Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Material Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
SeMiNi
Material Girls

Режисьор:Martha Coolidge
Участват:Хилъри Дъф,Хейли Дъф,Мария Кончета Алонсо,Агджелика Хюстън,Брент Спинър
Жанр:Комедия/Драма/Семеен
Награди:2 номинации
Продължителност:97 мин.
Страна:САЩ
Език:Английски

Какво мислите за филма?Гледали ли сте го?Харесва ли ви?Кажете мнението си за него..а лично на мен много ми харесва. blush.gif
ani4ka_89
Ами филмът е много сладък като всички останали филми на Хилъри. Не мога да кажа, че като сюжет блести, но е много приятен за гледане.
CheerFuL-F
малко ми беше тъпичък филма....
Snejito
Филмът много ми хареса happy.gif
Bloody_Tears
Някой ако може да даде линкче да си го изтегля. бяхте дали преди време, обаче не работеше пък ме беше срам да кажа biggrin.gif Или пък някой да разкаже за кфо се разправя... unsure.gif
SeMiNi
Ами,Мими в zamunda.net го има филмчето.. rolleyes.gif
ще ти дам линк,но незнам дали ще стане. wacko.gif Ако си регистрирана-там го има.

Линк
Jolly_GirL
Не ми хареса много...актрисите много ги харесвам,но някак си сюжета бледнееше
Bloody_Tears
Цитат(SeMiNi @ May 14 2007, 22:54) *
Ами,Мими в zamunda.net го има филмчето.. rolleyes.gif
ще ти дам линк,но незнам дали ще стане. wacko.gif Ако си регистрирана-там го има.

Линк

Мерси много, Мони emoticon1 (56).gif Сега си го пуснах да се тегли biggrin2.gif
girl_from_hell
мерси за линкчето, точно се чудех какъв филм да гледам и ще си пусна това
Paper_trail
И този филм с Хилари е добър rolleyes.gif
girl_from_hell
глетках го, има много весели моменти и ми хареса горе долу абе хубаво е smile.gif
**Sophia**
Филмчето ми хареса,забавно,свежарско(такива ми допадат emoticon1 (47).gif )Хилари беше просто...мн красива в този филм emoticon1 (32).gif ,
пък и по мое мнение си изигра ролята супер! emoticon1 (5).gif Интерестна историйка-мн хубав филм! bigarmhug.gif
vasinka_{P}
Незнам защо но за този филм имах много големи очаквания, а като го гледах не ме впечатли с нищо особено. Хилари може повече rolleyes.gif
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
ThePinkDuck
Цитат(Heaven @ Jun 19 2007, 22:37) *
Моето мнение отново се различава.. ;// Пфф. Много глупав филм. Помня го, защото ме накараха да го гледам насила. Голямо изнудване падна. Не останах доволна, както и предполагах де. Бих казала, че е загуба на време. Сюжета е сладникав.. глупав.. като цяло филма си беше голяма скука, а актьорската игра.. малии.. чакайте да намеря.. а да ->>> 16.gif

Не бих могла да се изразя по-добре! Че не можеше да се очаква повече - не можеше ама, даже за тийн комедия беше глупаво!
`BruKas`
филма е страхотен!!!
::Brooke::Davis::
На мен много ми харесва! Супер готино и забавно филмче!
~Chεεry~
Филмчето е готино, а Хил и Хейлс са много сладки!
Tedds
Филмечето е забавни и разтоварващо а сестрите Дъф са много сладурски smile.gif
Шепот и прах'
Гледах го скоро
Беше ми дошла седмицата на сладникавите филмчета, та това се оказа едно от тях...

Освен, че ме накара да им се хиля на простотиите и да се чудя има ли наистина такива хора като тея двечките, нищо друго не направи...
Но не беше лошо...
Сестрите са добри актриси, отиваха им ролите...
qwe123
Цитат(ThePinkDuck @ Jun 19 2007, 22:59) *
Цитат(Heaven @ Jun 19 2007, 22:37) *
Моето мнение отново се различава.. ;// Пфф. Много глупав филм. Помня го, защото ме накараха да го гледам насила. Голямо изнудване падна. Не останах доволна, както и предполагах де. Бих казала, че е загуба на време. Сюжета е сладникав.. глупав.. като цяло филма си беше голяма скука, а актьорската игра.. малии.. чакайте да намеря.. а да ->>> 16.gif

Не бих могла да се изразя по-добре! Че не можеше да се очаква повече - не можеше ама, даже за тийн комедия беше глупаво!

Ами и аз съм на горе-долу същото мнение като вас rolleyes.gif
Miss_Duff
Цитат(**Sophia** @ May 28 2007, 17:41) *
Филмчето ми хареса,забавно,свежарско(такива ми допадат emoticon1 (47).gif )Хилари беше просто...мн красива в този филм emoticon1 (32).gif ,
пък и по мое мнение си изигра ролята супер! emoticon1 (5).gif Интерестна историйка-мн хубав филм! bigarmhug.gif

Няма какво да добавя. happy.gif
HiLaRy`DuFf{}
Невероятен филм .. един от любимите ми ... Хилари е страхотна ... играе ролята си много професионално ... ( както и сестра и ) ....

Препора4вам на всеки който не го е гледал да си го свали .... smile.gif
ladysunshine
Преди да гледам филма чух и прочетох доста полужителни коментари и очаквах да е доста интересен. Вярно готин беше, но не кой знай какво. Разтоварваща комедийка. Разбира се Хилари и сестра и играха супер
tania
Оле. Токова сладникаво, че чак ми се... Не можах да го догледам.
tedi27
Хилари Дъф си играе ролята много добре във всички филми.Този е хубав, но очаквах нещо по-хубаво.
nelito_91
Този филм го гледах преди време и много ми хареса. Хилари е много сладка smile.gif
mak3-l0ve
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Jun 30 2007, 18:04) *
Невероятен филм .. един от любимите ми ... Хилари е страхотна ... играе ролята си много професионално ... ( както и сестра и ) ....

Препора4вам на всеки който не го е гледал да си го свали .... smile.gif

И на мен страшно много ми хареса .. happy.gif
naley_
Навита съм да гледам филма.Преди всичко заради Хилъри rolleyes.gif Напоследък не спира да ме печатлява със великолепна игра,а и сестра й ако е също толко даровита актриса значи филма е 100% хубав smile.gif
Пък и коментарите са добри,в най-скоро време трябва да го гледам wink.gif
luckey
Гледала съм го много-пъти и ми допада,макър че Хилъри има много по-силни филми.Материални момичета е поучителен филм не само сладникава комедия и затова ми докосна сърцето.И поуката от него е,че "Може да си имал всичко и когато се обърнеш да нямаш нищо".
m1sh1tyy
Филма е готин ,макар че другите филми с Хилъри Дъф са много,много по интересни.
tedi27
Абе, не е лош филма. Интересно е да се види как Хилари играе със сестра си.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.