Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хайде да ви видим на Drift как сте
GGbit.info > Развлечение > Игри
advokata
Здравейте!

Тази тема я правя защото , искам да видя колко сте добри на дрифтинг на Need For Speed Carbon ,
в случая всички който имат Carbon , да си пуснат едно надбягване , най-голямото Drift ниво и най-бързата и добра кола.
Направете така че надбягването да е 8 обиколки (максималното) и почнете , като свършите надбягването , направете една снимка и я пуснете тук. Ако искате и дайте скрий на колата си (това не е задължително).

В случая ето моят резултат , кълна се в бога ЧЕ НЕ СЪМ използвал чийтове , трайнери и подобни! Моля и вие не използвайте!
Снимка на колата която съм правил , бих ви дал но , колко тъмноооооо.

Отново , тази тема я пускам за да видя уменията ви да дрифтвате.

Ако мислите че темата е безмислена , можете да я махнете , нямам нищо против.
Enjoy.
van Nistelrooy
Да бе да...

2 милиона хахха

Следващия път ако искаш изрови от нета снимка 10 милиона и пак викай че не си използвал чийтове , трайнери и подобни.
Леко да не ти повярвам...
advokata
Цитат(LaZiaN4O @ May 15 2007, 00:30) *
Да бе да...

2 милиона хахха

Следващия път ако искаш изрови от нета снимка 10 милиона и пак викай че не си използвал чийтове , трайнери и подобни.
Леко да не ти повярвам...

Ти си точно същият като баща ми! Аз му кажа нещо той... "Лъжеш ме" . Само да отбележа постигнал съм 2 милиона поради причината че колата ми беше някаква зверска! А причината колата да ми е зверска е че съм превъртял играта! А причината да превъртя играта е че искам да си напрая яки коли. И последно чийтове съм използвал САМО И САМО на последният бос (б*х го тоя бос , некакъв невъзможен). И това е единственият път когато съм използвал чийтове (по-точно трайнер) , но щом не ми вярвате , ваша си работа.

Мога да дам снимка на колата ми , но ще гледате някакъв черен екран (много тъмно ми го снима не се шегувам...).
А и сигурно не си ми видял ранга под аватара ми... biggrin.gif
van Nistelrooy
Базикам се бе biggrin.gif вярвам ти. Няма за кво да не ти вярвам.

Аз тая игра бях зле с дрифта, макарче смятам че играта като цяло е супер боклук освен дрифта в нея. Само той е хубав.
След като бях 5-6 пъти се опитвах да мина един и неможех. Накрая ми върза и напрайх 500 000 приблизително. Тва ми рекорда на мен. Нямам скреен не съм снимал.
advokata
Цитат(LaZiaN4O @ May 15 2007, 08:46) *
Базикам се бе biggrin.gif вярвам ти. Няма за кво да не ти вярвам.

Аз тая игра бях зле с дрифта, макарче смятам че играта като цяло е супер боклук освен дрифта в нея. Само той е хубав.
След като бях 5-6 пъти се опитвах да мина един и неможех. Накрая ми върза и напрайх 500 000 приблизително. Тва ми рекорда на мен. Нямам скреен не съм снимал.

http://i.data.bg/07/05/15/372072_orig.jpg ...
Когато си променяш колата това се намира във Performance->Tires->Pro Package , не е задължително да е Pro Package , просто това ти усигорява при удар на спирачката най-силно пързаляне , можеш и да си сложиш и предишният пакет (Street Package ако нямаш Pro Package) , дано си ме разбрал. mrgreen[1].gif
HorroR
Бравос worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.