nubits
Oct 13 2005, 22:54
еееххх....страшно бавно тегля 2 сезон от torrents.bol.bg, от DC++ hub-a на ggbit...пък за чуждите сайтове да не говорим...

тегля с около 5-6 KB/s, че и по-зле.... няма ли го някъде тва нещо на FTP или пък в datacom, щото от там тегля нормално.....уааааа.....искам да го гледам този сериал....невероятен е! help!!!
FrAgMaKeR
Oct 13 2005, 23:04
QUOTE(nubits @ Oct 13 2005, 11:55 PM)
еееххх....страшно бавно тегля 2 сезон от torrents.bol.bg, от DC++ hub-a на ggbit...пък за чуждите сайтове да не говорим...

тегля с около 5-6 KB/s, че и по-зле.... няма ли го някъде тва нещо на FTP или пък в datacom, щото от там тегля нормално.....уааааа.....искам да го гледам този сериал....невероятен е! help!!!

Ами щом си на бТК ще трябва да се заредиш с търпение. На фтп го има в дата.бг, в датаком го няма.. харесай си едно място и не си спирай РС-то няколко дена, дори и с ниска скорост най-много до една седмица ще го свалиш..
nubits
Oct 14 2005, 00:31
Жалко, защото 1 сезон го изтеглих както трябва....мерси още един път! повче няма да ви тормозя с това
vIkToRsHeFa
Oct 14 2005, 00:49
АМи само качването ще отнеме почти толкова време колкото свалянето...
ThE_PuNiSHeR
Oct 20 2005, 12:40
ludoto_tedi
Oct 20 2005, 15:55
мисля че тези снимки ще ви харесат!Ето ги всички Лукас(Томи Лий),Пейтън(Dark Angel),Брук(дявола),Хейли,Нейтън(батман),
Керън(ченге),Устата и новата Рейчъл(Маскирана като Памела Андесън):
Лукас и РейчълХейли и НейтънХейли и НейтънНейтънПейтън и БрукПейтън и УстатаХейли и КерънХейлиХейли и НейтънХейлиХейли и НейтънБрукЛукас
ThE_PuNiSHeR
Oct 20 2005, 21:21
QUOTE(ThE_PuNiSHeR @ Oct 20 2005, 09:22 PM)
Благодаря много!!! Песента е много хубава!!!ПП Мерси и за снимките!!
ThE_PuNiSHeR
Oct 21 2005, 12:57
btw текста
Dancin' where the stars go blue
Dancin' where the evening fell
Dancin' in my wooden shoes
In a wedding gown
Dancin' out on 7th street
Dancin' through the underground
Dancin' little marionette
Are you happy now?
Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
I'll follow you
When the stars go blue
Laughing with your pretty mouth
Laughing with your broken eyes
Laughing with your lover's tongue
In a lullaby
Where do you go when you're blue
I'll follow you
When the stars go blue
The stars go blue, stars go blue
намерих случайно тоя полезен според мен сайт
http://www.lyricsondemand.com/soundtracks/...treehilllyrics/
Не знам къде да напиша но все пак се извинявам предварително и някои може ли а ми каже как се казва песента от първи сезон епизод 18 когато е онова Boy Toy
ludoto_mimi
Oct 26 2005, 19:34
QUOTE(Scott @ Oct 26 2005, 07:00 PM)
Не знам къде да напиша но все пак се извинявам предварително и някои може ли а ми каже как се казва песента от първи сезон епизод 18 когато е онова Boy Toy
Коя по-точно, защото има няколко песни тогава? Кажи кой продават и ще видим коя е
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 26 2005, 07:35 PM)
QUOTE(Scott @ Oct 26 2005, 07:00 PM)
Коя по-точно, защото има няколко песни тогава? Кажи кой продават и ще видим коя е

Еми когато продават Люк тогава когато излиза много ме кефи песента моля ви
ludoto_mimi
Oct 27 2005, 14:02
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 20 2005, 03:56 PM)
мисля че тези снимки ще ви харесат!Ето ги всички Лукас(Томи Лий),Пейтън(Dark Angel),Брук(дявола),Хейли,Нейтън(батман),
Керън(ченге),Устата и новата Рейчъл(Маскирана като Памела Андесън):
Откъде са тези снимки?

А, вече ми е ясно
ludoto_tedi
Oct 27 2005, 18:24
От 4 епизод са.Надявам се да са ви харесали на мен лично много ми харесват.ако успея да намеря за 5-ти епизод ще ги кача.
ludoto_tedi
Oct 29 2005, 15:57
^ice_kiss^
Nov 15 2005, 14:58
Такаам. Мене лично тва сериалче много ме кефи. Искам да кажа няколко неща.За Хелън-мене много ме кефи мадамата,и да от една страна трябваше да замине,но пък можеше да балансира нещата а-у..

Искам също така да попитам 2 неща.При мене някои серии просто не искат да се сжалиат,линкожете отказжат и...съпер тъпо.като например 3 епизод от 3 сезон. ш14щ иии мн изнервящо.И също така-някои знае ли кога ще излизат следващите серии?Също така искам да си изкажа мнението за някои неща от сериала. Супер много ме зарибяват Брук и Лук като двойка, много ме радват. Също така Хелън и Нейтън искам да се съберат. Хмм за Пейтън не знам какво искам....но много ме радва като личност наистина страшно интересна, просто си струва да познаваш и един такъв чожек в живота си.

Ааиде чао зася

:биггрин2:
Ааа и да кажа мерси на всички които правят всичко за да може сериалчето да стигне до нас.:

go this way!:)
ThE_PuNiSHeR
Nov 16 2005, 21:35
*Haley*>>>>Хейли
FrAgMaKeR
Nov 16 2005, 22:22
Oт каде сваляш епизод 3 на сезон 3, кои други линкове точно ти правят проблем? Ако няма нужните сийдъри по тракерите, дай заявка някои да ти пусни сийдване, ако сваляш от датата, там тя от време на време или трият файлове, или ги ренеймват и затова линковете не са 100% актуални.. въпросният епизод има 15 сийдъри в арена например и линка си бачка, а в датата са сменили името на файла, така че можеше просто да им ползваш търсачката и да напишеш one tree hill и щеше да ти излезе 3-ти епизод! Друг вариянт е и DC++ в хъба на dc.ggbit.info го има на няколко места, както и в по-големите хъбове като тези на бол.бг и дата.бг.. Научете се да търсите и да сваляте, преди да се оплаквате!
smilesweety
Nov 17 2005, 21:12
Ей, здравейте всички! Ами, понеже много харесвам сериалчето (просто е супер) и ми се ще да помогна с нещо, та едно от много малкото, което мога да направя е да превеждам или поне помагам за субтитрите. Ако може дайте някакъв линк или направо файл с тях да се пробвам поне! Мерси предварително!
Знаете ли кога ще излязат субтитрите на еп.7с.3?
ludoto_mimi
Nov 20 2005, 14:55
QUOTE(Frogy @ Nov 20 2005, 02:53 PM)

Знаете ли кога ще излязат субтитрите на еп.7с.3?
Еми няма да излязат, пък! Ся доволен ли си?
FrAgMaKeR
Nov 20 2005, 15:18
Стига сте се цупили, когато излязат тогава!
megyto
Nov 25 2005, 20:39
А само да попитам дали скоро ще качвате 8-я епизод или не........... защото го чакам с нетърпение
_HriS_TinA_
Nov 25 2005, 21:11
хах ама ти не разбра ли ...ми ок на4и новия епизод излиза в сряда (следва6тата) което 6те ре4е 4е при нас 6те е 4етвъртък сутринта...а тая седмица няма6е заради one tree hill night повтаряха 4асти от минали епизоди
Copy/Paste от чужд форум
Save One Tree Hill
Go to this site
http://www.petitionspot.com/petitions/othpetition and sign. Just in case One tree hill ever does go into a concellation we can prove to them that there is dedicated fans out there. I signed it so let's keep signing until we can't no more!!!!!!!!!
Save One tree hill!!!! FOr now or Later!!!!! Its good to be safe rather than sorry!!!!
And spread the news around!!!!!
KiD^ViCiOuS
Dec 8 2005, 13:08
дам...и аз го гледах тва...някой е пуснал слух че това ще е последния еизод на One Tree Hill...
не е истина...във форума на WB Марк Шван лично е отговорил ше това са само слухове,на които не трябва да се вярва...
така че споку
the_creator_pz
Dec 8 2005, 14:16
Според
този сайт излъчването на сериите ще се поднови на 11 януари но пак според него и tv.com 3 сезон ще 13 серии, но не е много сигурно може да не са обявили останалите официално от самата телеяизия, така че както вече каза KiD^ViCiOuS : СПОКУ!
ThE_PuNiSHeR
Dec 11 2005, 09:38
хора давайте инфо че зед да откачам вече
Episode 10 "Brave New World" ( 01/11/06)
Episode 11 "Return Of The Future" ( 01/18/06)
Episode 12 "I've Got Dreams To Remember" ( 01/25/06)
Episode 13 "The Wind That Blew My Heart Away" ( 02/01/06)
Jordan
Dec 11 2005, 14:09
Няма никаква логика да спират сериала. Все пак това е един от най-хитовите, за момента, тийн, и не само, сериали.
KuKla_FuKla^_^
Dec 11 2005, 19:34
Спомням си преди време как някакъв филм го бяха превели "Дълбоко синьо", при положение, че оригиналното заглавие беше "Deep Blue"!

незнам какво си искал да кажеш и това за този филм но искам само да кажа че deep освен че означава тъмен означава и дълбок...

QUOTE(Jordan @ Dec 11 2005, 02:09 PM)

Няма никаква логика да спират сериала. Все пак това е един от най-хитовите, за момента, тийн, и не само, сериали.
от каде си разбрал че го спират и ако е така то защо
и субс има ли вече за 8 и 9 серия ?
Jordan
Dec 12 2005, 13:51
нали се беше пуснал слух, че ще го спират временно...
KuKla_FuKla^_^
Dec 12 2005, 17:00
QUOTE(Jordan @ Dec 12 2005, 01:51 PM)

нали се беше пуснал слух, че ще го спират временно...
е щом е временно значи не е фатално но за субтитрите на разбрах има ли и ако има каде са?
AZDEAZ
Dec 12 2005, 23:31
Още няма да български, едва днес се появиха на английски и сега ги превеждам, ама ми върви бавно, че съм болна, а Мими учи и не може. Става дума за 8 серия, за 9 още няма.
megyto
Dec 15 2005, 12:52
Значи ся не можах да разбера...........спират ли го/само слух ли е или вече са го спряли защото 10 епизод го нямя или се бави или..........со го спряли

?
НЕ ИСКАМ ДА ГО СПИРААААТ!!!!!
ludoto_mimi
Dec 15 2005, 13:08
QUOTE(megyto @ Dec 15 2005, 12:52 PM)

Значи ся не можах да разбера...........спират ли го/само слух ли е или вече са го спряли защото 10 епизод го нямя или се бави или..........со го спряли

?
НЕ ИСКАМ ДА ГО СПИРААААТ!!!!!
10 епизод ще излезе на 11 януари 2006 година!Сега ясно ли е?
megyto
Dec 15 2005, 21:17
Да сега ми е КРИСТАЛНО ясно.........................
IncrediGirl
Dec 17 2005, 00:12
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 15 2005, 02:08 PM)

10 епизод ще излезе на 11 януари 2006 година!
Сега ясно ли е?
Аз не съм на това мнение ....
One tree hill
Next:
A Multitude of Casualties
As the Ravens begin their basketball season, the new coach clashes with Lucas over Haley, and Brooke fills a vacancy on the cheerleading squad.
Wednesday, December 21, 7:00 p.m.
RoXXy_
Dec 17 2005, 00:41
QUOTE(IncrediGirl @ Dec 17 2005, 12:12 AM)

Аз не съм на това мнение ....
One tree hill
Next:
A Multitude of Casualties
As the Ravens begin their basketball season, the new coach clashes with Lucas over Haley, and Brooke fills a vacancy on the cheerleading squad.
Wednesday, December 21, 7:00 p.m.
oфф, абе момиче...
ами и аз не съм на това мнение...тая информация дето си я намерила...тц тц то верно ще дават епизод на 21 ама ако се беше вгледала мааалко, щеше да разбереш, че става въпрос за повторение на епизод...
и то точно на 5 епизод, сезон 3, 'A multitiude of casualties'...другия път чети по внимателно
KiD^ViCiOuS
Jan 10 2006, 20:04
само да кажа че peyton's podcast 7 е излезнало ако не сте разбрали...и може да искате да го чуете
цък
RoXXy_
Jan 24 2006, 23:18
еми тва май е 8 Podcast >>>>
TOВА<<<<
megyto
Jan 28 2006, 20:26
А знае ли се дали ше има други сезони на сериала?(сори ако вече сте го казали някъде)
Brooke_Daviss
Jan 28 2006, 21:48
моля ви кажете какво става със субтитрите да 11 и 12 епизод!
може ли някои да ми каже дали саита този "сериали" е валиден или само на мен не ми се отваря. незнам дали тук е мястото да питам но все пак моля някои ако знае да ми каже
FrAgMaKeR
Jan 31 2006, 09:37
QUOTE(Sia @ Jan 30 2006, 01:16 PM)

може ли някои да ми каже дали саита този "сериали" е валиден или само на мен не ми се отваря. незнам дали тук е мястото да питам но все пак моля някои ако знае да ми каже

Сайта е валиден и се отваря без проблем. Ето му пълният адрес:
http://nine.cult.bg/tt/
KuKla_FuKla^_^
Feb 10 2006, 15:27
^Mim0zKa^
Feb 11 2006, 18:57
QUOTE(KuKla_FuKla^_^ @ Feb 10 2006, 03:27 PM)

Ами засега са 3 сезоните но не се знае дали 6те има 4 или пове4е!
kalipso
Feb 12 2006, 01:37
А колко са сериите от 3ти сезон някой знае ли?
solenka
Feb 12 2006, 12:39
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.