Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Raise Your Voice
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Страници: 1, 2
[dEs]
Raise Your Voice

Не Се Предавай!
Режисьор : Шон Макнамара
В ролите : Хилари Дъф, Оливър Джеймс, Дейвид Кийт, Дана Дейвис, Джони Левис, Рита Уилсън.
Жанр: романтичен/драма/семеен
Държава : САЩ
Година : 2004
Времетраене : 103мин
Резюме:
Тери Флечър момиче от малък град с голям талант иска да отиде през лятото в гимназия за изпълнителски изкуства. Но за да тръгне трябва да има разрешението на баща си, който не е очарован от идеята момиченцето му да тръгне за Лос Анджелис. Нещата се влошават още повече след смъртта на брат й. Все още разстроена от нещастието тя заминава без знанието на своя баща. В гиназията намира приятели, който й помагат да се справи с проблемите си. 
Bloody_Tears
Невероятен филм! Доста плаках на него smile.gif blush.gif Страхотен филм е! Заслужава си да се гледа!
vasinka_{P}
Страхотен филм, един от най добрите с Хилари Дъф rolleyes.gif biggrin2.gif
girl_from_hell
дам също едно хубаво свежо филмче
CheerFuL-F
един от любимите ми филми smile.gif Филма е Невероятен и актиорите са страхотни rolleyes.gif
ani4ka_89
Филмът е много хубав, в началото плаках, защото ми стана много гадно, но пън после сюжетът не беше много тежък
ALeX4e7y^
worthy.gif Тва е един от най-великите филми ,които съм гледалааа worthy.gif
Jolly_GirL
Много хубав филм!В същност случайно попаднах на него,видях че Оливър участва,а в последствие разбрах,че и Хилари happy.gif Много ми хареса филмчето,сюжетът е добър,а и актьорите са супер 4.gif blush.gif
SeMiNi
ами..много хубаво филмче. rolleyes.gif Беше ми приятно да го гледам.. biggrin2.gif ,но всъщност не го харесвам толкова заради Хилари.Другите актьори бяха мн добри също blush.gif ,абе..хубаво филмче,разпускащо,свежо 10.gif
**Sophia**
На мен филма ми хареса много!Актьорите бяха мн симпатични и забавни,особено Джеи wub.gif ..Хубава историика,тиинейджърско филмче cool.gif .
По принцип мн харесвам такива филми с музика music.gif ,защото аз без музка не мога да живея!Супер Филм си беше 4.gif !
Paper_trail
Много добро филмче! Гледала съм го няколко пъти, мога и още доста да го гледам biggrin2.gif
hristin4e
smile.gif и аз много пъти съм го гледала и още ще си го гледам, според мен това е най-добрия филм на хилари wink.gif
PoLiTy'
Много готино филмче,въпреки че в началото беше малко тъжно
devilswish
страхотно филмче biggrin2.gif biggrin2.gif определено си заслужава rolleyes.gif rolleyes.gif
ALeX4e7y^
Искам само да отбележа,че Raise your voice се превежда Извиси гласа си dry.gif
club135
Цитат(LoF_Chad @ Jun 18 2007, 13:10) *
Искам само да отбележа,че Raice your voice се превежда Извиси гласа си dry.gif

Всъщност raice your voice нищо не значи, защото няма такава дума като raice... rolleyes.gif
Jolly_GirL

Аз я знам като повдигам,предизвиквам и извисявам.Незнам кое е по-подходящо unsure.gif
`BruKas`
филма беше много хубав
julia1990
Днес го гледах филма и ми хареса определено smile.gif
ALeX4e7y^
Цитат(Jolly_GirL @ Jun 18 2007, 14:05) *

Аз я знам като повдигам,предизвиквам и извисявам.Незнам кое е по-подходящо unsure.gif

Еми Raise-извиси your-твоя Voice-глас
::Brooke::Davis::
Един от любимите ми филми! Невероятен е! Никога няма да ми омръзне blush.gif
Ledeno_stydena
Филчето е адски интересно ,смислено и много ми хареса,един от любимите ми е rolleyes.gif
Tedds
Филма е супер,гледам го по 3 път на семица и не ми писва даго гледам.Тук Хилари играе много добре и този филм е един от най-добрите и smile.gif
siska
Филмът наистина е страхотен.Когато го гледах за първи път след това цяла седмица си го пусках по 2 3 пъти на ден, направо ме грабна а и Хилари е страхотна, но и Оливър също happy.gif
DeSeRt^RoSe
Супер филмче,мн ми хареса.
Adorkable
Това е най-тъпия филм,който съм гледала...Никак не ме трогна,а отвратителната актьорска игра само допринесе за лошото ми впечатление sick1.gif .
~Chεεry~
Ами щом не те е трогнал най-вероятно си безчувствена ... или знам ли... Филмът е страхотен! Сюжетът е добър и актьорската игра е отлична! Не веднъж съм гледала филма и неведнъж съм плакала на него. Странно как единствено твоите разбирания за добър филм не се припокриват с тези на останалите хора, които са коментирали (гледам не са 1 и 2-ма).
Adorkable
Може би защото за мен добри и смислени филми са "Ерин Брокович","Кръстникът","Красив Ум","Предай нататък" и т.н.Но да не изпадаме в излишни спорове-всеки с мнението си.
filmarkata
Приятно беше филмчето....забавно такова...тинейджърска работа rolleyes.gif
HiLaRy`DuFf{}
Суперрр !!!! Гледала съм го 100 пъти и няма да ми омразне ... плакала са на него0 .... Хилари както винаги е невероятна ... а Оливър е мн мн сладък ..
*BringMeToLife*
Филма е много як,а за песента на Three Days Grace - Are You Ready [на концерта] да неговориме .. 10.gif Актьорите си изиграха ролите невероятно ! 4.gif
HiLaRy`DuFf{}

много са сладки и двете обложки .. smile.gif ..Хилари е невероятна и на двете ...
divata_airis
Филмчето беше хубаво, но и на мен нещо играта на Хилъри ми се видя не особено убедителна. Иначе не е лошо и въпреки всичко в графата ми "Любим филм" няма да фигурира със сигурност, има други които просто не може и да иска да измести.
Gossip Girl
Като цяло филмчето беше добро, сюжета също беше добре измислен, но ролята не беше за Хилари. Аз много я харесвам, но просто не беше подходяща за момичето, което играеше, а и пеенето й не ми хареса във този филм. Най-очарователното във филма беше Оливър, а също така съм щастлива, че гледах Raise Your Voice, защото оттам научих за Three Days Grace, в които леко се влюбих.
ladysunshine
супер филм. Аз не знаех, че така му е официалния превод на бг. Като изключим началото сюжета не е тежък. Много хубав филм и пак с Хилари Дъф
Хилари rulzzzz
Катeто
Филмчето е доста добро,хвърлих малко рев на него...гледала съм го доста пъти..а за Оливър няма какво да кажа blush.gif
jivitu
Това е единствения филм на който плача всеки път,когато го гледам.Мноого добър филм biggrin2.gif
angel_girl
Невероятен е филмът! Един от любимите ми. На него плаках само първия път, обаче и след това ме трогваше адски много. Актьорската игра също е на ниво. Абе въобще неотразим филм!
Enchanted
Много добро,филмче
найстина беше готино!
dEniChka
Утре от 14:00 4аса по нова ТВ 6те дават 2ра 4аст biggrin2.gif worthy.gif Мисля да го гледам biggrin2.gif
ladysunshine
Това за днеска се отнася нали? Ама то втора част ли има? Аз незнаех. Пак ли е с Хилари?
Едит проверих в програмата. Става въпрос за Училищен мюзикъл 2 или на английски High School musical 2, което е друго wink.gif
dEniChka
Цитат(ladysunshine @ Nov 25 2007, 10:06) *
Това за днеска се отнася нали? Ама то втора част ли има? Аз незнаех. Пак ли е с Хилари?
Едит проверих в програмата. Става въпрос за Училищен мюзикъл 2 или на английски High School musical 2, което е друго wink.gif

Мдам права си...сьжелявам...Вчера не ми е било ден..Сори на всички пак! blush.gif sad.gif
ladysunshine
Няма проблем smile.gif Даже много се радвам, че си писала, защото иначе въобще нямаше да погледна в пограмата и нямаше да видя за Училищен мюзикъл wink.gif Така че грешката е била полезна 10.gif
dragon_girl
Супер филмче,хубави актьори,добре измислена история,много ми хареса biggrin.gif
tedi27
Много як филм и естествено Хилари Дъф!
moni_hs
Много готин филм! Всеки филм с Хилъри Дъф, който съм гледала ми е харесал и този не прави изключение! smile.gif
Bodyguard
Да, всички филми с Хилари са много добри и този също smile.gif
ZuZka yeah
Аз пък точно заради нея няма да го гледам. biggrin.gif Много ми е противна.
fenkanabrooke
Филмчето много ми хареса, свежа история, приятна музика е разбира се една от любимките ми Хилъри Дъф.
leyton_oth
някой да има саундтрак-а :? 6те сум благодарна tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.