Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Sarah Connor Chronicles (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
DaniEl
The Sarah Connor Chronicles

премиера: 14 Януари 2008
Жанр:Drama / Fantasy / Sci-Fi
IMDB
Ревю:
Американската компания Fox ще прави телевизионен сериал по екшън поредицата Терминатор (The Terminator). Сценарият на пилотни епизод е вече готов. Негов автор е Josh Friedman (Война на световете (War of the Worlds)), а с режисурата ще се заеме David Nutter.
Сериалът, озаглавен The Sarah Connor Chronicles, ще проследи събитията след Терминатор 2: Денят на страшния съд (Terminator 2: Judgment Day), фокусирайки се върху съдбата на главната героиня (в кино ролята - Linda Hamilton), която заедно със сина си Джон се приготвя за приближаващата война срещу машините. Все още не е известно да колко сериите на Fox ще се придържат към сюжета на оригинала, тъй като в третия широкоекранен филм Сара вече е покойница, след като става ясно, че е умряла от левкемия.

Актьорски състав:

Lena Headey като Sarah Connor

Thomas Dekker като John Connor

Summer Glau като Cameron

Richard T. Jones като James Ellison
Mr. Winchester
Кога му е премиерата ?
ThePinkDuck
Цитат(LeoWyatt @ Dec 16 2007, 16:46) *
Кога му е премиерата ?

На 13ти януари! mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Олееее, Самър Глау! Замисъла не ми допада особено, но заради нея ще го гледам тоя сериал.
Колко епизода са запланувани?
ThePinkDuck
Цитат(Gossip Girl @ Dec 16 2007, 18:31) *
Олееее, Самър Глау! Замисъла не ми допада особено, но заради нея ще го гледам тоя сериал.
Колко епизода са запланувани?

Аз съм му се наточила заради Томас Декер. А и много обичам Терминатор поредицата! mrgreen[1].gif Пилотния вече мина, но офизиалния е на 13ти Януари и ще е с няколко промени! При-еър-а беше с доста висок рейтинг и му е дадоха пълен сезон от 12 епизода, които вече са заснети и ще бъдат излъчени по график. mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
Ами верно ли 4е ще е на мястото на Призъна? 4е някъде така 4етох
The_Man_Of_Steel
и аз ниакаде 4етъх 4е ще когато има пауза на присон бреак 6те дават сара конор- аз инъ4еи сед радвам 4е 6те по4ва такав сериал сарах конор мойе да е иак 6тото аз ниа ма кво да гледам толквопа а пък харесвам термонатора пп 4естина нова година на всички и аз съм нова в ввфорума ако може да ми проститеи 4е офтопквам
sladuranka
Туй ша да е мн готино, ще го дръпна по някое време rolleyes.gif .
FrAgMaKeR
Цитат(Gossip Girl @ Dec 16 2007, 18:31) *

Да аз също, не бих пропуснал да гледам любимката ми от "Firefly" и "The 4400". Остава пак да играе луда със свръхспособности biggrin.gif
Apfh
Цитат
... Пилотният епизод на "Terminator The Sarah Connor Chronicles", излъчен в Неделя по FOX, е най-гледаният пилотен епизод на ТВ шоу за последните три години! Нито едно шоу за този период не е започвало с толкова висок рейтинг -
Цитат
".. 7.6 rating/18 share among adults 18-49 and delivered around 18.3 million viewers with its one-hour premiere Sunday at 8 .."

Нещо повече - излъчените по NBC по същото време награди Златен Глобус са останали почти без зрители, което е тотален успех за сериала по култовата трилогия с Арни.
Освен това премиерата на "Терминатор"-а е най-добрата за сериал по сценарий на Fox от осем години насам. Предният подобен гигант по рейтинг е бил пилотният епизод на Малкъл, който в последствие става хит.

Лично аз го намирам за интересен и доста добре направен и смятам да си го гледам през сезона... тъкмо сега всички сериали свършват и няма да има какво да се гледа. wink.gif

п.п. Попринцип Терминар-а трябваше май да заеме мястото на Призън-а докато е в почивка, но го промениха и сега тече редом (преди или веднага след) с последните няколко епизода на Бягството, след което ще вземе неговият основен час на излъчване. Мисля, че изменение има от първоначалният план, но с тази стачки абсолютно нищо вече не е сигурно.
sladuranka
Днеска гледах серията и ми хареса. Ще гледам и другите за да видя дали ще бъдат по-интересни, че при мен пилотните епизоди почти никога не ме впечатляват с нещо конкретно, а трябва да изгледам поне още няколко та да ми стане интересно dry.gif .
Mr. Winchester
и 2та епизода са супер интересни кефи ме сериалчето и ще го следя
FaLLOuTbOy
Хич не ми харесва този сериал.. изтеглих 1вата серия и я гледах до 15тата минута и... много зле според мене dry.gif

И не мисля, че съм единствения. Първият епизод найстина имаше добри рейтинги (това беше защото шоуто преди него беше футбол с рейтинг 37 милиона, тва е друг въпрос) 18.3, но втория е с 10.60 милиона. Дали ще продължи да пада unsure.gif
Lost_in_Space
Ами не особено впечатляващ сериал, но става за отбиване на времето wink.gif
Mr. Winchester
Много ми харесаха първите 2 епизода, все още не съм гледал 3, но смятам да го направя в скоро време даже като се съберат повече епизоди да ги гледам наведнъж.

П.П.: Самър Глау и Томас Декер на тези снимки изобщо не си приличат...

П.П2.: Чудих се Томас Декер от къде ми е толкова познат, а той верно че беше Зак от Хироус
sladuranka
Абе 4-и епизод не трябваше ли вече да е излязъл? blink.gif
ThePinkDuck
Цитат(sladuranka @ Jan 29 2008, 16:12) *
Абе 4-и епизод не трябваше ли вече да е излязъл? blink.gif

Нем, на 4ти Февруари излиза. mrgreen[1].gif
Alanna
Въпреки че не съм голям фен на Терминатор.. това сериалче много ми допадна. mrgreen[1].gif Препоръчвам ви го! blush.gif
Fixer
Мен много ме радва това сериалче.
Mr. Winchester
един от сериалите които наистина могат да те разо4ароват понякога-точно когато нещо стане яко -го скапват със следващия епизод,въпреки това ще го гледам след невероятния край на сезона (8-9 епизод)
kentrildumon
И разбра ли се дали ще има 2ри сезон?
divata_airis
Значи аз сега супер много се зарибих по сериалчето...Без тва съм фен и на Т1 и Т2, ама сега главно заради чудото наречено Томас Декер...(един ден ще ми бъде мъж от мен да знаете). Харесвам ми сериала...И да, доколкото знам вече е потвърдено че ще има втори сезон. Ще се завърне през 2009 - какво ще правя до тогава без Декер нз...ъм, ще му зяпам филмите. Но да се върна на въпроса - ще има втори сезон, който поне засега от Фокс са казали че ще са 13 епизода и ще е другата година...
Ъм, нз дали някой го интересува, но аз все пак да кажа, какво разбрах вчера съвсем случайно и ме накара да пищя истерично. Та на въпроса.
От 23 юни Нова телевизия започва да излъчва сериала всяка делнична вечер от 22:30...А що се отнася до новия сезон, народа се съвзе и схвана че 2009 е далечно, та още тази година ще се появи втория сезон - през септември. Сигурно е че Самър Глау се завръща са снимките, както и че ще има два нови персонажа - на жени. Единият много вероятно любовен интерес на Джон.
Steph
Снощи гледах епизода по Нова и в момента свалям първи сезон. smile.gif Мисля да го изгледам rolleyes.gif
А има ли нещо между Томас и Самър във филма?
Rock
не
anji_banji
Мн яко филмче почнах да го гледам по нова ама се по тва време излизам и за тва си го изтеглих на компа..много е готино biggrin2.gif
divata_airis
Ето и трейлъра за втори сезон, на мен ми изглежда доста интерестно - Джони ще възмъжеееееее..., а като гледам Камерън ще я избият чевииите...Вече нямам търпение. Последното промо не дава никаква нова информация, освен че всичко ще се промени, сякаш не го знаехме...

ПРОМО 1
ПРОМО 2
ПРОМО 3

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.