Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Ralna
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 27 2005, 03:36 AM) *

Как без текст бе? blink.gif Пича си пееше там, аз я слушах... нещо се е бъгнало в абв-то... ще ти я пратя пак biggrin2.gif

Пратих я пак, провери как е. tongue.gif

Мерси много мила сега е като хората, точно тая песен търсих, супер си 4.gif Тая песничка е невероятна
baby_beautiful
QUOTE(Ralna @ Nov 27 2005, 12:46 PM) *

Мерси много мила сега е като хората, точно тая песен търсих, супер си 4.gif Тая песничка е невероятна

здравейте,искам да ви помоля да ми пратите тази песен "Like A Man Possessed" - The Get Up Kids,опитах се сама да я изтегля но не става ще ви дам поща-mimoza_msv@abv.bg
Ralna
QUOTE(baby_beautiful @ Nov 27 2005, 02:07 PM) *

здравейте,искам да ви помоля да ми пратите тази песен "Like A Man Possessed" - The Get Up Kids,опитах се сама да я изтегля но не става ще ви дам поща-mimoza_msv@abv.bg

Получих писмото ти мила, след малко ще имаш песента biggrin.gif
Ralna
Сладури аз пак търся една песен, значи тя е от 17 епизод на 1 сезон, от състезанието за мажуретки, и търся песента на отбора преди наще който игра, конкурентите, сещате ли се. Ако някой случайно я има моля да ми я прати. nikita1204@abv.bg smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Nov 30 2005, 05:55 PM) *

Сладури аз пак търся една песен, значи тя е от 17 епизод на 1 сезон, от състезанието за мажуретки, и търся песента на отбора преди наще който игра, конкурентите, сещате ли се. Ако някой случайно я има моля да ми я прати. nikita1204@abv.bg smile.gif

17 епизод е с Boy Toy... я провери пак wink.gif biggrin2.gif
Ralna
Не на моя сървър е 17 сериия и се казва "spirit in the night"
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Nov 30 2005, 09:51 PM) *

Не на моя сървър е 17 сериия и се казва "spirit in the night"

Официално се пада 16 епизод wink.gif Това е май?... Сега ще видя мога ли да намеря линк... rolleyes.gif
"Mix It Up" - Master Source
Album: N/A
Official Site: http://www.mastersource.net
Listen: click to play clip

Scene: The Bear Creek Warriors perform in the competition.
Ralna
Да тази е сега ще я потърся, мерси biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Ralna @ Nov 30 2005, 10:22 PM) *

Да тази е сега ще я потърся, мерси biggrin.gif

Съжалявам, но не успях да я открия... ако някой друг може... unsure.gif
NinaRichi
Аз искам да питам има ли някакъв начин да се намерят в интернет песните от трети сезон, но не да се слушат он-лайн, а да се свалят. Ако някой знае линк към която и да е песен от 3-ти сезон нека даде линк. Благодаря предварително smile.gif smile.gif smile.gif
vIkToRsHeFa
http://ts.searching.com/search.asp?mode=ad...maxdownloaders=
Ето но не съм сигурен дали са от 3-ти сезон...
mimi_54
аз искам да попитам за това къде мога да намеря всички песни от сериала подредени по епизоди ако има такъв разбира се smile.gif
Menna
QUOTE(mimi_54 @ Dec 3 2005, 09:11 PM) *

аз искам да попитам за това къде мога да намеря всички песни от сериала подредени по епизоди ако има такъв разбира се smile.gif

FrAgMaKeR по-горе е дал линкове,но този също е много добър -има си инфо за музиката във всяка една сцена smile.gif
http://music.onetreehillweb.net/episodes.html
lp^girl
значи търся песента от епизода spirit the night на 1 сезон ,от състезанието за мажуретки там където танцуват нашите мажуретки,моля ви помогнете
ludoto_mimi
QUOTE(lp^girl @ Dec 3 2005, 10:19 PM) *

значи търся песента от епизода spirit the night на 1 сезон ,от състезанието за мажуретки там където танцуват нашите мажуретки,моля ви помогнете

Нашите мажОретки танцуват на тая песен:
"Kung Fu Fighting" - Bus Stop feat. Carl Douglas
Album: Carl Douglas: Soul of the Kung Fu Fighter (Sanctuary/Castle Music America)

Scene: The Tree Hill Ravens cheerleaders perform in the competition.
heli
Може ли да ми кажете как се казва песента на FALL OUT BOY , която те изпълняваха на някакъв бал, когато избраха Нейтън и Хейли за крал и кралица, ако нещо не се бъркам разбира се. Мерси!
Devil^Rose^^
Песента на Fall Out Boy e Dance, Dance
Тя е от An Attempt To Tip The Scales, епизода в който има бал с маски в Трик.
Menna
smile.gif Здравейте,мога ли да помоля ако някой от вас има тази песен или поне знае линк към нея да даде?
Песента е на Strays Don't Sleep,казва се "For Blue Skies"(всъщност тя е от финалните сцени на 9ти епизод),но я намирам само във вариант от по 30секунди wacko.gif
Ralna
QUOTE(Menna @ Dec 10 2005, 03:02 PM) *

smile.gif Здравейте,мога ли да помоля ако някой от вас има тази песен или поне знае линк към нея да даде?
Песента е на Strays Don't Sleep,казва се "For Blue Skies"(всъщност тя е от финалните сцени на 9ти епизод),но я намирам само във вариант от по 30секунди wacko.gif

Даре тая песен която даваха накрая при Нейтън и Хейли ли? Ако е тя и аз искам
Menna
QUOTE(Ralna @ Dec 10 2005, 03:38 PM) *

Даре тая песен която даваха накрая при Нейтън и Хейли ли? Ако е тя и аз искам

Същата е и абсолютно никъде я няма,дори и в официалния сайт на Strays Don't Sleep sad.gif
lp^girl
знаете ли как се казва песента на хейли дето нейтън си пука да слуша към края на 9-ти епизод
Menna
Не unsure.gif -съжалявам,и на мен ми е интересно как се казва

Хора,незнам дали знаете,но открих онлайн радиото на WB,където си има раздел на ОТН и можем да си слушаме песничките от сериала(не само от саундтрака,но и тези,които са звучали в епизодите smile.gif )

Ето линк
http://music.aol.com/radioguide/bb.adp?suppressRadio=true
Преди това си свалете тази програмка smile.gif
http://cdn.digitalcity.com/radio/ampx/ampx_2_6_1_11_en.exe
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Dec 10 2005, 04:17 PM) *
Същата е и абсолютно никъде я няма,дори и в официалния сайт на Strays Don't Sleep sad.gif

Ня ня ня ня, аз пък си я свалих от мулетоо 10.gif 10.gif biggrin2.gif
Айде да не съм толкова лоша - Цъкнете тук
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 11 2005, 11:21 AM) *

Ня ня ня ня, аз пък си я свалих от мулетоо 10.gif 10.gif biggrin2.gif
Айде да не съм толкова лоша - Цъкнете тук

Хихи,страхотна си,благодаря ти много biggrin2.gif smile.gif 10.gif
heli
много мерси. песничката е уникална! smile.gif biggrin.gif
~Bruk~
Благодаря за песничката rolleyes.gif smile.gif biggrin2.gif 4.gif
_HriS_TinA_
И от мен едно голямоМЕРСИ!
rusi4kata^
аз пък искам тази на хеили,която неитън слуша biggrin2.gif моля ви се ако някои знае къде я има да даде линк,защото много ме кефи blush.gif мерси предварително 4.gif biggrin2.gif
BoOTy
Eй а някой има ли да ми даде линк за песента на Jimmy eat world - hear you me (май така беше smile.gif) много ме кефи песничката smile.gif благодарско предварително smile.gif worthy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(BoOTy @ Dec 12 2005, 12:57 PM) *

Eй а някой има ли да ми даде линк за песента на Jimmy eat world - hear you me (май така беше smile.gif) много ме кефи песничката smile.gif благодарско предварително smile.gif worthy.gif

http://www.data.bg/f.php?fid=10101928
Е толкова ли беше трудно да отвориш дата-та и да потърсиш? dry.gif
BoOTy
извинявай но просто компа ми неще да отваря датата unsure.gif
ludoto_mimi
Това?
BoOTy
Да! worthy.gif
heli
Имам една голяма молба. Ще може ли някой да ми прати на мейла(thewildlady@abv.bg) песничката на feeder - feeling a moment. Някой е дал линк за нея, ама нещо не се тегли. Мерси! smile.gif
girl_from_hell
ам някой може ли да ми каже от къде да си взема песничката накрая на 9 епизод там като се събирта всичко като е толкова сладко smile.gif или поне как се казава нещо форгиве ме ли?
heli
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 11 2005, 11:21 AM) *

тва е песничката. strays don't sleep - for blue skies
Christina
QUOTE(heli @ Dec 13 2005, 10:36 AM) *

тва е песничката. strays don't sleep - for blue skies

Мн мн мн мерси!!!
Menna
Здравейте!!!
Дали мога да помоля,ако някой знае линк към тази песен да даде unsure.gif
( Песента е "Untold" - Pete Francis
Scene: Heard in the final few scenes of the episode 1 сезон-8 епизод)
Намерих я в нета,където може да се слуша,но не и да се сваля sad.gif
Ralna
Даре да те питам знаеш ли коя е песента от 1 сезон 10 епизод, където пускат когато дават Хейли и Нейтън в леглото и тя му казва, че ако родителите й се появят ще се престори, че има амнезия затова той да не откача. Сещаш ли се за коя песен ти говоря? Знаеш ли кой я изпълнява? unsure.gif
Menna
Инче,сещам се за песента 10.gif
Казва се "Everything" в изпълнение на Fefe Dobson.
(10ти епизод-Scene: Heard when the scene opens of Nathan and Haley laying in her bed.)

За всеки случай тук чуй песента и кажи дали това е тя http://www.amazon.com/exec/obidos/clipserv...9996268-9589501
Ralna
QUOTE(Menna @ Dec 25 2005, 12:28 AM) *

Инче,сещам се за песента 10.gif
Казва се "Everything" в изпълнение на Fefe Dobson.
(10ти епизод-Scene: Heard when the scene opens of Nathan and Haley laying in her bed.)

За всеки случай тук чуй песента и кажи дали това е тя http://www.amazon.com/exec/obidos/clipserv...9996268-9589501

Ей Даре както винаги и сега пак ми помогна, точно тази е мила, мерси супер си, 4.gif Точно тази търсех много е яка 10.gif 4.gif
Menna
QUOTE(Ralna @ Dec 25 2005, 12:59 AM) *

Ей Даре както винаги и сега пак ми помогна, точно тази е мила, мерси супер си, 4.gif Точно тази търсех много е яка 10.gif 4.gif

10.gif НП,радвам се,че помогнах 10.gif
Наистина песента е много готинка(поне от тази част,която успях да чуя 4.gif)
Ralna
QUOTE(Menna @ Dec 25 2005, 01:01 AM) *

10.gif НП,радвам се,че помогнах 10.gif
Наистина песента е много готинка(поне от тази част,която успях да чуя 4.gif)

Ако неможеш да я намериш,а я искаш с удоволствие ще ти я пратя wink.gif

Аз пак се сетих за една песен, значи тя е от Булченското парти на Хейли, когато в бара на пилона танцуваше Беван и другите момичета, а Хейли, Брук и Пейтън стояха на една маса и дойде някъв и каза на Брук, че кредитната й карта е невалидна. Някой знае ли я?
Menna
QUOTE(Ralna @ Dec 25 2005, 02:02 AM) *

Ако неможеш да я намериш,а я искаш с удоволствие ще ти я пратя wink.gif

Аз пак се сетих за една песен, значи тя е от Булченското парти на Хейли, когато в бара на пилона танцуваше Беван и другите момичета, а Хейли, Брук и Пейтън стояха на една маса и дойде някъв и каза на Брук, че кредитната й карта е невалидна. Някой знае ли я?

Йеп 10.gif
Заповядай-"Mirror" - Erica C.
Scene: Brooke's credit cards don't work at the strip club. The stripper shows up at Naley's apartment and tries to seduce Nathan
Само дето,отново нямам линк-сигурно я има в Емуле,но нали имам Firewall и не мога да търся там wacko.gif
eL
QUOTE(Menna @ Dec 25 2005, 03:34 PM) *

Йеп 10.gif
Заповядай-"Mirror" - Erica C.
Scene: Brooke's credit cards don't work at the strip club. The stripper shows up at Naley's apartment and tries to seduce Nathan
Само дето,отново нямам линк-сигурно я има в Емуле,но нали имам Firewall и не мога да търся там wacko.gif

Дари ... инфото за песничката е от : http://music.onetreehillweb.net нали ?
btw това е мн. полезно саитче ... който не го е виждал .. веднага да наваксва . Има абсолютно всички песни , които са звучали дори само в една серия ... и сцените в които са звучали (е на английски са .. ама предполагам повечето няма да имат никакъв проблем с тва ... нали сме полиглоти тука насъбрани :Р) според мен сайта е СтРаХоТеН особенно за хора като мен ..слаба ориентация .. кое кога и каде е било в сериите wacko.gif biggrin2.gif CHECK UP happy.gif
Menna
10.gif От там е да
Сайта е невероятен наистина и ми е любимия на ОТН rolleyes.gif -адски добър е,така че както ти казваш който не го е посещавал веднага да го направи 4.gif
Ralna
10х много Даре, супер си, сега ще я потърся в сървъра, мерси много 4.gif
fire_misha
Някой може ли да даде линк за песента от началото на 1 епизод от 3 сезон.Там когато магазина на Дан гореше.Ако може и песента от края?
eL
QUOTE(fire_misha @ Dec 29 2005, 03:58 PM) *

Някой може ли да даде линк за песента от началото на 1 епизод от 3 сезон.Там когато магазина на Дан гореше.Ако може и песента от края?

Песента можете да си изтеглите от тук Мисля че за тази става въпрос biggrin2.gif
krisi
З smile.gif дравейте някой може ли да ми каже коя е песничката от 2-ри сезон 19-ти епизод кадето Брук,Пейтън,Керъл и Деб танцуват в Трик
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.