Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Песните на Хейли...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Страници: 1, 2, 3, 4
paynera
Мне тва в началото е добре така, поне според мен, де! Даже втората версия е по-добра, щото в първата се усеща едно такова прескачане, което във втората е заместено с "Still Do Love You... I always will!" (реплика на Нейтън), пък и края, който е ТВ РИП-а ми се струва че е по-кратък.
Nasi
worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Хриси!!! Благодаря ти!!!!!!!!!!!! Тази песен е Велика!!!!!!!!!!!!!! Мерси мнооооооогггоооооооо!!!!!!!!!!!!! Златна си!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(paynera @ Jan 14 2006, 01:37 PM) *

Мне тва в началото е добре така, поне според мен, де! Даже втората версия е по-добра, щото в първата се усеща едно такова прескачане, което във втората е заместено с "Still Do Love You... I always will!" (реплика на Нейтън), пък и края, който е ТВ РИП-а ми се струва че е по-кратък.

Добре е така, аз я свалих от втория линк, и не ми пречи това, че говорят, но накрая просто се усеща на тази версия смесването... сега ще сваля от първия линк да сравня.
eL
Хрис Много Много ама МНОГО biggrin2.gif ти благодаря за линкчетата 8.gif 8.gif ... Песента е страхотна !!! 36_1_55[1].gif От близо месец я издирвам по разни форуми безуспешно... и въпреки че не е цялата е истинско блаженство да й се наслаждавамe music.gif 10х sweetheart bigarmhug.gif
ludoto_mimi
Ели, на онова, дето се слуша онлайн не е цялата, но на втория линк е цялата и по-добре са замазани там разни моменти. Качих я при останалите песни в датата. biggrin2.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 01:57 PM) *

Ели, на онова, дето се слуша онлайн не е цялата, но на втория линк е цялата и по-добре са замазани там разни моменти. Качих я при останалите песни в датата. biggrin2.gif

Дам Мим4ос аз си ги изтеглих всичките току що разбрах че е цялата хех... laugh.gif Значи ти си следващата на която трябва да благодаря !! tongue.gif 8.gif .. много се кефя че си ги сложила при другите. 4.gif Преди всичко трябва да има изрядност 7.gif ... Влюбена съм в тази песен .... ла-ла-ла wub.gif
rusi4kata^
майкоооооооооооо хриси,златна си моито worthy.gif worthy.gif worthy.gif много много ама наистина страшно много ти благодаря smile.gif тая песен я обожавам,постоянно си пусках последния епизод,за да я слушам,а сега най-после ще си я дръпна...аууууу умирам от кеф 4part[1].gif МЕРСИ пак biggrin2.gif не спирам да я слушам тая песничка...влюбена съм в нея biggrin.gif
^Mim0zKa^
еЙ хора стра6ни сте ...направо ако ви вида 6те ви разцелувам си4киии 10.gif
Devil^Rose^^
Песената е просто уникална, невероятна, разцепваща направо си е SYPER 3.gif и най накрая и ние да можем да й се порадваме. biggrin.gif
Още едно огомно БЛАГОДАРЯ на _HriS_TinA_ worthy.gif
Поздрав за всички Naley-Halo peace1.gif
Haley
Това е най-добрата песен във филма до сега 4.gif 4.gif 4.gif .Мога с часове да я слушам.Някой каза,че тази песничка е завладяла и Америка и Европа,напълно е прав!!!!

ПОЗДРАМ ЗА ВСИЧКИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯНА ПЕСЕН

_HriS_TinA_ ти си моят бог да знаеш worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Menna
Хрис,и от мен огромни благодарности за песничката 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif ,сега си я слушам с удоволствие 3.gif
paynera
И така... поиграх си около половин час... и сътворих много добра версия на песента - поне за мен това което се получи е по-добро от всичко предложено досега! Удължих песента почти незабелижимо, корегирах качеството и силата на звука... сигурно звучи много нескромно, но се справих доста добре!
Отбелязвам, че това което съм направил НЕ включва краят от ТВ РИП-а, защото така или иначе качеството му не беше от най-добрите.
Признавам си, обаче че завършека на версията която направих не е от най-добрите, но по принцип финалите на който й микс да съм правил не ми се получават! И все пак това засега е най-доброто! Айде приятно слушане!!!

Haley James Scott - Halo
192 kbps / 44kHz / mp3 / 3:23 / joint stereo / 4,65 MB
ludoto_mimi
QUOTE(paynera @ Jan 14 2006, 06:33 PM) *

Haley James Scott - Halo
192 kbps / 44kHz / mp3 / 3:23 / joint stereo / 4,65 MB

Сега ще я сваля, за да видя как е. Дано си се справил много по-добре от тези, които са "сглобявали" песента wink.gif 4.gif 4.gif
paynera
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 06:47 PM) *

Сега ще я сваля, за да видя как е. Дано си се справил много по-добре от тези, които са "сглобявали" песента wink.gif 4.gif 4.gif

Ами всъщност - по-добра! 4.gif Дано ти хареса щото е специално за теб, AZDEAZ и The_Creator_PZ в знак на благодарност за страхотните субтитри! worthy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(paynera @ Jan 14 2006, 06:50 PM) *

Ами всъщност - по-добра! 4.gif Дано ти хареса щото е специално за теб, AZDEAZ и The_Creator_PZ в знак на благодарност за страхотните субтитри! worthy.gif

Е, да, все едно само ние ще я слушаме. Песента е за всички. Дано им хареса.
А иначе в това, което тя пее има ли някакво разместване на текста в твоята и другата версия? Иначе наистина е много по-добро. Само искам една услуга : можеш ли да върнеш репликите? Онова в началото, което Хейли казва и на Нейтън "I love you and i always will" smile.gif Плийз smile.gif Много готино звучи biggrin.gif
Nasi
paynera 4.gif 4.gif 4.gif Благодаря ти!!!!!!!!! Супер е!!!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
paynera
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 06:55 PM) *

Е, да, все едно само ние ще я слушаме. Песента е за всички. Дано им хареса.
А иначе в това, което тя пее има ли някакво разместване на текста в твоята и другата версия? Иначе наистина е много по-добро. Само искам една услуга : можеш ли да върнеш репликите? Онова в началото, което Хейли казва и на Нейтън "I love you and i always will" smile.gif Плийз smile.gif Много готино звучи biggrin.gif

Не разместване на текста няма, освен, вторият куплет който се повтаря два пъти, където всъщност е удължаването! И както казах липсва финала на песента!
За репликите на Нейтън ще пробвам да ги сложа в края на този вариант и след това да продължа песента! Ще пробвам и ако се получи добре, ще го кача! 0106[1].gif
ludoto_mimi
QUOTE(paynera @ Jan 14 2006, 07:22 PM) *

Не разместване на текста няма, освен, вторият куплет който се повтаря два пъти, където всъщност е удължаването! И както казах липсва финала на песента!
За репликите на Нейтън ще пробвам да ги сложа в края на този вариант и след това да продължа песента! Ще пробвам и ако се получи добре, ще го кача! 0106[1].gif

Добре wink.gif Знаех си, че нещо различно има в тази версия wink.gif А някакси онзи край от тв рип-а може ли да се подобри? Да не си личи така и ... просто питам де, не разбирам от такива неща.

edit: Ще го имаме, но на 7-ми февруари wink.gif
paynera
Мммм, всъщност не! Честотата на рипа е прекалено висока и по-скоро бръжди и свисти отколкото да звучи качествено! А пък и е невъзможно да се изчистят репликите на Устата! Но да се надяваме, че скоро ще имаме цялото парче!

to ludoto_mimi: Абе щом взеха да изкачат тук там привюта, промота и т.н. на парчето скоро някой ще изджаска парцала свит от някъде, както става по принцип!
solenka
Песента "Halo" наистина е много яка! 4.gif Неочаквах толкова много да ми хареса! Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Paynera! 1clap[1].gif
Electrum
Огромни благодарности на Христина първо и после на paynera...Велики сте.песента наистина е страшна и даже най добрата засега според мен 1clap[1].gif 8.gif
boy_07
и аз благодаря за всичко което правитеsmile.gif
Мерси на paynera ,ludoto_mimi и всички останали който сте приятели на този сериал.

И аз поздравявам всички със следващия ХИТ!!!
Няма ли да направят клип на тази песничка!!???sad.gif
paynera
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 14 2006, 07:27 PM) *

Добре wink.gif Знаех си, че нещо различно има в тази версия wink.gif А някакси онзи край от тв рип-а може ли да се подобри? Да не си личи така и ... просто питам де, не разбирам от такива неща.

Всъщност в по-горния пост се изказах леко прибързано! 16.gif Едва тая вечер ми дойде на акъла, че не е нужно да ползвам некачествения рип на някой друг, като мога да го рипна сам! И така рипнах парчето от серията (доста по-качествено), пипнах тук, пипнах там и горе долу се поизглади! Е, не е като CD RIP ама бива! Направил съм си демо на песента, за да видя къде има за дооправяне и до утре вечер, ще имате сглобеното парче с края! За съжаление не може да се изчисти репликата на Маут и в края парчето си остава с израза "Nice shot"! Така, че още малко търпение!!! 4.gif
^Mim0zKa^
ЕЕЕ тая песен ме разбива слу6ам я ве4е около 30 пъти и не ми писва и не ми писва.....стра6на е ! Айдеее поздраф4е от мене за си4ки сладурковци тука със Bethany Joy Lenz-Halo 4.gif
boy_07
QUOTE(paynera @ Jan 15 2006, 11:14 PM) *

Всъщност в по-горния пост се изказах леко прибързано! 16.gif Едва тая вечер ми дойде на акъла, че не е нужно да ползвам некачествения рип на някой друг, като мога да го рипна сам! И така рипнах парчето от серията (доста по-качествено), пипнах тук, пипнах там и горе долу се поизглади! Е, не е като CD RIP ама бива! Направил съм си демо на песента, за да видя къде има за дооправяне и до утре вечер, ще имате сглобеното парче с края! За съжаление не може да се изчисти репликата на Маут и в края парчето си остава с израза "Nice shot"! Така, че още малко търпение!!! 4.gif

18.gif браво много е добро парчето...
paynera
Ето и обещаната версия с финала! Сега песента е почти цяла! Е не стана както си мислех, че ще стане, щото пак си личи връзката, ама Брук много не на правилното място се обажда: "Go get them boyfriend!" и подходящият момент за вливане на песента се губи секунда преди това! Както й да е!

Заповядайте!!!

Halo v2.0
mary_kate
Най-сетне с края! Тази врсия втората ,която си направил се много добра! Тенкс!
ludoto_mimi
paynera, обаче аз съм тъпо и упорито и да си кажа мненийцето biggrin2.gif Мисля, че откъм качество предишната версия, по-дългата ми се струва по-добре, но лошото е, че тя няма край... та не можеш ли към нея да "лепнеш" края и да изрежеш допълнителния един куплет? Ако искаш не се занимавай де, ние сме си доволни и на това rolleyes.gif 4.gif 8.gif

EDIT: И аз съм със старата ;]
paynera
Така е да, но понеже става прекалено много презаписването и за това се получава не чак толкова хубаво качеството!!! Пък й гледах по звучене и по сила песента и финала да звучат горе-долу еднакво и за това, а не началото със супер качество а края некъв смотан! Хаха! wink.gif Ама честно да си кажа за момента аз си оставам с първата версия, нищо че е без край!!! smile.gif
BoOTy
Искам само да питам някой дали може да ми даде друг линк за Лет ме фал на хейли че онзи не ми тръгва пък много я искам
_HriS_TinA_
Ей тука ти я ка4их заповядай 10.gif : http://www.megaupload.com/?d=ATPJ5J1C
BoOTy
10x много златна сиии
boy_07
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 18 2006, 10:19 PM) *

Ей тука ти я ка4их заповядай 10.gif : http://www.megaupload.com/?d=ATPJ5J1C

а искам да попитам има ли я Let me feel ама да е изчистена или от двд рип?
Много спешно ми трябва ако може някой да ми даде линкче...

Мерси много
megyto
paynera просто нямям думи страшно си се справил и нямя значение че на 2-та накрая малко е кофти щот ти си единствения дето се хвана с тая работа---- THE BEST----- 2thum[1].gif
и специални блогодарности на ludoto_mimi i AZDEAZ за субтитрите щото са СУПЕРСКИ и не се връзвайте на недоволните глупаци wink.gif !!!!!!!!!!!
boy_07
Менна беше споменал/а в една друга тема за някаква песничка на Хейли дето я нямало цялата.Може ли някой да помогне?
slipped^
Леле вие сте страшни! biggrin.gif
Огроооомно благодаря на всички за линковете. Повечето от песните ги нямах.
paynera много добра работа , бравос tongue.gif

А колкото до песента Halo ... обожавам я! (то си личи де biggrin2.gif )
Bethany има доста добър глас , а и песните и са страхотни. Много я харесвам (:
boy_07
искам да попитам ще излиза ли някакъв нов албум на Бетъни?
А има ли някакви нови песнички нейни?
Menna
QUOTE(boy_07 @ Apr 17 2006, 04:24 PM) *

В съседната тем съм дала линкове,но ето и тук biggrin2.gif
Тези неща успях да намеря и са доста добри.С нетърпение очаквам по-добрите версии на песните.smile.gif

Shiver (promosquad clip) mp3
Shiver
Wade in the water
Find something real
Like mountains in the ocean
Something other than beneath me
I can feel
Like my body in the river
Make me shiver all over
Make me shiver all over
Make me shiver all over with love
Wade in water
Who’s that young girl
Dressed in red
Wading in the water
Must be the children
That Moses led, said
God’s gonna trouble you

Never Gonna Be (promosquad clip) mp3
Never Gonna Be
Everybody else knows how this goes
Everybody knows how wide and how much and how far
Everybody's got my number now
Maybe I can find a way out
I've been running too long on this shift
And I've been keeping tabs on myself
And now I'm cutting close in on my limit
And I think I heard somebody say
You're never gonna be anybody else
You're never gonna see until you see yourself
So come on come on see how it goes
Come on come on take a deep breath

Quicksand (promosquad clip) mp3
Quicksand
When they all tell me it’s over
Even the stars are aligned and
I follow the sign so clearly
And still I fall in
Quicksand pulling me down
And still they catch me
I’d like to say
I make good use of my time
While you’ve been away
And it’s true
I’ve been at my piano everyday
Thinking of you
They talk around
I hear them whisper
It’s the funniest thing we
Think you’re gone forever
I know the truth
It’s just getting hard to believe it
boy_07
МНого много мерсиии
boy_07
добре а не се ли знае нещо за новите песни.Кога ще излизат по официално....
Menna
QUOTE(boy_07 @ Apr 24 2006, 02:28 AM) *

Доколкото знам ще има нов албум,който трябва да излезе около октомври месец.
Това трябва да са песните,които ще са включени:
Songs In My Pocket
Never Gonna Be (C'mon C'mon)
Then Slowly Grows (Come To Me)
Sunday Storm
Devil Archerist
Quicksand
Shiver
Patient Man
Halo(не е сигурно дали ще е включена)
Никаква друга информация не съм намерила.Иначе в момента се правят някакви промоции на албума.
boy_07
QUOTE(Menna @ Apr 24 2006, 12:31 PM) *

QUOTE(boy_07 @ Apr 24 2006, 02:28 AM) *

Доколкото знам ще има нов албум,който трябва да излезе около октомври месец.
Това трябва да са песните,които ще са включени:
Songs In My Pocket
Never Gonna Be (C'mon C'mon)
Then Slowly Grows (Come To Me)
Sunday Storm
Devil Archerist
Quicksand
Shiver
Patient Man
Halo(не е сигурно дали ще е включена)
Никаква друга информация не съм намерила.Иначе в момента се правят някакви промоции на албума.

мерси много...значи остава да чакаме!!!!
Menna
Да,не е много малко време,но все пак... biggrin2.gif

Иначе попаднах на оригиналните текстове на песни,писани лично от Бетъни. biggrin2.gif

IPB Image

IPB Image
ludoto_tedi
Дари мерси много !!още повече ще те обичам ако ми дадеш и линк за песничката biggrin.gif
natoto
Хора моля за помощ,търся една песен на Бетъни от сезон 2 еп.7 където пее за 1ви път на сцената на Трик.Някой може ли да ми каже как се казва и от къде да я дръпна? Мерси много предварително.... blush.gif huh.gif sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(natoto @ Jun 17 2006, 16:40) *

Хора моля за помощ,търся една песен на Бетъни от сезон 2 еп.7 където пее за 1ви път на сцената на Трик.Някой може ли да ми каже как се казва и от къде да я дръпна? Мерси много предварително.... blush.gif huh.gif sad.gif

Песента е Let Me Fall, ама мисля, че я има само записана от епизода.
Devil^Rose^^
Оказа се че тая песен я нямам, а това си беше шок shocking.gif ....но я намерих след като се поразрових малко happy.gif Това е заглавието - "Let Me Fall" - Bethany Joy Lenz (Haley) и ЕТО и самата песен wink.gif

Аз тази я дръпнах от ДЦ-то и е от епизода sad.gif
Хейли
Аз тази я дръпнах от ДЦ-то и е от епизода sad.gif
[/quote]
И моята тая песен е от самия епизод то друга версия май няма...
natoto
worthy.gif worthy.gif worthy.gif много благодаря супер стее!!!! 3.gif 3.gif 3.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
ludoto_tedi
QUOTE(Menna @ Apr 18 2006, 13:45) *

QUOTE(boy_07 @ Apr 17 2006, 04:24 PM) *

В съседната тем съм дала линкове,но ето и тук biggrin2.gif
Тези неща успях да намеря и са доста добри.С нетърпение очаквам по-добрите версии на песните.smile.gif

Shiver (promosquad clip) mp3
Shiver
Wade in the water
Find something real
Like mountains in the ocean
Something other than beneath me
I can feel
Like my body in the river
Make me shiver all over
Make me shiver all over
Make me shiver all over with love
Wade in water
Who’s that young girl
Dressed in red
Wading in the water
Must be the children
That Moses led, said
God’s gonna trouble you

Never Gonna Be (promosquad clip) mp3
Never Gonna Be
Everybody else knows how this goes
Everybody knows how wide and how much and how far
Everybody's got my number now
Maybe I can find a way out
I've been running too long on this shift
And I've been keeping tabs on myself
And now I'm cutting close in on my limit
And I think I heard somebody say
You're never gonna be anybody else
You're never gonna see until you see yourself
So come on come on see how it goes
Come on come on take a deep breath

Quicksand (promosquad clip) mp3
Quicksand
When they all tell me it’s over
Even the stars are aligned and
And still I fall in
And still they catch me
I’d like to say
I make good use of my time
While you’ve been away
And it’s true
I’ve been at my piano everyday
Thinking of you
They talk around
I hear them whisper
It’s the funniest thing we
Think you’re gone forever
I know the truth
It’s just getting hard to believe it

Menna ще може ли да дадеш линкове за тея песнички пак че ги бях дръпнала ама не мога да ги намеря.а знаеш ли дали са излязли целлите песни?защото нали това са само демота smile.gif много ми хапесаха като си ги изтеглих преди ама не мога да си ги намеря из компа
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.