Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Everwood
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
ThePinkDuck
EVERWOOD

It's somewhere between father and son.

Година: 2002 - 2006
Жанр: Драма
IMDB , TV.COM
Ревю: Когато брилянтният манхатански неврохирург д-р Андрю Браун овдовява, той решава да започне изцяло нов живот в идиличното градче Евърууд, Колорадо. Приспособяването на „градското момче” е трудно, а и в града вече си имат семеен лекар. На Анди му се налага да отглежда сам и двете си отчуждени деца – Ефрам, чувствително хлапе и много надарен пианист и малката му сестра Дилия. С течение на времето те започват да опознават както хората от Евърууд, така и самите себе си.
Лично мнение: Ревюто само по себе си е доста сухо, може би заради това не почнах сериала по-рано и това беше огромна грешка. Започнах да го следя по Канал 1 и още след 2ри епизод си изтеглих целият сезон. Това е един страхотен сериал, няма излишни сълзливи проблематични истории, главните герои не те карат истерично да крещиш по монитора колко са зле, няма велико зло което трябва да бъде унищожено, без излишна драма, без странни далечни роднини които се появяват от къде ли не. След края на всеки епизод у зрителя остава едно топло и приятно чувство, сериите те карат да се замислиш и да се усмихваш на ежедневието. Отношенията родители-деца са пресъздадени съвсем реалистично. Проблемите между Ефрам и Анди са осезаеми. Актьорският състав е изключително талантлив, сценарият е пълен и с доста забавни моменти. Преди да започна да го гледам все се чудих защо всякакви критици толкова го хвалят и харесват, но още след 1ви епизод ми стана ясно. Мисля, че WB направиха огромна грешкак ато избраха 7th Heaven пред Евъррууд. Феновете с право бяха супер нещастни, но аз се радвам и на съществуващите 4 невероятни сезона! Лична оценка 10/10

Актьорски Състав:

Treat Williams

в ролята на д-р Андрю "Анди" Браун

Gregory Smith

в ролята на Ефрам Браун

Emily VanCamp

в ролята на Ейми Абът

Debra Mooney

в ролята на Една Харпър

John Beasley

в ролята на Ърв Харпър

Vivien Cardone

в ролята на Дилия Браун

Chris Pratt

в ролята на Брайт Абът

Tom Amandes

в ролята на д-р Харолд Абът

Stephanie Niznik

в ролята на Нина Фийни

Scott Wolf

в ролята на д-р Джейк Хартман

Merrilyn Gann

в ролята на Роуз Абът
ludoto_mimi
Все още съм в началото и не знам кога ще имам време да го изгледам, но от това, което съм видяла мога да кажа, че сериалът определено си заслужава! biggrin2.gif
Браво за хубавата тема.
Nasi
Мерси за темата Еми 4.gif Сериалчето си заслужава гледането. Няма какво повече да добавя в личната оценка, която си дала е казано всичко. Изключително добре направен сериал. Актьорите също са страшно симпатични, а историите и взаймоотношенията много реални и истински. Изгледах 1 сезон, и при първа възможност ще гледам втори. А CW за пореден път доказват, че не разбират от добри сериали. happy.gif
ludoto_mimi
Току-що изгледах първи сезон.
Мале как свърши само. sad.gif Направо нямам думи.

Който не го е гледал, определено пропуска много.
BledPoet
Този сериал го гледах, по малките часове и ми си губят няколко епизода. Много готино сериалче. Уви обаче не мога до го намеря по торентите. Ако някой може, да пусне линк за 1ви и 2ри - бирата, ще е от мен wink.gif
pussy^^
Гледах 1ви сезон по Канал1 и честно казано неми хареса особенол
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.