FrAgMaKeR
Jul 18 2005, 15:21
Въпросите ми по горе бяха просто насочващи, така че можете и да имровизирате с отговорите, като мен сега.
Разбрах за сериала случайно, от една тема на AZDEAZ, в която One Tree Hill се определяше, като подобен на The O.C. и затова реших да го пробвам. Това, че нямаше субтитри не ми пречеше, а даже беше и една от причините да го почна, за да потренирам с английския. Чесно казано, от първите няколко епизода бях със смесени чувства, но като продължих ми увлече, поради няколко причини, не е захаросана история, има доста заплетен сюжет, героите са свързани по доста заплетен начин, а в течение на историята, се оплитат все повече, има доста неочаквани обрати и като цяло действието е доста динамично, като за жанра.
До колкото до акьорите, първият който ми се наби на очи беше Крейг Шефър, който играе в "Hellraiser: Inferno", един от любимите ми филми, после и Мойра Кели, която пък участваше в "Западното Крило", след това Барбара Алън Уудс, която си я спомних от "Скъпа смалих децата". За другите и не бях чувал до тогава, въпреки че съм гледал "Шантав петък", не си споних за Чат. А до това, че никой не си спомня София Буш във "Ван Уайлдър", това е така, защото я има в две кратки сцени, и има само 2 реплики. Любим герой нямам, но най-симпатична героиня ми е Брук (София Буш), до колкото до най-неприятен герой, ще ви изненадам, защото колкото и да е гаден персонажа на Дан, на мен ми харесва, без него сериала нямаше да е това което е, дано да остане жив. Имам си теория за това, кой му прати уискито и кой подпали офиса му, това според мен са Кийт и Джулс, определено обаче подпалителя беше жена. Искам събитията в сезон 3 да се развиват все в същият дух, динамично и увлекателно. До това, след като свършите с двата сезона, бих ви препоръчал "Roswell", защото като жанр може да се определи, като: Sci-Fi, Fantasy, Drama, Action, Mystery и ще се хареса на доста хора, защото всеки ще намери нещо интересно в него. Освен него препоръчвам и психо-драмата "Lost", който е по подходящ за хора, които харесват мистериите, а ако харесвате криминалните истории, особено ако раследванията се водят от красиви и умни дедективки, тогава гледайте и "The Inside", който е подходящ за фенове на "Profiler" и "Mindhunters".
solenka
Jul 18 2005, 15:51
Аз просто видях, че филмът има субтитри и се загледах.След 2-3 епизода ми стана много интересно и така продължавам да го гледам.Доста интриги има, което кара зрителят да седи пред телевизионния екран (в случая пред компютъра).За любим актьор бих казала, че това е Нейтън Скот.Най-омразен естествено ми е Дан Скот.Като започнах да гледам сериала единствено знаех кой е Лукас Скот (Чад Майкъл Мъри).Не бих искала в 3 сезон Дан да умре, защото интригите във филма ще изчезнат.Надявам се Нейт и Хейли да се съберат.С една дума, които се обичат да са заедно.Ще е интересно, ако изведнъж се появи още едно незаконно дете от Дан, но нека този път да бъде момиче.Според мен сериалът не е сапунка или тинейджърска боза.Много е увлекателен и историята е такава, че може да се случи на всеки в обикновенния живот.
С нетърпение очаквам следващият сезон!
FrAgMaKeR
Jul 18 2005, 16:15
QUOTE(solenka @ Jul 18 2005, 04:51 PM)
Ще е интересно, ако изведнъж се появи още едно незаконно дете от Дан, но нека този път да бъде момиче.
Идеята е бива, самоче да е някаква гадна такава, като баща си, който ако е жив, ще е останал съвсем сам и ако от някаде изникне и дъщеря, особено ако е с неговият характер и се разбират и почнат да правят гадно на всички, ще стане много злобно..
Ако на някой му се занимава, може да напише алтернативен сценарий, нещо като фен фикшън.. ще е много интересно.
ludoto_mimi
Jul 18 2005, 20:58
Тъй, като за начало мерси, че някой ми е оправил латиницата, нямам кирилица

Аз Moira Kelly я знам от един филм "Кънки с остър връх", не помня как беше на английски

а "Западното крило" го гледах редовно, но не я помня :}}} Аз отначало Chad не се сетих, чe съм го гледала някъде, но после загрях като ми казаха

А за "Van Wilder" ясно вече, защото никой не помни
karuzu
Jul 18 2005, 21:14
искам да кажа че вече има субс за 2х19 епизод ама таиминга не им е добър има ги
http://subs.unacs.bg/ и в датата има за 2х21 епизод на англииски и понеже не ми е добър англииския за това не се хващам да превеждам мерси!!!
FrAgMaKeR
Jul 18 2005, 21:22
QUOTE(karuzu @ Jul 18 2005, 10:14 PM)
искам да кажа че вече има субс за 2х19 епизод ама таиминга не им е добър
Това с тайминга неможе ли да се коригира от самият плеър, например да се даде забавяне или избързване на показването на субтитрите и така да се гледа нормално..
karuzu
Jul 18 2005, 21:35
немога да ти кажа защото нищо не разбирам от тези работи
AZDEAZ
Jul 18 2005, 23:54
Може да се оправи от самият плеър. Но знам как това да се направи само на BS Player-а. Субтитрите трябва да се забавят с около 13 секунди. Това става като си пуснете филма и субтитрите и задържите натиснат CTRL-а и натискате едновременно с това лявата стрелка от клавиатурата 13 пъти (с всяко натискане се забавят с по 1 секунда), то си го пише и на екрана, така че не е нужно да броите натисканията.
Относно сериала.
Привлече вниманието ми първоначално, защото търсих нещо, което да превеждам. Видях го на локалния ни сървър и реших да се пробвам, хареса ми още от първият епизод и след това нямаше спиране. Филмът ме грабна с динамичното си развитие и страхотната музика към него, а в последствие и с нормалните човешки взаимоотношения. Както казаха и други хора вече, нищо от това, което е заложено в сериала не е изключено да се случи реално. Наред с това хубавото е, че има много герои, които не са еднопластови, героите им се развиват в различни посоки, което разширява възможността за актьорската игра и т.н. Допада ми още, че актьорите са хубави, но не изключително красиви, което ги прави още по-близки до масовият зрител и те прави съпричастен към историйте им, които са се случвали на всеки от нас или би могло да ни се случи. Сценарият също е много добър и репликите са много хубави, особено щом става въпрос за сериозните теми.
Сред женските персонажи на мен любимка ми е Брук. В началото да си призная много ме дразнеше, но след любовното разочарование, което преживя с Лукас ми стана адски симпатична. Сред мъжките - Нейтън. Е, за най-омразен, няма какво да говорим - то е ясно. Но едновременно с това ми харесва, защото без него сериалът става безцелен. Нещо от сорта на Бевърли Хилс. Интересното при Дан е, че и той не е абсолютният злодей, както се вижда, понякога и той изпитва добри чувства. Според мен просто животът го е направил такъв и човекът кара по инерция вече, не може да се спре.
Твърдо не мога да го определя като сапунена опера, но всъщност, като се замислим това е, защото като чуем сапунка и се сещаме за блудкавите латиноамерикански сериали.
Относно препоръките за друг сериал, мога само да кажа, че в момента се оглеждам за нещо ново и интересно, което да започна да превеждам, но още не съм го открила, за това нищо няма да предложа.
Няма начин Дан да не е жив, иначе кой ще заплита изториите, кой ще бъде гадината, която пречи на всички да си живеят щастливо и необезпокоявано.
Идеята за злата щерка и на мен ми допада. Обикновено нещата на там отиват в сериалите винаги се добавя и женски злодей.
Относно как искам да продължи, не му мисля много, чакам с нетърпение сценаристите на сериала да ни изненадат с нещо неочаквано и интересно.
QUOTE(Pomo @ Jul 16 2005, 02:39 AM)
И още когато започне излъчването през октомври на трети сезон, чието заснемане започна едва днес

((, ще качвате ли всяка седмица излизащия епизод или трябва да се ровя из еmule-то?
Тогава ще разполагам с 380кб/с от всякъде стига да има хора от които да се сваля от торентите ..и няма да има нужда от емулето оттам ще ги теглим и ще ги мятаме някъде в бг..стига дотогава да не са затворили от нсбоп фрее-тата.
Alias_m
Jul 19 2005, 18:05
* Защо гледате този сериал, с какво ви грабна историята?Ами в интерес на истината, докато не гледах първия епизод така и не знаех за какво става въпрос във филма. Нямах си и най-малка представа. Но един приятел на сестра ми ни запали по него и така...
* Кои са любимият и най-омразният ви герои в "One Tree Hill"?Любимка ми е Пи Сойър

В началото симпатична ми беше и Деб, ама нейните настроения са едни иде ми-дойде ми и затова отпадна от списъка с любимци. Освен Пейтън много ме кефи и Mouth. А иначе ме тварят: Лукас, Кийт, Уайти, Крис и Дан ест. Симпатичен ми е напоследък гаджето на Мойра Кели, който прилича на вокалиста на Maroon 5
* Мислите ли, че този филм е сапунена опера, или е поредният тъп тийн сериал, или жанрово го определяте по-друг начин?Определено е тийн сериал, въпреки че актьорите, които участват в него определено не изглеждат по-малки от мен, каквито уж са. Е, с изключение на Mouth.
* Какво мислите за актьорите, мнения за други техни филми?Ами аз съм гледал филми единствено с Мойра Кели и Чадчо, а и само тях знаех като име и фейс, когато започнах да гледам сериала. С Мойра Кели съм гледал няколко филма, сред които "Кънки с остър връх", "Чаплин", "Западното крило" и др. Като се замисля аз съм гледал филми и с Барбара Алин Уудс - "Стриптийз" и сериала "Скъпа, смалих децата" А... хванах и един с Кийт по Диемата. Аз и с другите съм гледал явно филми, но тези са имали роли тип "мигни и си го изпуснал" и за това не ги броя. Такива например са Би Дейвис във "Ван Уайлдър", Нейтън във "Втори шанс" и Хейли Джеймс в "Обича ме, не ме обича". Брей, че аз много съм гледал!
Повечето "актьори" за мен не са нищо повече от просто родени с късмет хубавци и хубавици.
* Кои други филми и сериали (подобни или не на "OTH"), ще препоръчате на феновете, докато чакат новият сезон? Защо точно тях?Определено "Alias" - защото е интересен и оригинален.
* Дали Дан е жив в сезон 3, и кой се опита да го убие?Е, много ясно, че е жив. То без него няма да има сериал. Като се замисля ще ми е тъпо без него, защото от време на време много яко нарежда и затапва останалите.
* Как искате да се развият събитията от тук нататък?Както искат да се развиват, но нека само да върнат Мария Менунос, за да може Кийт, колкото и да е тъп, да е щастлив. А пък тая история със скарването на Лукас и Нейтън е пълна простотия, това си го изсмукаха от пръстите.
Alias_m
Jul 24 2005, 03:33
Хора, какво стана? След като аз отговорих и потоп... всички млъкнаха.

Кажете, например, дали Джени наистина не е бебе на Джагиелски или Ники отново се е вкарала във филма?
Според мен тя го излъга, но нека да чуем и други мнения по въпроса.
AZDEAZ
Jul 24 2005, 20:37
Е, най-после го свършихме превода.
FrAgMaKeR
Jul 24 2005, 20:59
QUOTE(AZDEAZ @ Jul 24 2005, 09:37 PM)
Е, най-после го свършихме превода.
Поздравления за добре свършената работа!
Alias_m
Jul 25 2005, 13:57
Хайде сега си починете до към Октомври месец
Иначе браво. Как имате нерви за тея субтитри? Аз няколко пъти съм превеждал и по някое време почвам да се дразня. Например сега редактирам едни субтитри на Mr. & Mrs. Smith, защото нямат нищо общо с това, за което иде реч във филма и направо ми се пили мозъка, докато го правя.
Поздравления, добре, че добри хора като вас отделят от времето си, за да могат други да се насладят на филма.
kalipso
Jul 27 2005, 01:27
Гледам сериала, защото след като свърши втори сезон на на О.С. търсих подобен сериал и завелязох ОТН във форума, но сега мисля, че ОТН е по-интересен /поне за мен е така/
Любима героиня ми е Пейтън

а най-омразна Ники.
Филмът е доста динамичен и не може да се каже, че е сапунена опера.
Надявам се Дан да е жив, за да има интрига, а относно това кой го уби парво си мислех, че е Анди, защото Карън не успя да се сварже с него. После се сетин, че Карън видя Кийт, но начина по който стна палежа ме кара да мисля, че е жена и най-вероятно Деб. И изобщо се обарках тотално
Стана ми гадно като дадоха как Лукас взима последното хапче и няма кой да му купува лекарствата. А относно Нейтън и Хейли май няма да се съберат или поне в началото на сезона няма
FrAgMaKeR
Jul 27 2005, 14:54
QUOTE(kalipso @ Jul 27 2005, 02:27 AM)
но начина по който стана палежа ме кара да мисля, че е жена и най-вероятно Деб.
Съгласен съм с това, че поскоро е жена, ръцете и ръкавиците според мен бяха дамски, но мисля, че firestarter-а е избягалата булка на Кийт.
QUOTE(kalipso @ Jul 27 2005, 02:27 AM)
Стана ми гадно като дадоха как Лукас взима последното хапче и няма кой да му купува лекарствата.
Какво толкова се притесняваш, майка му държи кафе и нощен клуб, а любовника и с който май ще се съберат е мултимилионер
Сериалчето е много яко аз наскоро се зарибих да го гледам и наистина си заслужава
FrAgMaKeR 10x за доброто инфо дето си го направил за филма
Clark Kent
Aug 12 2005, 13:07
Супер супер сериалчето е мноо готино хууу че ме навиха да го гледам и сега се зарибих таман ще има ко да гледам докато дойди заветния 5 сезон на Смолвил
FrAgMaKeR
Aug 17 2005, 11:42
Радвам се, че има голям интерес към сериала, като погледнах колко пъти са свалени епизодите от data.bg и като се замисля, че от там са отишли в различни локални сайтове, от които пък са сваляни и гледани още доста пъти..
Премиерата на сезон 3 ще е на 5 октомври 2005, спроред tv.com
solenka
Aug 17 2005, 16:21
Ей, вече нямам търпение да разбера какво ще се случи с Дан и останалите от сериала. Чак до 5 октомври

, но по - добре късно, отколкото никога.
шшшшшшшшттт не казвай какво е станало че таман сега преваршвам първи сезон
hilary
Aug 25 2005, 21:28
Днес глегах последния епизод от 1 сезон.....реших да се поровя и да си потърся и втори сезон,.....много от вас са го гледали....намерих си го от дата ,но не мога да си го изтегля,а пък от dc.data.bg нищо не разбрах....само някви потребители ми излизат.....моля ви помогне те ми...няма ли го на торент или деда знам......този сериал страшно много ми хареса....направо се влюбих в него...(Е и О.С. ми е на сърцето)....Та много ви моля кажете как да си го дръпна.....или поне каква е тая работа с dc.data.bg ....специална програма ли трябва или...
vIkToRsHeFa
Aug 25 2005, 21:43
FrAgMaKeR
Aug 25 2005, 22:00
Варианта с този торент не е за предпочитане, освен ако нямаш много бърз международен, аз от там като го свалях, ми отне почти една седмица за 10-тина епизода, които аз свалях (бяхме си разделили работата трима човека). През дата.бг е най-добре, даже и рима има.

Линковете са сложени за олеснение на сайта
www.OneTreeHill.HiT.bg, просто кликваш на даунлоад и свалянето започва. Като гледам си на спектър нет, или поне интернета ти идва от него, мисля, че те нямат никакви проблеми с дата.бг, а ако държиш на торент, Робен беше обещал, че ще качи сезон 2 в арената скоро.
hilary
Aug 25 2005, 22:15
Мерси много за торент адреса....сега си го свалям...
а относно дата.бг знам че ги има там ,но нещо не ми се теглят....
ПС:Ще чакам все пак и в арената....дано ги качи скоро....
FrAgMaKeR
Aug 30 2005, 10:54
cypresshill
Aug 30 2005, 12:19
това май е teaser, trailer-a го гледах в някакъв чуждестранен сайт и е по-дълъг - само със сцени от трети сезон е - дадоха как нейтън разбира че е умрял дан...
FrAgMaKeR
Aug 30 2005, 12:28
QUOTE(cypresshill @ Aug 30 2005, 01:20 PM)
това май е teaser, trailer-a го гледах в някакъв чуждестранен сайт и е по-дълъг - само със сцени от трети сезон е - дадоха как нейтън разбира че е умрял дан...
Прав си, teaser е, ако можеш дай линка на трейлъра насам..
hilary
Aug 30 2005, 17:07
Вече изгледах и втори сезон и мисля че това е един великолепен сериал....с нетърпение чакам 3 сезон....
ThE_PuNiSHeR
Sep 3 2005, 19:48
С нетърпение очаквам 3-тия сезон, четох някъде че премиерата му е на 5 Октомври, и ако може оправете линковете на теасер-а и ако може трейлърчето
radotooo
Sep 3 2005, 20:14
оле пичове супер много се зарибих.... миналия ден гледах първи епизод неска съм на 11-сти.... кво да ви приказвам луд луд сериал
IncrediGirl
Sep 4 2005, 20:31
Мога само да кажа че това е един наистина страхотен сериал!
... с нетърпение чакам да гледам новите серии
FrAgMaKeR
Sep 4 2005, 20:53
Официално първият епизод от сезон 3, излиза на 5 октомври. Ето малко повече подробности за него:
Season three finds everyone three months later, with many questions still to be answered. Entering senior year, Lucas finds his life as messy as ever as he balances his feelings for Brooke, with a recent summer that has drawn him closer to Peyton. With basketball season quickly approaching, his attempts to reconcile with Nathan grow more urgent. And since Dan stopped paying for his medication, Lucas searches for a way to treat his heart condition while continuing to keep it a secret from Karen.
Nathan's life is as turbulent as Lucas's. He has moved home but his family life is in shambles. So, too is his relationship with Haley. Nathan must decide whether the wounds of abandonment and mistrust can be healed or if they should both move on - still young enough to avail themselves to new experiences and other loves.
Peyton is recovering from the loss of Jake, from an isolation that led her to dabble with drugs, and from the loss of her mother - at least until Ellie appeared, claiming to be her mother. Confused and angry, Peyton confronts her father about Ellie and demands to know the truth. The answer throws Peyton into a tailspin as the one thing she's always had - the grief and certainty that her mother is gone - is compromised. Torn between loyalties for the mother she always knew, and desperate for answers from this new woman in her life, Peyton takes a journey into the unknown for answers to her past that may also be intricately linked to her future.
Returning from a summer in California, Brooke must decide how to respond to Lucas's declaration of love for her. Considering how fractured her emotions were the last time she committed to him, Brooke must choose between the girl she's become or a return to the old Brooke, the girl who would rather party and worry about life later - especially when new girl Rachel (Danneel Harris) comes to town to challenge her for high school supremacy.
The upcoming season will also deal with the question of whether Dan will survive the fire and the attempt on his life, considering almost everyone had a motive. Karen decides to pursue some new dreams while still dealing with old nightmares. With Andy still in New Zealand, Karen must decide whether she wants to return to him or remain in Tree Hill surrounded by the ghosts of her past. Deb struggles to stay sober, which becomes more difficult after being forced to deal with the aftermath of Dan's attack. Whitey struggles with his failing health and must decide if he is fit enough to coach the Ravens in pursuit of an elusive state championship.
The journeys of the people who inhabit Tree Hill have been vast, from Lucas's tentative steps off the river court into high school popularity, from Nathan and Haley's first kiss to marriage, from Peyton and Brooke's friendship through their falling out and back. But in other ways, the journey for them and others has only just begun. Where will the roads lead them? And who will they be when they reach their destination? The answers lie in a place called Tree Hill.
And there is only...One Tree Hill.
vIkToRsHeFa
Sep 7 2005, 21:41
Уффффф резнали са ми акаунта както и да е my vot is and there !!!
Stefchica
Sep 12 2005, 12:49

за този сериал!!!!Просто незнам как ще издържа до следващия сезон!
Иначе за въпросите:* Защото гледате този сериал, с какво ви грабна историята?
* Кои са любимият и най-омразният ви герои в "One Tree Hill"?
Любимци много имам

Лукас разбира се,Брук,Анди!!!Иначе най-омразен определено ми стана Хейли!!!
* Мислите ли, че този филм е сапунена опера, или е поредният тъп тийн сериал, или жанрово го определяте по-друг начин?
Когато гледах първата серия си помислих че това не е сериал,а нормален филм.В смисъл беше толкова интересно и завършено лато цяло.Не просто една серия без цел за да отбие номера!!!
* Какво мислите за акьорите, мнения за други техни филми?
Ами актиорите са супер.Аз например не бих живяла повече с Дан ако бях негова въпруга в реалния живот само като виждам колко добре се справя с това да е лош

Чад Майкъл Мъри е страхотен и филмите му ми харесват.За другите не се сещам.Гледала съм само Кънки с остър връх(с Мойра Кели) и това ми беше любим филм като малка.
* Кои други филми и сериали (подобни или не на "OTH"), ще препоръчате на феновете, докъто чакат новият сезон? Защо точно тях?Нищо друго освен ОТН!
* Дали Дан е жив в сезон 3, и кой се опита да го убие?
Дано да не е

Иначе може да е Деб,Нейтън,може и Кийт!
* Как искате да се развият събитията от тук нататък?
ХУмз.Незнам просто нямам търпение да видя следвашщия сезон!
ionona
Sep 18 2005, 17:20
Страхотно сериалче
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
Само за 2-3 дена изгледахме всички серии с приятелки ми.... а по въпроса за Дан мисля, че Анди подпали кабинета, защото след като Каран замина се обади в хотела в който би трябвало да е отседнал а него го нямаше
Clark Kent
Sep 18 2005, 18:06
Ето тука може да гледате официалното трейлърче на One Tree Hill с хуу качество и без сек
One Tree Hill Season 3 Trailer
FrAgMaKeR
Sep 18 2005, 18:22
Ето го в ftp-то:
ftp://ftp.ggbit.info/FrAgMaKeR/OneTreeHill/, mov файла. Иначе това последното ми звучеше като сомопризнание за палежа, но е твърде лесно да е това, вероятно става въпрос за нещо друго, но нарочно са го направили да звучи така
Clark Kent
Sep 18 2005, 18:30
Да бе нали требва да дразнят та да се чудиш за кво става на въпрос
AZDEAZ
Sep 18 2005, 19:40
Така е. Благодаря ти за линка. Направих субтитри към клипчето, за тези които съвсем не разбират английски.
Ето линк качен на БГ сайт за
клипчетоА ето и
титрите към клипчето.
Досега май никой не беше спрятал Лукас за възможен подпалвач.
FrAgMaKeR
Sep 18 2005, 20:59
QUOTE(AZDEAZ @ Sep 18 2005, 08:41 PM)
Досега май никой не беше спрятал Лукас за възможен подпалвач.
Не е той, слушайте какво ви говоря, това е просто трик
AZDEAZ
Sep 18 2005, 22:49
Това е ясно. Само да подразнят апетита ни. Според мен ще е най-малко очаквания. Но ще видим, толкова време чакаме ще потърпим още малко.
the_creator_pz
Sep 19 2005, 08:15
QUOTE(FrAgMaKeR @ Sep 18 2005, 06:23 PM)
Ето го в ftp-то:
ftp://ftp.ggbit.info/FrAgMaKeR/OneTreeHill/, mov файла. Иначе това последното ми звучеше като сомопризнание за палежа, но е твърде лесно да е това, вероятно става въпрос за нещо друго, но нарочно са го направили да звучи така

Това последното беше за това че каза на Брук и че я целуна, не е за палежа. Според мен Джуълс запали офиса.
IncrediGirl
Sep 22 2005, 16:19
Олееее някой няма ли още съвсем мъничко от треилъра ... полудявам вече за този сериал !!!!!!Айде да идва вече!!!
bonbon43
Sep 25 2005, 18:03
moje da sam malko nahalna.. ne prochetoh vsichki postove , no koga shte kachite i 3-ti sezon? Blagodarq
FrAgMaKeR
Sep 25 2005, 18:20
QUOTE(bonbon43 @ Sep 25 2005, 07:04 PM)
moje da sam malko nahalna.. ne prochetoh vsichki postove , no koga shte kachite i 3-ti sezon? Blagodarq

Когато излезе тогава, първи епизод е на
5-ти октомври, след това всяка седмица по един..
FrAgMaKeR
Sep 25 2005, 20:12
QUOTE(AZDEAZ @ Sep 25 2005, 08:02 PM)
На 5 октомври, не ноември.
Грешка на пръстите, поправих си я

Иначе датата наближава
QUOTE(bonbon43 @ Sep 25 2005, 06:04 PM)

Здравейте-първо да кажа,че сериала е страхотен-много се радвам,че има фенове и в България и хора,които се грижат до го гледаме
Чакам с нетърпение новия сезон
По темата-само имам един въпрос-възможно ли е това да е погрешна информация-става въпрос за времето на излъчване на епизодите
Защото и на мен ми се струва странно да има прекъсване за около 2месеца?
1 епизод-5 Oct 05 From the Edge of the Deep Green Sea
2 епизод-12 Oct 05 First Day on a Brand New Planet
3 епизод-26 Oct 05 An Attempt to Tip the Scales
4 епизод-1 Jan 06 A Mulititude of Casualties
Ето откъде намерих информацията
http://forums.onetreehillfans.com/viewthread.php?tid=3701
AZDEAZ
Sep 26 2005, 21:17
Леле това не го бях видяла, но проверих и в tv.com, а също и в epguides.com и на двете места пише това, което си забелязала. Странно, защо ли е това?!
Ха, сега като се загледах как са излъчвани сериите от другите два сезона се вижда подобна зависимост. Започвали са през късния септември до средата на ноември и след това се дават отнов чак към края на януари. Ето вижте
тук.Явно си има такава традиция, която, ако питате мен, си е гадничка. Ще ни пусната само 4 епизода и после пак ще чакаме 2 месеца.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.