Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
ifeto
Може ли някой да ми намери от 2ри сезон,19ти епизод там където Нейтън се блъсна с колата....песента... blink.gif
Jordan
Ааа хора, много благодаря за всичките песни, които сте постнали, нямате равни. Песничката на Браян сцепва отвсякъде biggrin2.gif
april^^
Хора,нямате равни просто bigarmhug.gif Още веднъж мерсиии worthy.gif
^Mim0zKa^
Най добрите сте просто smile.gif
Bobo
Здравейте, сега изгледах първата серия от 1 сезон и...няма да казвам колко много ме радва сериала.
Иска ми се да ми кажете само, коя е песента от мача на Нейтън и Лукас... пееше се нещо "Feel fenomenal...How I feel mighty real..." Дано да съм Ви подсетил, че саундтрака е доста обемен.
Още веднъж филма е страхотен ! biggrin2.gif

Добавка: Намерих я : N.E.R.D. - Lapdance biggrin2.gif
RoXXy_
Menna , много ти благодаря...
Menna
Цитат(ifeto @ Apr 21 2006, 10:39 PM) *
Може ли някой да ми намери от 2ри сезон,19ти епизод там където Нейтън се блъсна с колата....песента... blink.gif

The Get Up Kids-"Like A Man Possessed"
ifeto
Цитат(Menna @ Apr 22 2006, 03:28 PM) *
Цитат(ifeto @ Apr 21 2006, 10:39 PM) *

The Get Up Kids-"Like A Man Possessed"

Благодаря smile.gif
Menna
20 епизод:
Scene: The Ravens play the Costal Classic basketball game against Oak Lake.
"Arsenic" - The Loved Ones
girl_from_hell
някой може ли да ми каже коя е песента от 19 епизод, когато започва мача и Лукас вижда Кийт в публиката и от къде да си я дръпна
Menna
Цитат(girl_from_hell @ Apr 25 2006, 07:07 PM) *
някой може ли да ми каже коя е песента от 19 епизод, когато започва мача и Лукас вижда Кийт в публиката и от къде да си я дръпна

Flipsyde - "Train"
girl_from_hell
мерси много, песничката е върха

аз междодругото съм я имала ама кой да види
anjela_bg
моля ви ще ми кажете ли от къде мога да си изтегля песента на haley james scott - halo. търсих я ама не можах да я открия
PiToMeN
Заповядай!
~Bruk~
ох, много искам песничката на Устата от "Нощта на предизвикателствата" sad.gif Аз тук мернах един линк амаа нали е от тези,които са само 7 дни и беше свършил срока...та мисълта ми е ако някой може да даде наново ще бъда много благодарна rolleyes.gif
Menna
Цитат(~Bruk~ @ Apr 26 2006, 09:42 PM) *
ох, много искам песничката на Устата от "Нощта на предизвикателствата" sad.gif Аз тук мернах един линк амаа нали е от тези,които са само 7 дни и беше свършил срока...та мисълта ми е ако някой може да даде наново ще бъда много благодарна rolleyes.gif

Here you are! biggrin2.gif
~Bruk~
Цитат(Menna @ Apr 26 2006, 10:16 PM) *
Цитат(~Bruk~ @ Apr 26 2006, 09:42 PM) *

Here you are! biggrin2.gif

тенкю тенкюююю 10.gif rolleyes.gif wub.gif Наистина е много готина песничката smile.gif
opa
Някой да има линк за Turn - Close Your Eyes? 10x
Menna
Цитат(opa @ Apr 27 2006, 01:13 AM) *

"Close Your Eyes" by Turn
opa
Цитат(Menna @ Apr 27 2006, 01:21 AM) *
Цитат(opa @ Apr 27 2006, 01:13 AM) *

"Close Your Eyes" by Turn

Уф 2 пъти опитах да я сваля 1вия спря на 98% 2рия на 97% и speed-а ми стана 0кб/с и няма начин да я сваля..а вече "Your file has expired."
Плс прати ми я на е-майла mitkolevski@abv.bg smile.gif
ludoto_tedi
мога ли да ви помоля да дадете линкове на 3-те песни между който ще се избира песента за 1-вия танц на Хейли и Нейтън.песните са:

Gavin DeGraw - More than anyone

Trespassers William - Lei in the sound

Ray LaMontagne - Hold you in my arms
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Apr 27 2006, 03:32 PM) *

мога ли да ви помоля да дадете линкове на 3-те песни между който ще се избира песента за 1-вия танц на Хейли и Нейтън.песните са:

Trespassers William - Lei in the sound

Nasi
Благодаря много Мими.

Trespassers William - Lei in the sound никъде не мога да я намеря.

като виждам борбата ще е между "More than anyone" и "Ray LaMontagne - Hold you in my arms"

Интересно ще е да видим коя песен ще "избере" Нейтън 18.gif 18.gif 18.gif така казаха в епизода днес -той избира. 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
Trespassers William - Lie in the sound я имам.да ви кажа на мен най много ми харесва на Gavin DeGraw
ludoto_mimi
Ето я и Trespassers William - Lie in the sound
Изгониха ме от компа и не можах да си едитна поста. Иначе Гавин рулз. 4.gif
eL
QUOTE(Nasi @ Apr 27 2006, 03:53 PM) *

Интересно ще е да видим коя песен ще "избере" Нейтън 18.gif така казаха в епизода днес -той избира. 18.gif

ХАхаха 18.gif Дам. И Хейли се направи на приятно-очарована. 18.gif Все пак ще си получат изненадата и двамата biggrin2.gif

Мерси за песничката Мимски bigarmhug.gif
Jordan
някой да е изнамерил песнички от последното епизодче?!т.е от последното излъчено unsure.gif
eL
Цитат(Jordan @ Apr 27 2006, 10:10 PM) *
някой да е изнамерил песнички от последното епизодче?!т.е от последното излъчено unsure.gif

Хмм ... ето какво намерих Йордански 4.gif :

Over the Hills and Far Away

"We All Lose One Another" by Jason Collett
"Your Ghost" by The New Amsterdams
Coffee & Cigarettes - Michelle Featherstone
тази вече я познаваме ... много добра песен 8.gif
The Waking Hours- Do What You Gotta Do(From TONIGHT'S episode, but not listed on the WB.com)

п.с. Още песни от 21 епизод + описания 3.gif :
1. The New Amsterdams - Strangled by the Thought - Played during the Nathan/Marcus/Peyton scene.
2. The Boy Least Likely To - Be Gentle With Me - Played during the NH re-enactment scenes.
3.Hot Hot Heat - Middle Of Nowhere - NH arrive at party.
Jordan
3.gif Aaaaaa големи благодарност ПС 3.gif
Jordan
някой може ли да ми изнамери "New York Minute" - Mobile blush.gif
^Mim0zKa^
Ааа Елинце мерси мили4ка за песни4ките smile.gif)А песни4ките дето са от сватбата на Нейли...са много хубави4ки....6те е готина сватба хаха откъм музиката smile.gif
lp^girl
Цитат(Jordan @ Apr 29 2006, 10:14 AM) *
някой може ли да ми изнамери "New York Minute" - Mobile blush.gif

Заповядай
ludoto_tedi
не знам дали мястото е тук,но ето едноподкастче на Бетани!
Brooke
Някой може ли да ми каже дали музиката,която звучи в 21 епизод,докато Пейтън си представя старите си моменти с Лукас,повреме на пиесата,е от песен и коя е тя?Благодаря предварително!
Menna
Елинце,мерси за песничките! bigarmhug.gif
Тази,която звуча на сцената на Нейт,Пейтън и Маркос е страхотна! 3.gif

Brooke,да ти кажа аз си мисля,че това не е точно част от песен(и преди са я пускали,но в интерес на истината не съм се ровила да проверявам откъде е) Това е идея-трябва да се потърси rolleyes.gif
girl_from_hell
QUOTE(Brooke @ Apr 29 2006, 05:16 PM) *

Някой може ли да ми каже дали музиката,която звучи в 21 епизод,докато Пейтън си представя старите си моменти с Лукас,повреме на пиесата,е от песен и коя е тя?Благодаря предварително!

и аз я искам тази песничка, ако може
eL
Цитат(girl_from_hell @ May 2 2006, 04:17 PM) *
Цитат(Brooke @ Apr 29 2006, 05:16 PM) *

и аз я искам тази песничка, ако може

Това не е песничка Сонче, а нещо като фон за ретроспекции Хах happy.gif малее как се изказах ... пускат я винаги когато някой си припомня моменти ... като в О.С. ако си забелязала използват същото нещо ... Ако си пуснеш 1ви сезон пак ще чуеш същата мелодия smile.gif
Ето 2 песнички които ще чуем в финалния епизод (най-рано утре 3.gif ) :

322 - The Show Must Go On

Boston - Augustana

Michelle Featherstone - We Are Man And Wife
Влюбих се в тази песничка wub.gif 8.gif

п.с. Разбирате ме предполагам, защо не мога да напиша моментите в които ги пускат bigwink[1].gif
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ May 3 2006, 01:03 PM) *
322 - The Show Must Go On

Boston - Augustana

Michelle Featherstone - We Are Man And Wife
Влюбих се в тази песничка wub.gif 8.gif

Мерси,Ел! 4.gif
Аз пък се влюбих в тази Boston - Augustana worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Дори си представям в началните тонове на песента как шаферките припкат по алеята! 3.gif
IceGirl
Може те ли да ми помогнете. Търся тази песен Sarah McLachlan - Fallen чак от 1сезон 9епизот е, припомнях старите епизоди blush.gif и я чух по-добре.
ludoto_mimi
Цитат(IceGirl @ May 3 2006, 10:31 PM) *
Може те ли да ми помогнете. Търся тази песен Sarah McLachlan - Fallen чак от 1сезон 9епизот е, припомнях старите епизоди blush.gif и я чух по-добре.

Аз я имам. rolleyes.gif Tyk
Nasi
Мерси за песничките 4.gif , но утре след като изгледам епизода тогава ще ги изтегля wink.gif
Valeto
А някой има ли линк към албума на Хейли, но да не е от арената. unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Valeto @ May 4 2006, 11:04) *

А някой има ли линк към албума на Хейли, но да не е от арената. unsure.gif

Първия албум + още песни

Аз искам да питам коя от горните песни е от началото на серията?
lp^girl
Епизод 22

"Seasons Change" - Susie Suh
Нейтън и Лукас Говорят на игрището.Дан и Деб Говорят на гробищата.

"Chasing Cars" - Snow Patrol

Нейтън И Лукас Проверяват Хейли.

"We Are Man And Wife" - Michelle Featherstone
Свадбата на Нейтън и Хейли(отново)

"On Again" – Spacebar
Всички пристигат на церемонията

"More Than Anyone" - Gavin DeGraw
Нейтън И Хейли Танцуват като мъж и жена отново

"Boston" – Augustana
Лукас Танцува с Брук

"Babe I'm Gonna Leave You" - Led Zeppelin

Края на епизода

Всички песни от новия епизод biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Видях че са дадени линкове на някой от песните и реших да намеря останалите за да е пълна колекцията
girl_from_hell
мерси в този епизод имаше хубава музика
DeeeDeee
Ще може ла качите снимките другаде, защото не мога да намеря начин да ги сваля, а много ги искам ohmy.gif
IceGirl
Цитат(ludoto_mimi @ May 3 2006, 22:49) *
Цитат(IceGirl @ May 3 2006, 10:31 PM) *

Аз я имам. rolleyes.gif Tyk

Е, е, е много ти благодаря ти си СЛЪНЦЕ
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
morfi
МАЛЕЕЕЕЕЕЕ Zeppelin е най-яката песен,която съм чувала в тоя филм от първи сезон насам 3.gif къртиииииииииииииииииииииииии 4.gif ');">
sydney
благодаря много за музиката от 22-ри епизод biggrin2.gif biggrin2.gif супер са песните 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Музиката в епизода бе6е великолепна,наистина на ниво smile.gifМерси много за предоставените песни4ки {}
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.