Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
eL
Изрових албумчето на Jack's Mannequin 4.gif Има страхотни песнички ... 3.gif walkman.gif
Jack's Mannequin album bounce.gif tongue.gif
RoXXy_
smile.gif еи Пейт, аз го имам от доста време, що не питаш...иначе албума наистина е суперски, има много яки песнички!!! smile.gif
eL
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 13 2006, 03:08 PM) *

smile.gif еи Пейт, аз го имам от доста време, що не питаш...

Ми RoXXy_ какво да ти кажа smile.gif ... съвсем случайно го намерих, в един форум го бяха постнали. Иначе не си бях поставила за цел да го издирвам. Все пак албумчето си заслужава,
наистина е суперски
както ти казваш biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 13 2006, 01:10 AM) *

2) ровичкам си се тука из датата ... и случайно попаднах 2 клипчета на Gavin Degraw ... все пак това си е класика ... от него се почна ерата на готината музика в ОТХ ... хех tongue.gif та който иска (и може да тегли от дата blush.gif) да знае, че ги има ... линк : Gavin Degraw - Chariot.mpg и Gavin DeGraw - I Don't Want To Be.mpeg

Хахха, ми аз ги имам. 18.gif 18.gif Както и всички негови песни. 18.gif С Роксито направо ти разбихме мечтите. 18.gif biggrin2.gif
OTH_fenka
Да знаете дали на Bethany Joy Lenz песните имат клипове?
Nasi
QUOTE(OTH_fenka @ Mar 13 2006, 07:57 PM) *

ами аз преди време бях гледала едни снимки от нейн клип
но не помня къде
ще се опитам да ги намеря
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 13 2006, 05:33 PM) *

Хахха, ми аз ги имам. 18.gif 18.gif Както и всички негови песни. 18.gif С Роксито направо ти разбихме мечтите. 18.gif biggrin2.gif

HAha 18.gif 10.gif Ми права си Мимски ... не случайно народа е казал : "Който търси ши намери" happy.gif

мисля че нямат ... за съжаление dry.gif
OTH_fenka
Nasi дано да ги намериш. Ще бъде супер ако Bethany направи някои ноя клип.
Menna

2) ровичкам си се тука из датата ... и случайно попаднах 2 клипчета на Gavin Degraw ... все пак това си е класика ... от него се почна ерата на готината музика в ОТХ ... хех tongue.gif та който иска (и може да тегли от дата blush.gif) да знае, че ги има ... линк : Gavin Degraw - Chariot.mpg и Gavin DeGraw - I Don't Want To Be.mpeg

ми аз ги имам. Както и всички негови песни. С Роксито направо ти разбихме мечтите. 18.gif biggrin2.gif

Аз ги нямах,аз ги нямах! 10.gif Така че едно голямо Благодаря на Елито,че ги сподели bigarmhug.gif
Мили форумци,имам една огромна молба? sad.gif Издирвам си "Rewind" на Stereophonics(всъщност да си призная не ми се търси по-обстойно blush.gif и ако някой я има ще е много,много добре) 10.gif
Nasi
QUOTE(Menna @ Mar 13 2006, 11:33 PM) *

ми аз ги имам. Както и всички негови песни. С Роксито направо ти разбихме мечтите. 18.gif biggrin2.gif

Аз ги нямах,аз ги нямах! 10.gif Така че едно голямо Благодаря на Елито,че ги сподели bigarmhug.gif
Мили форумци,имам една огромна молба? sad.gif Издирвам си "Rewind" на Stereophonics(всъщност да си призная не ми се търси по-обстойно blush.gif и ако някой я има ще е много,много добре) 10.gif

Имаш я.
след малко си провери пощата 4.gif
eL
Цитат(Menna @ Mar 13 2006, 11:33 PM) *

За теб винаги Дари bigarmhug.gif
Ето ти и песничката, която търсиш - stereophonics - Rewind.mp3 biggrin2.gif

p.s. Haah 18.gif Ние тука с Насито се напреварвахме май кой първи да ти я прати. Ей на това му викам аз "загриженост" happy.gif Все пак песничката е много яка ... заслужава се да се изтегли от всички ОТХ music маниаци walkman.gif
opa

Mерси Дарчо 4.gif Песничката е малко хамава ... ама точно т'ва ме кефи в нея. 10.gif Вярно че звучи, като уестърн, умирам си от смях, като я слушам. 18.gif
Та така ... повода по който пиша в 1 часа посред нощите във форума, когато няма почти никой happy.gif е :
1) защото не ми се спи ( не че някой ме е питал laugh.gif )

Ех защо не е целия клип на I Don't Want To Be 14.gif
Menna
woohoo.gif Благодаря! woohoo.gif
Нали знаете,че много ви обичкам и двете!!! inlove.gif
Ей на това му се казва да разчиташ на някой!!! 11.gif
Веднага ще си я дръпна и ще си я пусна banana.gif
eL
QUOTE(opa @ Mar 13 2006, 11:59 PM) *

Ех защо не е целия клип на I Don't Want To Be 14.gif

ХАх 18.gif И аз т'ва се очудих ... blink.gif ама карай happy.gif Погледни от добрата страна ... можеше и воабще да не ти тръгне например laugh.gif biggrin2.gif
Все пак, който има желание винаги може да си го намери целия
Devil^Rose^^
Абе хора супер сте така като давате линкове за разни песнички, албуми и клипчета worthy.gif щото има такива като мен mrgreen[1].gif на които не им се рови хич но редовно си преглеждат темата за музика и си дърпат това и онова wink.gif
solenka
Относно клипа на Gavin DeGraw - I Don't Want To Be, преди време постоянно го въртяха по MTV и VH1. Супер яко клипче е!
mimi_54
аз искам да попитам за една песничка в серията когато Ели умря след това в училището когато Брук прегръща Пейтън ... много ми харесва но понеже много много не съм наясно къде трябва да гледам да разбера поне как се казва ако някой може да помогне ще има много благодарности от мен
Menna
Цитат(mimi_54 @ Mar 15 2006, 11:31 AM) *
аз искам да попитам за една песничка в серията когато Ели умря след това в училището когато Брук прегръща Пейтън ... много ми харесва но понеже много много не съм наясно къде трябва да гледам да разбера поне как се казва ако някой може да помогне ще има много благодарности от мен

Заповядай smile.gif
"World Spins Madly On" - The Weepies
Иначе,това е много добър и полезен сайт http://music.onetreehillweb.net/ Има информация за всички песни,звучали в епизодите,линкове и тн.
mimi_54
ole mnogo mersi smile.gif CuNkI 4part[1].gif
opa
Трябва ми песента когато Дан получи удара още към края на 1вия сезон май беше. Та тая, която върви през това време.. ако знаете как се казва ще е супер biggrin.gif
eL
QUOTE(opa @ Mar 18 2006, 01:32 AM) *

Трябва ми песента когато Дан получи удара още към края на 1вия сезон май беше. Та тая, която върви през това време.. ако знаете как се казва ще е супер biggrin.gif

Песента се казва lavinia и е на the veils biggrin2.gif Много добра песен ... 3.gif
Eто линк : http://www.data.bg/f.php?fid=10101962 4.gif
opa
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 18 2006, 01:44 AM) *

QUOTE(opa @ Mar 18 2006, 01:32 AM) *

Песента се казва lavinia и е на the veils biggrin2.gif Много добра песен ... 3.gif
Eто линк : http://www.data.bg/f.php?fid=10101962 4.gif

Не говоря за края на 2рия, когато при палежа а при удара когато гледаше документите за развод...тая на the veils я знам много добре аз съм я качвал в датата smile.gif
Menna
Цитат(opa @ Mar 18 2006, 01:32 AM) *

Предполагам,че става въпрос за тази песен. smile.gif
"Run"-Snow Patrol
eL
QUOTE(opa @ Mar 18 2006, 02:07 AM) *

Не говоря за края на 2рия, когато при палежа а при удара когато гледаше документите за развод...тая на the veils я знам много добре аз съм я качвал в датата smile.gif

хаха 18.gif 16.gif Малеее ... ми то сега като си погледна поста от колко часа е мога да си обясня защо съм се объркала толкова брутално ... той човека си написал ПЪРВИ СЕЗОН ... ама кой да го прочете ? happy.gif Както и да е ... важното е че песента се намери, благодарение на Дарито ... пък за тези които ги нямат и двете песнички да теглят на воля, защото си заслужават 4.gif
Menna
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 18 2006, 03:33 PM) *

пък за тези които ги нямат и двете песнички да теглят на воля, защото си заслужават 4.gif

Абсолютно,песните не са за изпускане. 4.gif
Сега се сетих да ви попитам,някой от вас виждал ли е в България някой от официалните саундтраци?
Аз не съм и търсила,но ми е интересно дали са стигнали дотук? unsure.gif
С удоволствие бих им станала притежател. biggrin2.gif
megyto
Охх хора може ле да ви помоля за песента дето я пеят в сезон3-5 на която танцуват мъжоретките мисля че се казва TKO........сорка ако сте я качили ама 17стр...... blink.gif станах разногледа,пък и нещо не мога да я намеря PLS PLS PLS
piipetia
Някой може ли да ми каже коя е песента,която пее Устата в караоке клуба в ноща на предизвикателствата във втори сезон?
eL
Цитат(megyto @ Mar 26 2006, 01:35 AM) *
Охх хора може ле да ви помоля за песента дето я пеят в сезон3-5 на която танцуват мъжоретките мисля че се казва TKO........сорка ако сте я качили ама 17стр...... blink.gif станах разногледа,пък и нещо не мога да я намеря PLS PLS PLS

Ето заповядай : Le Tigre - TKO.mp3
дано да можеш да теглиш от дата happy.gif
Menna
Мерси,Ели!И на мен ми трябваше. biggrin2.gif

piipetia,песента в оригинал е на Mack Daddy и се казва "Baby Got Back".Нещо не мога да я открия,така че някой ако я намери ще е хубаво да даде линк. biggrin2.gif
fire_misha
Ето я песничката smile.gif Baby Got Back
nem13
Търся първата песен от последния концерт в епизод 15, на този, който пееше на два микрофона и почти налапа единия...:V
megyto
Цитат(Peyton Sawyer @ Mar 26 2006, 03:04 AM) *
Цитат(megyto @ Mar 26 2006, 01:35 AM) *

Ето заповядай : Le Tigre - TKO.mp3
дано да можеш да теглиш от дата happy.gif

Ехх аз мога да тегля от датата ама нещо не ще да се свърже sad.gif
nem13
Мда, и аз имам проблем. Иначе по-горната песен я намерих!:) Трябваше просто да прочета темата.
megyto
ами и аз горната я свалих тая не щеее ...........
Menna
Цитат(fire_misha @ Mar 26 2006, 03:08 PM) *
Ето я песничката Baby Got Back

Благодаря,много весела песничка! 4.gif
LuCaS|ScOTT
ae poneje mnoo pisane mnoo neshto smile.gif nekoi znae li pesenta na Haley James deto q ima v albuma Deto za BOrba sreshty raka na gardata smile.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(LuCaS|ScOTT @ Mar 26 2006, 11:59 PM) *

ae poneje mnoo pisane mnoo neshto smile.gif nekoi znae li pesenta na Haley James deto q ima v albuma Deto za BOrba sreshty raka na gardata smile.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Haley James Scott - Halo.

И пиши на кирилица. Задължително е.
Alanna
Хора много готини песнички имам благодарение на вас!!!Мерси 4.gif worthy.gif
LuCaS|ScOTT
ЛуДо МиМи Обещавам нема са повторя МеРси за ПеСеНта 10.gif
^Mim0zKa^
Такам зна4и искам да попитам за една песни4ка....хм..от 1 сезон кадето Лукас бе6е с Ники на вартележката и правиха някой работи.....които не са за малки деца....хаха да де това не е важно smile.gif4е песни4ката която пуснаха до като бяха там smile.gifНякои ако може да ми каже името или да даде линк 6те сам много благодарна smile.gif
Menna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 29 2006, 07:24 PM) *

Такам зна4и искам да попитам за една песни4ка....хм..от 1 сезон кадето Лукас бе6е с Ники на вартележката и правиха някой работи.....които не са за малки деца....хаха да де това не е важно smile.gif4е песни4ката която пуснаха до като бяха там smile.gifНякои ако може да ми каже името или да даде линк 6те сам много благодарна smile.gif

"Lucky Kid" е песента и е на Sheryl Crow.Пуснах рикуести и я издирвам,но засега нищо.Ако ми попадне линк ще пусна,пък ако ти я намериш,ще е добре. biggrin2.gif
^Mim0zKa^
Даренце мерси мили4ка...сега 6те потарся smile.gif
ludoto_mimi
тук

п.с. още не се е качила напълно, така че будните в тези часове да не бързат да я свалят.
eL
Mузиката от 17-ти епизод 3.gif Сложих и описания, от кои точно моменти са песничките, за улеснение на търсачите biggrin2.gif 4.gif :

Do You Want To Come With - Stephen Fretwell - началните сцени

"Break Your Mama's Back" - Slow Runner - Брук и Рейчъл организират парти в училището

Light on My Shoulder - Susie Suh - Рейчъл/Маут танцуват ; Брук дава ключа от апартамента на Х&Н ; Дан посещава гроба на Кийт

"How To Save A Life" - The Fray - Нейтън и Хейли се връщат в апартамента ; Лари казва на Пейт за посещението на Пит от "Fall Out Boy "

If You Cannot See - Devics - Coda

p.s. има 2 или 3 песни от епизода които не успях да намеря dry.gif
april^^
3.gif Ели,злато си 4.gif
Хейли
Хора а някой да има песента която я пускат накрая на сезон3-16 епизод тя май е единствената песен от 16 епизод.Да знаете от къде мога да си я сваляconfused.gif? huh.gif
Menna
Заповядай Хейли smile.gif Michelle Featherstone - God Bless The Child

Ели,мило,благодаря ти! bigarmhug.gif
Спести ми много търсене! biggrin2.gif
Хейли

Страшно много ти благодаря 4.gif smile.gif
nem13
14 епизод, докато Пейтън гледа снимката на майка си, 3 сезон бтв...
fire_misha
Ели безценна си 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.