EVERWOOD
It's somewhere between father and son.
It's somewhere between father and son.
Година: 2002 - 2006
Жанр: Драма
IMDB , TV.COM
Ревю: Когато брилянтният манхатански неврохирург д-р Андрю Браун овдовява, той решава да започне изцяло нов живот в идиличното градче Евърууд, Колорадо. Приспособяването на „градското момче” е трудно, а и в града вече си имат семеен лекар. На Анди му се налага да отглежда сам и двете си отчуждени деца – Ефрам, чувствително хлапе и много надарен пианист и малката му сестра Дилия. С течение на времето те започват да опознават както хората от Евърууд, така и самите себе си.
Лично мнение: Ревюто само по себе си е доста сухо, може би заради това не почнах сериала по-рано и това беше огромна грешка. Започнах да го следя по Канал 1 и още след 2ри епизод си изтеглих целият сезон. Това е един страхотен сериал, няма излишни сълзливи проблематични истории, главните герои не те карат истерично да крещиш по монитора колко са зле, няма велико зло което трябва да бъде унищожено, без излишна драма, без странни далечни роднини които се появяват от къде ли не. След края на всеки епизод у зрителя остава едно топло и приятно чувство, сериите те карат да се замислиш и да се усмихваш на ежедневието. Отношенията родители-деца са пресъздадени съвсем реалистично. Проблемите между Ефрам и Анди са осезаеми. Актьорският състав е изключително талантлив, сценарият е пълен и с доста забавни моменти. Преди да започна да го гледам все се чудих защо всякакви критици толкова го хвалят и харесват, но още след 1ви епизод ми стана ясно. Мисля, че WB направиха огромна грешкак ато избраха 7th Heaven пред Евъррууд. Феновете с право бяха супер нещастни, но аз се радвам и на съществуващите 4 невероятни сезона! Лична оценка 10/10
Актьорски Състав:
Treat Williams
в ролята на д-р Андрю "Анди" Браун
Emily VanCamp
в ролята на Ейми Абът
John Beasley
в ролята на Ърв Харпър
Chris Pratt
в ролята на Брайт Абът
Stephanie Niznik
в ролята на Нина Фийни
Merrilyn Gann