Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Runaway Found"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"The Runaway Found"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
16 май 2007 година

МОЖЕШ ДА ПРОСТИШ, НО НЕ И ДА ЗАБРАВИШ - Нейтън се страхува за бъдещето си след като минали грешки се върщат да преследват него и Хейли. Лукас чува шокиращо признание на мистериозен свидетел на убийството на Кийт. Брук и Пейтън стават все по-близки, а Чейс и Брук се срещат отново.

ПРОМО
download

Промо снимки

Официални снимки

4.18 Episode -Music:
The Constantines - |"Soon Enough"
The Guggenheim Grotto - "Philosophia"
Emerson Hart - "Friend to a Stranger"
Scanners - "In My Dreams"

4.18 Download:
One.Tree.Hill.S04E18.HDTV.XviD-XOR ArenaBg
One.Tree.Hill.S04E18.HDTV.XviD-XOR.torrent @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill4x18(HDTV-XOR)[VTV] @ Mininova.org
One.Tree.Hill.S04E18.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG

4.18 Субтитри:

Постове, които не са отнасят по темата и съдържащи спам ще се трият!!!
FaLLOuTbOy
Ех, този Дерек...
eL
Цял епизод без Дерек? blink.gif Как можаха ?
tongue.gif Знаех си, че ще върнат грозната му мутра и фалшивата му татуировка отново в центъра на събитията...Драмата "Убий Дерек" явно продължава...
Baba_Qga^
Офф стига с тоя Дерек бе... Ама поне ше си гледкаме Чейс wub.gif wub.gif
Klamer4o93
Промото нещо не ме впечатли. Сериала почва да се върти около 1 и също... unsure.gif
Bloody_Tears
Пфф, и на мен започва да ми писва от тоя психо.... 1iangr[1].gif
Menna
Цитат(Peyton Sawyer @ May 10 2007, 14:38) *
Драмата "Убий Дерек" явно продължава...
Туй животно само Дан знае как да го оправи, стига да му падне. 18.gif 18.gif
Nasi
Според мен няма да е като в миналия епизод. Сега щесезанимават повече с Дан/Лукас/Аби и Нейтън/Лукас - историята с Данте.
Федералните ще го преследват....това от миналия епизодго каза Нейтън в последните секунди. От къде накъде ФБР ще разледва загуба на някакви точки в училищен баскетболен мач.

ПС: Даре, открадна ми иконката, сутринта си я бях подготвила, за да си я сложа.

ПС1:

Това легло кой ли не го пробва вече. 18.gif 18.gif 18.gif
Ludata Julieta
Охх, стига бе. Пак ли тоя.. 16.gif Ай дано поне най-най-най после стане ясно че Дан е убиеца dry.gif
ickata_100
Дерек не го ли отрепеха бе...копелето е жилаво обаче. sick1.gif 10.gif Трейлъра не разкри кой знай колко много от епизода...но все пак OTH си рулира!
~●R@Li●~
Психото няма умиране!Това негово стана :"Умирай трудно 1,2,3...." 18.gif
Цитат(Nasi @ May 10 2007, 17:16) *
Според мен няма да е като в миналия епизод. Сега щесезанимават повече с Дан/Лукас/Аби и Нейтън/Лукас - историята с Данте.
Федералните ще го преследват....това от миналия епизодго каза Нейтън в последните секунди.

Да и аз си мисля,че главно на това ще се наблегне!
Haley____
Май има нещо вярно че само Дан може да учисти Дерек и че мисията "убий Дерек" се превръща в "Умирай трудно"1,2,3 но това е 4 biggrin2.gif biggrin2.gif Аз имам странното чувство че Марк иска да превърне Дерек в главен герой номер 6 mrgreen[1].gif но искрено се надявам на тоя лудия (Марк) да не му хрумне тва щот Пейтън не само няма да може да спи... то тогаз ще стане един сериал истинска сапунка...
А от трейлъра разбирам, че нашата любима Пейтън ще изпадне отново в голяма криза. Те в Три Хил нямат ли си психолог или психиатър, а защо не и двете...?!?!?!?
[dEs]
Haley____ май не си голяма фенка на Пейтън и нейните приятели драмите? biggrin2.gif  А за Дерек какво може да се каже все пак има още към 4 серий,
ако не се лъжа и трябва да се запълнят епизодите с нещо. Няма да дават само Лукас/Нейтън/Дан/Аби и пак Лукас. Дано серията да е хубава след 17 епизод искрено се надявм.
milen4eto
А стига бре... Пак ли тоя психо ще гледаме!!
Ash
много сте ми интересни, какво ще прави дерек гол, с прободна рана на гърдите в коридора на училището? или с окървавената си ризка от преди 2 епизода под душа? тва са фантазии на пейтън най-вероятно...само в затвора си е той.
**Sophia**
Да ви кажа... малко ми е странно shocking.gif (ако е точната дума де)един епизод с Дерек,в другия пък изчезва някъде,на другия пак е там и така...ЗащО вече да не се сварши с тази история dry.gif ,че става банално(поне според мен е така).А пък после ще почне(сигурно)историята с Данте и Хейли и Нейтън ще си имат проблеми wacko.gif ..Защо винаги трябва да се връщат в миналото..не може ли да се гледа настоящето или бъдщето biggrin2.gif !
aiwii
е то останаха още няколко серий и филма свършва, това сега мисля че са развръзките smile.gif
bo7evka
Аз искам да вида ко ще стане с Лукас и Дан а колкото до дерек той сега ще и се явява само няма да е наистина там кой знай ко му хрумни на сценариста накрая може Пейтън да лудне хах или пък да се появи па Дерк в края на сезона тва ще бъде мн тъпо. Все пак серяла вече трябва да свършва вече щото ако направят и 5-ти сезон ще стане и ба*ти простотията. Не, че искам да свърши, но ако продължи няма да е интересен.
Доколкото разбрах 4-ти сезон ще е последния според мен това е най добре за феновете, но винаги могат да развалят серяла за още пари wink.gif ако стане така ще се превърне в следващия Лост или О.С
Nasi
Цитат
много сте ми интересни, какво ще прави дерек гол, с прободна рана на гърдите в коридора на училището? или с окървавената си ризка от преди 2 епизода под душа? тва са фантазии на пейтън най-вероятно...само в затвора си е той.
Аз не вярвам някой да си е мислил обратното. Със сигурност това ще е въображението на Пейтън. Нещо подобно на Дан, когато виждаше малкия Кийт.

Цитат(bo7evka @ May 14 2007, 20:38) *

Доколкото разбрах 4-ти сезон ще е последния според мен това е най добре за феновете, но винаги могат да развалят серяла за още пари wink.gif ако стане така ще се превърне в следващия Лост или О.С

Обратното е, почти е сигурно, че ще има нов сезон. wink.gif в Четвъртък ще се знае 100%.
[dEs]
Само дето тогава Дан поне отиде на психолог, а Пейтън все още не е отишла а явно има нужда(феновете на Пейтън да не се обиждат лично мое мнение)
girl_from_hell
толкова ми умразнаха тези дерек историй и тези психо екшани или какво е там, а те явно ще продължават с тях..
GSC|ReSys7eRxBG
Оххх омразна ми вече от тоя Дерек ! Искам нещо ново ! Сичко е сварзано с миналото им ! Пфффффф Много се дразна така ! Тоя Дерек вече му е време да умира ,не мислите ли biggrin2.gif ?! Дано освен Дерек да се случи и нещо ново,неочаквано ! А за 5-ти сезон е почти сигурно че ще има ! Радвам се браво на режисьора ! worthy.gif
[dEs]
Даа време е да умира спор няма, ноо него не можаха да го убият Лукас и Дерек. Втори рунд Пейтън и Брук. Нокаутираха го, но за кратко. Извод: тоз човек няма умиране. Само се надявам ако случайно има 5-ти сезон вече и да е умрял и погребан. Е, може и само в затвора, но да него дават.
mi6el4e
А кога ще се разбере със сигърност дали ще има пети сезон или не.Аз лично много се надявам да има.Въпреки че последните серий са тип сапунен сериал.Но ще ми бъде интересно да разбера какви са идеите на режисьора относно бъдещето на героите.Очаквам с нетърпение новите епизоди на 4-ти сезон,както и новината за бъдещето на сериала.
FaLLOuTbOy
Цитат(mi6el4e @ May 16 2007, 04:37) *
А кога ще се разбере със сигърност дали ще има пети сезон или не.Аз лично много се надявам да има.Въпреки че последните серий са тип сапунен сериал.Но ще ми бъде интересно да разбера какви са идеите на режисьора относно бъдещето на героите.Очаквам с нетърпение новите епизоди на 4-ти сезон,както и новината за бъдещето на сериала.

Виж в "Новини" .
ludoto_mimi
Една песен от епизода:

Emerson Hart - "Friend to a Stranger"
fly0ver
хаха споко са вече нещатата ще почната да се въртат около ДАН smile.gif са пак ще стане интересно smile.gif
Menna
One.Tree.Hill.S04E18.HDTV.XviD-XOR @ ArenaBg
One.Tree.Hill.S04E18.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill4x18(HDTV-XOR)[VTV] @ Mininova.org

Музика:
The Constantines - "Soon Enough"
The Guggenheim Grotto - "Philosophia"
Scanners - "In My Dreams"

Единственото хубаво нещо в този епизод бешe Пол Йохансон. rolleyes.gif
Каквито и безмислици да му се налага да играе, просто е невероятен....във всяка една сцена. 8.gif

Nasi
Мерси Даре bigarmhug.gif , странно защо, нито една песен не ми направи впечатление. 16.gif

Така, този епизод. Чаках го с огромно нетърпение, обаче сега нещо не съм особенно впечатлена.
Опитаха се да съберат три истории в 40 минути и стана една голяма каша. Ще започна с това, което най-много им хареса.

Историята с Нейтън и Залаганията. Това единственото нещо тоя сезон, което има поне капчица реализъм. Защото тези неща не остават скрити и винаги ще излезнат, когато най-малко ги очакваш. Съвета наДан към Нейтън беше много тъп, за пореде път се показва в лоша светлина като баща. Хейли постъпи много нередно като помоли Лукас да поеме цялата вина за случилото се. Въпреки, че и той участваше, Нейтън си е виноният в случая, той се забърка с Данте. Думите на Белия към репортерите и след това и към Лукас и към Нейтън бяха много силни. Този човек е един от малкото в Три Хил, който мисли с главата си. Веднага се сети да погледне към записа. От друга страна Лукас постъпи доста добре, като се опита да предпази Нейтън, защото все пак той няма какво да губи. Но естетвено нямаше как да позволят това да се случи и Нейтън си пое вината на пресконференцията. Разговора на Хейли и Нейтън преди това беше за пръв път от много, ама много време в който си говориха за сериозни неща, нямаше ги лиготиите на сценаристите с A&F. За първи път някой в този серил се замисли за бъдещето и какво ще става напред. Сега към пресконференцията. Хубаво беше замислена, но Не мога да приема, че Нейтън може да говори по този начин, той звучеше като някой много по-възрастен от него. Последната сцена, когато беше на и игрището и осъзна, че това е краят, няма да може да играе повече беше много тъжна.

По-нататък: Дан/Лукас и Аби. Разочароваха ме, не беше това, което очаквах. Нямаше голям смисъл като цяло. Не може Абито да е пропуснала училището и изведнъж да я пуснат на бала., видяхме я, че беше там.
Дан, какво го направиха горкият човек. Става все повече иповече побъркан и откачен. С тоя пистолет и малкото момиченце в магазина, ужасно беше. Да не говорим, че отиде да си зарежда пистолета в църквата, а после подпали граба на Кийт. Защо им беше тази глупава история да го анправян убиец. Не можеше ли да си го оставят същият. Забавен, който дразни Белия за щяло и нещяло. Да се бърка в работите на Нейтън иЛукас, да се дразни и с Деб. Която пак изчезна безследно. Пък итя е за затвора, нали се опита да го убие. Горкият Нейтън, има родители убиици.
Лукас пък с детективсике си способности пак почва да дразни, влиза си в чуждите къщи без да го пускат. Обаче разгада случая и то много бързо, може би гледа ВМ.
Краят за него беше бутален, разбра истината, за да види Дан и Каран в собствената му стая. Горкият, дано и той сега не се побърка. За Каран не ми се мисли.

И стигнахме до третата и най-досадна и скучна история от епизода. Психото Дерек, е това вече беше прекалено. Поне му научихме името. Всичко беше много странно. Миналата седмица Пейтън си беше наред, нямаше й нищо, слушаше си в колата Road Mix, забавляваха се на бала, с Лукас си бяха добре. Но сега изведнъж и тя като Дан се побърка. Още по-странното пък беше, че на Брук й нямаше нищо. Нали и двете се биеха с него, едната го виждаше на всякъде другата беше отново сърцеразбита. Чейс- Брук изкара две, най-много три срещи с него и сега страда. Друго нещо, браво наПейтън, че намери смелост да посети Дерек. Ама те си влизаха в тоя затвор все едно са си у тях. Как ще ги пуснат така в самите килий. Пейтън като посети Джейк през втори сезон се гледаха през стъкло, Нейтън като посети Дан също. Ама този път си ги пускаха направо вътре. За едно нещо обаче Психото е прав, Пейтън си беше виновна, не може да се разсъблича по интернет и да очаква, че нищо няма да се случи.

Другото нещо, което на мен не ми направи впечатление, но го прочетох. В тоя сериал чаршафите не ги сменят. Брук можеше самичка да направи рафта и всичко останало, но не можаха да сменят чаршафите на това кръгло легло. В началото на сезона Хейли и Нейтън се завиваха с тях. Същото се отнася и за стаята на Пипи(Лукас), защото и неговите не били сменяни от миналите години още.

Другото нещо, което ми направи впечатление беше, че го нямаше Маут. ЧУДО. Марки го нямаше. Но видях някой друг biggrin2.gif

Това определено беше серията на Пол Йохансон, за пореден път доказа, че е невероятен актьор и се справя с емоционалните сцени перфектно. Няма друг като него. Жалко, че се подиграха по този начин с героя му.

Сега ще чакаме две седмици за следващата серия. Дано Психото го оставят вече, че неговото не се издържа, въпреки че актьорат определено не е никак лош.

И една новита, която ще ви разбие. Имаме 5-ти сезон, но идиотите от CW решили че ще го гледаме не през септември, не през октомври, а чак през януари 2008. Което означава 6 месеца пауза. Преди сезона да е почнал, тези които четат спойлери ще знаят как ще свърши.

Тази година програмата ми е супер, четвъртаците са ми свободни да си гледкам ОТН 18.gif Приятен Ден на всички. 4.gif
cveteto_pm
Извинете има ли го в датата?
Ice^Ice^Baby
И аз искам в дата плссссс
mi6el4e
Чакай чакай как така през 2008 чак!Тея нормални ли са?А ти сигурна ли си?Моля дай ми линк към сайта от където си разбрала,защото ако не го видя със собствените си очи няма да повярвам.Не че ще ме учуди подобно нещо след всички паузи на четвърти сезон.
nadezhda_had
One Tree Hill s04e18
White_tulip
Епизода ми хареса, крайно време беше тези тъмни истории да започнат да се разплитат!
Хареса ми постъпката на Нейтън, как се изправи пред всички, извини им се и си призна истината, въпреки че знаеше какви ще се последиците.Радвам се, че Брук и Пейт са си отново приятелки. Само за Карън не знам....
Ice^Ice^Baby
Цитат(White_tulip @ May 17 2007, 11:49) *
....Радвам се, че Брук и Пейт са си отново приятелки. Само за Карън не знам....

Бу,Карън изобщо не и трябваше да се забърква отново с Дан- малко и се пада
Klamer4o93
Ми като цяло не беше лош епзода, но мислех, че е по-добрър unsure.gif Харесаха ми само брук и пейтън и играта на Дан smile.gif Другите като че ли не бяха на ниво. dry.gif А тва със 6 месечната пауза е направо идиотщина! mad.gif
elenakirilova
a otkade moga da si naerq subtitri ? unsure.gif

Edit:Писането на кирилица е задължително! Моля прочетете Правилата на форума!
*Когато субтитрите станат готови, ще бъде даден линк в темата!
slaitime
Хареса ми епизода с изключение на историята за разциврилия се психопат Дерек и изражението на Лукас след като разбра, че баща му е убил чичо му (като сапунка прозвуча) беше............... никакво
ludoto_mimi
Серията нещо не ми се стори на ниво. Не знам защо така. Единствено ми хареса играта на Пол, въпреки, че наистина му опропастиха героя. Едно е да си типичния злодей в сериал, който си вре носа навсякъде и гледа да прецака всички, друго е да те направят убиец. Марки заслужава да го хвърлят от някоя скала.
Пресконференцията на Нейтън ми беше много скучна. sleep.gif

Като за край един съвет: Никога не гледайте season finale на по-хубав сериал, преди да гледате ОТХ. Дори и да сте се надявали да ви харесат Три Хил драмите, няма да стане.
*PeyT*
На мен пък серията ми хареса... една от най-смислените от мн време насам.. най-после историите, около които се върти всичко, имаха някаква развръзка.. - Най-сетне Лукас разбра, че Дан е убиецът ( на тва Оупън йор айс, както винаги мн се забавлявах.. rolleyes.gif Мн смешно го казва Кийт и като му видя тъпата замислена физиономия на Чад и просто не мога да се сдържа 18.gif ) на чичо му; Нейтън си призна пред всички за нагласения мач; Пейтън научи причината за лудостта на Дерек и се изправи лице в лице срещу него (следователно тоя психопат вече е вън от картинката) и с помощта на Брук се пребори със страховете си!
Това, което най-мн ми хареса - играта на Пол( wub.gif ) worthy.gif, както и тази на Аби(не се сещам как й е истинското име rolleyes.gif ) - това момиче вади убийствен поглед.. и естествено Брук и Пейтън - страшно много ми липсваха техните моменти.. wub.gif Брук се показа като истинска приятелка и Пейт едва ли би се справила без нея.. а да не говорим, че изненадата със стаята беше страшно миличка.. wub.gif
С нетърпение очаквам средващата серия! smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(*PeyT* @ May 17 2007, 13:40) *
на тва Оупън йор айс, както винаги мн се забавлявах.. rolleyes.gif

Говори се, че заради Grey's Anatomy Марк не е могъл да използва песента (Snow Patrol - Open Your Eyes) и за да си го върне сега ги кара само това да повтарят, като се споменава по няколко пъти във всеки епизод. 18.gif
TraumTanzerin
Това беше един от епизодите, който много ми хареса. Мога да кажа, че всички си изиграха перфектно ролите просто нямам думи.Все едно наистина всички беше истина и реално, както е в живота. Това е типичния дух не сериала след, който винаги се чувствам толкова добре. Радвам се, че Пейт и Брук си заздравяват приятелството и се подкрепят много по-добре отколкто да ги гледаме как се карат. Хареса ми много постъпката на Нейтън, който се изправи пред истината и въпеки, че това може да коства мечтите му. Много похвална постъпка 4.gif happy.gif
А за Дан какво мога да кажа освен, че се вижда, че героят му се разкайва за това, което е направил, но също така знае, че ако Кийт беше жив той никога нямаше да може да се сближи толкова с Карън. Аз не вярвам Лукас да не каже на майка си рано или късно кой е истинският убиец, но предполагам тогава тя ще промени коренно отношението си към него. Сериала си е много интересен и се чудя какво ли ще е в следващата серия. Мисля, че този Дерек или Иан вече няма да е толкова на преден план и като, че ли историята с него дойде до своят край. Сега сигурно сериите ще се въртят около Дан и Лукас. Но да видим очаквай неочакваното rolleyes.gif
Nasi
Те миналата година не се ли караха пак за Snow Patrol - Chasing Cars wub.gif ? ОТН я използваха във финала.

Open Your Eyes - не се ли усетиха, че като повторят едно нещо няколко пъти и става банално.
Menna
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 13:51) *
Open Your Eyes - не се ли усетиха, че като повторят едно нещо няколко пъти и става банално.
Мен пък ме радва. 18.gif Винаги се сещам за Guano Apes. music.gif
FaLLOuTbOy
ОМГ, престанете да питате за 5ти сезон и за датта на примиерата на новия сезон отидете в секция новини и вижте!
Сега за епизода:
1)Хареса ми общата сцена между Брук , Пейтън и Хейли.
2)Историята с Дан,Аби и Лукас беше невероятна! Много ми хареса.
3)Нейтън и залаганията, речта му ме възхити rolleyes.gif
4)Иан - за първи път ми хареса! Супер са го измислили, даже ми стана мъчно за него cry.gif
5) Невероятна игра от страна на Пол! worthy.gif

Сега това, което не ми хареса:
1)Може би трябваше малко повече време да заделят на Чейс и Брук
2) Най-големият кошмар ми се сбъдна! Дан и Карън Дано не продължи за дълго.
3)Къде е Деб?!?!? blink.gif

Давам му 7/10 biggrin2.gif
Nasi
Цитат(Menna @ May 17 2007, 13:58) *
Цитат(Nasi @ May 17 2007, 13:51) *
Мен пък ме радва. 18.gif Винаги се сещам за Guano Apes. music.gif

мен ме радва начинът по който го казват, звучи ми Стар Уорско ...все едно Оби Уан говори на някой. Не си спомням дали в действителност не го казваше в III епизод.
emma_r
Супер серия!Много интересна...като за пръв път от доста време Лукас ми хареса smile.gif Историята с Дан беше невероятна!А психото беше върха!Винаги ми е харесвал wink.gif винаги съм си знаела,че ще намерят нещо добро у него...А и чейс беше много сладък....Изобщо всички се представиха отлично споpед мен smile.gif
Bloody_Tears
ОоОоОоо, аз напълно бях забравила за епизодааа. 18.gif Веднага го пускам да се тегли. После ще коментирам smile.gif
Unforgotten`Feeling`f
Йе, има субтритри вече rolleyes.gif
http://subs.unacs.bg/get.php?id=33541
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.