Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: мякои да знае кода за играта...
GGbit.info > Развлечение > Игри
milen27
F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon
The Shaman
QUOTE(milen27 @ Oct 15 2005, 10:19 PM)
F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon
*

Кодconfused.gif? Сериен номер ли!?!?Щото си има кей генератор.
Е ако не можеш да се справиш ето го: TYB9-PAG8-XAX6-BUS4-6483
Но ако си стигнал до него значи е минало по-трудното.Ето инфо все пак.

Така...За подкарването на играта е необходима Аnti-blaxx.Аnti-blaxx е програма която игнорира защитата на DVD-то.Макар,че не си спомням много ще се опитам да обясня начина на работа с нея.
След като емулирате играта с Daemon Tools(до тази операция надявам се да стигате),стартирате Аnti-blaxx разбира се след като я инсталирате имая в отделна папка в играта.Иконата и се появява в систем трея.Там от пропъртийз ще ви даде възможност да заредите ексето на Daemon или Alcohol в зависимост от това с коя програма работите.По-надоло има и поле в което се зарежда и ексето на вече инсталираната игра.Правите си път към играта наново(там е добре обяснено) и стартирате от иконата на Аnti-blaxx.Вкарвате серийния номер,има кей генератор и играйте.
Отбелязвам,че след инсталирането а по-късно деинсталирането на Аnti-blaxx,Daemon-на ми се прецака трайно.
vIkToRsHeFa
Мисля че питаше кога излиза играта то в самото заглавие го пише...
Все пак дооста обширно инфо... happy.gif
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 15 2005, 11:50 PM)
Мисля че питаше кога излиза играта то в самото заглавие го пише...
Все пак дооста обширно инфо... happy.gif
*

"мякои да знае кода за играта",ето заглавието.
А играта вече излезе.
ventzo
Някой имали си на представа как мога да разархивирам играта,WINRAR-a ми казва че повече от 4GB неможе да разпъне заради NTFS-a???------HELP
vIkToRsHeFa
QUOTE(ventzo @ Oct 18 2005, 06:27 PM)
Някой имали си на представа как мога да разархивирам играта,WINRAR-a ми казва че повече от 4GB неможе да разпъне заради NTFS-a???------HELP
*

Всички видове файлова система големи над 4 гб правят този проблем и за жалост няма решение...
Единственото е може би по някакъв начин да го маунтнеш локално от мрежата докато се разархивира играта но работата надали ще стане а и да стане ще е с 100000 ЗОРА единственото лесно решение е да се намери хард със ntfs за да може да работи с толкова големи файлове... sad.gif
ventzo
Ф.Е.А.Р го инсталнах но и него не мога да го кракна,някои би ли ми казал как става тая работа с АнтиБлаьь-а?10ь
The Shaman
QUOTE(ventzo @ Oct 20 2005, 05:09 PM)
Ф.Е.А.Р го инсталнах но и него не мога да го кракна,някои би ли ми казал как става тая работа с АнтиБлаьь-а?10ь
*

Прочети темата отначало.Pls worthy.gif
ventzo
Направих това с АнтиБлакса но ми исписва:This Program can not be executed?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.