Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Menna
Цитат(fire_misha @ Feb 5 2006, 08:43 PM) *
Може ли и на мене някой да ми я изпрати тази песничка fire_misha@abv.bg

Направо ще я прикача и ей сега ще дам линк

Edit-Готово-ето линка smile.gif
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2SKYLY2...7A2QVNQVYF74H22
fire_misha
Цитат(Menna @ Feb 5 2006, 08:49 PM) *
Направо ще я прикача и ей сега ще дам линк

Edit-Готово-ето линка smile.gif
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2SKYLY2...7A2QVNQVYF74H22

Мерси 4.gif
april^^
Мерсиии 3.gif 4.gif
Ralna
Най-после някой да я качи, 3.gif Браво Даре 4.gif
The Black Dragon
А някой знае ли как се казва песента която звучеше, когато Ели умря sad.gif
Ако може и един линк да дадеш ше е супер 3.gif
fire_misha
Песента е The Replacements - Here Comes A Regular.Тя дори Ели говореше през епизода че тва и е любимата песен.Линк обаче не можах да намеря unsure.gif
The Black Dragon
QUOTE(fire_misha @ Feb 7 2006, 12:45 PM) *

Песента е The Replacements - Here Comes A Regular.Тя дори Ели говореше през епизода че тва и е любимата песен.Линк обаче не можах да намеря unsure.gif

ОК мерси много сега ще я потърся. 10x worthy.gif
fenka_lucas_i_brooke
До сега я търсих и аз но не можах да я намеря! 19.gif
opa
Заповядайте
Също така една песен от 12ти езпизод след като си преведох моята част и гледах и другата...песента, която върви когато Нейтън казва на Лукас какво да направи за да спечелят here
fire_misha
Ааа мерси мноооого.Откога я търся тая песен само 3.gif
Laurus
моля ви се кажете ми как се казва оесента,к/о за първи път хейли изпя на найтън,там в кафенето на карънconfused.gif? много ми харесва,а не помня от кои епизод е дори,от 2-ри сезон е май. Аиде благодаря предварително smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Laurus @ Feb 7 2006, 08:30 PM) *

моля ви се кажете ми как се казва оесента,к/о за първи път хейли изпя на найтън,там в кафенето на карънconfused.gif? много ми харесва,а не помня от кои епизод е дори,от 2-ри сезон е май. Аиде благодаря предварително smile.gif

Хиляди пъти е казвано! Гледайте малко бе хора, нищо няма да ви стане! Elsewhere e песента.
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 7 2006, 08:33 PM) *

Хиляди пъти е казвано! Гледайте малко бе хора, нищо няма да ви стане! Elsewhere e песента.

а има ли цд рип на песничката...
sheikara
АЗ търся една песен знам как се казва ама кои я испълнява не мога да ви кажа .Казва се man possessed.Ot s2e19 точно когато Нейтан се блъсна, докато си мислеше за Хейли.Ако някой ми помогне много ще сам му благодарен.
Menna
QUOTE(sheikara @ Feb 7 2006, 10:07 PM) *

АЗ търся една песен знам как се казва ама кои я испълнява не мога да ви кажа .Казва се man possessed.Ot s2e19 точно когато Нейтан се блъсна, докато си мислеше за Хейли.Ако някой ми помогне много ще сам му благодарен.

Няколко реда по-нагоре има линк към дадената песен 10.gif 10.gif
Nasi
Аз търся песента от последните кадри на 13 епизод- World Spins Madly On- The Weepies
opa
Цитат(Nasi @ Feb 7 2006, 10:51 PM) *
Аз търся песента от последните кадри на 13 епизод- World Spins Madly On- The Weepies

The Weepies - World Spins Madly On
Haley
Menna нямам думи просто.Ти си моят бог worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Страхотно ти благодаря.Ralna на теб също благодаря,че щтеше да ми я пратиш.
Nasi
Цитат(opa @ Feb 8 2006, 11:21 AM) *

Thank You!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Най-после я намерих тази песен smile.gif
Nasi
Това е новата реклама на диска:

http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=1K87L98...UK1E5138NXNORY3
ThePinkDuck
Такаммм ето нещо на което попаднах днес и вече го свалих Friends With Benefit . Tака като гледам какво съдържа тоя торент или са самите песни от серията или самия диск ! Все е хубава музика! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 9 2006, 04:28 AM) *

Такаммм ето нещо на което попаднах днес и вече го свалих Friends With Benefit . Tака като гледам какво съдържа тоя торент или са самите песни от серията или самия диск ! Все е хубава музика! mrgreen[1].gif

Аммм... Муци, той Джордан беше дал линк към Арената преди 4-5 дена някъде тук... blush.gif biggrin.gif
Naghual
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 4 2006, 09:22 PM) *

Има два официални саундтрака, затова и само две обложки. Единият е половината от този, който е даден в сайта. Тоест само CD1 се води официален саундтрак. А втория си е Friends with Benefit. Иначе си има много саундтраци, но само тези са официални.

Значи... това и това са с еднакви обложки, т.е. спадат към един и същ саундтрак, нали? Еми те са 4 CD-та.. + Friends with Benefits стават ехеееее 5 диска саундтрак... Бъркам ли нещо? blush.gif

P.S.: Линка към Саундтрак 2003 в дата.бг не работи... т.е. нещата липсват, може би от там идва цялта работа с объркването ми smile.gif
ludoto_mimi
Значи... 16.gif
Песните от CD1 на първия линк, който си дал са ОФИЦИАЛЕН саундтрак. А пък с допълнение от CD2, вече си е саундтрак НЕОФИЦИАЛЕН, като най-доброто от 1ви сезон.
Втория линк, който си дал е пак НЕОФИЦИАЛЕН ЦЕЛИЯ и пак представлява само най-доброто от 2ри сезон. А втория ОФИЦИАЛЕН саундтрак е Friends with benefit. Сега ясно ли е или трябва да на живо в коридора на даскалото да ти обясня?
Naghual
Като че ли знаех, че ще споменеш даскало smile.gif
Вече е ясно, аз уж бързо схващам, мерсиииииииииииии biggrin.gif
Menna
Да попитам,на някой да му се намира цялата верисия на тази песен на Бетъни? unsure.gif

http://www.megaupload.com/?d=A4Q5H1IG

"Never Gonna Be (C'mon C'Mon)"-Bethany Joy Lenz
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Feb 12 2006, 01:25 PM) *
Да попитам,на някой да му се намира цялата верисия на тази песен на Бетъни? unsure.gif

http://www.megaupload.com/?d=A4Q5H1IG

"Never Gonna Be (C'mon C'Mon)"-Bethany Joy Lenz

Мисля, че не... дори в мулето я няма цялата... sad.gif
Menna
Благодаря,че провери. smile.gif
Тази песен май е от новия и албум и вероятно все още я няма цялата версия unsure.gif
dimitar1212
Бихте ли ми помогнали да намеря тази песен "Street Map" - Athlete . Благодаря предварително. Просто никъде не мога да я открия.
Menna
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 30 2005, 10:52 PM) *
Съжалявам, но не успях да я открия... ако някой друг може... unsure.gif

Инче,търсила си песента на 30 ноември blush.gif но ако още не си я намерила заповядай линкче,попадна ми случайно 10.gif
Carl Douglas ft. Bus Stop - "Kung Fu Fighting" - Song from the first cheerleading competition

dimitar1212,заповядай smile.gif
Street Map - Athlete
Life_is_a_Bitch
Някой знае ли как се казва и от къде мога да си сваля песента от 9 епизод на 3 сезон, когато Лукас казва на Деб, че той знае че тя е подпалила Дан?
ludoto_mimi
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Feb 13 2006, 09:26 PM) *

Някой знае ли как се казва и от къде мога да си сваля песента от 9 епизод на 3 сезон, когато Лукас казва на Деб, че той знае че тя е подпалила Дан?

"Disintegration" - Jimmy Eat World
Life_is_a_Bitch
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 13 2006, 09:32 PM) *

"Disintegration" - Jimmy Eat World

Благодаря много 4.gif
dimitar1212
Menna мерси много,заради тази песен обърнах нета и пак не успях да я открия. worthy.gif
Menna
НП smile.gif

Life_is_a_Bitch,хубаво ме подсети за песента защото и аз си я търсих преди време,но без резултат.
Мими,благодарности за инфото,най-после успях да я намеря 4.gif
Ето линкче
Disintegration - Jimmy Eat World

ПС:Тези Jimmy Eat World започвам да ги обичам все повече и повече-страхотни са 3.gif
Life_is_a_Bitch
Цитат(Menna @ Feb 14 2006, 12:53 AM) *
НП smile.gif

Life_is_a_Bitch,хубаво ме подсети за песента защото и аз си я търсих преди време,но без резултат.
Мими,благодарности за инфото,най-после успях да я намеря 4.gif
Ето линкче
Disintegration - Jimmy Eat World

ПС:Тези Jimmy Eat World започвам да ги обичам все повече и повече-страхотни са 3.gif

Menna много благодаря за линка - песента е върха! 4.gif
Menna
Един Request може ли? unsure.gif
Търся тази песен: "Headlights" - Dispatch
Тя е от края на 6ти епизод,1ви сезон(Самият край на епизода когато Лукас и Нейтън бяха заедно в гората и срещнаха Пейтън,Хейли и Брук)Даже се сещам,че през това време вървеше и онова хубаво цитатче:" Както се случва понякога.... един момент се нарежда и се навърта... и остава за повече от момент..... И звука спира...... и движението спира за повече.......много повече от момент.....И след това моментът си отива." rolleyes.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Feb 16 2006, 11:13 PM) *

Еми може, пък ще видим ще намерим ли песничката... happy.gif
opa
Цитат(Menna @ Feb 16 2006, 11:13 PM) *

Dispatch-Headlights
Menna
Цитат(opa @ Feb 17 2006, 11:10 AM) *
Цитат(Menna @ Feb 16 2006, 11:13 PM) *

Dispatch-Headlights

Много ти благодаря! worthy.gif worthy.gif Страхотна песен! smile.gif
girl_from_hell
а на края на 14 епизид, къдфето играят мажиретките някой може ли да ми каже от къде да си я изтегля или да ми я дафр smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(girl_from_hell @ Feb 17 2006, 05:43 PM) *
а на края на 14 епизид, къдфето играят мажиретките някой може ли да ми каже от къде да си я изтегля или да ми я дафр smile.gif

The Go! Team - Huddle Formation
girl_from_hell
мерси, миме smile.gifнякаква мнго весела песничка много ми харесва smile.gif
ам само да питам ако някой намери по чситичка песничката ама и на това се радвам smile.gif
James towel keeper
Хора, може ли малко помощ....

Значи става дума за прословутия 14 епизод rolleyes.gif
Накрая когато показваха Хейли и Нейтън в банята happy.gif Тя песента беше пусната още преди това, но продължи дотогава, когато и Нейтън влезе във ваната при нея...

И още една песен от същия епизод - когато Брук беше в таксито, пуснаха една песен и тя пита за какво се разказва - за едно момиче което трябва да избира между двама мъжа.. бла бла.. сещате ли се? unsure.gif
Menna
Цитат(James towel keeper @ Feb 19 2006, 01:23 PM) *
Хора, може ли малко помощ....

Значи става дума за прословутия 14 епизод rolleyes.gif
Накрая когато показваха Хейли и Нейтън в банята happy.gif Тя песента беше пусната още преди това, но продължи дотогава, когато и Нейтън влезе във ваната при нея...

И още една песен от същия епизод - когато Брук беше в таксито, пуснаха една песен и тя пита за какво се разказва - за едно момиче което трябва да избира между двама мъжа.. бла бла.. сещате ли се? unsure.gif

Вио сега ще ти прикача първата песен smile.gif (има линк за нея в темата за 14епизод,но и е изтекъл срока)
"Go On My Child" by Michelle Featherstone

Втората песен така и не я открихме още,но поне знаем как се казва
"Chali Arr Arr Tu Chali Arr" by Anand Bakshi & S.D. Burman

ПС:НП biggrin2.gif
Ето линк за първата песен
Michelle Featherstone - Go On My Child
James towel keeper
Благодаря ти Даренце! biggrin.gif 4.gif 10.gif Супер си!!! rolleyes.gif
^Mim0zKa^
Ох тая песен за моми4ето което което трябвало да избира супер много ми харесва и на мен и аз искам да я изтегля но никадее я няма sad.gif Много се ядосвам моля ако някой я намери да даде линк! smile.gif
Ralna
Плийс помогнете търся една песен, ама не е от саундтракът на ОТН, дори не е влизала във филма ама никъде не успях да я открия. Казвамсе Vivi Davvero изпълнителката е GIORGIA, песента е на италянски, който успее да ми я намери много ще го обичкам.
lp^girl
Цитат(Ralna @ Feb 20 2006, 11:11 AM) *
Плийс помогнете търся една песен, ама не е от саундтракът на ОТН, дори не е влизала във филма ама никъде не успях да я открия. Казвамсе Vivi Davvero изпълнителката е GIORGIA, песента е на италянски, който успее да ми я намери много ще го обичкам.

ЗАПОВЯДАЙ
Ralna
Цитат(lp^girl @ Feb 20 2006, 05:16 PM) *
Цитат(Ralna @ Feb 20 2006, 11:11 AM) *

ЗАПОВЯДАЙ

Ау мерси, мерси, мерси, много чупих се от търсена, златна си 4.gif 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.