Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ludoto_mimi
QUOTE(AZDEAZ @ Sep 26 2005, 09:18 PM)
Явно си има такава традиция, която, ако питате мен, си е гадничка. Ще ни пусната само 4 епизода и после пак ще чакаме 2 месеца.
*

Кхъ-кхъм, 3 епизода, чевъртия е през януари, още по-гадно даже wink.gif biggrin2.gif
Pomo
Аз съм много разочарована, защото Чад Майкъл и София Буш са в развод 1crying[1].gif
Само не мога да си обясня как ще играят влюбени в сериала и най - вече, защо са се разделили. В статията нищо не пишеше като причина.
Stacey
Защото гледате този сериал, с какво ви грабна историята?
Доста вълнуваща история освен това е много близо до реалния живот и разкрива проблеми които могат да се случат на всеки от нас ...

* Кои са любимият и най-омразният ви герои в "One Tree Hill"?
Лукас и Пейтън са ми фаворити от самото начало (между другото много искам те да са заедно отново но едва ли sad.gif ) Брук също е готина но имам чувсвото че Пейтън и Лукас са създадени един за друг... освен тях ме кефят Анди, Карън, Нейтън и др.
Най-омразен както в повечето случаи е Дан защото е голям лицемер и гадняр никога не можеш да разбереш кога е искрен... дори когато се прави на добър сякаш крие нещо...

* Мислите ли, че този филм е сапунена опера, или е поредният тъп тийн сериал, или жанрово го определяте по-друг начин?
Определено този сериал е различен от повечето тийн сериали които съм гледала досега без съмнение не е сапунена опера а напротив доста е динамичен и интригуващ ...

* Какво мислите за акьорите, мнения за други техни филми?
Единствения които съм гледала в други филми е Chad Michael Murray "Freaky Friday" много ми хареса супер як филм "A cinderalla story" също горе долу става "House of wax'' изобщо не беше това което очаквах и доста ме разочарова...
Според мен Chad е страшен пич много ме кефи и като цяло смятам че е много добър актьор. А от другите актьори бях чувала само за Мойра Кели и Джеймс Лафърти но не сам гледала филми с тях... Hillary Burton сега се сещам че съм я виждала в TRL но никога не бих я познала... и тя много ме кефи като актриса ...Изглежда ще трябва да изгледам някои други филми с тях и тогава ще коментирам smile.gif

* Кои други филми и сериали (подобни или не на "OTH"), ще препоръчате на феновете, докъто чакат новият сезон? Защо точно тях?
Не гледам много сериали в момента и по принцип освен ОТН разбира се sad.gif
* Дали Дан е жив в сезон 3, и кой се опита да го убие?
Сигурно ще е жив защото и аз съм на мнение че без него сериалът няма да е същият няма да има инриги и мистерии...незнам защо но имам чувсвото че Анди се опита да го убие ...а може би Кийт или Деб едва ли е бил Лукас макар че в началото това си помислих...
* Как искате да се развият събитията от тук нататък?
Незнам ще видим rolleyes.gif
s0me0ne
Забелязах, че дискутирате възможният подпалвач. Имам две теории:
1. Тренер Уайти - по-рано се закани на Дан, че ще гори.
2. Анди - защото има мотив и също Керън звъня на летището да провери дали Анди е пристигнал успешно, но й отговаряха, че все още не е. Можеби просто е искал да свърши нещо полезно преди да замине - има и алиби (че пътува) и също немогат да го съдят в Нова Зеландия.

Можеби не съм прав, но все пак ми изглеждат логични и двата варианта.

П.П Това е най-добрия сериал след "Бригада". Той е на първо място.
П.П.2 супер ви е ланчето. Ако не бях от София щях да се присъединя и аз.

Успех и очаквам пети сезон.
ludoto_tedi
извинете може ли да попитам какво става с Нейтън и Хеили много се интересувам гледах до 13-ти епизод 2-ри сезон.pls моля за малко информация .Мерси предварително
AZDEAZ
QUOTE(ludoto_tedi @ Sep 28 2005, 09:34 PM)
извинете може ли да попитам какво става с Нейтън и Хеили много се интересувам гледах до 13-ти епизод 2-ри сезон.pls моля за малко информация .Мерси предварително
*

Защо искаш да ти разказваме, гледай нататакък, ще ти развалим удоволствието иначе.
ludoto_tedi
ама не мога да си изтегля останалите епизоди прави ми проблем с тегленето

моля някой да помогне искам да разбере кво става с Хейли и Неитън моля ви
AZDEAZ
От къде не може да ги теглиш, от фен страницата ли? Щото в момента качват сериите от втори сезон и на торент в арената - стигнали са до 11 серия, а в bol.bg го има качен целият втори сезон заедно със субтитрите, а също и в торента на find-bg. Ако не знаеш новият му адрес ето ти директна препратка към него тук и незабравяй да се регистрираш, ако не си.
Кажи от къде не може да теглиш и в какво точно се състои проблема, за да помогнем.
ludoto_tedi
мерси мн AZDEAZ за помощта .ами не иска да ми тегли 14,16,19,20,21 другите ги тегли но аз игледах и 13 и ми е интерсно кво ще стане нататък от сайта:http://onetreehill.hit.bg/home.html просто не ми ги тегли.sad.gif
FrAgMaKeR
Тегли ги без проблем, проблема е или при теб или при доставчика ти, възможно е на определени моменти да няма връзка към дата.бг, където са качени файловете, но това се случва много рядко и за много кратко. Препоръчвам ти да се разровиш по торентите или по хъбовете, например: Dc.GgBiT.InFo
ludoto_tedi
от този сайт не искаше и затова влязох в data.bg и ги изтеглих от там.ами не знам не мисля че в сървара е проблема защото другите ми ги тегли.не знам мерси все пак.благодаря за помощта.дайте да покоментираме ситуациите.как мислите какво ще стане в 3-ти сезон?
Chad Michael Murray
А кога точно да очакваме 3-ти сезон?
AZDEAZ
Трети сезон почва на 5-ти октомври. Но кога точно да очаквате първа серия, зависи от това кога се появи в чуждите тракери. А ако мисълта ти е за субтитрите - когато излязат английски такива, което вярвам ще е скоро след като бъде излъчена серията.
ludoto_mimi
QUOTE(AZDEAZ @ Oct 3 2005, 03:38 PM)
Трети сезон почва на 5-ти октомври. Но кога точно да очаквате първа серия, зависи от това кога се появи в чуждите тракери. А ако мисълта ти е за субтитрите - когато излязат английски такива, което вярвам ще е скоро след като бъде излъчена серията.
*

Олее ама това е след 2 дена 16.gif напоследък съм толкова отвеяна biggrin2.gif
ludoto_tedi
хора намерих малко информация за 3-ти сезон.Нали Лукас си каза чувствата на Брук,но тя въпреки това замина,тогава той остана да прекара лятото си с Пейтън и те двамата започват да се влюбват един в друг отново!и когато се връща Брук разбира това и нещата пак започват да се получават като предния път-пак двете ще се борят за нещо.ще се опитат да се разберат нещо,но не успяват защото и двете имат чувства към него.и той към тях.но любовта не е единственото за което трябва да се тревожат те тримата.появява се една вена представяща се за майка на Пейтън а единственото което знае тя(Пейтън) е ,че майка й е умряла в автомобилна катастрофа ,но тя е била мн малка и това разтърсва целия и свят и точно за това точно тогава тя има най-голяма нужда от Лукас,но той има неговият собствен живот - или - проблеми с заболяване, което може да причини внезапни сърдечни пристъпи, И той го кри от неговата майка, Карън, и неговият баскетболен треньор, Белия.
засега няма щастливи развития за Хейли и Нейтън .Те се обичат двамата ясно все още, но има много от препятствия, стоящи пред тяхните взаимоотношения.Крис се връща също, което става проблем в планът на Нейтън за да закърпва неща. Скоро Хейли и Нейтън се съмняват дали родителите на Нейтън не са били прави - може би те са твърде млади за да бъдат вързани.

Също ще има и една нова актриса гаднярка която се възползва от положението на Брук и се опитва да накара нейната зла страна да излезе.IPB Image
Дан се спасява след покушението над него и ще разберем кой се е опитал да го убие!А Деб извоюва нейната пристрастеност на хапчетата.

ако някой знае това или е писал нещо подобно съжалявам че повтарям.и ако има някои които са искали да разберат сами съжалявам найстина просто мисля че има много хора които се интересуват от 3-ти сезон.надявам се да ви хареса. blush.gif
Clark Kent
4.gif 4.gif Ей FrAgMaKeR днес започва новия сезон на One Tree Hill аре честито на теб и на феновете 4.gif 4.gif
Alias_m
Нали ще качите утре новия епизод от 3ти сезон? unsure.gif
AZDEAZ
Ще бъде направено възможно най-скоро след като се появи в чуждите тракери. Само да уточня, че когато сериал бъде излъчен в САЩ, тук ще бъде 3 сутринта в четвъртък.
Alias_m
Уууу лудница biggrin2.gif Пак ще гледаме Софка 3.gif Надявам се да върнат Джагиелски, ама без оная Ники. Да се окаже, че я е смазал там някой автобус. Интересно ми е сега къде ще живее Би Дейвис като се върне - пак при Мойра Кели или при Пи Сойър...
AZDEAZ
А може и в бившата квартира на Нейтън, заедно с Хейли. Щото и тя няма къде да живее. Невярвам Деб да я приеме в къщата си с отворени обятия.
boy_07
Леле колко се радвам.От името не сестра ми и мое и на още много , които запалих по този сериал честито на всички почитатели на този сериал.

Знае ли някой форум за топзи страхотен сериал.В theoc-bg.com има тема за Отх която върви с огромен интерес и има много информация за следващите сезони и тази тема тука е жестока.ама къде другаде има?
FrAgMaKeR
QUOTE(boy_07 @ Oct 5 2005, 10:48 PM)
Знае ли някой форум за топзи страхотен сериал.В theoc-bg.com има тема за Отх която върви с огромен интерес и има много информация за следващите сезони и тази тема тука е жестока.ама къде другаде има?
*

Приятно съм изненадан, че във фен сайта на Ориндж Каунти има такава голяма тема за Уан Трий Хил.. иначе в гугъл могат да се намерят много форуми, но почти всички са на езици различни от български..
Ще издам малко вътрешна информация, сравнително скоро, ще има нов фен сайт, който ще е портален тип с много информация, статии, отделен форумен раздел и тн. всичко на български език.. понеже интереса в последно време е просто нечовешки punk.gif
AZDEAZ
Е, това ще е страхотно.
opa
Ето къде има 3х1 изберете си откъде ще го дърпате smile.gif biggrin.gif
One Tree Hill S03E01@arenabg
@sab.bz
@Торент СЕРИАЛИ
@DATA.BG
след 1-2 дена ще има и англ. суб и ще чакаме AZDEAZ да ги преведе rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Направих отделна тема за One Tree Hill - Сезон 3, за линкове, дискусии и коментари. Нека тази темичка остане по обща, а в онази да се пише за текущият сезон. Всъщност вече има отделен форум за сериала smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 6 2005, 12:53 PM)
Направих отделна тема за One Tree Hill - Сезон 3, за линкове, дискусии и коментари. Нека тази темичка остане по обща, а в онази да се пише за текущият сезон. Всъщност вече има отделен форум за сериала  smile.gif
*

Честито от мен !!! 4.gif
ThE_PuNiSHeR
да да да да да да да да worthy.gif
boy_07
QUOTE(FrAgMaKeR @ Oct 5 2005, 11:49 PM)
QUOTE(boy_07 @ Oct 5 2005, 10:48 PM)
*

Приятно съм изненадан, че във фен сайта на Ориндж Каунти има такава голяма тема за Уан Трий Хил.. иначе в гугъл могат да се намерят много форуми, но почти всички са на езици различни от български..
Ще издам малко вътрешна информация, сравнително скоро, ще има нов фен сайт, който ще е портален тип с много информация, статии, отделен форумен раздел и тн. всичко на български език.. понеже интереса в последно време е просто нечовешки punk.gif
*

има ли някакъв срок или нещо повече да кажете...smile.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(boy_07 @ Oct 6 2005, 07:05 PM)
има ли някакъв срок или нещо повече да кажете...smile.gif
*

Ами за сега просто ще преместим сайта на друг хост (при нас ggbit.info) с обновен дизайн, и постепенно ще гледаме да му вкараме повече функционалност smile.gif Обаче засега няма да слагам php nuke или друга портална система, ще си остане по скоро подобен на досегашният, но просто ще е довършен като цяло и с друг дизайн (благодарности на ViKtOrShEfA). Големият плюс е самостоятелният форум (по точно е подфорум), като се направи една тема за новини и една за интервюта и тн.. няма да има нужда от система подобна на php nuke, поне за сега.. по нататък всичко може да се направи стига да има нужда smile.gif
solenka
Ами честито за специалния форум на One tree hill! 4.gif Просто съм супер щастлива! worthy.gif
ionona
Четох нещо интересно в списание COSMOPOLITAN "Бендвамин Маккензи изглевда перфектният актъор ,които да играе ролята на Раян в O.C - Кварталът на богатите. Но всъшност за тази цел първо потърсили Чад Майкъл Мъри, който отказал, за да се превъплати в мрачния Лукас Скот в One Tree Hill "

Сайта е станал много хубав.. знам че не е довършен, но ако може да има много снимки на актьорите 4.gif

МодЕдит: Само ще те помоля да пишеш на кирилица!
FrAgMaKeR
QUOTE(ionona @ Oct 7 2005, 10:42 PM)
Четох нещо интересно в списание COSMOPOLITAN "Бенджамин Маккензи изглежда перфектният актъор, които да играе ролята на Раян в O.C - Кварталът на богатите. Но всъщност за тази цел първо потърсили Чад Майкъл Мъри, който отказал, за да се превъплати в мрачния Лукас Скот в One Tree Hill.."

Сайта е станал много хубав.. знам че не е довършен, но ако може да има много снимки на актьорите 4.gif

*

Интересна статия smile.gif

Ще има, иначе снимки има колко щеш в гугъл wink.gif
ionona
Знам аз всички съм ги гледала ама има хора които не са smile.gif smile.gif smile.gif
boy_07
QUOTE(ionona @ Oct 7 2005, 10:42 PM)

МодЕдит: Само ще те помоля да пишеш на кирилица!
*

за новия сайт ли става дума....

GgBiT.InFo: Най-вероятно не защото над новия работим в момента с @Fragmaker и само двамата имаме достъп до него...
Но ще има и снимки там ! (до ден два го пускаме официялно със всичките му нещица ; ) biggrin2.gif )
sunshine_reggae
хорааа искам помощ ако може...много ми харесва песента от 2-ри сезон 19-ти епизод където танцуват Карън,Пейтън,Брук и Деб в трик ...обаче я няма в ОСТ-а ако някой се сеща и иска да помогле ..плссссссссс 10х предварително unsure.gif
ionona
Песента наистина е много хубава и на мен ми хареса...защо не пробваш в някои форум за търсене на песни винаги ги намират smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(sunshine_reggae @ Oct 8 2005, 06:27 PM)
хорааа искам помощ ако може...много ми харесва песента от 2-ри сезон 19-ти епизод където танцуват Карън,Пейтън,Брук и Деб в трик ...обаче я няма в ОСТ-а ако някой се сеща и иска да помогле ..плссссссссс 10х предварително unsure.gif
*

Ако някой се сети за имаето на песента веднага ще я намеря !
Но за жалост нямам под ръка сезон 2 епизод 19-ти за да пробвам и аз все пак...
Ако няма много говор може и да се запише от самия филм или говора да се приглуши но това е в краен случай де ; ) biggrin2.gif
AZDEAZ
В момента не съм си в пловдив, а в ямбол, но тази вечер се връщам и ще ви намеря песента. В страницата на WB си има раздел в който пише всички песни, който са ползвани във всяка серия.
wi7ch
А можете ли да ми кажете в коя серия на първи сезон беще там дето пее Хейли на пиянто?Аз песента я имам ама искам да я гледам обаче ако почна да търся серия по серия нема да свърша скоро smile.gif
sunshine_reggae
открих как се казва песничката biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif обаче не намерих линкче .. песента се казва "son's gonna rise" и е на Citizen Cope разчитам на вас да я намерите
Clark Kent
QUOTE(sunshine_reggae @ Oct 9 2005, 12:42 PM)
открих как се казва песничката  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  обаче не намерих линкче .. песента се казва  "son's gonna rise" и е на Citizen Cope разчитам на вас да я намерите
*

Ето ви я песента тъй като фтп-то на ггбит нещо се ебавата немога да я кача сваляйте от мойто фтп ама да знаете че няма да бачка много така че
Приятно слушане 4.gif

Citizen Cope-Son's gonna Rise
vIkToRsHeFa
QUOTE(Clark Kent @ Oct 9 2005, 03:12 PM)
QUOTE(sunshine_reggae @ Oct 9 2005, 12:42 PM)
открих как се казва песничката  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  обаче не намерих линкче .. песента се казва  "son's gonna rise" и е на Citizen Cope разчитам на вас да я намерите
*

Ето ви я песента тъй като фтп-то на ггбит нещо се ебавата немога да я кача сваляйте от мойто фтп ама да знаете че няма да бачка много така че
Приятно слушане 4.gif

Citizen Cope-Son's gonna Rise
*

Някой беше качвал като луд и не беше останало пространство...
Качих я тук ftp://ftp.ggbit.info/@else_things/mp3/04%...20Gonna%20Rise/
ludoto_tedi
Някой има ли си напредстава кога ще излезе 2 епизод на 3-ти сезон?
vIkToRsHeFa
До колкото знам ги пускат всяка седмица в торентите след като ги запишат от телевизията.
AZDEAZ
QUOTE(ludoto_tedi @ Oct 9 2005, 11:37 PM)
Някой има ли си напредстава кога ще излезе 2 епизод на 3-ти сезон?
*

В сряда вечерта го излъчват в САЩ, което прави рано сутринта в четвъртък в БГ. През деня в четвъртък ще се появи в БГ торенти.
ludoto_tedi
Мерси много на всички!
nubits
Някой може ли да ми каже къде мога да изтегля OTH season 2, ама да не е от data.bg, щото сам към БТК и да не е от ArenaBG, щото пък там всеки епизод е на отделен torrent файл и няма достатъчно seeders... айде plsss помогнете ми!
FrAgMaKeR
QUOTE(nubits @ Oct 13 2005, 12:01 AM)
Някой може ли да ми каже къде мога да изтегля OTH season 2, ама да не е от data.bg, щото сам към БТК и да не е от ArenaBG, щото пък там всеки епизод е на отделен torrent файл и няма достатъчно seeders... айде plsss  помогнете ми!
*

Целият втори сезон го има тук: torrents.bol.bg, но можеш да го свалиш и от dc.ggbit.info, иначе ако си с висок външен канал го има и в torrentspy.com
nubits
благодаря ви! worthy.gif
~Bruk~
Лично аз в началото бях доста скептична, като го гледах, но се оказа наиситна страхотен сериал biggrin2.gif smile.gif Всичко е много динамично 18.gif Вече нямам търпение да гледам и 2 епизод blush.gif (на 3 сезон)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.