Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
smithy
ludoto_mimi ... Мерси много , ама ще можеш ли да дадеш некъв друг линк , щото от тоя нещо се базика ... smile.gif
ludoto_mimi
Beside Me не иска да се сваля, с другата няма проблем. Сега ще я кача пак.

Ето - http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...FFDA11961FD5842
smithy
А някой случайно да има албума на Jack Manequinne ... Тоя просто е номер 1 , напрао кърти smile.gif Айде ако някой има да даде линк 4.gif
Brooke
QUOTE(smithy @ Jun 24 2006, 00:10) *

А някой случайно да има албума на Jack Manequinne ... Тоя просто е номер 1 , напрао кърти smile.gif Айде ако някой има да даде линк 4.gif

Ами имам само 2 негови песни lonely for her и The mixed tape.Има ги в дата.бг.И между другото се пише Jack's Mannequin, а не както ти си го написал.Иначе албума се казва Everything In Transit и е от 2005 година и го има в emule,ако можеш да сваляш от там.
п.с Някой може ли да ми припомни The mixed tape,от кой момент във филма е ,че нещо не мога да се сетя unsure.gif
KrsOne
Търся тези песни
"Tested By History" - Hoy
"Yo Money" - Bosshouse
"Party All Night" - Menotti
"Bring It On" - Master Source

Мерси предварително
ludoto_mimi
Tези песни ги няма никъде.
KrsOne
И аз до такова заключение стигнах 16.gif
KrsOne
А тези някой да може да намери !?
"Satellite" - Junk
"Keep Your Receipt" - Cobalt Party Revolution
ludoto_mimi
QUOTE(KrsOne @ Jun 26 2006, 19:38) *

А тези някой да може да намери !?
"Satellite" - Junk
"Keep Your Receipt" - Cobalt Party Revolution

Цък. no.gif
Как все такива търсиш. 18.gif
KrsOne
Ми кво да ти кажа теа са готините biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(KrsOne @ Jun 26 2006, 22:18) *

Ми кво да ти кажа теа са готините biggrin2.gif

Е, глупости. Има много други яки, които се намират. rolleyes.gif

И тази.
KrsOne
А тази
"Dance Floor" - Star
smithy
В 17 епизод има една много яка песен ... когато Лукас получава SMS от Рейчъл да се видяд после тя го вкара в училището и бяха направили там купон , та точно кат влязоха тая песен която беще нея търся , някой ако я има да даде линк smile.gif
Juneau
В саундтрака има много добри песни! Travis и Gavin обаче бият всички smile.gif
Menna
Цитат(smithy @ Jun 28 2006, 20:56) *
В 17 епизод има една много яка песен ... когато Лукас получава SMS от Рейчъл да се видяд после тя го вкара в училището и бяха направили там купон , та точно кат влязоха тая песен която беще нея търся , някой ако я има да даде линк smile.gif

Сега я прикачвам....

Edit:Ето я smile.gif
Slow runner - "Break your mama's back"
smithy
Мерси много smile.gif worthy.gif
plevka
мнооо ми трябва песента от трети сезон последната серия когато си гворят реи4ъл и готения чичо=]] mnogo 6te sum vi blagodarna ako q namerite=]]mersi predvaritelno

o6te v na4aloto e nqkade kum 8-ta minuta

---mod edit:
Пиши на кирилица. И се научете да ползвате този сайт - http://music.onetreehillweb.net
Menna
Не е чак толкова готин чичото,но хайде от мен да мине. biggrin2.gif
Snow patrol - "Chasing Cars"

Цитат
Пиши на кирилица. И се научете да ползвате този сайт - http://music.onetreehillweb.net
Мимс bigarmhug.gif
plevka
мерси много smile.gif супер си
_SaPoRo_
QUOTE(girl_from_hell @ Oct 23 2005, 22:12) *

3.gif Искам да питам за една песничка (ама в момента немога да ви кажа кой точно епизод беше, защото сериите са ми на дискове и не ми се търсят. но ако трябва ще потърся ) от 2 сезон ако не се бъркам, отиват на дискотека Пеитън и Брук само двете и Брук отива там да се зарибява с някво момче а Пеитън влиза при някаф, който слуша такава музика на каквато тя се кефи и той и даде някви опияти и щеше да я изнасилва е тогава песните които слушаше някой може ли да ми каже къде мога да си ги намеря или поне как се казват да си ги потърся защото едната песен много ми хареса. Абе въопще в филмчето има супер музика, не всичко е супер ако някой може да ми помогне моля ви пишете smile.gif мерси чао чао

Хорааа моля ви много ми е на сърце една песничка от филма, ама и аз като другите ще мога само да ви кажа къде съм я чувал...Начи тя е от 2 епизод на 3 сезон, където Нейтън идва на плажа за да говори нещо с Хейли, тя фактически Пейтън е DJ и точно пуска песента и Нейтън идва за да види Хейли!Моля ви, ако някой се сеща за какво говоря(колкото и може би да му е трудно) нека даде линк, плс! Благодаря ви предварително! worthy.gif
elits7
Плс , пратете ми на мейла - eli_753@abv.bg - Like a man Possessed , не мога да я изтегля , както и повечето други песни sad.gif PLSsss
lp^girl
Чуите Чад как пее

спуквам се от смях като го слушам
girlpower
Ахахахах! 18.gif Скрит талант! 18.gif
smithy
Ей хора дайте некъв линк за нещо на Forty Foot Echo ... Целия нет претърсих и сфалих само 2 (Brand New Day и Multiply) , ако някой има албуми или някоя друга песен на тях да даде линк плс .
KrsOne
Някой да знае от къде да намеря тази песен
"Like A Man Possessed" - The Get Up Kids
ludoto_mimi
Цитат(KrsOne @ Jul 4 2006, 20:10) *
Някой да знае от къде да намеря тази песен
"Like A Man Possessed" - The Get Up Kids

Качвам я, след малко ще едитна.

Ето: The Get Up Kids - Like a Man Possessed 4.gif
born_4_you
QUOTE(_SaPoRo_ @ Jul 2 2006, 23:39) *

QUOTE(girl_from_hell @ Oct 23 2005, 22:12) *

3.gif Искам да питам за една песничка (ама в момента немога да ви кажа кой точно епизод беше, защото сериите са ми на дискове и не ми се търсят. но ако трябва ще потърся ) от 2 сезон ако не се бъркам, отиват на дискотека Пеитън и Брук само двете и Брук отива там да се зарибява с някво момче а Пеитън влиза при някаф, който слуша такава музика на каквато тя се кефи и той и даде някви опияти и щеше да я изнасилва е тогава песните които слушаше някой може ли да ми каже къде мога да си ги намеря или поне как се казват да си ги потърся защото едната песен много ми хареса. Абе въопще в филмчето има супер музика, не всичко е супер ако някой може да ми помогне моля ви пишете smile.gif мерси чао чао

Хорааа моля ви много ми е на сърце една песничка от филма, ама и аз като другите ще мога само да ви кажа къде съм я чувал...Начи тя е от 2 епизод на 3 сезон, където Нейтън идва на плажа за да говори нещо с Хейли, тя фактически Пейтън е DJ и точно пуска песента и Нейтън идва за да види Хейли!Моля ви, ако някой се сеща за какво говоря(колкото и може би да му е трудно) нека даде линк, плс! Благодаря ви предварително! worthy.gif

Хм...не се сещам за друго освен When the Stars Go Blue. Тя трябва да е ама е странно да се пита за тая песен...тя си е достатъчно известна...
elexis
QUOTE(smithy @ Jul 4 2006, 16:55) *

Ей хора дайте некъв линк за нещо на Forty Foot Echo ... Целия нет претърсих и сфалих само 2 (Brand New Day и Multiply) , ако някой има албуми или някоя друга песен на тях да даде линк плс .

forty foot echo-beside me
forty foot echo - songbird
born yesterday
long way down
save me - Много яка песничка smile.gif
what if i don't
hollow
drift
tomorrow
weakness
Имат много добри песни wink.gif
scandalous_girl
Наистина имат много хубави песни. Drift направо ме подлудява! Страхотна е! Beside me i Save me също са много добри. Като цяло Forty Foot Echo са доста добра група!
elexis
Търся едни песнички :
Across the sky-"Everywhere she goes"
Pete Francis - "Stones" и "Untold"
Train - "Calling all angels"
Dispatch - "Headlights"
Ако имате линкове моля ви дайте насам smile.gif
Menna
Цитат(elexis @ Jul 6 2006, 11:24) *
Pete Francis - "Untold"
Dispatch - "Headlights"

Аз имам само тези двете засега,ето ги:

Pete Francis - "Untold"

Dispatch - "Headlights"

Иначе първата песен я имам в някакъв много некачествен видео-live вариант,така че няма да я прикачвам(не си заслужава),а за останалите дано някой ги намери. biggrin2.gif
elexis
Ей Menna страшно ти благодаря 4.gif
P.S.Намерих "Train - Calling all angels" ,ако някой я иска smile.gif
ludoto_mimi
Eй сега ще кача и другите.

Pete Francis - Stones

Across The Sky - Everywhere She Goes

За мен Dispatch - Headlights е най-хубава от тези. happy.gif
elexis
Ти си злато worthy.gif 3.gif Много мерси
П.П.На мен най-ми харесва Train-Calling all angels", но и другите са много хубави smile.gif
janushka
Първо искам да благодаря страшно мн на elexis за песничките на Forty Foot Echo - страшни са 4.gif 4.gif мерси мн
Второ: Train-"Calling all angels" нещо не мога да си я изтегля, така че ако някой я намери някъде другаде качена, ще съм му мн благодарна
И Трето: някой може ли да ми намери други песни на Jimmy Eat World, освен "Hear You Me" и "Polaris"
4ао за сега и вс най
ludoto_mimi
Ей сега ще я кача, janushka. 4.gif

Train - Calling All Angels
born_4_you
janushka, ето две песнички на Jimmy Eat World wink.gif

Jimmy Eat World - Work
Jimmy Eat World - 23
janushka
10x на всички, върха сте 4.gif 4.gif мерси о6те веднъж
elexis
Някой да има на Yellow card-"Empty Apartment" ?
ludoto_mimi
QUOTE(elexis @ Jul 7 2006, 17:47) *

Някой да има на Yellow card-"Empty Apartment" ?

Мдам.

- - -
elexis
А може ли някакъв линк ? blush.gif
ludoto_mimi
Цитат(elexis @ Jul 7 2006, 17:56) *
А може ли някакъв линк ? blush.gif

Добре, де, качвам я в момента.
Не си пиша така постове, така да има.

Yellowcard - Empty Apartment
elexis
Сори. Мерси все пак smile.gif
SetKoen
Искам да попитам как се казва песента от края на 20 епизод в 3 сезон благодаря предварително!!!
ludoto_mimi
QUOTE(SetKoen @ Jul 8 2006, 23:08) *

Искам да попитам как се казва песента от края на 20 епизод в 3 сезон благодаря предварително!!!

QUOTE(FrAgMaKeR @ Apr 26 2005, 01:17) *

Преди да питате проверете в този сайт: http://music.onetreehillweb.net/episodes.html

С колко по-големи букви трябва да го напиша?!?

"Look After You" - The Fray
Menna
"Look After You" - The Fray
janushka
искам да помоя да ми прика4ите ако може Brand New Day - Forty Foot Echo, 4е не6то не мога да я намеря

а и още няколко blush.gif
1. John Nordstrom- Nathan & Haley's Love Theme
2. Switchfoot- Dare You To Move
3. Sarah McLachlan- Fallen
4. The Fire Theft- Heaven
5. Trespassers William- Lie in the Sound
6. Athlete- Street Map
7. The Spill Canvas- This is For Keeps
8. Feeder- Tender
9. The National- Daughters of the Soho Riots
мерси мн за вс,та дори и ако в крайна сметка не можете да ги намерите smile.gif все пак сте опитали, а това си е мн нещо smile.gif мерси

Mими: Ползвай бутона "Промени".
ludoto_mimi
Цитат(janushka @ Jul 11 2006, 23:49) *
2. Switchfoot- Dare You To Move
3. Sarah McLachlan- Fallen
4. The Fire Theft- Heaven
5. Trespassers William- Lie in the Sound

Тези мога да кача + горната.

Forty Foot Echo - Brand New Day

Switchfoot - Dare You To Move

Sarah McLachlan - Fallen

The Fire Theft - Heaven

Trespassers William - Lie in the Sound
born_4_you
Цитат(janushka @ Jul 11 2006, 23:32) *
6. Athlete- Street Map
7. The Spill Canvas- This is For Keeps
8. Feeder- Tender

Ето тези успях да кача аз.

Athlete - Street Map

The Spill Canvas - This Is For Keepers

Feeder - Tender
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.