Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
**Sophia**
просто това е велик сериал.напрвен е
толкова прфесионално и майсторски-нямам думи. smile.gif
всички актьори са талантливи и красиви,мили blush.gif biggrin2.gif rolleyes.gif .
Всичко е направено толкова shocking.gif въздействащо и навреме.
Просто One Tree Hill е велик сериал. 4.gif
vebra
Здравейте, аз съм нов потребител и не съм съвсем в час с дискусиите ви. Но от известно време наистина се зарибих по този сериал и мисля, че е страхотен. Вече съм на 3ти сезон, на 10 епизод, който обаче за съжаление не намирам никъде. Можете ли да ми кажете от къде да го сваля?
ludoto_mimi
Цитат(vebra @ Apr 22 2007, 20:39) *
Здравейте, аз съм нов потребител и не съм съвсем в час с дискусиите ви. Но от известно време наистина се зарибих по този сериал и мисля, че е страхотен. Вече съм на 3ти сезон, на 10 епизод, който обаче за съжаление не намирам никъде. Можете ли да ми кажете от къде да го сваля?

http://www.arenabg.com/details.php?id=30174
Tedds
OnE TrEe HiLL Is ThE BeST!Oбичам OTH!
the_vampire
I LOVE ONE TREE HILL SO SO SO MUCH!!!Нема по як сериал просто smile.gif
n3s1
Няма по-интересен и зарибяващ сериал! ОТН рул3 1clap[1].gif 2thum[1].gif
heili
Обичам One Tree Hill просто той се докосна до мен самата и обожавам го Невероятен и Фантастичен smile.gif 4.gif
kak4eto
Аз също смятам така.Просто е задължително да се гледа.Започнах петия сезон,ама някъде прочетох,че пак ще стават някакви интриги между Пейтън и Лукас.Аман вече от тия игрички.Тия сценаристи не могат ли да измислят история за някой друг,а не всичко лошо да се върти около Пейтън и Лукас.Омръзна ми тая игра на котка и мишка.Та те са си родени един за друг!И ако някой може да ми даде информация дали въпреки всичко ще са си заедно накрая много ще му бъда благодарна!!!Също и информацийка за Нейтън и Хейли.Тия двамата са големи сладури и не искам да се разделят пак заради глупости.Иначе съм много,ама много щастлива,че започна петия сезон.Направо продъних пода от кеф като разбрах,че вече има първа и втора серия.Очаквам яко продължение...Само,моля ви,дайте малко повече инфо ако знаете нещо...PLEASE!!!
t0ni
THE BEST FOREVER! emoticon1 (109).gif 59.gif
{BrookeDavisForever}
Ами .. това е най-якият сериял.. С най-яките хора.. 2thum[1].gif
ПрИнЦеСкАтА
Цитат(AZDEAZ @ Jul 8 2005, 12:09) *
Цитат(GuitarSpirits @ Jul 7 2005, 11:03 AM)
Та искам и аз да помагам с нещо. Мога да започна с доста сериозна редакция на субтитрите ,от която определено има нужда biggrin2.gif Някак си звучи странно да се обръщат към Лукас в женски род постоянно.
*

Не твъдя, че субтитрите са ни перфекти, винаги има какво повече да се желае, в този ред на мисли, може ли да посочиш конкретно такъв случай, за да видя от къде е дошла грешката и да се поправя.

Ами аз съм си теглила супер много пъти субтитри на филма от теб и много ми хареса нямаше никакви грешки...Евала за тва нещо worthy.gif
fenkanabrooke
Целият форум е много готин. Супер добре е направен . worthy.gif worthy.gif worthy.gif
elit0o
Искам да попитам дали някой знае колко епизода ще има? Сега съм в началото на 3-ти сезон и гледам около 5 серии на ден. Много съм зарибена по тоя сериал. СТРАХОТЕН Е!!!
fenkanabrooke
Как така колко епизода? За трети сезон ли говориш или по принцип???
elit0o
Ами исках да кажа колко сезона ще има... biggrin2.gif Нещо съм се объркала biggrin2.gif
fenkanabrooke
Ами сезоните са пет, но на есен ще има шести.
-eclipse-
Някой може ли да ми каже от кой епизод и кой сезон е тoзи кадър..

Цитат(hristin4e @ May 15 2008, 17:54) *
кадъра е от 4 сезон, 13 серия "Picture of You" smile.gif

Мерси "))
hristin4e
кадъра е от 4 сезон, 13 серия "Picture of You" smile.gif
vesko_oth_fen
One Tree Hill
THE BEST !!! НАЙ - ДОБРИЯ СЕРИАЛ smile.gif
taraktonka
Незнам дали това е правилната тема да напиша това, незнам и дали не е пускано, но намерих един сайт, в който може да се гледа CW и реших да го споделя с вас.
http://www.e-televizor.com/
ако се повтарям извинете ме rolleyes.gif
vesko_oth_fen
Цитат(taraktonka @ Jul 2 2008, 16:02) *
Незнам дали това е правилната тема да напиша това, незнам и дали не е пускано, но намерих един сайт, в който може да се гледа CW и реших да го споделя с вас.
http://www.e-televizor.com/
ако се повтарям извинете ме rolleyes.gif

аз не виждам каде е CW dry.gif

ето го smile.gif http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2015
moni_hs
Наистина върви, супер!!
traiana
Опредлено- Най-готиния сериал! ..Просто не ми се иска да свършва.. rolleyes.gif
naley_
Неповторим сериал!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
amfetka
определено това е много забавен филм 10.gif 10.gif
FintiFlushka
УНИКАЛЕНН .. ОБОЖАВАМ ГОО !
Катeто
Беше най-якия сериал,беше ми толкова много на сърце,сега е просто поредния,изчерпиха се!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.