Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: High School Musical (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
High School Musical

This School Rocks Like No Other!

Режисьор: Kenny Ortega
Сценаристи: Peter Barsocchini
Световна премиера: 20 January 2006
Премиера в България: Няма обявена дата
Жанр: Комедия/Семеен /Мюзикъл
Актьорски състав: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnson, Chris Warren Jr.
IMDB , Официален Сайт ,
Ревю: Трой и Габриела – двама тийнейджъри от два коренно различни свята – случайна среща ги кара да осъзнаят взаимната си любов към музиката.
През зимата на новогодишно парти, Трой и Габриела, двама непознати запяват заедно на състезание в караоке бар. Срещата е кратка, но оставя следа у тях. Скоро Габриела бива прехвърлена в нов град и ново училище, където се оказва, че училищната баскетболна звезда е самият Трой. Двамата решават да се явят на конкурса за училищният мюзикъл. Но дали любовта им към музиката и един към друг ще победи училището, което им казва, че не могат да бъдат заедно?
Лично мнение: Филмът който превърна Зак Ефрън и Ашли Тисдейл в звезди, а на Ванеса Хъджинс и донесе договор с музикален гигант! Та за филмът: Страхотен мюзикъл, нежна романтична история, добри приятели, яростни врагове и много смях. Има от всичко в полезни дози. Приятно развлечение за всички. Един от най-добрите мюзикали появявали се от доста време насам! Да не повярва човек ама адски много ми хареса! Лична оценка 9/10.
girl_from_hell
много хубаво филмче, много ми хареса
`BruKas`
страхотно филм4е
nad3too
дам и на мен ми хареса
SeMiNi
Май единствено на мен не ми харесва филма..честно казано е един от най-глупавите филми които съм гледала.. wink.gif Нито един от актьорите не ми хареса и ми беше доста клиширано. huh.gif
hristin4e
на мен ми хареса филмчето smile.gif
**Sophia**
По-принцип доста повече ачаквах от това филм4е.Обичам филми с музика,танци и песни,но по-лигав филм от този не съм гледалаа 14.gif ..Сигурно филма щеше да е по-сполучлив ако бяха избрали по-симпатични актьори.Просто Ванеса толкоа се лигавешее,простоо..през цялото време се смеех на това 18.gif ..Харесваше ми Шерпей(или ако така се казваше)-Ашли,поне не е такава 16.gif ..абе сигурно ще гледам и другите чмасти дано те да си заслужават. wink.gif
vasinka_{P}
Филма го знам от много време ама скоро го гледах, и много ми хареса. Много ми харесват такива филми с музика и танци worthy.gif
Miss_Duff
Ми не го догледах..Стори ми се лигавичък .. huh.gif Типична история : "лошите" се изправят срещу "добрите" в едно американско училище..
HiLaRy`DuFf{}
Бива .. smile.gif не е мн интересе .. но става
ladysunshine
Много готин филм. Много ми хареса. Зак и Ванеса са страхотни. Аз Ванеса си я харесвах много преди филма, а след филма още повече. Много сладка двойка са и във филма и в живота :Р
Miss_Duff
Категорично поправям предишното си мнение!!Супер си е филмчето,да не говорим за саундтрака.. wub.gif Да,вярно,на моменти играта на Ашли Тисдейл беше прекалеено престорена,но пък другите актьори си бяха на ниво.И въобще много си ми харесва. smile.gif
"Innocent"
Абе, малко клиширано и детско, но все пак добро.
Хумористично до някаква степен, ама доста добра музика.
Абе като за мюзикъл е супер, филмче за отпочиване.
Enchanted
Цитат(SeMiNi @ Jun 25 2007, 16:41) *
Май единствено на мен не ми харесва филма..честно казано е един от най-глупавите филми които съм гледала.. wink.gif Нито един от актьорите не ми хареса и ми беше доста клиширано. huh.gif

нямам какво повече да добавя huh.gif
VeRonICa^^
Много хубав филм с един от любимите ми актьори Зак Ефрон wub.gif Даже снощи гледах 2 част biggrin.gif и тя е адски яка wink.gif
nelito_91
На мен филма ми хареса biggrin2.gif Още не съм гледала 2 част, но си я изтеглих и утре ще я гледам happy.gif
TheUnknown
Филма е тотално подобен на всички останали такива бози. След първите 10 мин знаеш какво ще стане накрая....
gotinoto_baby
Твърде лигаво и клиширано.Определено не ми хареса. dry.gif
Катeто
Много ми хареса филмът.Забавно и разтоварващо филмче.Имаше от всичко просто-танци,хубава музика,любов,омраза,абе от всичко.Актъорите са супер сладки rolleyes.gif
Bloody_Tears
Цитат(gotinoto_baby @ Apr 28 2008, 20:37) *
Твърде лигаво и клиширано.Определено не ми хареса. dry.gif

The same smile.gif
PaMpeRsSs
Много ми хареса фимчето и с нетърпение очаквам следващите епизоди от тази поредица.
moni_hs
Много готино филмче! И актьорите са много симпатични и пеят страхотно! Историята е много свежа! Не знам какво повече да кажа... smile.gif smile.gif
badbaby22
Mного добър филм, притен, ненатоварващ за гледане! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.