Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Песните на Хейли...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Хейли Джеймс Скот
Страници: 1, 2, 3, 4
mak3-l0ve
Може ли дуета й с Тайлър Хилтън - When the stars go blue .. дадените линкове по-напред в темата не ми ги отваря sad.gif
fenkanabrooke
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 17 2008, 22:15) *
Може ли дуета й с Тайлър Хилтън - When the stars go blue .. дадените линкове по-напред в темата не ми ги отваря sad.gif

Заповядай - When the stars go blue smile.gif
Velsis
Невероятни песни има това момиче.В музикалния и сайт има една песен - Never Gonna Be някой дали я има, че много ми хареса ... а нещо не я намирам.
Просто уникални парчета има ... направо може да пее, да играе , въобще много талантлива Бетани. ^^
moni_hs
Тази ли, Вели? =)
PayTon__
Много харесвам песните й , едни от любимите ми са тази от 5 сезон , последния епизод Feel this май се казваше , Halo и Elsewhere . smile.gif
traiana
Цитат(PayTon__ @ Aug 17 2008, 22:49) *
Много харесвам песните й , едни от любимите ми са тази от 5 сезон , последния епизод Feel this май се казваше , Halo и Elsewhere . smile.gif

И аз много харесвам песните и гласът и!Любимите ми песни,са като тези на PayTon__ rolleyes.gif
Naley_fen
Някой има ли песента на Бетъни - Let The Fire Start http://www.youtube.com/watch?v=bJ_9wuHX8lQ ?
moni_hs
Цитат(Naley_fen @ Aug 18 2008, 11:11) *
Някой има ли песента на Бетъни - Let The Fire Start http://www.youtube.com/watch?v=bJ_9wuHX8lQ ?

Ами там в самите коментари под видеото, човекът, който го е качил казва:
Цитат
No, we've only gotten this snippet of the song and its title. Hopefully with Haley's music coming through we'll get more of it. smile.gif

"Имаме само този откъс от песента и заглавието й. Да се надяваме, че когато Хейли издаде още песни ще имаме по-голяма част от нея. (песента)"
Velsis
Да, тази песен moni_hs
moni_hs
Цитат(Velsis @ Aug 18 2008, 16:11) *
Да, тази песен moni_hs

Ето, заповядай! Дано да съм ти помогнала. =)
Velsis
Леле , благодаря многооооо ^^ обожавам и песните . Мерси, задължена съм ти. smile.gif
moni_hs
Цитат(Velsis @ Aug 18 2008, 16:24) *
Леле , благодаря многооооо ^^ обожавам и песните . Мерси, задължена съм ти. smile.gif

Няма проблем! Пратих ти и другата, която искаше на ЛС. wink.gif
mak3-l0ve
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 17 2008, 22:18) *
Цитат(mak3-l0ve @ Aug 17 2008, 22:15) *

Заповядай - When the stars go blue smile.gif

Мерсии .. златна си emoticon1 (45).gif
naley_
Има невроятен глас worthy.gif
песните й са страхотни 4.gif и тя е толко сладичка wub.gif
Много добра певица е ..а любимите ми песни са:Halo,Elsewhere,Feel this,When the stars go blue и имаше още една обаче biggrin.gif Как беше..те общо взето са това обаче си струват 2thum[1].gif
**Naley*
Много яко пее и адски ме кефи.Любимата ми песен е Halo emoticon1 (116).gif
lkjhgfds
Цитат(moni_hs @ Aug 18 2008, 15:16) *
Да, тази песен moni_hs

Да,обаче сигурни ли сте,че това е цялата песен,понеже на мен ми се струва,че е много кратка и някак си незавършена.Явно не е издавана и няма да бъде.

moni_hs
Цитат(lkjhgfds @ Aug 19 2008, 13:26) *
Цитат(moni_hs @ Aug 18 2008, 15:16) *
Да, тази песен moni_hs

Да,обаче сигурни ли сте,че това е цялата песен,понеже на мен ми се струва,че е много кратка и някак си незавършена.Явно не е издавана и няма да бъде.

Ами аз само това успях да намеря, но доколкото знам е цялата... rolleyes.gif
marity95
Пее супер.. много ми харесват песните и.. до сега няма нито една лоша, която да съм чула!
meri_to
искам да попитам как се казва песента с която започва 18 епизод на 5 сезон...??
moni_hs
Цитат(meri_to @ Oct 26 2008, 18:37) *
искам да попитам как се казва песента с която започва 18 епизод на 5 сезон...??

Gavin DeGraw & Jamie - "I Don't Want To Be (Acoustic)" bigwink[1].gif
meri_to
мерси много wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.