Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Музиката от One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
fenkanabrooke
Цитат(archimondeee @ May 25 2008, 14:12) *
Интересува ме как се казваше песента от последния епизод на 5 - ти сезон,когато Хейли свири на пияното и пее

Песента е Bethany Joy Galeotti ft Enation - "Feel This"
OTH_BrOoke
Искам да попитам как се казва песента която изпълнява Мия? (Мисля, че беше първата й песен :? , но не съм сигурна) Ако някой знам ПЛС да каже.
jivitu
Цитат(OTH_BrOoke @ May 30 2008, 20:54) *
Искам да попитам как се казва песента която изпълнява Мия? (Мисля, че беше първата й песен :? , но не съм сигурна) Ако някой знам ПЛС да каже.

За кой епизод става въпрос? wacko.gif
OTH_BrOoke
Аз я намерих, благодаря все пак - Kate Voegele - Hallelujah , само искам да попитам от къде мога да я изтегля? :?
fenkanabrooke
Цитат(OTH_BrOoke @ May 30 2008, 21:08) *
Аз я намерих, благодаря все пак - Kate Voegele - Hallelujah , само искам да попитам от къде мога да я изтегля? :?

Kate Voegele - Hallelujah
LuK_&_Brooke
Интересува ме песничката от промото за 5-тия сезон,никъде не можах да я намеря 1sad[1].gif 1sad[1].gif !!Става дума за We the Kings-This is our town страхотна песен!!!Моля ви за линкче,тъй като бях видял,че имаше линк в началото на страницата за 5-ти сезон обаче не работи!!Благодаря предварително
DuB_AHrEJl
здравейте ! търся си от 4 сезон 16 епизод момента когато дерек танцуваше с пейтън ... беше направил микс от подкаста там с нейния глас ... четах някаде че е бонус към the road mix като 17 песен но никаде немога да я намеря 17# Hilarie Burton - "Peyton's Podcast Remix" (Bonus Track)
ludoto_mimi
Цитат(DuB_AHrEJl @ Jun 23 2008, 12:17) *
здравейте ! търся си от 4 сезон 16 епизод момента когато дерек танцуваше с пейтън ... беше направил микс от подкаста там с нейния глас ... четах някаде че е бонус към the road mix като 17 песен но никаде немога да я намеря 17# Hilarie Burton - "Peyton's Podcast Remix" (Bonus Track)

Derek's Podcast Mix
DuB_AHrEJl
благодаря ти много worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bodyguard
Търся си една песен още в началото на 5ти сезон, когато Лукас печели мача като треньор и се качва в автобуса (тогава Пейтън му праща 1 песен) . Моля някой ако я знае да ми пише
fenkanabrooke
Песента е на Jose Gonzalez - Heartbeats.
Bodyguard
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 2 2008, 12:07) *
Песента е на Jose Gonzalez - Heartbeats.

worthy.gif Мерси Много worthy.gif
N@det0
Мисля,че става въпрос за Jose Gonzales-Hearbeats.Надявам се да съм помогнала smile.gif.
fenkanabrooke
Цитат(N@det0 @ Aug 4 2008, 19:32) *
Мисля,че става въпрос за Jose Gonzales-Hearbeats.Надявам се да съм помогнала smile.gif.

За какво не четеш по нагоре, вече съм писала. biggrin2.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 4 2008, 18:33) *
Цитат(N@det0 @ Aug 4 2008, 19:32) *

За какво не четеш по нагоре, вече съм писала. biggrin2.gif

Изпреварила си я biggrin2.gif
fenkanabrooke
Това са всички песни, които са пускани в серията, която искаш. rolleyes.gif
"Get Your Soul Freak On" - Bosshouse
"Throw My Heart Away" - Black Toast
"Tested By History" - Hoy
No Cover Available"Luzer" - Super Bright Lights
"Coming Back To You" - Black Toast
"Yo Money" - Bosshouse
"Party All Night" - Menotti
"Fire In The Pouring Rain" - The Blackouts
"Bring It On" - Master Source
"I Believe In a Thing Called Love" - The Darkness
"What Do You Want" - The Defendants
"What's Your Number?" - Cypress Hill
"Apart" - The Cure
"The Wish" - Josh Canova
DeSiNCeTu
Имам един тъп въпрос wacko.gif От няколко дни се чудя дали две песни, които слушам по цял ден са от One Tree Hill. Papa Roach - Scars и Papa Roach - Sometimes... Много са ми познати, още преди да ми ги препоръчат и съм почти сигурна, че съм чула поне едната от сериала blush.gif biggrin.gif Та въпроса ми е "Пускали ли са ги в сериала" huh.gif
ludoto_mimi
Не.
MooN BikE
Здравейте,търся една песен,която е още в първия епизод на пъривя сезон,там когато Лукас и Нейтън играят баскетбол и след като Лукас вкарва победния кош я пускат песента.Бихте ли ми я казали blush.gif blush.gif blush.gif
fenkanabrooke
Saliva - Rest In Pieces Заповядай. rolleyes.gif
MooN BikE
Цитат(fenkanabrooke @ Sep 18 2008, 21:47) *
Saliva - Rest In Pieces Заповядай. rolleyes.gif

Ааааа мерсииии за бързия отговор biggrin2.gif biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
nelly_oth
някой може ли да ми каже как се казва песента в началото на филма когато почва ? ohmy.gif rolleyes.gif
moni_hs
Цитат(nelly_oth @ Sep 21 2008, 12:47) *
някой може ли да ми каже как се казва песента в началото на филма когато почва ? ohmy.gif rolleyes.gif

За "Drift" - Forty Foot Echo или "I Don't Want To Be" - Gavin DeGraw говориш? unsure.gif
ENIGMA
някой дали няма всичката музика от всички сезони на торент или нещо , от където да се дръпне цялата, а не една по една?
nelly_oth
Цитат(moni_hs @ Sep 20 2008, 21:50) *
Цитат(nelly_oth @ Sep 21 2008, 12:47) *

За "Drift" - Forty Foot Echo или "I Don't Want To Be" - Gavin DeGraw говориш? unsure.gif

за Don't Want To Be говорех мерси мн 4.gif 10.gif rolleyes.gif
moni_hs
Ето и линк от датата. smile.gif
annitka
Търся песента на Chris Cornell - Scream, от 4-тата серия на 6-ти сезон. Ако някой може да ми даде линк за Free Download ще съм му много благодарна. Мерси предварително blush.gif
annitka
Много благодаря песничката е разкошна! wub.gif wub.gif wub.gif
_Lukas_
Някой има ли списък с песните от зезон 6 - серия 7 или като цяло от целия 6 сезон кактото е издадено :? smile.gif
Ще съм ви много благодарен 10х smile.gif
ENIGMA
а някой да има линкове за музиката от 8ми :/?
4i4aka
Някой може ли да ми каже как се казва песента от 4 сезон където Дерек(истинският)учи Пейтън на бокс?confused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif??
Nathan & Haley fenka
За тази, ли питаш 4i4aka ?
AFI-PRELUDE 12/21
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.