Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Runaway Found"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
h0ney
много силен и смислен епизод, страхотни монолози на лукас, страхотна реч на нейтън, страхотна история с дерек/иън
струпа се пракалено много действие в един епизод ... развръзките на няколко основни сюжетни линии бяха събрани на едно място
но какво пък ... трябва да има и такива серии smile.gif
~●R@Li●~
Айде и аз да изкоментирам серията:
Ще започна с Нейли-отдавна не си бяха говорели такива смислени неща.Хейли не трябваше да моли Лукас да поеме вината...но пък така се прояви отново като милото и добрички братче biggrin2.gif Горкия Нейтън-след интервюто когато беше на игрището много ми стана гадно заради него sad.gif Надявам се това да не е края за баскетболната му кариера...
Лукасчо-поне вече знае истината за смърта на Кийт,но това накрая бече черешката на тортата като видя майка си и Дан да се целуват...А относно проявите му на престъпник(визирам влизането с взлом в къщата на Аби) няма да коментирам 18.gif
Стигнах и до драмата с вече ревливото психопатче Дерек(Иън).Пейтън сигурно през епизод ще се сеща за него...А пък Брук го приема сякаш тя не е пострадала..хм..дано тоя епизод слага край на тая драма-екщън-трилър ... Ама Психото за едно беше прав-че е бил провокиран т събличането пред камерата...
И накрая Дан,който върви към полудяване...На човека вече му е скапана работата защото Люкчо знае всичко.

П.п.:
Нов епизод - 2 седмици(ее стига с тия паузи дее уляха се вече wacko.gif ), а колкото новия сезон-януари 16.gif ,ама поне няма да има паузи unsure.gif
Bloody_Tears
Малееее, епизода беше...зашеметяващ Плаках доста на него. Когато Лукас разбра какво е станало, когато Брук и Пейт отидоха при Иан и той им разказа какво е станало, когато Дан отиде при Аби, когато Нейт разказа всичко и когато накрая дадоха Нейт как плаче cry.gif Беше невероятен епизод, още се вълнувам и не мога да говоря много смислени неща, но оценката ми за епизода е 10/10 worthy.gif
Unforgotten`Feeling`f
Много силен епизод.
Нямам критики, само се чудя...Лукас няма ли да подстриже най - накрая biggrin2.gif

Много смислени думи имаше, усеща се изключително голямото духовно израстване на Нейтън. Какъв беше преди, а какъв е сега. Хубаво е, че успя да се изправи с/у собствените си страхове и да поеме отговорността за грешките си. Много малко хора са способни на това...

Хареса ми и силната връзка между Нейтън и Хейли и тази между Брук и Пейтън, много, много държат един на друг.
Аби също се разкри като един смел човек, със сигурност е била уплашена, когато Дан е нахлул в стаята й, но беше смела и му каза всичко, което мислеше.

Страхотна серия, стана ми гадно, когато Белия каза, че съжалява, че е е имал доверие на отбора sad.gif
ani4ka_89
Трябва да си призная, че имах много лоши очаквания за този епизод, но за щастие те не се потвърдиха. Вместо да се правят на мистериозни героите най-после разкриха много факти, които донякъде обясниха случващото се.
Много гадно ми стана за Нейт, но се надявам да се справи с положението, а и най-вероятно ще се оправи, нали Хейли е с него. Лукас както винаги беше жертвоготовен, но този път не беше толкова дразнещо и натрапващо се, дори имаше няколко момента, когато му се радвах... Дан и Карън... тази част ми е много странна, защото до скоро не можеха да си говорят, сега пак се обичат и дали можеш да простиш на човек, който те е изоставил и е провалил живота ти... Аби - на бала ми хареса повече, но сега поне си изпълни задачата и Лукас най-после си отвори очите( 18.gif умирам от смях, като я чуя тая реплика вече). Имаше много сладки сцени между Брук и Пейтън, много ми харесаха в този епизод. И най после разбрахме истинското име на Психо Дерек - Иън. Разбра се, че все пак не е някой терминатор, който не може да бъде унищожен, и най-после няма да се налага да го гледаме... Да не съм пропуснала нещо? Май всичко си казах... Освен че за пореден път виждаме промяната в Нейтън и че постъпката му беше правилна.
ПС. Ама че дълъг пост стана
Adskata
Епизода ми хареса,беше интересен.Най-ми хареса частта с Иън-Пейтън-Брук и Дан-Лукас-Аби....тва може би бяха най-добрите моменти....Липсваха ми всички други-Маут,Скилс,Бевин,срещите на Лукас и Пейтън....но поне стана някаква развръзка....нещата вече са мнооо по интересни...С нетърпение очаквам the next episode.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
[dEs]
Ооо това беше една много добра серия. Нямам думи. Най - после две те мистерийте се разкриха. Дан и Дерек Иън. Само дето за едно нещо ми е странно как Пейтън е толкова разтроена и вижда 
на всякаде Иън, 
а пък Брук не. На нея даже не й пука, че е преживяла нещо такова. Разбирам, че съзнанието се стреми да заличи такива моменти ама чак толкова. А колкото до историята с Дан той беше страшен и Аби също.
Много хубави сцени имаше междо тях двамата(тя беше май само една) и майка й много бързо събра парите, че да се изнесат. Може да не съм разбрала аз правилно, но какво толкова разследват за този мач просто Лукас е пропуснал два коша на всеки се случва. Само се чудя на акъла на Карън нали тя нямаше никога да му прости. Вече Дан напр
авил няколко добри 
дела и тя забрави за това което е направил. Абе беше много добра серия. rolleyes.gif  
Devil^Rose^^
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 13:01) *
мен ме радва начинът по който го казват, звучи ми Стар Уорско ...все едно Оби Уан говори на някой. Не си спомням дали в действителност не го казваше в III епизод.

18.gif Като каза Стар Уорско не мога да не спомена момента "It was your father. Dan Scott" и "Luck, Im yor father!" дори и имената съвпадат и беше едно затъмнено такова 18.gif 18.gif very Dark Side style 18.gif

Иначе епизода беше слаб. Уж станаха толкова неща, а ми се струва сякаш че само са разтягали локуми
bo7evka
серията не беше лоша даже доста добра мисля си жалко че сега дан ще трябва да поеме към затвора тъкмо ставаше добричък и се разкайваше за всичко което се е случило колкото до 5-ти сезон очаквах го но исках всичко да свършва с 4-ти кво е тва те завършват вече и ще дават 5-ти сезон при тва през 2008 ба*и

Цитат(Devil^Rose^^ @ May 17 2007, 19:09) *
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 13:01) *
мен ме радва начинът по който го казват, звучи ми Стар Уорско ...все едно Оби Уан говори на някой. Не си спомням дали в действителност не го казваше в III епизод.

18.gif Като каза Стар Уорско не мога да не спомена момента "It was your father. Dan Scott" и "Luck, Im yor father!" дори и имената съвпадат и беше едно затъмнено такова 18.gif 18.gif very Dark Side style 18.gif

18.gif
qwe123
Хареса ми епизода като цяло smile.gif
Най-много ми хареса,че най-накрая няма "психото Дерек".Кръстиха го този човек най-накрая...И от части разбрахме защото е толкова ненормален biggrin2.gif Даже за момент го съжалих... Самата сцена в затвора с тримата беше наистина много добра tongue.gif
Докато Лукас и Аби бяха в спалнята му,той леко преиграваше.Даже за момент ми заприлича на Иън mrgreen[1].gif Същата физиономия не знам от къде я изкопа biggrin2.gif
Доста ми хареса момента,когато Дан отиде в къщата на Аби.Очаквах да извади пистолета, (който зареди в църквата dry.gif ) ама той пък извади куклата smile.gif
Забелязах нещо,което не бях преди.Очите на Джеймс били много хубави wub.gif rolleyes.gif Като го даваха на пресконференцията, ако може така да се нарече, въобще не го слушах,ами само очите му зяпах biggrin2.gif
Никакъв Лейтън dry.gif Малко Лукас и Хейли worthy.gif Малко Нейли happy.gif Доста Брук и Пейтън smile.gif Малко Брейс wub.gif Съвсем малко Дан и Карън,но това не ми попречи да sick1.gif sick1.gif sick1.gif

Пол Йохансон е невероятен актьор!Не бях го забелязала колко е добър до сега (изцяло моя грешка)
Епизода беше добър smile.gif Май са повече "+", от колкото "-" biggrin2.gif
Nasi
9pm
- 2.831 million viewers

9:30pm
- 2.598 million viewers

FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 16:21) *
9pm
- 2.831 million viewers

- 2.598 million viewers

Досрамя ме да ги постна 16.gif

Тъп Американ Айдъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emma_r
QUOTE(qwe123 @ May 17 2007, 19:14) *

Забелязах нещо,което не бях преди.Очите на Джеймс били много хубави wub.gif rolleyes.gif Като го даваха на пресконференцията, ако може така да се нарече, въобще не го слушах,ами само очите му зяпах biggrin2.gif
Пол Йохансон е невероятен актьор!Не бях го забелязала колко е добър до сега (изцяло моя грешка)

Абсолютно същата съм и за 2-те неща...бях пропуснала да ги спомена в предишния пост...Но ти си се изразила добре smile.gif
milen4eto
Ще кажа само две думи, но то и повече не са нужни... ВъРхоВна СеРИя!!
lamzzz
така и не разбрах ще има ли 19 епизод и кога ще се излъчи. unsure.gif
DesiTo
Цитат(lamzzz @ May 17 2007, 22:23) *
така и не разбрах ще има ли 19 епизод и кога ще се излъчи. unsure.gif

Да, ще има:
4x19 "Ashes of Dreams You Let Die" May 30, 2007
lamzzz
мерси много деси happy.gif
haley_scott_hisi
тоя епизод разбира мн е хубав мн ме радва
RaiSa
ами какво да кажа...леко бях разочарована.Kакво стана с Лейтон в тази серия-НИЩО!Толкова внимание на един луд дето сигурно няма да го и видим повече,че чак забравят за най-важните неща...
fresh_girl
мен серята мн ми хареса..въпреки че я гледах доста къъсничко фчера и не си спомням всичко biggrin2.gif ...сега ще я пуснаа пак и ще обмиисля неещата... wacko.gif като цяло хиитро беше,i liked it!!
DeVouR
Аз имам проблем unsure.gif По принцип свалям от zamunda.net всяка новоизлязла серия на ОТХ, но този път ми изписва, че "Грешка
Няма торент с номер 87013. " Може ли някой да ми каже от ккакво се получава така, понеже като всеки друг ,имам желанието да изгледам новата серия. rolleyes.gif

DavidSilveria
доста добра серия ... много се изкефих на края ... представям си как ще протече следващата серия
eL
Е това вече е нещо...епизодът беше невероятен! 8.gif Диалози, режисура, актьорска игра - съвсем честно, останах много приятно изненадана...Усетих отново онази тръпка, която 4ти сезон отдавна ми отне - някаде между изкуствено скалъпените Лукас и Пейтън и смешната прическа на Джеймс. unsure.gif Сериозно, направо се изумих! Това е първият епизод от тази година, който смятам да гледам пак. А няма да ви казвам откога нямам желание да го правя...
Мислех, че вече им е невъзможно да изтръгнат от мен каквато и да е емоция!
Обаче сякаш изгледах мини-първи сезон : всичко ми се стори много истинско...и реално(как тъй? happy.gif ). Е разбира се имаше и от редовните леко позасукани измишьотини, (приех факта, че няма начин да минем без тях) като например стремглавото сдобряване на П. и Б., които можеха поне да поговорят за нещата които прецакаха приятелството им, преди да го играят на много привързани и да се гънчат нон стоп...

Освен това не разбирам, какво толкова не ви харесва във фризурата на Чад? huh.gif Пича си изглежа много ПриличНо даже (много ясно, че му отива повече късо, ама чакайте малко - нали тоя, същия актьор играеше и преди? dry.gif ) Имаме си разни претенции към народЪ, ама ние щот' сме всичките "най-великите лайна на батерии", всеки ден с готини прически и свежи мутрички! 18.gif Хмм...Мен си ме кефи, пък!

И отсега нататък мисля да му защитавам косата, така че внимавайте какви ще ги снасяте за нея! 15.gif

Както Дарето и Насито (пък и мн други) споменаха, играта на Пол беше невероятна! wub.gif Изглежда сценаристите целят съвсем да се намразя, защото превръщат Дан в един от любимите ми персонажи. Историята на Дан беше представена по един изумителен начин...Вярвам, че се чувства поне малко виновен, но ако питате мен си е направо ужасен, от неизвестността която го очаква. Кофти ли ти е сега, Дани? emoticon1 (107).gif

Речта на Нейтън стори ли ви се реалистична? 20.gif Честно, познавате ли някой, който да говори така на 18 ? Аз лично - Не! biggrin2.gif Звучеше ми точно като баща ми, когато се кани да ми изнася редовните лекции за "Живота и нещата от него"... Нейтън кога е звучал така? Просто няма начин да повярвам, че тези думи биха могли да излязат от устата на едно токущо навършило пълнолетие момче...
Дори и личната му tutor girl Хейли да има пръст в цялата работа, пак ми изглежда леко неправдоподобно. emoticon1 (16).gif За сметка на това, Нейли сцените бяха на ниво - доживяхме да ги чуем да разговарят за РЕАЛНИ неща, като бъдещето и отговорностите които им предстоят... (1вият им смислен разговор за този сезон fun.gif )

П/Х/Б - Незнам как се е чувствала Хейли до Брук и Пейтън, но аз ако бях на нейно място щях доста да се позамисля!Баси неловката ситуация...сякаш мястото й не беше до тях двете! blink.gif Опитаха се да го докарат на 2ри сезон, когато и 3те се мотаеха заедно, но не трябваше да изглежда така, все едно Хейли е излишна! Да не говорим пък, колко фалшиво ми идва възроденото приятелство между Пейтън и Брук. no.gif Добре де, разбрах, оправиха си отношенията...но как ? С магическата пръчка? laugh.gif И какъв боец е Пейтън бе Брук? sleep.gif Тя едва се държи да не изпадне пак в депресия... А на нея колко й отива това... wub.gif Ама лошо ли е че обичам да я гледам как плаче? Просто няма човек, който да плаче по-красиво от Хилари! rolleyes.gif

Кефи ме обаче как всички затаяват дъх, когато нашите минават по коридора... вперили любопитен поглед.
"-Ехх, горките известни женени хора..." 18.gif

Най-много ме зарадва момичето, което играеше Аби (е разбира се без часта с :"отвори си очите Люк" happy.gif ). Чад, (горкия и него отдавна не съм го хвалила) но в този епизод наистина много ми хареса. 3.gif

Другото което ме изкефи, беше репликата на Брук : "Значи всяко момиче, което носи пола и се гримира си проси да го изнасилят". Чухте ли хора за да оцелеем, нека да бъдем Грозни! 4.gif 4.gif
Впрочем, когато Йан обвиняваше Пейтън за това как се е печила и преобличала пред камерата, бях изцяло на негова страна. excl.gif Съжелявам, но личния живот си е личен и когато стане достояние на всякакви хора, вървиш право срещу самия себе си. 16.gif Не казвам че Пейтън сама си е виновна че Йан я е нападнал, но трябва да си много наивен да оставяш да те зяпа толкова народ по долни гащи и после да няма последствия.

Някой друг забеляза ли снимката на Лукас и Хейли? emoticon1 (5).gif

Тези двамата не престават да ме убеждават все повече и повече, че най-искреното приятелство е именно между момиче и момче. Въпреки че начина по който Хейли и Лукас се гледат, винаги ми е бил малко странен... 15.gif

Няма Маут = няма простотия smile.gif

Радвам се че Уайти се завърна. Тази реплика направо ме разби : "I was hopin' for a booty call." 18.gif

Определено един от любимите ми епизоди...и най -после CW да ме зарадват, че ще ме изчакат да се накупонясам тая седмица преди да пуснат новия епизод biggrin2.gif
Цитат(ani4ka_89 @ May 17 2007, 17:21) *
ПС. Ама че дълъг пост стана

Мен значи трябва всеки път да ме ударят с нещо тежко happy.gif
p.s. Ей т'ва е ... повече няма да си правя коментарите със снимки. Голяма играчка било 18.gif

п.с.2. Просто трябваше да го намаля тоя щрифт .. т'ва мойто "постище" на нищо не прилича smile.gif
ludoto_tedi
Ето аз винаги чакам Ели да направи коментарче и да каже всичко ,което мисля.. за да не се пъна аз над постовете хихи tongue.gif Браво Ели ... {}
azsamivan
Разбирам какво имаш предвит Peyton Sawyer.Аз съм по същия начин.Все едно отново е стария ОТХ.Със страхотни сцени и....Знаете за какво говоря.Епизода беше супер.
Радвам се също че ще има и пети сезон.
Алекс
Не знам какво сте се разписали толкова, но ще го кажа накратко и ясно: най-добрата серия след дългите паузи(от зимата). Тука вече имаше малко интрига и сценария е измислен хитро. С нетърпение очаквам другия епизод, да го видя Лукас кво ще направи след като разбра, че убиеца на Кийт е Дан - и в същото време го гледа как се целува с майка му... дали ще има тукати ?! biggrin.gif
julia1990
Епизода беше добър...е разбира се сценарият куцаше на някои места,но тва си е обичайно напоследък и този път беше в границите на нормалното biggrin.gif Все пак ми хареса,че най-сетне имаше някаво реално развитие по случая с Дан,а и че най-сетне( да се надяваме) ще се спре с историята с Психото ИЪН 18.gif
Някой ще може ли да даде линкове в дата за песните от епизода,защото на мен 3 от 4те в сендспейс не ми се теглят wacko.gif sad.gif
slaitime
Добре Ели защо няма го Маут=няма простотия. Вярно че напоследък много драматизира, но все пак той е един от важните и различни персонажи. И на мен ми хареса епизода, но имаше големи недоразумения, като Йън който след 2 минутен разговор с Пейтън и Брук щеше да се удави в килията си от рев. Или пък Лукас, който след като разбра, че баща му е убиец се размотава цял ден
Nasi
Цитат(slaitime @ May 19 2007, 17:55) *
Добре Ели защо няма го Маут=няма простотия. Вярно че напоследък много драматизира, но все пак той е един от важните и различни персонажи.

ще си позволя да отговоря вместо Ели, сега съм доста ядосана поради други причини, обаче Маут много ме ядосва от много време и ще си го изкарам върху него.

На мен изобщо не ми направи впечатление, че го няма защото обикновенно не му обръщам внимание този сезон. До началото на този сезон ми беше безразличен, един от многото допълнителни персонажи. НО сега се опитват да ни го наврат като главен с всичките му мелодреми и циврения, че никой не му обръща внимание. Hello here - та той се влюби в повече момичета от колкото Лукас и Нейтън взети заедно. Сега ще ги изреда хронологически:
Първи сезон нашият скъп Маут си беше приятен персонаж, хареса си Брук, ясно беше, че няма да стане нищо. В началото на втори сезон си продължие да си я харесва, докато не се появи Ерика. Тръгна с нея. До тук добре. Обаче момичето го заряза и Маут прекара началото на трети сезон в оплакване по нея, на кой ли не рева. Появи се Рейчъл, нашият Маут веднага й се лепна, естествено. НО да не забравяме, че дори излезна на среща с Пейтън, тя все пак го избра във Fantasy Boy Draft. Ракел го заряза за Купър, така в началото на четвърти сезон пак започна да реве по нея, дори се напи доколкото си спомням- поне тогава беше забавен. След като рева по Рейчъл му мина се хвана с ДжиДжи. Тя се оказа доста умна и го заряза навреме. Веднага след това Маутчо се залепи, буквално, за Шели. След нея какъв рев беше не е истина просто. И тя го изостави (зарязаи вече взе да ми се повтаря). И за нея се оплакваше на кой ли не. Тогава се върна на Рейчъл...най пресният случай....тъпият Маут и се върза на пилешкия мозък(сори към феновете й) и тръгна с нея....към където им видят очите, след което се озова в затвора. Изоставен отново. В официалния дескрипшън за следващия епизод пише, че ще се опита да поднови отношенията си с ДжиДжи. А до края на сезона....хората които четат спойлери знаят. Във финала ще скача да целува Брук, а Шели иРейчъл ще се завърнат в картинката за НЕГО.

Половината от тея истории да ги нямаше и времето да беше отделено върху The Main Five щеше да бъде хиляда пъти по-добре.

Все пак във всички промо снимки на сериала има 5 герои, които се водят за главни, а именно: Лукас, Нейтън, Пейтън, Хейли и Брук.

Кой знае какво ще гледаме в догодина. Всички знаем, че Маут е олицетворение на Марк, той сам си го признава, а любимият персонаж на Марк в сериала е Пейтън, Марк отново си го каза. Няма да съм изненадана, ако това ескритата нова любов на пети сезон.

В майспейса на Пейтън, Марк дава превю за следващата серия, и истествено мистериозният любовен живот на Маут е акцента. Като че ли нас ни вълнува какво ще стане с него.
eL
Нас wub.gif , не само може да отговаряш от мое име, но ти позволявам и да мислиш с моя мозък biggrin2.gif Браво, sweetheart...просто нямам какво повече да добавя относно "любимеца" ми Маут.
Цитат(Наси @ May 19 2007, 20:09) *
Половината от тея истории да ги нямаше и времето да беше отделено върху The Main Five щеше да бъде хиляда пъти по-добре.
Дали ако го повторим още няколкостотин човека Марки най-после ще ни чуе и ще си :"отвори очите"?!
Провървя при Лукас, нали? 18.gif
Цитат(Алекс @ May 19 2007, 11:36) *
Не знам какво сте се разписали толкова...

Ако имаш впредвид онова дългото, с дребния шрифт - не се притеснявай ... всичките са ми такива. happy.gif Изкуство е да се изразяваш добре с малко думи, а аз очевидно не го владея. 15.gif
bo7evka
Големи романи прйе тука biggrin.gif аз лично бих написла само "серийката ми хареса" 18.gif Изявявате се като добри критици нз може би просто исакте да си кажете мнението...в детайли ама не се вманиечвайте чак толкоз се пак вие гледате филма за равлечение не да прайте рецензи biggrin.gif не го казвам за да ви кажа "как можете да го правите-спрете" не напротив правете го интерено ми е да ги чета ама повчето пъти не стигам до края - което май говори лошо за мен. Колкото до серйката-хареса ми ма май ще го провалят и тоя серял като направят следващ сезон
OTH^fenka
Цитат(qwe123 @ May 17 2007, 19:14) *
Хареса ми епизода като цяло smile.gif
Най-много ми хареса,че най-накрая няма "психото Дерек".Кръстиха го този човек най-накрая...И от части разбрахме защото е толкова ненормален biggrin2.gif Даже за момент го съжалих... Самата сцена в затвора с тримата беше наистина много добра tongue.gif
Докато Лукас и Аби бяха в спалнята му,той леко преиграваше.Даже за момент ми заприлича на Иън mrgreen[1].gif Същата физиономия не знам от къде я изкопа biggrin2.gif
Доста ми хареса момента,когато Дан отиде в къщата на Аби.Очаквах да извади пистолета, (който зареди в църквата dry.gif ) ама той пък извади куклата smile.gif
Никакъв Лейтън dry.gif Малко Лукас и Хейли worthy.gif Малко Нейли happy.gif Доста Брук и Пейтън smile.gif Малко Брейс wub.gif Съвсем малко Дан и Карън,но това не ми попречи да sick1.gif sick1.gif sick1.gif

Епизода беше добър smile.gif Май са повече "+", от колкото "-" biggrin2.gif

Много добър коментар. Моето мнение се припокрива с това, най-вече за очите на Джеймс, аз както си падам по сини очи, просто не мога да спра да ги гледам, разтапят ме напарво blush.gif Серийката си беше Супер, както винаги. Гледах си я с голям интерес. Момента, в който се стреснах най-много беше, когато Дан отиде в къщата на Аби (направо ми изкара акъла, като се появи на вратата ohmy.gif ) Много сладки бяха сцените между Брук и Пейтън, радвам се, че са отново толкова добри приятелки, както преди smile.gif А Хейли и Нейтън, както обикновено, си бяха големи сладурчета wub.gif

Цитат
Радвам се че Уайти се завърна. Тази реплика направо ме разби : "I was hopin' for a booty call." 18.gif

Хаха, да. Тва беше ..... emoticon1.gif punk.gif 1 (4).gif
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ May 18 2007, 20:50) *
Освен това не разбирам, какво толкова не ви харесва във фризурата на Чад? huh.gif Пича си изглежа много ПриличНо даже (много ясно, че му отива повече късо, ама чакайте малко - нали тоя, същия актьор играеше и преди? dry.gif ) Имаме си разни претенции към народЪ, ама ние щот' сме всичките "най-великите лайна на батерии", всеки ден с готини прически и свежи мутрички! 18.gif Хмм...Мен си ме кефи, пък!

И отсега нататък мисля да му защитавам косата, така че внимавайте какви ще ги снасяте за нея! 15.gif

Ел bigarmhug.gif , свърши се....Чад си острига косицата 18.gif след толкова месеци. 20.gif
Ето и доказателството:

ПС: Ще прощавате офф-топика, но тъй като този въпрос предизвикваше много голям интерес, нямаше как да пропусна да спомена развръзката. 18.gif 18.gif
ПС: Егати и простотиите, с които се занимавамe.
18.gif 20.gif
sophia__
трябва да кажа,че съм съгласна с мнението на Наси за Маут-и мен мн ме дразни,просто....няма какво да се обяснявам,тя е казала всичко мн точно 4.gif
Цитат
ПС: Егати и простотиите, с които се занимавамe.

хахах,така си е,ама сега Чадчо ми изглежда някак си странно rolleyes.gif
Adorkable
За съжаление съм последната останала фенка на Маут,кофти.
Епизода беше мн хубав,9/10.Не ми харесаха сцените с халюцинациите на Пейтън.Брук/Пейтън сцените бяха ВЕЛИКИ worthy.gif .Скилс ми липсваше ужасно много sad.gif.
Нейтън беше изключително смел,евала worthy.gif.Стана ми гадно за Лукас,Карън е егати наивництата.
Тва от мен.
eL
Цитат(bo7evka @ May 19 2007, 22:32) *
Големи романи прйе тука ... аз лично бих написла само "серийката ми хареса" 18.gif Изявявате се като добри критици нз може би просто исакте да си кажете мнението в детайли ама не се вманиечвайте чак толкоз се пак вие гледате филма за равлечение не да прайте рецензии

Съгласи се, че всеки може да ти напише :"хареса ми", "не ми хареса" ... и каква полза има от такива, нищо не съобщаващи изречения? smile.gif И за какво ти е да гледаш нещо, което не стимулира поне малко раздвижването на мозъчните ти клетки? За мен например е важно да си споделяме, да разискваме, обсъждаме, даже ако щеш "вманиячаваме"... защото в края на краищата ... нали това означава да си ФЕН ...
За рецензиите - съжелявам; това ми е изкривяване от 10-те часа литература на седмица...(хах отървах се biggrin2.gif )

Цитат(Menna @ May 20 2007, 11:20) *
Ел bigarmhug.gif , свърши се....Чад си острига косицата след толкова месеци.

ХАхахха Дари emoticon1 (44).gif , аз веднъж реших да проявя милосърдие и съпричатност към горкия нареден човечец, а той решил да ме избави от мъките по защитата му и да се подстриже 18.gif ... УРааа banana.gif ... Крайно време му беше! happy.gif
Ice^Ice^Baby
Само не ми харесва че започват да досаждат с тоя апартамент дато всички се изредиха да живеят в него.Не могат ли нещо друго пък той претърпя метаморфоза в стаята на Пейтън-която и без това получи мн внимание и боядисване и т.н.
girl_from_hell
мм с тази прическа е мнофо хубавичък, но дали така ще го видим в сериала, дали ще имаме това щастие ще видиме
[dEs]
Ооо време беше. Така е много по сладък. За щастия някой му е налял малко акъл worthy.gif и се е постригал.
Жалко само, че в серийте дет ша гледаме няма да е така mad.gif sad.gif. Нали вече са ги снимали
sulu
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 16:21) *
9pm
- 2.831 million viewers

- 2.598 million viewers

Боже аз и българския "Music Idol" едва понасям,баси тъпото предаване,каму ли тва дето саботира ОТХ.А за Чад-те спряха да снимат той се сети да се постриже 20.gif .Дано и Джеймс се сети,че прилича на чичко(то май и тва е и целта 11.gif )
DesiTo
Епизода, поне за мен, беше слаб. Очаквах много повече. biggrin2.gif

Като за начало се надявам ,че повече няма да имаме 'прекрасната' възможност да гледаме психо-Дерек или по-точно Йан, защото, лично за мен, цялата му история ми беше скучна и даже се чудя защо въобще сценаристите му отделиха толкова време. Вместо него, можеше да гледаме истинския брат на Пейтън, а те решиха и той да си тръгне ей така. dry.gif Поне разбрахме защо се държи така. Мисля, че горе-долу добре го бяха измислили (макар да бе и малко банално). Не знам, обаче малко ми беше странно да го гледам как реве. Като се замисля, има и положителна страна от участието му във филма, а именно, че каза на Пейтън за събличането й в интернет. Макар и според мен да не бе напълно прав, но в нейния случай е много добре казано. happy.gif Защото все едно никои не трябва да се поддържа и да изглежда добре, а точно обратното.

Пейтън отново беше на крачка от депресията. Добре, че Брук беше при нея. Но играта на Хилари е просто страхотна. 10.gif Брук пък какво толкова се тръшкаше за Чейс, при положение колко време ходеха?!
За мен, обаче в този епизод се получи един доста голям гаф. Говоря за сцената м/у Пейтън/Хейли/Брук. Явно сценаристите искаха да покажат, че се подкрепят, но супер неловко се получи, когато Пейтън и Брук се прегърнаха, а Хейли си стоеше от страни сама. Както и 'великата' реч на Брук за 'силата' на Пейтън ( за мен тя въобще не е борец) и си говореше какво е преживяла /като за мен тези думи бяха насочени главно за случилото се с психо-Дерек (та нали затова Пейтън беше толкова зле)/ колко е силна бла-бла и изведнъж се обръща към Хейли с "ти също си борец". 16.gif Е не, за мен си беше супер тъпо.

А едно от нещата които все още не мога да приема е възроденото приятелство между Пейтън и Брук. Аз съм им фенка, обаче те нещата не стават ей така, както се получи. Те двете сега отново са bff, в което, пак повтарям, няма нищо лошо. Ама, поне аз не съм забравила какво чудо беше докато не се понасяха, какви обиди и шамари бяха. И сега хоп-троп нищо не се е случило. И докога? Докато не се появи някой 'нов' Лукас ли? Или още по-лошо - самия Лукас, пак да се скарат за него, та нали точно заради него се караха и не могат да го 'разделят' вече 4-ти сезон. emoticon1 (78).gif Признавам, жеста на Брук към Пейтън за стаята беше страхотен, това момиче отново показа каква приятелка е. Но малко изкуствено ми изглеждат на мен тези сцени.

Не искам да издребнявам, но само на мен ли ми се стори странно, че Лукас въобще не подкрепи Пейтън в иначе доста трудния за нея момент?! emoticon1 (16).gif Разбираемо, че сценаристите не могат да покажат всичко и останалото ние трябва да си доизсмисляме сами, както ни хареса. tooth.gif Но пък можеха да им отделят поне няколко минути за мляс-мляс. Вярно ,че той беше зает с неговите детективски истории ( които вече ми омръзнаха). emoticon1 (26).gif Нейтън беше абослютно прав като каза, че просто е в негов стил постоянно да се прави на герой ... наистина сценаристите са му изградили такъв образ, ама то идва време в което ти писва. Обаче, аз не разбрах много-много какво правеше той в къщата на Пейтън? huh.gif

Детектив Лукас в дейстие .... супер тъпо, за мен. uhhh.gif

Играта на Пол Йохансон беше страхотна. Обаче, за мен, малко разлигавиха образа му. Превърнаха го в някаква откачалка. В смисъл, за какво ни беше да гледаме как си зарежда пистолета в църквата или да подпалива граба на Кийт, още повече сцената с момиченцето в магазина. ermm.gif Разбирам, че трябаше да се разкае, все пак уби собствения си брат, но пък можеха и по-друг начин да го направят. А когато се и разрева ... вече ми дойде в повече. Сега кой ще е злодея на ТХ? Като с тази задача Пол се справяше идеално. И супер странен ми се видя на външен вид в този епизод.

Всеки сериал си има злодей и тук това беше Дан. То нали всично не може да е любов и рози. И е нормално вече накрая и този злодей да си получи заслуженото, но пък нали това няма да е края на ОТХ, ще има и още един сезон ... и какво ще гледаме тогава?

Хубавото, на епизода, беше 'завръщането' на Уайти. Речта на Нейтън абослютно нереалистична, трудно е за вярване при положение, че това все пак е Нейтън + това той е все още ученик. Лукас и Хейли - и в този епизод доказаха какво страшотно приятелсто може да има м/у момче и момиче, мисля че точно те могат да бъдат определени с bff.

И най-добрата новнина (макар и не по темата) - Чад се е подстригал. emoticon1 (12).gif Е, сигурно доста голяма част от хората тук ще се съглясят ,че така изглежда по-добре. Лично аз, го харесвах най-много в трети сезон и затова само малко да пооправи цвета и за мен ще е перфе. happy.gif Определно има значителна промяна сравнение с външния му вид в 4-ти сезон. Жалко само, че докрая на този сезон ще трябва да го гледаме както преди.
seduction_55
Аз ще бъда кратка.Епизода наистина до известна степен се докосна до стария ОТХ,което определено ми хареса.
Това възродено приятелство изобщо не ме трогва,както и Лукас/Пейтън.Нещо явно Хилари се е поохладила и към София и към Чад и не може да ги възприема толкова близки явно. 18.gif Както и да е,Хейли и Брук също не ме трогнаха.Важните взаимоотношения в сериала от началото на 4 сезон са напълно пренебрегнати заради маловажни работи...като Маут и девствеността му,любовните му мъки и т.н.;Рейчъл и жалките й опити да привлече вниманието към себе си,да навреди на хората които са щастливи за да може да не е сама в мъката си...и сума там разни скучни и безинтересни случки.
Ако бяха обърнали поне малко повече внимание на дългоочакваната от четири сезона връзка между Пейтън и Лукас,можеше и да се получи нещо което поне малко да доближава първи сезон,защото сегашните им отношения са на светлинни години от него.
Изторията с Дерек (Йан) ми хареса (хайде линчувайте ме rolleyes.gif ).За мен неговата история най накрая придоби смисъл и завършеност,а не да се чудя тоя къв е/за кво е/как така и т.н. Всичко с него си дойде на мястото и вече наистина няма да го върнат.Дори ми стана мъчно за него.
Ще призная още нещо за което пак може да ме линчувате... 15.gif аз харесвам Карън и Дан...и то много blush.gif Те бяха за мен най-хубавото в епизода,не ме интересува че Дан уби Кийт(аз без това не го понасях,малко като чичко на средна възраст ми изглеждаше и ми беше скучен... 18.gif ).Все пак ако не беше Кийт Дан щеше да е с Карън.Както и да е,само много ме е яд,че още малко и няма да са заедно,но определено ми напълниха душата на края на епизода.Мойра и Пол са невероятни актьори и изиграха сцената перфектно.(трябва да показват малко повече Дан/Карън преди да дойде края sad.gif ).
Пфффф....много се отплеснах.... dry.gif
[dEs]
Ами каквото и да казвате аз възприемам приятелството на Пейтън и Брук. Просто на мен ми се е случвало да се карам с приятелка много жестоко и след три месеца пак да сме приятелки. И изобщо не коментирахме това което си бяхме казали. Така, че поне за мен не е много странно. Апък и сценаристите няма да ги държат скарани до последния епизод и след това изведнъж те двете да си простят така щеше да бъде още по нереалистично.
julia1990
Цитат(Adorkable @ May 20 2007, 15:28) *
За съжаление съм последната останала фенка на Маут,кофти.

И аз все още съм фенка на Маут smile.gif Е да,разбира се и аз напоследък малко се дразня на тва че нещата,които се случват с него никак не са интересни,даже са доста несвързани wacko.gif ,но пък отдавам тази вина на великия господин Шуон 18.gif Не е виновен Маутчо и аз все още се надявам да го върнат в играта с някакви по-интересни и най-важното по-реалистични все пак истории 4.gif

Добре че Чад се е подстригал biggrin.gif Всъщност и аз вече бях готова да почна да го защитавам,но той пък взе че се усети...Браво на него 13.gif А сега чакам и Джеймсчо отново с къса косичка wub.gif
Unforgotten`Feeling`f
Цитат(DesiTo @ May 21 2007, 18:48) *
Епизода, поне за мен, беше слаб. Очаквах много повече. biggrin2.gif

Като за начало се надявам ,че повече няма да имаме 'прекрасната' възможност да гледаме психо-Дерек или по-точно Йан, защото, лично за мен, цялата му история ми беше скучна и даже се чудя защо въобще сценаристите му отделиха толкова време. Вместо него, можеше да гледаме истинския брат на Дерек, а те решиха и той да си тръгне ей така. dry.gif Поне разбрахме защо се държи така. Мисля, че горе-долу добре го бяха измислили (макар да бе и малко банално). Не знам, обаче малко ми беше странно да го гледам как реве. Като се замисля, има и положителна страна от участието му във филма, а именно, че каза на Пейтън за събличането й в интернет. Макар и според мен да не бе напълно прав, в нейния случай е много добре казано. happy.gif Защото все едно никои не трябва да се поддържа и да изглежда добре, а точно обратното.

Пейтън отново беше на крачка от депресията. Добре, че Брук беше при нея. Но играта на Хилари е просто страхотна. 10.gif Брук пък какво толкова се тръшкаше за Чейс, при положение колко време ходеха?!
За мен, обаче в този епизод се получи един доста голям гаф. Говоря за сцената м/у Пейтън/Хейли/Брук. Явно сценаристите искаха да покажат, че се подкрепят, но супер неловко се получи, когато Пейтън и Брук се прегърнаха, а Хейли си стоеше от страни сама. Както и 'великата' реч на Брук за 'силата' на Пейтън ( за мен тя въобще не е борец) и си говореше какво е преживяла /като за мен тези думи бяха насочени главно за случилото се с психо-Дерек (та нали затова Пейтън беше толкова зле)/ колко е силна бла-бла и изведнъж се обръща към Хейли с "ти също си борец". 16.gif Е не, за мен си беше супер тъпо.
center]

Защо да е тъпо? Хейли си е боец. Толкова рано се ожени, забременя рано, блъсна я кола, едва не загуби детето и живота си, после я уволниха без да е виновна...
DesiTo
Цитат(Unforgotten`Feeling`f @ May 24 2007, 11:56) *
Защо да е тъпо? Хейли си е боец. Толкова рано се ожени, забременя рано, блъсна я кола, едва не загуби детето и живота си, после я уволниха без да е виновна...

Защото причината да се съберат те трите там беше психо-Дерек. Аз не казвам, че Хейли не е борец, такава е. Но пък точно в този момент и двете подкрепяха Пейтън за това което й се беше случило (с Дерек). И Брук изреди толкова много прични, говореше какво е преживяла тя, колко е силна, борбена и най-вече защо е такава. А после ей така се обърна към Хейли, като й каза "ти също", без да добави защо мисли така, какво е направила Хейли и т.н. След което пак прегърна Пейтън. Това за мен беше тъпо, а не че думите й не бяха вярни. Макар че, за Пейтън доста преувеличи.
acm_pippo
Серията определено си беше сполучлива smile.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(bo7evka @ May 19 2007, 22:32) *
Големи романи прйе тука biggrin.gif аз лично бих написла само "серийката ми хареса" 18.gif Изявявате се като добри критици нз може би просто исакте да си кажете мнението...в детайли ама не се вманиечвайте чак толкоз се пак вие гледате филма за равлечение не да прайте рецензи biggrin.gif не го казвам за да ви кажа "как можете да го правите-спрете" не напротив правете го интерено ми е да ги чета ама повчето пъти не стигам до края - което май говори лошо за мен. Колкото до серйката-хареса ми ма май ще го провалят и тоя серял като направят следващ сезон

хаха и аз така не дочитам понякога biggrin2.gif
ALeX4e7y^
Суптитри ми тряабват,но да се свалят бързо...HelP
`BruKas`
уффф епизода се очакваше да бъде мн по як ама....имаше мн гафове и най-гадно ми стана като Брук и ПЕит се прегърнаха и зарязаха ХЕйлс?!?!?! <_<аа междо другото тваа приятелство между Б/П малко ми е нереално...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.