18 2006, 20:09) *

http://youtube.com/watch?v=UfeiynnuUao&...ted&search=
песента как се казва?
То си пише на клипа-"Cry me a River",а ако питаш за автор...беше някаква boy-банда,но не и помня името.
Иначе песента,не е звучала в сериала,мисля. happy.gif
ThE_PuNiSHeR
Ha Justin Timberlake e, това го разбрах ама не знаех как се казва, 10х
Menna
(ThE_PuNiSHeR @ Nov 18 2006, 20:24) *

Ha Justin Timberlake e, това го разбрах ама не знаех как се казва, 10х

16.gif Вярно че е негова,не можах да позная гласа. 18.gif
Vqtarcheto
Цитат(Menna @ Nov 5 2006, 14:57) *
Цитат(Simone @ Nov 5 2006, 01:00) *

Може ли някой да ми даде линк към: Never gonne be - Bethany Joy

smile.gif
Bethany Joy Lenz - "Never Gonna Be (promosquad clip)"

Може ли линк към датата на тази песничка worthy.gif
deizi_vd
някой има ли тази песен Tiffany - Let Me Be ако я има да я качи или да ми я прати на deizi_vd@abv.bg
благодаря предварително
dimension
ще ви бъда много благодарна ако някой може да ми намери от 3ти епизод на 4ти сезон една песен!Казва се Keep it comin' но изглежда я има само в един сайт при това нe е цялата!не знам кой я изпълнява!ето го сайтаblack toast
NeLsSs
Здравейте. 2hi[1].gif Аз съм едно ОТН фенче,отскоро гледам сериала и мн се кефя,супер е.Някой ще може ли да ми каже как се казва песничката,с която започва серияла...?!? Предварително се извинявам ако сте я казвали някъде blush.gif И ест благодаря предварително! 5angel[1].gif
ludoto_mimi
(NeLsSs @ Nov 20 2006, 14:49) *

Здравейте. 2hi[1].gif Аз съм едно ОТН фенче,отскоро гледам сериала и мн се кефя,супер е.Някой ще може ли да ми каже как се казва песничката,с която започва серияла...?!? Предварително се извинявам ако сте я казвали някъде blush.gif И ест благодаря предварително! 5angel[1].gif

Здравей и добре дошла.

Песента е на Gavin DeGraw и се казва I Don't Want To Be. wink.gif

dimension, песента е на Black Toast, както се вижда от сайта, но я няма никъде.
NeLsSs
ludoto_mimi МНОГО ти благодаря 36_1_41.gif Форумчето си го бива... 36_1_55[1].gif Само така!!!
bybeto
Може ли някой да ми намери песента "Someday" от 3x20 "Every day is a sunday evening" Джейк я изпълнява.От много време се опитвам да я намеря но без успех sad.gif Ще съм много благодарна ако някой я намери smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(bybeto @ Nov 21 2006, 23:04) *
Може ли някой да ми намери песента "Someday" от 3x20 "Every day is a sunday evening" Джейк я изпълнява.От много време се опитвам да я намеря но без успех sad.gif Ще съм много благодарна ако някой я намери smile.gif

Someday
Tutor_Girl
Здрасти!Някой може ли да ми намери на Vertical Horizon - Echo.Мисля че я пускаха в 2-рия епизод на първи сезон.Просто никъде не мога да я намеря rolleyes.gif Мерси предварително smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Tutor_Girl @ Nov 22 2006, 12:05) *
Здрасти!Някой може ли да ми намери на Vertical Horizon - Echo.Мисля че я пускаха в 2-рия епизод на първи сезон.Просто никъде не мога да я намеря rolleyes.gif Мерси предварително smile.gif

Echo
Menna
Песните за новия 8ми епизод:

"Lay Me Down" by The Wreckers
Ok Go - Oh Lately It's So Quiet

Jackson Waters - Center of Attention
"Goodbye" by Smith Point
Tutor_Girl
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 22 2006, 13:29) *
Цитат(Tutor_Girl @ Nov 22 2006, 12:05) *

Echo

Много благодаря!! smile.gif
bybeto
ludoto_mimi мерси много smile.gif smile.gif smile.gif
Menna
За пореден път...Благодаря,че ги качваш и в датата. 13.gif music.gif
borko
(Menna @ Nov 22 2006, 20:55) *

За пореден път...Благодаря,че ги качваш и в датата. 13.gif music.gif

За пореден път...не ми благодари, защото ми е неудобно blush.gif
пък и се възгордявам а не е хубаво 18.gif
PS тая с усмивчицата дето си сложила е.... уау!

И още две песнички:
"No Way Back" - 8MM
"Open Window" - Envelope
Anastasia
някой може ли да каже на кой е песента от 1 сезон 16 епизод която се чува докато Лукас и Бруг говорят накрая
Menna
Цитат(Anastasia @ Nov 23 2006, 11:02) *
някой може ли да каже на кой е песента от 1 сезон 16 епизод която се чува докато Лукас и Бруг говорят накрая

Предполагам,че става въпрос за тази:
Sheryl Crow - "The First Cut Is The Deepest"
ludoto_mimi
Още една песен от новия епизод...

Lali Puna - "Nin-Com-Pop"

...и останалите, които ги няма:
"Try to See it My Way" - The Burning Effigies
"I Remember Everything" - Voyager One
"Burn Me" - Bosshouse
"11/22" - Buddy
borko
(ludoto_mimi @ Nov 23 2006, 17:00) *

Още една песен от новия епизод...

Благодаря! Доста я издирвах.
Ето я и в датата:
tedito
От известно време търся как се казва песничката която звучеше на промото за 4ти сезон-промото което започваше "Tree Hill is just a place...",сещате ли се?Много ме кефи а не мога да си я намеря,не я и открих в предните страници.Ако някой я знае да помага smile.gif благодаря предварително!
Menna
Цитат(tedito @ Nov 26 2006, 22:32) *
От известно време търся как се казва песничката която звучеше на промото за 4ти сезон-промото което започваше "Tree Hill is just a place...",сещате ли се?Много ме кефи а не мога да си я намеря,не я и открих в предните страници.Ако някой я знае да помага smile.gif благодаря предварително!

biggrin2.gif
Jacks Mannequin-The Mixed Tape
tedito
Цитат(Menna @ Nov 26 2006, 23:55) *

biggrin2.gif

worthy.gif worthy.gif worthy.gif Не знаеш колко съм ти благодарна smile.gif
nadezhda_had
Цитат(Menna @ Nov 26 2006, 22:55) *

biggrin2.gif

Мале сипер ог колко време я търся и ав само нзз worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_mimi
Три песни от днешния (утрешния) епизод:

Audioslave - "Revelations"
Pete Yorn - "Ice Age"
Ray LaMontagne - "Lessons Learned"
stanislava
Мерси много за песничките!!!
borko
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 29 2006, 19:45) *
Три песни от днешния (утрешния) епизод:

Pete Yorn - "Ice Age"

Мерси много!!!
@ Data.bg
Pete Yorn - "Ice Age"
Menna
Иии,какви сте бързаци. biggrin.gif Задобрявате все повече и повече... biggrin2.gif
Да си призная,тази седмица не ме очарова озвучаването... ermm.gif bigwink[1].gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Nov 29 2006, 22:38) *
Иии,какви сте бързаци. biggrin.gif Задобрявате все повече и повече... biggrin2.gif
Да си призная,тази седмица не ме очарова озвучаването... ermm.gif bigwink[1].gif

Има време за още песни. Пък и на мен на Audioslave ми хареса, на Ray Някой-си не я слушах, щото ми бърка в мозъка тоя, а на Pete Yorn я слушах само един път и много не вникнах в нея, но пък "EZ" (от С1) е много готина.

"Summer" - Belasco
"The Truth" - La Rocca
"Wolf Like Me" - TV on the Radio
"Heartbeats" - Josй Gonzбlez
s7orm
някой има ли идея коя точно е песента, която почва в 03:55 от новия епизод?
CrMn
Търся AFI - Prelude . Моля ви който може да помогне.Не се сещам точно от кой епизод е но песничката много ми харесва.Благодаря предварително
ludoto_mimi
(s7orm @ Dec 1 2006, 04:24) *

Имаш 2 възможности. Или да свалиш песните по-горе за няколко минутки и да ги чуеш, или да погледнеш в сайта, който съм дала в първия пост с големи букви и да си я намериш по сцената, в която е пускана.

(CrMn @ Dec 1 2006, 12:10) *

Търся AFI - Prelude . Моля ви който може да помогне.Не се сещам точно от кой епизод е но песничката много ми харесва.Благодаря предварително

Проверявайте малко назад.
s7orm
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 1 2006, 11:49) *

QUOTE(s7orm @ Dec 1 2006, 04:24) *

Имаш 2 възможности. Или да свалиш песните по-горе за няколко минутки и да ги чуеш, или да погледнеш в сайта, който съм дала в първия пост с големи букви и да си я намериш по сцената, в която е пускана.

и двете ги направих доста преди да пиша тука
DesiTo
Някой може ли да даде друг линк за тази песен - "Calling All Angels" - Train (1x06), защото нито един от линковете в темата не тръгва.
Като и:
Snow Patrol - "Run"(1x21)
Stereophonics - "Rewind"(3x06)
Pete Francis - "Untold"
smile.gif
Menna
Заповядай,Деси! biggrin.gif
Snow Patrol-"Run"
Stereophonics-"Rewind"
Pete Francis - "Untold"

Първата песен,за съжаление я нямам. dunno[2].gif

410 music:
Susie Suh - Recognition
8mm - Forever and Ever Amen
LaRocca - Non-believer

.........
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.