Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Nathan & Haley fenka
Много ти благодаря Мими. От много време си търся тази песничка. Направо си супер. biggrin2.gif
real_fan
искам да ви попитам за песента,за която майката на пейтън и разказваше,как били на някакъв концерт и заваляло дъжд,но въпреки това изпълнителите започнали да свирят на китара и да пеят.....и т.н. smile.gif
stanislava
The Replacements - Here Comes A Regular ,но я нямам sorry sad.gif
ludoto_mimi
The Replacements - Here Comes a Regular
stanislava
Добре,че е Мимс да спаси положението както винаги 4.gif
Мерси и от мен-отдавна я търсих 3.gif
real_fan
АДСКИ БЛАГОДАРЯ И НА ДВЕТЕ чЕ СЕ ОТЗОВАХТЕ smile.gif
stanislava
Някой може ли да ми даде работещи линкове за Feeder-Tender,Nikola Sarcevic-Vila Rada и Michelle Featherstone-God bless the child blush.gif Мерси много предварително 4.gif
Menna
Feeder - "Tender"

Nikola Sarcevic- "Vila Rada"

Третата песен уж я имах,но по необясними причини не мога да си я намеря в харда. 18.gif
Ако този линк ти отваря ще е добре: ftp://ftp.ggbit.info/Deyan/
Ако ли не,надявам се все някой да даде линк. smile.gif

Тук е в myspace: http://www.myspace.com/michellefeatherstone

Хиляда линка дадох и никой не върши работа както трябва. 18.gif

stanislava
МЕРСИ СУПЕР МНОГО 3.gif worthy.gif
Само третата не става,но ще продължа да си я търся smile.gif
Благодаря ти още веднъж biggrin.gif
ludoto_mimi
Michelle Featherstone - God Bless The Child
stanislava
Хиляди благодарности worthy.gif 3.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif
elexis
Някой да има линк за Marjorie Fair-"Empty Room"? Благодаря предварително smile.gif)
Betinceto
може ли линк? Никъде не я намирам... "Huddle Formation" - The Go! Team или ми я пратете betitu_@abv.bg мн ще съм благодарна 10.gif
Devil^Rose^^
Цитат(Betinceto @ Sep 21 2006, 13:55) *
може ли линк? Никъде не я намирам... "Huddle Formation" - The Go! Team или ми я пратете betitu_@abv.bg мн ще съм благодарна 10.gif
The Go! Team - Huddle Formation
Bloody_Tears
може ли песента от 2 сватба на нейли,тая дето танцуват двамата на нея.мерси предварително! smile.gif
stanislava
Ще ти я пратя wink.gif
elexis
Извинявайте някой да има "Augustana - Stars and Boulevards"? Мерси предварително все пак smile.gif
П.П. Аз си я намерих - ето линк
*SuMmEr*
Някой може ли да ми каже как се казва песента от 3 сезон/ 19 епизод, която почва някъде към 37 минута huh.gif
borko
(*SuMmEr* @ Sep 24 2006, 16:38) *

Някой може ли да ми каже как се казва песента от 3 сезон/ 19 епизод, която почва някъде към 37 минута huh.gif

Gavin Degraw - We Belong Together.mp3 wink.gif
*SuMmEr*
QUOTE(borko @ Sep 24 2006, 21:37) *

QUOTE(*SuMmEr* @ Sep 24 2006, 16:38) *

Gavin Degraw - We Belong Together.mp3 wink.gif

Страхотно. Мерси wink.gif
Menna
Цитат(elexis @ Sep 18 2006, 17:11) *
Някой да има линк за Marjorie Fair-"Empty Room"? Благодаря предварително smile.gif)
Едва сега ти видях request-а. happy.gif

MF -"Empty Room"
plevka
много щте съм благодарна ако някои ми прати песента на Turn - Close your eyes опитах да я изтегля от линка които сте дали но не можах така че давам ви маила си petrushka@abv.bg мерси предварително
plevka
много щте съм благодарна ако някои ми прати песента на Turn - Close your eyes опитах да я изтегля от линка които сте дали но не можах така че давам ви маила си petrushka@abv.bg мерси предварително
elexis
Цитат(Menna @ Sep 25 2006, 21:15) *
Цитат(elexis @ Sep 18 2006, 17:11) *
Едва сега ти видях request-а. happy.gif

MF -"Empty Room"

Страшно благодаря Menna! 3.gif 3.gif worthy.gif
Menna
НП happy.gif
Ето и песента на plevka
Turn-Close Your Eyes
borko
Не можах да се ориентирам в коя тема да ги пусна, но ето линк за download на песните които (ще)звучат в първия епизод на 4ти сезон:

http://store1.data.bg/borko/One_Tree_Hill/Season_4_Music/

4x01-coldplay-a_message.mp3
4x01-dashboard_confessional-dont_wait.mp3
4x01-joshua_radin-everythingll_be_alright_(wills_lullaby).mp3
4x01-ray_lamontagne-within_you.mp3
4x01-the_lovely_feathers-wrong_choice.mp3

Menna
(borko @ Sep 28 2006, 01:38) *

Не можах да се ориентирам в коя тема да ги пусна, но ето линк за download на песните които (ще)звучат в първия епизод на 4ти сезон:

http://store1.data.bg/borko/One_Tree_Hill/Season_4_Music/

4x01-coldplay-a_message.mp3
4x01-dashboard_confessional-dont_wait.mp3
4x01-joshua_radin-everythingll_be_alright_(wills_lullaby).mp3
4x01-ray_lamontagne-within_you.mp3
4x01-the_lovely_feathers-wrong_choice.mp3

Тук си е правилната тема.Благодаря. 4.gif
Аз постнах песните и в темата с епизода. smile.gif
plevka
Menna мерси много много 2thum[1].gif
seduction_55
Благодаря много за песните 4.gif
sweetness
ей гледам 4е помагате на дръгите с тарсенето на песно от отх ...аз си тарся песента от 22-ра серия на 3-ти сезон когатп хеили и неитан танцуват на сватбата smile.gifмерси предварително smile.gifтарсих насякаде ама...няма ...жие сте последната ми надеждаsmile.gif
borko
(sweetness @ Sep 29 2006, 10:20) *

ей гледам 4е помагате на дръгите с тарсенето на песно от отх ...аз си тарся песента от 22-ра серия на 3-ти сезон когатп хеили и неитан танцуват на сватбата smile.gifмерси предварително smile.gifтарсих насякаде ама...няма ...жие сте последната ми надеждаsmile.gif

Gavin DeGraw - More Than Anyone
wink.gif
sweetness
мерсииии мн smile.gif worthy.gif
Ice^Ice^Baby
Може те ли да ми кажете имената на песните от 03Х13 когато Пейтън разпръсква прахта на Ели и когато Нейтън суши изрезките от турнето на Хейли
borko
(Ice^Ice^Baby @ Sep 30 2006, 17:59) *

Може те ли да ми кажете имената на песните от 03Х13 когато Пейтън разпръсква прахта на Ели и когато Нейтън суши изрезките от турнето на Хейли

Пейтън разпръсква прахта на Ели: The weepies - World Spins Madly On
Нейтън суши изрезките от турнето на Хейли: Nikola Sarcevic - Lock-Sport-Krock
за сега не намирам линкове, но ако никой не намери, после ще потърся по-усърдно wink.gif
eL
World Spins Madly On я качих в yousendit - цък biggrin2.gif
borko
Ето и Nikola Sarcevic - Lock-Sport-Krock smile.gif
Ice^Ice^Baby
Ей мерси сладурчета.....прегръдки за хубавата музика
etIto
И аз имам нужда от малко помощ blush.gif Да ви питам каде мога да намеря песничките които звучаха в 1 епизаод на 4 сезо?Защото са много готини blush.gif .

ludoto_mimi
(etIto @ Sep 30 2006, 21:46) *

И аз имам нужда от малко помощ blush.gif Да ви питам каде мога да намеря песничките които звучаха в 1 епизаод на 4 сезо?Защото са много готини blush.gif .

Точно на предишната страница. Ама кой да гледа.
Ice^Ice^Baby
А някой има ли.....Sugar, We're Going Down- Fall Out Boy.
borko
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Oct 1 2006, 11:19) *
А някой има ли.....Sugar, We're Going Down- Fall Out Boy.

Sugar, We're Going Down smile.gif
Ice^Ice^Baby
отново мерси
etIto
И аз имам нужда от малко помощ Да ви питам каде мога да намеря песничките които звучаха в 1 епизаод на 4 сезо?Защото са много готини .

Точно на предишната страница. Ама кой да гледа.

Опа сажелявам много sad.gif
Bobo
Някой може ли да намери тази песен - James Taylor Let It All Fall Down от 1 епизод на 4 сезон, когато Хейли и Нейтън си говорят вечерта за Куп, как Нейтън е направил всичко по силите си и тн...някъде към 30мин мисля че беше..Ако някой има идеи да казва smile.gif
Menna

Част от песните,които ще звучат в утрешния епизод се появиха и можете да ги дръпнете от линковете отдолу:

402 Episode -Music:
Dashboard Confessional - "Currents"
Shiny Toy Guns - "Le Disko"
Stars - "One More Night (Your Ex-Lover Remains Dead)"

ОТН за пореден път ме изненада приятно biggrin.gif защото лично аз се пристрастих към третата песен. 3.gif
Ето и Coda-та,която още повече ме разби: 8.gif 8.gif
Doves - The Man Who Told Everything
Menna
Ще прощавате двойния пост,но песните от новия епизод заслужават внимание: biggrin.gif

403 Episode -Music:
The Wreckers - "Way Back Home"
Mat Kearney - Won't Back Down
Placebo - Post Blue
403 Zip

Доживях да чуя Plaсebo в ОТН blink.gif 3.gif

Да не пропусна,за желаещите в Тази секция може да се информирате за изпълнителите,които ще участват в следващите епизоди. smile.gif
eL
(Menna @ Oct 11 2006, 23:39) *
Ще прощавате двойния пост,но песните от новия епизод заслужават внимание

Да ти простим ли ? rolleyes.gif Аз викам да те запрегъщаме силно bigarmhug.gif , защото сякаш ми четеш мислите ... тъкмо тършувах за нови песнички 3.gif 10х Дари ...
DeeeDeee
Цитат(Menna @ Oct 11 2006, 23:39) *
Ще прощавате двойния пост,но песните от новия епизод заслужават внимание: biggrin.gif

403 Episode -Music:
Mat Kearney - Won't Back Down
Placebo - Post Blue
403 Zip

Доживях да чуя Plaсebo в ОТН blink.gif 3.gif

Да не пропусна,за желаещите в Тази секция може да се информирате за изпълнителите,които ще участват в следващите епизоди. smile.gif

Мнооого ви моля, качете някакси другаде всичките песни от новия сезон, защото имам проблеми със свалянето от sendspace...
wacko.gif
Menna
borko в темата за епизода ги е прикачил в data.bg. 4.gif

Ето целия списък с песните,само три от тях все още не съм ги открила smile.gif
Mat Kearney - "Won't Back Down"
Placebo - "Post Blue"
"Play Hurt" - The American Analog Set
Gym Class Heroes - "The Queen and I"
La Rocca - "Goodnight"

"Point of View" - Little Humans-Няма линк
"Keep It Comin'" - Black Toast-Няма линк
"Walk The Moon" - Belascо-Няма линк
seduction_55
Даре мерси за песничките. happy.gif Добре че си ти да ги намираш. bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.