Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Песните на Хейли...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Страници: 1, 2, 3, 4
boy_07
By Mimi ;]

Official Music Site

+ Preincarnate (2oo2)

"Overpopulated"
"1972"
"Day After Today"
"Honestly"
"Josiah"
"Don't Walk Away"
"Las Palmas"
"Mr. Radioman"

+ Come On Home (2oo5)

"Songs In My Pockets"
"Leaving Town Alive"
"Crazy Girls"
"Sunday Train"
"If You're Missing (Come On Home)"

+ The Starter Kit (2oo7, please!)

"Devil Archerist"
"Then Slowly Grows (Come To Me)"
"Sunday Storm"
"Never Gonna Be"
(clip)
"Shiver" (clip)
"Quicksand" (clip)

+ Други песни

"God Has A Plan" (Psalty's Salvation Celebration)
"Ebony and Ivory" (2002, for movie 'Undercover Brother')
"Safe" (2004 @ the HOB)
"The Loneliness Is Better Near Now" (2005)
"One More Thing"
"Ophelia"
(2005)

+ Песни от турнета (live)

"John & Junior"
"Oh God / Foolish Heart"
"Moving Out"
(кавър на песента на Billy Joel)
"King/Queen Of Wishful Thinking" (кавър на песента на Go West's от филма "Хубава жена")

+ Песни от OTH

"Elsewhere" (кавър на песента на Sarah McLachlan) - сезон 1
"Let Me Fall" - сезон 2
"When The Stars Go Blue" с Tyler Hilton (кавър на песента на Ryan Adams) - сезон 2 и 3
"Halo" - сезон 3

Credit: FF and Andi
AZDEAZ
Бетъни Ленц има издаден през 2002 година компакт диск "Preincarnate" в ограничено издание, включващ 8 песни. Опитвала съм да го намеря, но явно наистина е в много ограничено издание. Пробвайте се и вие.
А иначе на официалният й сайт пише, че предстои издаването на нов диск през 2006 с лейбъла на Epic Records.
Menna
QUOTE(boy_07 @ Oct 15 2005, 08:15 PM)
доколкото разбрах,песните на Хейли са си найстина нейни...
в саундтрака има една нейна а другите й има ли ги някойconfused.gif sad.gif  blush.gif
*

Ето линкче-но всички изпълнения са по 30секунди sad.gif

http://www.joieluckclub.com/projects02.html
Nasi
МЕрси много. Супер си!!
ludoto_mimi
Ами освен тая от саундтрака имам още 3 - оная с онзи грозния пич( When the stars go blue) и още 2, сигурно са пак от сериала, а не от албума й. Ще ги кача някъде и ще дам линк wink.gif biggrin2.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 15 2005, 10:49 PM)
Ами освен тая от саундтрака имам още 3 - оная с онзи грозния пич( When the stars go blue) и още 2, сигурно са пак от сериала, а не от албума й. Ще ги кача някъде и ще дам линк wink.gif biggrin2.gif

EDIT: Радвай народе
*

БЛАГОДАРЯ !! worthy.gif biggrin2.gif Бетани обаче наистина ме учудва какъв готин глас вади .... 0106[1].gif av-2500.gif
ludoto_mimi
Тъй, тъй, оня линк отгоре го махнах и го направих наново wink.gif

Тук има някви нейни песни, които не са в албума, включително и When the Stars Go Blue, ама да предупредя, че за момента тя е с много гадно качество, по-късно може да се намери с по-хубаво.
Тук пък има 2 песни от албума й Preincarnate, ако се издирят още ще ги сложа.

!!! Специални благодарности на AZDEAZ, че свали песните, на които вие се радвате. 13.gif !!!
ludoto_tedi
Мерси мн найстина за песните!мн отдавна се опитвам да намеря някоя друга.аз сум направо влюбена в песента Elsewhere, която изпълни във филма.страхотна е.10х още веднъж happy.gif 1clap[1].gif
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 16 2005, 02:55 PM)

Тук има някви нейни песни, които не са в албума, включително и When the Stars Go Blue, ама да предупредя, че за момента тя е с много гадно качество, по-късно може да се намери с по-хубаво.
Тук пък има 2 песни от албума й Preincarnate, ако се издирят още ще ги сложа.

!!! Специални благодарности на AZDEAZ, че свали песните, на които вие се радвате. 13.gif !!!
*

ммного ама при мене линквете не се отварят..sad.gifможе ли другиconfused.gifили поне някой през майла да ги прати...
boy_07@abv.bg
ludoto_mimi
Някой друг да има проблеми? Защото аз като вляза в датата и не ми отваря папкките, обаче като вляза през фтп-то и всичко си е на място? blink.gif huh.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(boy_07 @ Oct 16 2005, 05:57 PM)
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 16 2005, 02:55 PM)

Тук има някви нейни песни, които не са в албума, включително и When the Stars Go Blue, ама да предупредя, че за момента тя е с много гадно качество, по-късно може да се намери с по-

ммного ама при мене линквете не се отварят..sad.gifможе ли другиconfused.gifили поне някой през майла да ги прати...
boy_07@abv.bg
*

Просто влезте първо в по горните директории wink.gif

http://store2.data.bg/justakid/Bethany%20Joy%20Lenz/
shikoznia
ами ако някой може да даде линкче някъде от другаде ако е от чуждестранен сървър ще е просто идеално защото изобщо не мога да тегля от дата.бг no.gif
~Bruk~
Мерси много smile.gif biggrin2.gif wink.gif
ludoto_mimi
Свалила съм още 2 песни + When the stars go blue с по-готино качество wink.gif Като ги кача, ще ви се обадя. Едното не е точно песен, ами тя и някой си пеят, записано от някакво шоу може би, нз biggrin2.gif
boy_07
а аз искам да помоля ако успеете да намерите песничката на Хейли дето се казва:
Let me Fall-ама да не е от самия епизод дето говори и Брук и Люк...
Мерси
boy_07
http://www.data.bg/f.php?fid=6844532
вижте тук.Открих цел;ия дует...
ludoto_mimi
Ето я Let me fall... още от началото си я има.

EDIT:
When the stars go blue (с хубаво качество)
Ebony (live)

Скоро ще има още една wink.gif
ludoto_mimi
Абе тъй и тъй си нямам работа да ви питам има ли някъде клипа на I don't want to be и ако го няма искате ли го?
boy_07
давай ест..
Обаче Лудото мими имам въпрос.Ти си дала линкове за тази песен дето я исках,но аз я искам да не е тв рипната а да е идялн качество-да не е рязана а да си е от студиото...
има ли я?Let me fall....
ludoto_mimi
QUOTE(boy_07 @ Oct 23 2005, 07:57 PM)
давай ест..
Обаче Лудото мими имам въпрос.Ти си дала линкове за тази песен дето  я исках,но аз я искам да не е тв рипната а да е идялн качество-да не е рязана а да си е от студиото...
има ли я?Let me fall....
*

Ами да качеството е хубаво, защото ако не беше щяха да ми бръмчат тонколонките wink.gif

Тук е клипа biggrin2.gif
~Bruk~
QUOTE(boy_07 @ Oct 20 2005, 10:45 PM)
http://www.data.bg/f.php?fid=6844532
вижте тук.Открих цел;ия дует...
*

мерси много за песничките smile.gif blush.gif happy.gif wink.gif rolleyes.gif
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 23 2005, 09:13 PM)
QUOTE(boy_07 @ Oct 23 2005, 07:57 PM)
давай ест..
Обаче Лудото мими имам въпрос.Ти си дала линкове за тази песен дето  я исках,но аз я искам да не е тв рипната а да е идялн качество-да не е рязана а да си е от студиото...
има ли я?Let me fall....
*

Ами да качеството е хубаво, защото ако не беше щяха да ми бръмчат тонколонките wink.gif

Тук е клипа biggrin2.gif
*

да ясно...но аз я искам без през времето през което пее да слушам как си лафкат брук,пейтън и други...искам само изпълнението на цялата песен....има ли го?
ludoto_mimi
Много съм зле 16.gif no.gif Има го момента, в който си говорят.... sorry, моя грешка... уж го слушах това, а съм го пропуснала... ще я махна веднага mellow.gif
qni4ka
За Elsewhere има ли някъде линк?
wi7ch
Аз пък искам да попитам в коя серия на 1-ви сезон пееше Хейли на Нейтън, в кафенето на пианото.Демек Elsewhere?
ludoto_mimi
QUOTE(wi7ch @ Oct 25 2005, 11:54 AM)
Аз пък искам да попитам в коя серия на 1-ви сезон пееше Хейли на Нейтън, в кафенето на пианото.Демек Elsewhere?
*

Епизода се казва "Suddenly Everything Has Changed" - №15

А Elsewhere я има тук
Защо не търсите първо? dry.gif
ludoto_tedi
a да попитам може ли някой да ми даде линк на оригиналната песен Elsewhere на Sarah McLachlan??ама не в Data.bg.pls 1sad[1].gif
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 24 2005, 08:26 PM)
Много съм зле  16.gif  no.gif Има го момента, в който си говорят.... sorry, моя грешка... уж го слушах това, а съм го пропуснала... ще я махна веднага mellow.gif
*

значи няма само изпълнението...
ludoto_mimi
Абе гледам, че има интерес към песните на Джои Ленц... а някой да има интерес към тези на Гавин ДеГрау - този, който пее "I Don't Want to be"? wink.gif happy.gif
boy_07
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 5 2005, 12:10 AM) *

Абе гледам, че има интерес към песните на Джои Ленц... а някой да има интерес към тези на Гавин ДеГрау - този, който пее "I Don't Want to be"? wink.gif happy.gif

аз имам албумите му и ако искате могада ги кача в торентите?
ludoto_mimi
QUOTE(boy_07 @ Nov 5 2005, 07:21 PM) *

аз имам албумите му и ако искате могада ги кача в торентите?

Ми то по принцип има 1 албум с 12 песни и другото са от отделни места песни. Общо имам 27 песни, 3 не можах да намеря никъде wink.gif Имах намерение да ги кача в датата, заради една приятелка, че скоростта помежду ни е ужасна, но напоследък FTP-то не бачка и не мога.

Ако имаш всички песни, качвай ги. Пък ако нямаш някоя, ще си разменим. 4.gif
KiD^ViCiOuS
имам въпросче...или по-точно молба...някой да има представа как се кава новата песен на Хейли..от 9-ти епизод,заради която Нейтън и Крис си имаха доста проблеми?та мисълта ми е...някой ако я открие някъде или разбера как се казва да пише...моооооля smile.gif
ludoto_mimi
М, тая не знам коя е, ще се постарая да я намеря, ама видях, че има няква друга "1972" тук
Menna
Доколкото съм чела по чужди форуми песента се казва "halo"(като заглавие това се води май unsure.gif ) и е част от новия албум на Bethany Joy Lenz,който трябва да излезе не по-рано от февруари,което означава,че все още го няма никъде за download-така поне пише и май ще трябва да почакаме.
Иначе и аз много искам да чуя и остатъка от песента smile.gif 10.gif 10.gif

ПС:Мими,едно голямо Благодаря за линка 4.gif
KiD^ViCiOuS
мерси за информацията smile.gif
ще почакаме какво да се прави...мисля че си заслужава smile.gif
mary_kate
ааааааа гадост!Точно тая песничка мн мн ама много ме изкефи
Ralna
И аз намерих някъв сайт с нейни песни http://dc1.4shared.com/dir/90779/a145d08c
ludoto_mimi
Пийпъл, има няколко нови нейни песни. Това са Las Palmas, Day After Today, Devil Archerist, Josiah, Ophelia и Overpopulated. Някой май са от новия й албум, но засега ги слагам в Others
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 12 2006, 09:43 PM) *

Пийпъл, има няколко нови нейни песни. Това са Las Palmas, Day After Today, Devil Archerist, Josiah, Ophelia и Overpopulated. Някой май са от новия й албум, но засега ги слагам в Others

8.gif Мими ти си наш'то злато.Благодаря ти. Песните са страхотни ! 4.gif 4.gif
_HriS_TinA_
GoOoO Мими !!!!!!! 57.gif Страшна сии .... 13.gif
_HriS_TinA_
IPB Image

"Halo" by Haley James Scott

I never promised you a ray of light
I never promised there'd be sunshine everyday
I give you everything I have
The good, the bad

IPB Image

Why do you put me on a pedestal?
I'm so high up that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there

IPB Image

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo
When you look at me
But standing so near?
You wouldn't say so
You wouldn't say so
you wouldnt say so if you were me and I
I just want to love you (Oh,Oh,Oh)
I just want to love you

IPB Image

I always said that I would make mistakes
I'm only human and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am
Flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedastal
I don't belong there

IPB Image

One thing is clear
I wear a halo
I wear a halo
When you look at me
But standing so near?
You wouldn't say so
You wouldn't say so
you wouldnt say so if you were me and I
I just want to love you (Oh,Oh,Oh)
I just want to love you

IPB Image

I just wanna love you
Halo Halo Halo Halo

IPB Image

ПЕСЕНТА МОЖЕТЕ ДА СЛУ6АТЕ ОНЛАЙН БЕЗ НИКВИ ЛОГВАНИЯ И Т.Н. МИСЛЯ 4Е Е ЦЯЛАТА всъ6тност 2 минути оба4е е суперрр av-2500.gif

http://www.myspace.com/onetreehill

.......САМО ОТ СПИСЪКА С ПЕСНИ ГОРЕ И ДАВАТЕ НА HALO И ... 3.gif
ludoto_mimi
Мерси много wink.gif Като не можем да я свалим поне ще я слушаме. 4.gif
Абе според мен е мъничко повече отколко е в сайта. То отдолу няква фенка каза, че са я поорязали песничката и искаше да я сложат цялата.
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 12:50 PM) *

Мерси много wink.gif Като не можем да я свалим поне ще я слушаме. 4.gif
Абе според мен е мъничко повече отколко е в сайта. Но иначе дължината съответства с текста.

Аха , има и о6те предполагам ...ама за момента и тва би ме устройло biggrin2.gif ...бтв текста е от форум и можеби са го направили само на това което за 4ули хахахах абе незнам .... 10.gif

П.С - Вижте тази тема от форум4ето http://www.fanforum.com/showthread.php?t=65349
RoXXy_
ooooooooooooooooлеее _HriS_TinA_ - и ти си президент вече
много благодаря worthy.gif worthy.gif worthy.gif , сега поне ше си я слушам
_HriS_TinA_
Хора ве4е не се трая ама можете и да го свалите 18.gif .... http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=0W35RJX...2W03FLVBZ1DEDLD има и о6те некво тук Naley's halo http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=09J7SXP...9X3G4WLAZ96K0SE И КАКВА БЕ6Е ИЗНЕНАДАТА МИ КАТО РАЗБРАХ 4Е ТВА Е ЦЯЛАТА ПЕСЕН !!!!!!!!! shocking.gif
ludoto_mimi
Определено вече си президент! Свалям я! Бтв откъде ги намери тия линкчета? biggrin2.gif 4.gif worthy.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 01:18 PM) *

Определено вече си президент! Свалям я! Бтв откъде ги намери тия линкчета? biggrin2.gif 4.gif worthy.gif

Ми от последната страница на форума който постнах по-горе rolleyes.gif ....a бтв накрая има не6то като 4е ли е от следва6тата серия или поне от 10 накрая ...тва дето Маут го казВа "ГОТИН УДАР"....се6тате ли се happy.gif
paynera
Бог да ви поживи!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Тва е най-великата песен, която съм слушал някога!!! Бетани направо утрепа рибата с тва парче!!! Цяла Америка, а вече и Европа е луднала по тва парче!!!

But actually краят е копнат от последната 11 серия и е микснато с парчето което майсторски е гепено от онзи плейър в myspace!!! И въпреки това за сега е невероятно по-добре отколкото нищо!!!
ludoto_mimi
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 14 2006, 01:25 PM) *

Ми от последната страница на форума който постнах по-горе rolleyes.gif ....a бтв накрая има не6то като 4е ли е от следва6тата серия или поне от 10 накрая ...тва дето Маут го казВа "ГОТИН УДАР"....се6тате ли се happy.gif

Офф, аз уж видях всички страници обаче накрая се изнервих и тва съм го пропуснала. biggrin2.gif А ако мога тва в началото ще го махна обаче накрая качеството се разваля.

paynera,вече ми е ясно защо се разваля... А това за гепване от онзи плейър и аз си го помислих, но не знаех дали ще стане, пък и трябваше да чакам един приятел да ми обясни как. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.