Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Runaway Found"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Adorkable
Ооо да то е супер нереално две момичета да са си BFF,да минат през ада и пак да са си същите невероятно добри приятелки.Ще прощавате за офф топика,но в момента гледам серияла само заради Брук и Пейтън и се ядосвам,когато някой каже нещо против тях.
Menna
Цитат(Adorkable @ May 29 2007, 22:37) *
но в момента гледам серияла само заради Брук и Пейтън и се ядосвам,когато някой каже нещо против тях.

Разбирам те. През първите три сезона тяхното приятелство ми беше любимата част от сериала. Но в момента не мога да ги понасям заедно. За мен са нарицателно на анти-приятелство. Добре че поне София и Хилъри правят сцените гледаеми. Невероятна химия имат двете. biggrin.gif
^Mim0zKa^
Ааа.. тука от доста време никой не е писал и мн силно се надявам някои да ми обърне внимание.. unsure.gif
Тъй като наскоро зех пак да си преглеждам 4 сезон.. същност кво да преглеждам.. направо си го гледам и докато гледах 18 епизод ..абе има една мелодия ..незнам дали е само мелодия или е песен но супер мн ми харесва.. rolleyes.gif Значи тя върви.. докато накрая на епизода аби е в стаята на Лукас и му признава за Дан .. ей тогава и на още 1,2 места мисля че ... но не се сещам на кои.
..и тъй като линковете за музиката нещо не са активни вече.. ако някои може да помогне ще съм много благодарна blush.gif smile.gif))))))
Mr. Winchester
Ами серията беше интересна най накрая Дан е разкрит и лошо му се пише
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.