**Sophia**
Mar 2 2007, 21:31
просто това е
велик сериал.напрвен е
толкова прфесионално и майсторски-нямам думи.
всички актьори са талантливи и красиви,мили

.
Всичко е направено толкова

въздействащо и навреме.
Просто One Tree Hill е велик сериал.
Здравейте, аз съм нов потребител и не съм съвсем в час с дискусиите ви. Но от известно време наистина се зарибих по този сериал и мисля, че е страхотен. Вече съм на 3ти сезон, на 10 епизод, който обаче за съжаление не намирам никъде. Можете ли да ми кажете от къде да го сваля?
ludoto_mimi
Apr 22 2007, 19:58
Цитат(vebra @ Apr 22 2007, 20:39)

Здравейте, аз съм нов потребител и не съм съвсем в час с дискусиите ви. Но от известно време наистина се зарибих по този сериал и мисля, че е страхотен. Вече съм на 3ти сезон, на 10 епизод, който обаче за съжаление не намирам никъде. Можете ли да ми кажете от къде да го сваля?
http://www.arenabg.com/details.php?id=30174
OnE TrEe HiLL Is ThE BeST!Oбичам OTH!
the_vampire
Oct 17 2007, 18:27
I LOVE ONE TREE HILL SO SO SO MUCH!!!Нема по як сериал просто
Няма по-интересен и зарибяващ сериал! ОТН рул3
Обичам One Tree Hill просто той се докосна до мен самата и обожавам го Невероятен и Фантастичен
kak4eto
Jan 13 2008, 11:13
Аз също смятам така.Просто е задължително да се гледа.Започнах петия сезон,ама някъде прочетох,че пак ще стават някакви интриги между Пейтън и Лукас.Аман вече от тия игрички.Тия сценаристи не могат ли да измислят история за някой друг,а не всичко лошо да се върти около Пейтън и Лукас.Омръзна ми тая игра на котка и мишка.Та те са си родени един за друг!И ако някой може да ми даде информация дали въпреки всичко ще са си заедно накрая много ще му бъда благодарна!!!Също и информацийка за Нейтън и Хейли.Тия двамата са големи сладури и не искам да се разделят пак заради глупости.Иначе съм много,ама много щастлива,че започна петия сезон.Направо продъних пода от кеф като разбрах,че вече има първа и втора серия.Очаквам яко продължение...Само,моля ви,дайте малко повече инфо ако знаете нещо...PLEASE!!!
THE BEST FOREVER!
{BrookeDavisForever}
Mar 26 2008, 18:06
Ами .. това е най-якият сериял.. С най-яките хора..
ПрИнЦеСкАтА
Apr 18 2008, 19:46
Цитат(AZDEAZ @ Jul 8 2005, 12:09)

Цитат(GuitarSpirits @ Jul 7 2005, 11:03 AM)
Та искам и аз да помагам с нещо. Мога да започна с доста сериозна редакция на субтитрите ,от която определено има нужда

Някак си звучи странно да се обръщат към Лукас в женски род постоянно.
Не твъдя, че субтитрите са ни перфекти, винаги има какво повече да се желае, в този ред на мисли, може ли да посочиш конкретно такъв случай, за да видя от къде е дошла грешката и да се поправя.
Ами аз съм си теглила супер много пъти субтитри на филма от теб и много ми хареса нямаше никакви грешки...Евала за тва нещо
fenkanabrooke
Apr 26 2008, 16:23
Искам да попитам дали някой знае колко епизода ще има? Сега съм в началото на 3-ти сезон и гледам около 5 серии на ден. Много съм зарибена по тоя сериал. СТРАХОТЕН Е!!!
fenkanabrooke
May 4 2008, 23:15
Как така колко епизода? За трети сезон ли говориш или по принцип???
Ами исках да кажа колко сезона ще има...

Нещо съм се объркала
fenkanabrooke
May 5 2008, 09:40
Ами сезоните са пет, но на есен ще има шести.
-eclipse-
May 15 2008, 16:07
Някой може ли да ми каже от кой епизод и кой сезон е тoзи кадър..

Цитат(hristin4e @ May 15 2008, 17:54)

кадъра е от 4 сезон, 13 серия "Picture of You"

Мерси "))
hristin4e
May 15 2008, 16:54
кадъра е от 4 сезон, 13 серия "Picture of You"
vesko_oth_fen
May 15 2008, 23:03
One Tree HillTHE BEST !!! НАЙ - ДОБРИЯ СЕРИАЛ
taraktonka
Jul 2 2008, 15:02
Незнам дали това е правилната тема да напиша това, незнам и дали не е пускано, но намерих един сайт, в който може да се гледа CW и реших да го споделя с вас.
http://www.e-televizor.com/ако се повтарям извинете ме
vesko_oth_fen
Jul 2 2008, 20:25
Цитат(taraktonka @ Jul 2 2008, 16:02)

Незнам дали това е правилната тема да напиша това, незнам и дали не е пускано, но намерих един сайт, в който може да се гледа CW и реших да го споделя с вас.
http://www.e-televizor.com/ако се повтарям извинете ме

аз не виждам каде е CW

ето го
http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2015
moni_hs
Aug 6 2008, 09:41
Наистина върви, супер!!
traiana
Aug 29 2008, 16:12
Опредлено- Най-готиния сериал! ..Просто не ми се иска да свършва..
naley_
Aug 30 2008, 01:07
amfetka
Oct 6 2008, 15:27
определено това е много забавен филм
FintiFlushka
Nov 18 2008, 00:14
УНИКАЛЕНН .. ОБОЖАВАМ ГОО !
Катeто
Nov 18 2008, 11:03
Беше най-якия сериал,беше ми толкова много на сърце,сега е просто поредния,изчерпиха се!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.