Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
OTH_fenka
Знаете ли как се казва песента от 14 епизод когато момичетата виждат Ню Йорк и ако има линк wink.gif
Menna
Цитат(OTH_fenka @ Feb 23 2006, 08:25 PM) *
Знаете ли как се казва песента от 14 епизод когато момичетата виждат Ню Йорк и ако има линк wink.gif

Заповядай smile.gif
Morningwood-"Nth_Degree"
OTH_fenka
Мерси много 4.gif
opa
Ето ви песента на Fall out boy от 15 епизод на концерта smile.gif
Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles.....
slipped^
Хора , може ли някой да ми даде линк за песничката Like a man possessed на The Get Up Kids?
Никъде не можах да я намеря sad.gif dry.gif
Или, ако някой я има да ми я прати на мейла ---> geri_mnt@abv.bg
мнооооооооооого ви моля :/
Ralna
QUOTE(slipped^ @ Feb 24 2006, 04:37 PM) *

Хора , може ли някой да ми даде линк за песничката Like a man possessed на The Get Up Kids?
Никъде не можах да я намеря sad.gif dry.gif
Или, ако някой я има да ми я прати на мейла ---> geri_mnt@abv.bg
мнооооооооооого ви моля :/

В предишните страници Дарето я беше качила и беше дала линк, върни се назад, ще я намериш 4.gif
slipped^
QUOTE(Ralna @ Feb 24 2006, 04:42 PM) *

В предишните страници Дарето я беше качила и беше дала линк, върни се назад, ще я намериш 4.gif

Your file has expired.

Unfortunately, your file has expired. A link is valid for 7 days or a limited number of downloads, whichever occurs first.

Once the link expires, the file is deleted and cannot be recovered

;(
нищо , мерси все пак wink.gif
Menna
Цитат(slipped^ @ Feb 24 2006, 05:13 PM) *
Цитат
Your file has expired.

Unfortunately, your file has expired. A link is valid for 7 days or a limited number of downloads, whichever occurs first.

Once the link expires, the file is deleted and cannot be recovered

Мдам,когато не е към мегаъплоулд срока на файла е 7дни dry.gif
Ето ново линкче smile.gif
The Get Up Kids-"Like a Man Possessed"
fenka_lucas_i_brooke
Малеее имам една ОГРОМНА молба!!!Може ли някой да изчисти Halo-песента за да стане като инструментал!Многоооо ви моля ако някой може ще съм АДСКИ много благодарна!
slipped^
Цитат(Menna @ Feb 24 2006, 06:28 PM) *
Мдам,когато не е към мегаъплоулд срока на файла е 7дни dry.gif
Ето ново линкче smile.gif
The Get Up Kids-"Like a Man Possessed"

огроооооооооооооооомно благодаря biggrin.gif worthy.gif worthy.gif 4.gif
girl_from_hell
я ми кажете саит4ета от където мога да си изтгеля fall out boy
slipped^
Цитат(girl_from_hell @ Feb 24 2006, 10:16 PM) *
я ми кажете саит4ета от където мога да си изтгеля fall out boy

Ето това е вторият им албум
rainbow`eyes
Някой може ли ми даде линк към албума на Nada Surf "The Weight Is A Gift"?
Ralna
Сладури, търся една песен на име "We'll awaken", не съм много сихюгурна, но май изпълнителката се казва Christy Carlson Romano, песента не е от ОТН самоче ако някой я има плийс нека ми я прати worthy.gif worthy.gif
PiToMeN
Цитат(rainbow`eyes @ Feb 26 2006, 11:42 PM) *
Някой може ли ми даде линк към албума на Nada Surf "The Weight Is A Gift"?

Заповядай, рейнболче:

(клик на картинката)
rainbow`eyes
Заповядай, рейнболче:

10x златен си! biggrin.gif

Вече знам как ще ти се отблагодаря... smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rainbow`eyes @ Feb 27 2006, 12:56 PM) *

Вече знам как ще ти се отблагодаря... smile.gif

МПС!!! 18.gif 18.gif 18.gif 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif 4potrivam[1].gif 18.gif
Bucky
Здравейте фенове, регистрирах се за да ви дам линк от дата.бг за албума, който направиха Пейтън и майка и. Инжой:
Friends with benefit
fire_misha
PiToMeN мерси и от мене за албума.Обожавам Nada Surf biggrin.gif Bucky и за тебе мерси
slipped^
QUOTE(Bucky @ Feb 27 2006, 07:58 PM) *

Здравейте фенове, регистрирах се за да ви дам линк от дата.бг за албума, който направиха Пейтън и майка и. Инжой:
Friends with benefit

йееее мерси много worthy.gif worthy.gif 4.gif
tokiohotel
Спешно търся песента на Bethany Joy Lenz-Let Me Fall unsure.gif unsure.gif Плс някой да даде линк към нея -но да не е от data.bg и да не е торент,защото не мога да свалям от там, или да ми я прати на liliss@abv.bg Please unsure.gif
PiToMeN
Цитат(tokiohotel @ Mar 1 2006, 06:08 PM) *
Спешно търся песента на Bethany Joy Lenz-Let Me Fall unsure.gif unsure.gif Плс някой да даде линк към нея -но да не е от data.bg и да не е торент,защото не мога да свалям от там, или да ми я прати на liliss@abv.bg Please unsure.gif

Дано този линк ти свърши работа.
tokiohotel
Цитат(PiToMeN @ Mar 1 2006, 05:40 PM) *
Цитат(tokiohotel @ Mar 1 2006, 06:08 PM) *

Дано този линк ти свърши работа.

Боже ,благодаря ти безкрайно много !!!!!!! worthy.gif worthy.gif wink.gif wink.gif blush.gif rolleyes.gif smile.gif Thanksssss
James towel keeper
Може ли да ми дадете обложката на FRIENDS WITH BENEFIT защото искам да си я принтирам!!! Моля ви! rolleyes.gif
fire_misha
QUOTE(James towel keeper @ Mar 2 2006, 10:10 AM) *

Може ли да ми дадете обложката на FRIENDS WITH BENEFIT защото искам да си я принтирам!!! Моля ви! rolleyes.gif

IPB Image
James towel keeper
ЛЕЛЕ СУПЕР СИ!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif МНОГО ти благодаря!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
fire_misha
Пак заповядай smile.gif
RoXXy_
оле има много искам песничката от края на 16 епизод sad.gif
"God Bless The Child" - Michelle Featherstone
ако я имате дайте я насам wink.gif

fire_misha keep searchin' , there is still hope
fire_misha
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 2 2006, 12:16 PM) *

Търся я навсякъде...Дори в eMule я няма... sad.gif
BaDMaN
QUOTE(fire_misha @ Mar 2 2006, 12:28 PM) *

Може би защото е под друго име във смисъл автора не намерих да е писал песен под това име... blush.gif
fire_misha
QUOTE(BaDMaN @ Mar 2 2006, 01:35 PM) *

QUOTE(fire_misha @ Mar 2 2006, 12:28 PM) *

Може би защото е под друго име във смисъл автора не намерих да е писал песен под това име... blush.gif

Да прав си.Или може би още не е излязла никаде официално защото никъде не намирам тая песен на Michelle Featherstone huh.gif
sydney
музиката много ме кефи 10.gif супер е 4.gif
BoOTy
Исках само да попитам някой може ли да ми каже от каде са следните песно щото просто немога да се сетя. maroon 5 - harder to breathe, citizen's cope - sun's gona rise.просто искам да знам от къде са
rainbow`eyes
от коя сцена ли?

ами harder to breathe е от 10 епизод на 1 сезон, когато Брук и Лукас са в джакузито

son's gonna rise е от 19 епизод на 2 сезон, когато Деб пуска музика в Трик и после танцуват четирите с Карън, Брук и Пейтън

biggrin.gif
BoOTy
мерси много яна smile.gif
sydney
molq li nqkoi da mi dade linka na dueta m/y haley i chris

---mod edit:
На какъв език да ти кажа да пишеш на кирилица и да прочетеш най-накрая тия правила! Колко предупреждения получи вече!! mad.gif
ifeto
Тук : ftp://ftp.ggbit.info/Deyan/
Michelle Featherstone - God bless the child
Не уточних,сигурно затова си се объркала.По-горе искаха тази песен...затова smile.gif
Сега ще видя и за тази на Бетхани и Тълер biggrin.gif
sydney
благодаря,но питах за Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the Stars Go Blue
RoXXy_
Цитат(ifeto @ Mar 4 2006, 05:13 PM) *
Тук : ftp://ftp.ggbit.info/Deyan/
Michelle Featherstone - God bless the child
Не уточних,сигурно затова си се объркала.По-горе искаха тази песен...затова smile.gif
Сега ще видя и за тази на Бетхани и Тълер biggrin.gif

оле мн. ти благодаря, най-накрая се намери тая песен smile.gif
10Х
fire_misha
Голямо мерси и от мене 4.gif
BoOTy
отново допитване-някой ще може ли да ми каже как се казва песента където във втори сезон на моминското парти на хейли брук и организира ревю на белиоconfused.gif
fire_misha
QUOTE(BoOTy @ Mar 6 2006, 12:04 AM) *

отново допитване-някой ще може ли да ми каже как се казва песента където във втори сезон на моминското парти на хейли брук и организира ревю на белиоconfused.gif

Korn - Word Up wink.gif
ifeto
Интересува ме ... 3ти сезон,5ти епизод песента,на която танцуват мажоретките wink.gif В началото,когато се появява и Рейчълката smile.gif Айде ако знаете,кажете ...thanks! smile.gif
Menna
Цитат(ifeto @ Mar 7 2006, 03:14 PM) *
Интересува ме ... 3ти сезон,5ти епизод песента,на която танцуват мажоретките wink.gif В началото,когато се появява и Рейчълката smile.gif Айде ако знаете,кажете ...thanks! smile.gif

Песента е "TKO" - Le Tigre. smile.gif
FrAgMaKeR беше давал линк преди време,но аз така и не успях да си я сваля,дано ти успееш unsure.gif
Le Tigre - TKO
ifeto
Цитат(Menna @ Mar 7 2006, 03:25 PM) *
Песента е "TKO" - Le Tigre. smile.gif
FrAgMaKeR беше давал линк преди време,но аз така и не успях да си я сваля,дано ти успееш unsure.gif
Le Tigre - TKO

Не стана,но нали затова има ДЦ++ 3.gif smile.gif Мерси Менна biggrin.gif
Jordan
Ей, сладурковци, някой ще ми каже ли коя е песничката от края на последния епизод?Ако даде линк ще е още по-добре blush.gif , ако не, ще си я потърся blush.gif
Menna
Цитат(Jordan @ Mar 7 2006, 05:52 PM) *
Ей, сладурковци, някой ще ми каже ли коя е песничката от края на последния епизод?Ако даде линк ще е още по-добре blush.gif , ако не, ще си я потърся blush.gif

10.gif За теб винаги

"God Bless The Child" by Michelle Featherstone
Jordan
Ууууу God Bless Menna worthy.gif
Menna
Цитат(Jordan @ Mar 7 2006, 06:40 PM) *
Ууууу God Bless Menna worthy.gif

Нямаш проблеми Jordan-чо 10.gif 10.gif
Междудругото нали преди време издирвахме песента от 14 епизод(All Tomorrow's Parties)?
Тази,която пуснаха,когато Брук разговаряше с шофьора.Е,оказа се,че заглавието е грешно,песента е индийска и е на друг изпълнител 10.gif
Ето линкче.Много е веселяшка,започва като музика в американски уестърн 18.gif 18.gif
"Mere sapno ki rani"-Kishore Kumar
eL
Цитат(Menna @ Mar 12 2006, 12:27 PM) *
Междудругото нали преди време издирвахме песента от 14 епизод(All Tomorrow's Parties)?
Тази,която пуснаха,когато Брук разговаряше с шофьора.Е,оказа се,че заглавието е грешно,песента е индийска и е на друг изпълнител 10.gif
Ето линкче.Много е веселяшка,започва като музика в американски уестърн 18.gif 18.gif
"Mere sapno ki rani"-Kishore Kumar

Mерси Дарчо 4.gif Песничката е малко хамава ... ама точно т'ва ме кефи в нея. 10.gif Вярно че звучи, като уестърн, умирам си от смях, като я слушам. 18.gif
Та така ... повода по който пиша в 1 часа посред нощите във форума, когато няма почти никой happy.gif е :
1) защото не ми се спи ( не че някой ме е питал laugh.gif )
2) ровичкам си се тука из датата ... и случайно попаднах 2 клипчета на Gavin Degraw ... все пак това си е класика ... от него се почна ерата на готината музика в ОТХ ... хех tongue.gif та който иска (и може да тегли от дата blush.gif) да знае, че ги има ... линк : Gavin Degraw - Chariot.mpg и Gavin DeGraw - I Don't Want To Be.mpeg
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.