Защото гледате този сериал, с какво ви грабна историята?
Доста вълнуваща история освен това е много близо до реалния живот и разкрива проблеми които могат да се случат на всеки от нас ...
* Кои са любимият и най-омразният ви герои в "One Tree Hill"?
Лукас и Пейтън са ми фаворити от самото начало (между другото много искам те да са заедно отново но едва ли

) Брук също е готина но имам чувсвото че Пейтън и Лукас са създадени един за друг... освен тях ме кефят Анди, Карън, Нейтън и др.
Най-омразен както в повечето случаи е Дан защото е голям лицемер и гадняр никога не можеш да разбереш кога е искрен... дори когато се прави на добър сякаш крие нещо...
* Мислите ли, че този филм е сапунена опера, или е поредният тъп тийн сериал, или жанрово го определяте по-друг начин?
Определено този сериал е различен от повечето тийн сериали които съм гледала досега без съмнение не е сапунена опера а напротив доста е динамичен и интригуващ ...
* Какво мислите за акьорите, мнения за други техни филми?
Единствения които съм гледала в други филми е Chad Michael Murray "Freaky Friday" много ми хареса супер як филм "A cinderalla story" също горе долу става "House of wax'' изобщо не беше това което очаквах и доста ме разочарова...
Според мен Chad е страшен пич много ме кефи и като цяло смятам че е много добър актьор. А от другите актьори бях чувала само за Мойра Кели и Джеймс Лафърти но не сам гледала филми с тях... Hillary Burton сега се сещам че съм я виждала в TRL но никога не бих я познала... и тя много ме кефи като актриса ...Изглежда ще трябва да изгледам някои други филми с тях и тогава ще коментирам
* Кои други филми и сериали (подобни или не на "OTH"), ще препоръчате на феновете, докъто чакат новият сезон? Защо точно тях?
Не гледам много сериали в момента и по принцип освен ОТН разбира се
* Дали Дан е жив в сезон 3, и кой се опита да го убие?
Сигурно ще е жив защото и аз съм на мнение че без него сериалът няма да е същият няма да има инриги и мистерии...незнам защо но имам чувсвото че Анди се опита да го убие ...а може би Кийт или Деб едва ли е бил Лукас макар че в началото това си помислих...
* Как искате да се развият събитията от тук нататък?
Незнам ще видим