Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
nubits
еееххх....страшно бавно тегля 2 сезон от torrents.bol.bg, от DC++ hub-a на ggbit...пък за чуждите сайтове да не говорим... unsure.gif тегля с около 5-6 KB/s, че и по-зле.... няма ли го някъде тва нещо на FTP или пък в datacom, щото от там тегля нормално.....уааааа.....искам да го гледам този сериал....невероятен е! help!!! no.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(nubits @ Oct 13 2005, 11:55 PM)
еееххх....страшно бавно тегля 2 сезон от torrents.bol.bg, от DC++ hub-a на ggbit...пък за чуждите сайтове да не говорим... unsure.gif тегля с около 5-6 KB/s, че и по-зле.... няма ли го някъде тва нещо на FTP или пък в datacom, щото от там тегля нормално.....уааааа.....искам да го гледам този сериал....невероятен е! help!!!  no.gif
*

Ами щом си на бТК ще трябва да се заредиш с търпение. На фтп го има в дата.бг, в датаком го няма.. харесай си едно място и не си спирай РС-то няколко дена, дори и с ниска скорост най-много до една седмица ще го свалиш..
nubits
Жалко, защото 1 сезон го изтеглих както трябва....мерси още един път! повче няма да ви тормозя с това blush.gif
vIkToRsHeFa
АМи само качването ще отнеме почти толкова време колкото свалянето... wink.gif
ThE_PuNiSHeR
моля много моля ако наистина я има тая песен на Хейли Dancing With the Stars
някой да я даде worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_tedi
мисля че тези снимки ще ви харесат!Ето ги всички Лукас(Томи Лий),Пейтън(Dark Angel),Брук(дявола),Хейли,Нейтън(батман),
Керън(ченге),Устата и новата Рейчъл(Маскирана като Памела Андесън):

Лукас и Рейчъл

Хейли и Нейтън

Хейли и Нейтън

Нейтън

Пейтън и Брук

Пейтън и Устата

Хейли и Керън

Хейли

Хейли и Нейтън

Хейли

Хейли и Нейтън

Брук

Лукас
ThE_PuNiSHeR
http://www.data.bg/f.php?fid=6844532
ето я песента намерих я
Nasi
QUOTE(ThE_PuNiSHeR @ Oct 20 2005, 09:22 PM)
http://www.data.bg/f.php?fid=6844532
ето я песента намерих я
*

Благодаря много!!! Песента е много хубава!!!

ПП Мерси и за снимките!! smile.gif
ThE_PuNiSHeR
btw текста
Dancin' where the stars go blue
Dancin' where the evening fell
Dancin' in my wooden shoes
In a wedding gown

Dancin' out on 7th street
Dancin' through the underground
Dancin' little marionette
Are you happy now?

Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
I'll follow you
When the stars go blue

Laughing with your pretty mouth
Laughing with your broken eyes
Laughing with your lover's tongue
In a lullaby

Where do you go when you're blue
I'll follow you
When the stars go blue
The stars go blue, stars go blue

намерих случайно тоя полезен според мен сайт
http://www.lyricsondemand.com/soundtracks/...treehilllyrics/
Scott
Не знам къде да напиша но все пак се извинявам предварително и някои може ли а ми каже как се казва песента от първи сезон епизод 18 когато е онова Boy Toy
ludoto_mimi
QUOTE(Scott @ Oct 26 2005, 07:00 PM)
Не знам къде да напиша но все пак се извинявам предварително и някои може ли а ми каже как се казва песента от първи сезон епизод 18 когато е онова Boy Toy
*

Коя по-точно, защото има няколко песни тогава? Кажи кой продават и ще видим коя е smile.gif
Scott
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 26 2005, 07:35 PM)
QUOTE(Scott @ Oct 26 2005, 07:00 PM)
*

Коя по-точно, защото има няколко песни тогава? Кажи кой продават и ще видим коя е smile.gif
*

Еми когато продават Люк тогава когато излиза много ме кефи песента моля ви
ludoto_mimi
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 20 2005, 03:56 PM)
мисля че тези снимки ще ви харесат!Ето ги всички Лукас(Томи Лий),Пейтън(Dark Angel),Брук(дявола),Хейли,Нейтън(батман),
Керън(ченге),Устата и новата Рейчъл(Маскирана като Памела Андесън):

Откъде са тези снимки? blink.gif

А, вече ми е ясно biggrin2.gif biggrin2.gif
ludoto_tedi
От 4 епизод са.Надявам се да са ви харесали на мен лично много ми харесват.ако успея да намеря за 5-ти епизод ще ги кача. happy.gif
^ice_kiss^
Такаам. Мене лично тва сериалче много ме кефи. Искам да кажа няколко неща.За Хелън-мене много ме кефи мадамата,и да от една страна трябваше да замине,но пък можеше да балансира нещата а-у..smile.gifИскам също така да попитам 2 неща.При мене някои серии просто не искат да се сжалиат,линкожете отказжат и...съпер тъпо.като например 3 епизод от 3 сезон. ш14щ иии мн изнервящо.И също така-някои знае ли кога ще излизат следващите серии?Също така искам да си изкажа мнението за някои неща от сериала. Супер много ме зарибяват Брук и Лук като двойка, много ме радват. Също така Хелън и Нейтън искам да се съберат. Хмм за Пейтън не знам какво искам....но много ме радва като личност наистина страшно интересна, просто си струва да познаваш и един такъв чожек в живота си.smile.gif Ааиде чао засяsmile.gif :биггрин2:
Ааа и да кажа мерси на всички които правят всичко за да може сериалчето да стигне до нас.: 4.gif go this way!:)
ThE_PuNiSHeR
*Haley*>>>>Хейли
FrAgMaKeR
Oт каде сваляш епизод 3 на сезон 3, кои други линкове точно ти правят проблем? Ако няма нужните сийдъри по тракерите, дай заявка някои да ти пусни сийдване, ако сваляш от датата, там тя от време на време или трият файлове, или ги ренеймват и затова линковете не са 100% актуални.. въпросният епизод има 15 сийдъри в арена например и линка си бачка, а в датата са сменили името на файла, така че можеше просто да им ползваш търсачката и да напишеш one tree hill и щеше да ти излезе 3-ти епизод! Друг вариянт е и DC++ в хъба на dc.ggbit.info го има на няколко места, както и в по-големите хъбове като тези на бол.бг и дата.бг.. Научете се да търсите и да сваляте, преди да се оплаквате!
smilesweety
Ей, здравейте всички! Ами, понеже много харесвам сериалчето (просто е супер) и ми се ще да помогна с нещо, та едно от много малкото, което мога да направя е да превеждам или поне помагам за субтитрите. Ако може дайте някакъв линк или направо файл с тях да се пробвам поне! Мерси предварително!
Frogy
Знаете ли кога ще излязат субтитрите на еп.7с.3?
ludoto_mimi
QUOTE(Frogy @ Nov 20 2005, 02:53 PM) *

Знаете ли кога ще излязат субтитрите на еп.7с.3?

Еми няма да излязат, пък! Ся доволен ли си? dry.gif
Frogy
Категорично"НЕ"!
FrAgMaKeR
Стига сте се цупили, когато излязат тогава!
megyto
А само да попитам дали скоро ще качвате 8-я епизод или не........... защото го чакам с нетърпение rolleyes.gif
_HriS_TinA_
хах ама ти не разбра ли ...ми ок на4и новия епизод излиза в сряда (следва6тата) което 6те ре4е 4е при нас 6те е 4етвъртък сутринта...а тая седмица няма6е заради one tree hill night повтаряха 4асти от минали епизоди wink.gif
Menna
Copy/Paste от чужд форум smile.gif

Save One Tree Hill
Go to this site http://www.petitionspot.com/petitions/othpetition and sign. Just in case One tree hill ever does go into a concellation we can prove to them that there is dedicated fans out there. I signed it so let's keep signing until we can't no more!!!!!!!!!
Save One tree hill!!!! FOr now or Later!!!!! Its good to be safe rather than sorry!!!!
And spread the news around!!!!!
KiD^ViCiOuS
дам...и аз го гледах тва...някой е пуснал слух че това ще е последния еизод на One Tree Hill...
не е истина...във форума на WB Марк Шван лично е отговорил ше това са само слухове,на които не трябва да се вярва...
така че споку tongue.gif
the_creator_pz
Според този сайт излъчването на сериите ще се поднови на 11 януари но пак според него и tv.com 3 сезон ще 13 серии, но не е много сигурно може да не са обявили останалите официално от самата телеяизия, така че както вече каза KiD^ViCiOuS : СПОКУ!
ThE_PuNiSHeR
хора давайте инфо че зед да откачам вече 19.gif
Nasi
Episode 10 "Brave New World" ( 01/11/06)
Episode 11 "Return Of The Future" ( 01/18/06)
Episode 12 "I've Got Dreams To Remember" ( 01/25/06)
Episode 13 "The Wind That Blew My Heart Away" ( 02/01/06)
Jordan
Няма никаква логика да спират сериала. Все пак това е един от най-хитовите, за момента, тийн, и не само, сериали.
KuKla_FuKla^_^
Спомням си преди време как някакъв филм го бяха превели "Дълбоко синьо", при положение, че оригиналното заглавие беше "Deep Blue"! 16.gif

незнам какво си искал да кажеш и това за този филм но искам само да кажа че deep освен че означава тъмен означава и дълбок... 10.gif

QUOTE(Jordan @ Dec 11 2005, 02:09 PM) *

Няма никаква логика да спират сериала. Все пак това е един от най-хитовите, за момента, тийн, и не само, сериали.

от каде си разбрал че го спират и ако е така то защо unsure.gif
и субс има ли вече за 8 и 9 серия ? blink.gif
Jordan
нали се беше пуснал слух, че ще го спират временно...
KuKla_FuKla^_^
QUOTE(Jordan @ Dec 12 2005, 01:51 PM) *

нали се беше пуснал слух, че ще го спират временно...

е щом е временно значи не е фатално но за субтитрите на разбрах има ли и ако има каде са? blink.gif
AZDEAZ
Още няма да български, едва днес се появиха на английски и сега ги превеждам, ама ми върви бавно, че съм болна, а Мими учи и не може. Става дума за 8 серия, за 9 още няма.
megyto
Значи ся не можах да разбера...........спират ли го/само слух ли е или вече са го спряли защото 10 епизод го нямя или се бави или..........со го спрялиconfused.gif? 0002[1].gif 1crying[1].gif
НЕ ИСКАМ ДА ГО СПИРААААТ!!!!!
ludoto_mimi
QUOTE(megyto @ Dec 15 2005, 12:52 PM) *

Значи ся не можах да разбера...........спират ли го/само слух ли е или вече са го спряли защото 10 епизод го нямя или се бави или..........со го спрялиconfused.gif? 0002[1].gif cry.gif
НЕ ИСКАМ ДА ГО СПИРААААТ!!!!!

10 епизод ще излезе на 11 януари 2006 година!
Сега ясно ли е?
megyto
Да сега ми е КРИСТАЛНО ясно......................... cry.gif
IncrediGirl
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 15 2005, 02:08 PM) *

10 епизод ще излезе на 11 януари 2006 година!
Сега ясно ли е?

Аз не съм на това мнение ....
One tree hill
Next:
A Multitude of Casualties
As the Ravens begin their basketball season, the new coach clashes with Lucas over Haley, and Brooke fills a vacancy on the cheerleading squad.
Wednesday, December 21, 7:00 p.m.
RoXXy_
QUOTE(IncrediGirl @ Dec 17 2005, 12:12 AM) *

Аз не съм на това мнение ....
One tree hill
Next:
A Multitude of Casualties
As the Ravens begin their basketball season, the new coach clashes with Lucas over Haley, and Brooke fills a vacancy on the cheerleading squad.
Wednesday, December 21, 7:00 p.m.

oфф, абе момиче... 18.gif
ами и аз не съм на това мнение...тая информация дето си я намерила...тц тц то верно ще дават епизод на 21 ама ако се беше вгледала мааалко, щеше да разбереш, че става въпрос за повторение на епизод...
и то точно на 5 епизод, сезон 3, 'A multitiude of casualties'...другия път чети по внимателно wink.gif
KiD^ViCiOuS
само да кажа че peyton's podcast 7 е излезнало ако не сте разбрали...и може да искате да го чуете smile.gif
цък
RoXXy_
еми тва май е 8 Podcast >>>>TOВА<<<<

15.gif
megyto
А знае ли се дали ше има други сезони на сериала?(сори ако вече сте го казали някъде) smile.gif
Brooke_Daviss
моля ви кажете какво става със субтитрите да 11 и 12 епизод!
Sia
може ли някои да ми каже дали саита този "сериали" е валиден или само на мен не ми се отваря. незнам дали тук е мястото да питам но все пак моля някои ако знае да ми каже unsure.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(Sia @ Jan 30 2006, 01:16 PM) *

може ли някои да ми каже дали саита този "сериали" е валиден или само на мен не ми се отваря. незнам дали тук е мястото да питам но все пак моля някои ако знае да ми каже unsure.gif

Сайта е валиден и се отваря без проблем. Ето му пълният адрес: http://nine.cult.bg/tt/
KuKla_FuKla^_^
Искам да попитам някои дали знае колко сезено е целия сериал :? blink.gif unsure.gif 14.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(KuKla_FuKla^_^ @ Feb 10 2006, 03:27 PM) *

Искам да попитам някои дали знае колко сезено е целия сериал :? blink.gif unsure.gif 14.gif

Ами засега са 3 сезоните но не се знае дали 6те има 4 или пове4е! smile.gif
kalipso
А колко са сериите от 3ти сезон някой знае ли?
solenka
Вчера най - спокойно си прещраквам каналите и по едно време гледам Нейтън и Хейли! Само как се втрещих! shocking.gif shocking.gif shocking.gif Наистина се оказа, че дават One tree hill, само че по TF1. На френски звучи много яко. Във Франция са много назад. Даваха серията, в която Маут прибра Брук пияна и се появи Феликс и и каза, че той я е прибрал. Пейтън беше организирала някакво парти в Трик, а Нейтън и Хейли вече се бяха оженили. Не се сещам коя серия беше, но усещането да видиш любимият си сериал по телевизията, макар и на френски, беше неуписуемо! 3.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.