Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 3x22, 23 Through The Looking Glass
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезони 1-3
the_mouse
LOST 3x22, 23 Through The Looking Glass

Джак и останалите оцелели се оптиват да установят връзка с кораба на Наоми във финала на този сезон.

Airdate: 23.05.2007 (В Интернет на 24 Май, Четвъртък)

ABC Promo 1 @Daily Motion
ABC Promo 2 @Daily Motion
CTV Promo @Daily Motion
ABC Promo 3 @Daily Motion
Sneak Peek
Sneak Peek 2 @Daily Motion

Download:
Lost 3x22 @ ArenaBG.com | Zamunda.NET Субтитри (част 1) NEW!
Lost 3x23 @ ArenaBG.com | Zamunda.NET Субтитри (част 2) NEW!
Lost 3x22-23 @ Zamunda.NET Субтитри (част 1 и част 2 слепени и с по-добро качество) NEW!
Субтитрите достигат до вас, благодарение на Kurli!

Официално инфо за епизода:
JACK AND HIS FELLOW SURVIVORS BEGIN THEIR EFFORTS TO MAKE CONTACT
WITH NAOMI'S RESCUE SHIP, ON THE SEASON FINALE OF ABC'S "LOST"
"Through the Looking Glass" - Jack and the castaways begin their efforts to make contact with Naomi's rescue ship, on the season finale of "Lost," WEDNESDAY, MAY 23 (9:00-11:00 p.m., ET), on the ABC Television Network.

"Lost" stars Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Dominic Monaghan as Charlie and Terry O'Quinn as Locke.

Guest starring are M.C. Gainey as Mr. Friendly/Tom, Tania Raymonde as Alex, Nestor Carbonell as Richard Alpert, Blake Bashoff as Karl, Andrew Divoff as Mikhail, Ariston Greene as Jason, Sonya Walger as Penny, Mira Furlan as Rousseau, Brian Goodman as Pryce, Marsha Thomason as Naomi,
L. Scott Caldwell as Rose, Sam Anderson as Bernard, Lana Parilla as Greta, Tracy Middendorf as Bonnie, James Lesure as Dr. Hamill, Nigel Gibbs as funeral director, Loreni Delgado as pharmacist, Larry Clarke as customer and Kate Connor as doctor.

"Through the Looking Glass" was written by Carlton Cuse & Damon Lindelof and directed by Jack Bender.
АBCMEDIANET

Източник: LOST-BG.com

Коментари по излизащия епизод тук
storm
Еее, най-после Роуз се завръща. Само ако посмеят да я убият във финала, ще се откажа завинаги от тоя филм.

the_mouse
Освен това ще видим Лок, Русо, Пени и Карл! Дано Пени не е в ретроспекция smile.gif
storm
Да, или в последните 10 секунди от финала и да трябва да се чака другият сезон, където нещата могат да се повторят, както стана и в края на сезон 2, всички помним.
the_mouse
Нищо чудно ако стане така smile.gif, но сценаристите казаха, че "са взели урок от предния път и няма да оставят публиката в напрежение чак до началото на следващия сезон", или поне ще отговорят на още някои въпроси smile.gif

edit: и промо има вече, но не се вижда кой знае колко smile.gif

Още две промота има след снощната серия. Много неща показват, гледайте ги!
The Black Dragon
Очаквам с нетърпение финала, но знам че като свърши ще се изям от яд, че трябва да чакам до есента пак. Нямам представа какво ще стане, но не ми се иска Саид да умира.
the_mouse
Има ново промо, но не се вижда нищо ново.
На един от кадрите се вижда как нашите хора водят вързан Бен на някъде:
http://lost-forum.com/attachment.php?attac...mp;d=1179440216
bgy
http://www.vbox7.com/play:4183c412

съжалявам ако вече сте го видели. smile.gif
the_mouse
@bgy, благодаря за инициативата, но вече го има в линковете от първия пост wink.gif

NEW! Нов снийк пиик за финала! smile.gif
Secretly
А верно ли ,че финала ще 2 часа
the_mouse
Два часа ефирно време, но на практика ще са 80 минути от сериала, другите 40 ще са реклами smile.gif Все едно две серии наведнъж smile.gif Всяка серия уж е 1 час, но има 20 минути реклами, за финала всичко се удвоява smile.gif

Има нов сниик пиик за финала на сезона, която в интернет излиза утре, тази вечер ще я излъчат по ABC, как ми се иска да можех да я гледам он-лайн довечера sad.gif

NEW! Серията излезе, но е на две части за сега, по-късно ще я има на един епизод smile.gif
Cek0Ff
http://FreeMp3.MyFtp.Org/Lost.SeasonFinale....HDTV.XViD-Caph Ето тука съм качил и 2-та епизода ( 22 и 23 ) .. страшни са самоче ги гледах без Суб.

С остава само суб да напрайте и става The BeSt
The Shaman
Сега това два епизода ли са или един на две части ?!? Като гледам размера трябва да са две ?!?
Cek0Ff
Еми аз останах с впечатлението , че е един епизод направен на 2 части !!! Преди малко го гледах и така ми изглеждаше !!
bgy
Хора а да питам защо като то изтегля и ми се появяват някакви архиви с големина 14.30 МБ huh.gif
The Shaman
Цитат(bgy @ May 24 2007, 13:36) *
Хора а да питам защо като то изтегля и ми се появяват някакви архиви с големина 14.30 МБ huh.gif

Просто разархевирай един от тях някъде и ще видиш ави файла...
seduction_55
Уникално свърши,оставяйки ни отново да се чудим 3 месеца.Особено цялата ретроспекция на Джак която се оказа бъдещето.Интересно ми е кой е умрял и защо никой не е отишъл на погребението.А Кейт с кой е,най вероятно със Сойър.
Най накрая след 3 сезона да съберат Русо и дъщеря й.Хареса ми че хората на Бен почнаха да се съмняват в него и доста издънки направиха.За пръв път Бен да не излъже,но явно не е казал цялата истина щом в крайна сметка успяват да се махнат от острова.
Този Уолт хич не е хубав знак да го видиш,Шанън като го видя и после умря,дано не се случи нещо и с Лок.
Като цяло съм много доволна от финала и определено нямам търпение да почне новия сезон.
pesho93
Цитат(seduction_55 @ May 24 2007, 16:15) *
Уникално свърши,оставяйки ни отново да се чудим 3 месеца.Особено цялата ретроспекция на Джак която се оказа бъдещето.Интересно ми е кой е умрял и защо никой не е отишъл на погребението.А Кейт с кой е,най вероятно със Сойър.
Най накрая след 3 сезона да съберат Русо и дъщеря й.Хареса ми че хората на Бен почнаха да се съмняват в него и доста издънки направиха.За пръв път Бен да не излъже,но явно не е казал цялата истина щом в крайна сметка успяват да се махнат от острова.
Този Уолт хич не е хубав знак да го видиш,Шанън като го видя и после умря,дано не се случи нещо и с Лок.
Като цяло съм много доволна от финала и определено нямам търпение да почне новия сезон.

И аз съм като теб smile.gif Всичко ми беше много интересно и след като свърши, седях около 5 минути да мисля какво ще стане wacko.gif Голяма мистерия...Сериалът показа истинското си лице, за което се радвам, но не ме радва факта, че ще трябва да чакам 3 месеца mad.gif
The Shaman
В Замунда вече има субтитри.
seduction_55
Сега се сетих нещо което докато гледах не сметнах за важно защото нали си мислех че това са ретроспекции на Джак.Защо той на няколко пъти го спомена и говореше за него като за жив човек?
FrAgMaKeR
Такъв край не съм очаквал.. супер идея вместо да ни връщат назад, те ни бутнаха напред.. smile.gif Кой ли е умрял.. данеби да е Лок? Изглежда и бащата на Джак е жив.. поне от това, което Джак каза.. но как би било възможно след като той беше умрял още преди катастрофата..
Cek0Ff
Цитат(FrAgMaKeR @ May 24 2007, 20:07) *
Такъв край не съм очаквал.. супер идея вместо да ни връщат назад, те ни бутнаха напред.. smile.gif Кой ли е умрял.. данеби да е Лок? Изглежда и бащата на Джак е жив.. поне от това, което Джак каза.. но как би било възможно след като той беше умрял още преди катастрофата..

Да .. то некфо и аз немога да го схвана .. първо баща му го дават умрял (в предишните серий) после Джак вика.. " Доведете баща ми и ако аз съм по пиян от него .. можете да ме уволните" нещу... незнам wacko.gif
divata_airis
Ми и мене ме изуми този край. Малко ми стана мъчно за Чарли, ама Дез не можеше да го спасява вечно, пък и благодарение на него ще се махнат от острова. Според мен погребението беше на Сойер-той нямаше близки, които да отидат на него, пък и Джак каза на Кейт, че мидлел, че тя ще присъства, защото все пак имаха връзка, нормално би било да е там. Така ми се струва, а това с Крисчън Шепърд ме довърши-как ще е още жив?
FrAgMaKeR
Потвърдено е от продуцентите, че бащата на Джак е мъртъв.. но защо го каза това.. Умрелият от изреската на вестника името му започва с Jo.. най вероятно Джон Лок.. действието от финалният flashforward се развива две години и 4 месеца след катастрофата, според датата на вестника, значи са се измъкнали..
bgy
Току-що изгледах финала на 3 сезон и наистина ми хареса. Направи ми впечатлиние че не беше еднообразно както преди 5-6 епизода. Изведнъж на ново място, хората си бяха набелязали съвсем друга цел и имаше динамика - нещо, което не се беше срещало от бая време. Стана ми гадно, че Чарли умира. Тъкмо да се съберат с Клеър и всичко се проваля... Но ще видим всичките реакции през другия сезон. Доколкото разбрах 3те оставащи сезона ще бъдат по 16 епизода без почивки. Само едно нещо не ми стана ясно и се надявам по нататък всички да получат отговор - защо Джак каза " Трябва да се върнем". Означава ли това, че само Кейн и Джак са се спасили или има и още. Останали ли са хора от Океаник дружината и кой е този за когото кейт говори: "Не трябва да се бавя, той ще се чуди къде съм"? Уви, все още загадка... blink.gif

P.S. Абе хора как успявате да видите и датата от вестника biggrin2.gif biggrin2.gif
sulu
Изключително силен финал.До последно мислех,че дават флашбек и даже се учудих,че Кейт и Джак са се познавали от преди тва,но след няколко секунди зацепих,че са в бъдещето.А и в началото на епизода като даваха Джак с тая Моторола тъкмо се чудих какъв тъп гаф са направили,но то се оказа че всичко е изпипано до край.Сага ми е интересно дали като дойдат хората на Найоми ще се опитат да помогнат на наште или наистина ще се опитат да убият всички на острова.По телефона не звучаха злонамерени ма то това нищо не значи.Най-ме е яд за Чарли-той винаги ми е бил любимец и любимите ми епизоди са все с него,н какво да се прави.Плюс това все пак това е Лост-има надежда,че ще го съживят следващият сезон иначе няма да е честно-те Лок колко пъти го убиват,той все се съживява.Нямам търпение за следващия сезон.
А имате ли представа кои са потвърдените актъори за 4-ти сезон?
divata_airis
Ми и на мен не ми се искаше Чарли да умира-много си го харесвах, ама какво да се прави-той Дез колко пъти го спасяся и пак ми е гадно-такъв симпатяга беше и адски забавен, ама ето че умря и то много гадно
The Black Dragon
Суперлуд финал. Даже може да се каже, че е и като някъв алтернативен край на LOST за тези, които нямат нерви да гледат още 3 сезона - хората стигнаха да радиокулата, повикаха помощ, дадоха ги, че са се спасили. Аз обаче имам намерение да гледам и следващите 3 сезона biggrin.gif

Относно бащата на Джак мисля че е говорел за него като за жив първо щото беше дрогиран и пиян и второ за да ни забаламосат, че тва е флашбек. Умрял си е. Не видехте ли, че като беше в аптеката оная му вика, че не може да си изписва сам рецепта и той вика, че баща му я е изписал и оная като каза, че ше се обади да провери Джак са ядоса и почна да троши.

Друг любим момент от серията ми беше, когато събраха Русо и Алекс smile.gif И най-ма изкефи репликата "Ще ми помогнеш ли да го вържем" biggrin.gif Естествено бащата на Алекс не са показали кой е. Може да има нещо общо Русо със всичко това повече отколкото си мислим. Все пак бяха обещали неин флашбек - значи има нещо в миналото. Също ма изкефи, че не убиха Саид, Бернард и Джин.

Относно умрелия във вестника и аз си мисля, че ше е или Лок или Сойер. И по-скоро си мисля, че ше е Сойер. Не знам защо. Но 2010 ще видим biggrin.gif

До момента всичко от това което каза Дезмънд се сбъдна - значи, че Клеър и бебето ще напуснат острова. Не знам с кой хеликопрет обаче.

Смятам, че следващия сезон ще е именно съсредоточен за "фалшивите спасители" и мадамата със сателитния телефон Найоми. Явно наистина има хора които искат да открият острова - все пак Бен и компания нямаха вина за катастрофата на нашите, ма тва не ги прави добри. Ама има и по-лоши от тях. Друг е въпроса от къде Найоми знаеше за Дезмънд и Пени, като самата Пени не знае коя е тя. Още повече, че имаше тяхната снимка, която се предполага, че само Дезмънд и Пени трябва да имат...

Абе много въпроси пак излязаха ма и отговори поне получихме тоя път. Квото и да става вече поне е ясно, че нашите ше се измъкнат от тоя пуст остров. Въпросите са Как и Кога smile.gif
the_mouse
Хммм, аз като го гледах, даже не разбрах, че това не беше флашбек, а бъдещето sad.gif
Но после като разбрах, всичко започна да се нарежда.
Найоми - и все пак може да е Пени е наела компанията и за да намери Дезмънд, просто да не и знае името smile.gif
Другите два вариянта са - тъй като не разбрахме какво е станало с Дарма след чистката, може Дарма отново да се опитват да се заселят на острова, или хората на Найоми са просто други "лоши", които имат различни цели и за това търсят острова...

Относно освобождаването на Джак и Кейт ще стане скоро в 4-тия сезон, не накрая, четох даже, че ще продължат с флашбеци като този, става интересно... smile.gif

Пак за хората на Найоми - може би Бен този път беше прав, но нормално никой да не му повярва, много смешно ми стана на сцената с него и Русо, когато беше вързан за дървото и го фрасна да мълчи, после застана самодоволно 18.gif

Всички се надявахме Чарли да не умре, но явно това е съдбата му, поне умря, спасявайки Дез, защото ако не беше затворил вратата, станцията щеше да се разхерметизира и щеше да се наводни цялата sad.gif Въпросът, който остава е дали Пени е пратила екипа на Найоми и разпада ли се "with enought money and determination you can fing anyone"...?

Интересни бяха репликите на Бен към Джак, че няма нищо във вънния свят и като се замисля, така е и с останалите - Кейт е беглец, Сън и Джин отново няма да са щастливи, защото Джин ще върши мръсната работа на г-н Пайк, но пък всеки трябва да има възможността да си тръгне ако иска, а не някой друг да взема това решение вместо него, както прави Бен...

Тъпо ми стана за това, че убиха Том, той вече се беше предал... но явно на нашите хора им е дошло в повече всичко това smile.gif

И в последните две серии много гадно се държаха с Хърли, но пък той им утърва кожата накрая smile.gif
The Black Dragon
Май Пени не е наела Найоми, щото Чарли като я пита дали са с кораба дето е на 80 мили тя въобще не знаеше за кво стаа въпрос и отрече
divata_airis
Че те си казаха, че не е. Пени не познава Наоми.
the_mouse
Хм, да, най-вероятно сте прави smile.gif, но означава ли това, че Пени се е отказала да търси Дезмънд?
divata_airis
Е, как нали се свърза с тая станция и като чу, че Дез е там и е добре подскочи. Пък и в края на втори сезон нали някой и звънна през ноща, за да и каже, че е успял-вероятно е успял да намери местонахождението на Дез, знам ли
bgy
Аз пък смятам следното:
Сценаристите казват че оцелелите от полет 815 са хора метафорично изгубили пътя в живота си. И на този остров те се стремят да преоткрият отново това което са. Мисля, че тези които не успяват да намерят правилния път като Еко, Ана-Лусия и др. просто умират. След като на самия остров не успяват да намерят пътя защо да бъдат спасявани и да живеят във външния свят. Няма да са никому полезни. Но това са само мои предположения. biggrin.gif
bgy
Saturday, May 26, 2007
What Can Ben Tell Us About Season Four?

Thanks to Lyly for finding this interview.

Among those blown away by Wednesday's season finale of Lost was cast member Michael Emerson, who plays arch-villain (or misunderstood savior?) Ben. We caught the actor at last night's Brittania Ball on the Queen Mary 2. Now that the episode's aired, Emerson was able to be more forthcoming than he was when we interviewed him earlier this week — except that he's just as flummoxed as the rest of us about what lies ahead for the Lost ones.

Now that the finale has aired, do you have any freaking clue what’s going to happen when you start shooting again?
No, because I didn't know what the end of the episode was until I watched it. That was a secret scene with Jack and Kate — only Matthew [Fox] and Evangeline [Lilly] were given that text and it was shot in secret. I had to wait until last night to have this earth-shattering revelation: Now not only are we going to live in the present and the past, but also the future. And the little things they dropped made my hair stand on end!

Like what?
Kate and Jack got off the island somehow, but other castaways didn’t, and they’re sick about it. And who’s in the coffin? And who is Kate living with?

Sawyer?
Or is he dead or on the island?

Do you have sympathy for Ben's character?
I have full sympathy. I believe he has a mission and an agenda that he hasn’t shared with us yet. The survival of the earth may depend on Ben’s work, so it justifies his ruthless behavior. Maybe I’m just fantasizing or deluding myself.

Is Naomi, the British woman who parachuted from above, really bad news?
She’s a messenger from the dark side. I think we can take Ben at his word. Whoever is on the boat that they just called mean them no good. As soon as we’re in season four, I think we’re gonna discover that everyone is in deep trouble.

Съжалявам че е на английски smile.gif

http://spoilerslost.blogspot.com/
sulu
Цитат(bgy @ May 27 2007, 12:56) *
Аз пък смятам следното:
Сценаристите казват че оцелелите от полет 815 са хора метафорично изгубили пътя в живота си. И на този остров те се стремят да преоткрият отново това което са. Мисля, че тези които не успяват да намерят правилния път като Еко, Ана-Лусия и др. просто умират. След като на самия остров не успяват да намерят пътя защо да бъдат спасявани и да живеят във външния свят. Няма да са никому полезни. Но това са само мои предположения. biggrin.gif

Да и аз така си мислих от начало,но виж например Чарли-той изцяло се промени и е готов да се жертва за другите-ако сценаристите разсъждаваха малко щяха да се сетят и да не го убият.Ето хора които изобщо не заслужаваха се спасиха от острова(или поне няма сведения за обратното).Имам впредвид Уолт и баща му.
Мерси за интервюто-значи определено от лодката на Найоми няма да дойде нищо добро и никой добър unsure.gif
FrAgMaKeR
Цитат(sulu @ May 28 2007, 18:02) *
Да и аз така си мислих от начало,но виж например Чарли-той изцяло се промени и е готов да се жертва за другите-ако сценаристите разсъждаваха малко щяха да се сетят и да не го убият.

Че кой е казал, че е убит.. той и Лок изяде един куршум, ама отвори очи smile.gif нищо чудно Чарли да се събуди на брега в началото на следващият сезон.
divata_airis
worthy.gif worthy.gif worthy.gif ЧУЛ ТЕ ГОСПОД...или сценариста worthy.gif worthy.gif worthy.gif
А дано Чарли да си е жив и здрав, че много ще ми липсва иначе.
bgy
Цитат(divata_airis @ May 31 2007, 15:28) *
worthy.gif worthy.gif worthy.gif ЧУЛ ТЕ ГОСПОД...или сценариста worthy.gif worthy.gif worthy.gif
А дано Чарли да си е жив и здрав, че много ще ми липсва иначе.

И на мен Чарли ми харесваше. Дано наистина да го съживят в следващия сезон.

sulu щом 4 сезон тръгва по ABC в началото на февруари 2008 малко ще чакаме за да видим кои герои със сигурност ще участват и в новия сезон smile.gif
K_f_R
Цитат(FrAgMaKeR @ May 30 2007, 22:48) *
Цитат(sulu @ May 28 2007, 18:02) *
Да и аз така си мислих от начало,но виж например Чарли-той изцяло се промени и е готов да се жертва за другите-ако сценаристите разсъждаваха малко щяха да се сетят и да не го убият.

Че кой е казал, че е убит.. той и Лок изяде един куршум, ама отвори очи smile.gif нищо чудно Чарли да се събуди на брега в началото на следващият сезон.

аз пък се надявам да го свалят << иначе като цяло това беше може би един от най-добрите епизоди през сезона,защото имаше някой дста бозливи! LOsT will OWnz YoU!
TIGERM13
Сериала преди беше 100 пъти по-интересен -нищо не може да надмине края на 2 сезон worthy.gif
Малко плаках ,когато убиха Чарли. sad.gif Но това беше краят му ,Доминик отдавна казваше в интервюта,че героят му ще умре и ще му е много тъжно да се раздели със сериала.
Вероятно само Джак,Кейт и още някои са се спасили и са избягали от острова-"Трябва да се върнем."
"Не трябва да сме живи"-тези реплики подсказват,че ги тресе вина ,че са оставили хора на острова-може би са направили някакъв гаден избор само те да се спасят или има нещо много сериозно недовършено дело на острова,за което Джак да изпитва вина и да иска да се самоубива.Значи ще станат много драматични неща на острова следващия сезон,които тотално ще съсипят Джак unsure.gif
Ако се спасят веднага след всичко станало в последния епизод според мен ще имат сили да живеят нормален живот ,обаче за да заприлича на клошар и да се друса с лекарства-с Джак трябва да стане нещо ужасно.Също и Кейт изглеждаше съсипана,но по-склонна да продължи напред от Джак.Оф трябва пак да гледам по-внимателно серията. wacko.gif
ioanka_vt
А бе хора незнам да ли сте прави и не споря но мисля че всичко е много по-просто от колкото си мислим и че всичко е така както го виждаме.... но това са мои предположение та кога излииза 3 сезон?
ViruZzZ
Ем то май вече свърши 3 сезон,а 4 ще започва Февруари blush.gif
Mr. Winchester
Уникален епизод 3х23 беше просто уникат. Напрежение до Февруари 2008 малее много време... На Джак брадата ще му се удвои biggrin.gif
ViruZzZ
Цитат(TIGERM13 @ Jun 6 2007, 02:37) *
Също и Кейт изглеждаше съсипана,но по-склонна да продължи напред от Джак.Оф трябва пак да гледам по-внимателно серията. wacko.gif

Незнам,но май Кейт е заедно със Сойър в бъдещето confused.gif
the_mouse
Сценаристите казаха, че това е едно възможно бъдеще, но не е краят на сериала smile.gif
Mr. Winchester
Да, така е. Краят на сериала е 2010. Ще се излъчат 3 сезона по 16 епизода. Нали затова сезона ще стартира по-късно. И ако не се лъжа ще ги излъчат без почивка. Всички 16 епизода.
the_mouse
Да, така е, все едно втората половина от сериите миналата година, нали пак имаше една такава пауза през зимата и започнаха през февруари smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.