Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lindsay Lohan
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2
Adorkable
Lindsay Lohan

Име:Линдзи Лохан
Рожденно име:Линдзи Морган Лохан
Прякор:Линдз
Рожденно място:Ню Йорк Сити,Ню Йорк,САЩ
Височина:5'5(165 см)
Любими...
Цвят:Розов
Храна:Китайска и Италианска
Напитка:Пепси
Магазини:Abercrombie, Sweats Appeal, Steve Madden & Prada
Учебни предмети:Математика и Физика
Спортове:Баскетбол,футбол,танци
Животно:Куче
Филми:Pretty Woman, Ferris Bueller's Day Off, The Little Mermaid, All I Wanna Do, Heartbreakers, & Bring it On
TV предавания:Приятели,Али МакБийл,На седмото небе,Boy Meets World,Джак и Джил,Кръгът на Доусън
Актьори:Сара Мишел Гелар,Джулия Робъртс,Сандра Бълок,Том Хенкс,Фреди Принс Джуниър,Дженифър Анистън,Брад Пит и Джак Никълсън
Певци:Бритни Спиърс,Дженифър Лопес,Кристина Агилера,Lil' Bow Wow, Lil' Kim,Селин Дион,Били Джоел,Уитни Хюстън,Сиско,Род Стюърт,Файт Хил и Destiney's Child
Автограф:

Филмография:

1.I Know Who Killed Me (2007) (post-production) .... Aubrey Fleming
2.Georgia Rule (2007) .... Rachel
3.Chapter 27 (2007) .... Jude
4.Bobby (2006) .... Diane
5.Just My Luck (2006) .... Ashley Albright
6.Saturday Night Live" .... Host (2 episodes, 2004-2006)
7.Nickelodeon Kids' Choice Awards '06 (2006) (TV)
8.A Prairie Home Companion (2006) .... Lola Johnson
9.Herbie Fully Loaded (2005) .... Maggie Peyton
10.That '70s Show" .... Danielle (1 episode, 2004)
- Mother's Little Helper (2004) TV Episode .... Danielle
11."King of the Hill" .... Jenny Medina (1 episode, 2004)
- Talking Shop (2004) TV Episode (voice) .... Jenny Medina
12.Mean Girls (2004) .... Cady Heron
13.Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) .... Mary Elizabeth Cep/Lola
14.Freaky Friday (2003) .... Anna Coleman
15.Get a Clue (2002) (TV) .... Lexy Gold
16."Bette" (2000) TV Series .... Rose #1 (unknown episodes, 2000)
17.Life-Size (2000) (TV) .... Casey Stuart
18.The Parent Trap (1998) .... Hallie Parker/Annie James
19."Late Night with David Letterman" .... Trick-or-Treater Dressed as Garbage (1 episode, 1992)

Факти:
Нейният по-малък брат Майкъл е актьор.
Има още 2 сестри-Дакота и Алейна
Майка й,Дина Лохан,е нейн мениджър
Баща й Майкъл Лохан е работил дълго на Уол Стрийт
Нейна е песента Ultimate от соундтрака на Шантав Петък(2003).Това е водещата песен във филма.Изпълнява се в началото и в края на продукцията.
Получила е оферта да играе Пени в екранизацията на Инспектор Гаджет,но е отхвърлила предложението.
Работила е като модел за Abercrombie & Fitch Kids (A&F Kids) и Calvin Klein Kids
Източник: http://www.lindsay-lohan.org
Линкове:
Lindsay Fan
L Lohan.Org
Location Lohan
Снимки:

Фенове:
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
**Sophia**
Преди тя ми беше най-любимата актриса,мн ама мн я харесвах,но постепено,постепено спрях happy.gif ...тогава любимка ми стана София и Хилари-но това е друга тема 16.gif .Все още мисля че не е лоша по виншен вид blush.gif ,но наистина много ме изненадаха с страните новини--че била наркоманка,някакви такива shocking.gif ..Гледала съм доста филми с нея,и те също са хубави! mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Супер актриса е и е голяма сладурана!!!!СуПерррРР ееЕЕ biggrin.gif
ALeX4e7y^
Супер актриса е и е голяма сладурана!!!!СуПерррРР ееЕЕ biggrin.gif

1.Adorkable
2.LoF_Chad
Gossip Girl
Не я харесвам... sad.gif Преди като малка беше суперсладка и много ме кефеше...Но сега алкохоличка се извъди, приятелка на Парис...Абе превърна се в поредната холивудска издънка..Мое мнение
Bloody_Tears
Ооо тя е голяма сладурана. Мноу ме кефи. Красива е, пее страхотно, а като актриса да не говорим колко е добра. В Mean Girls най-ме кефи biggrin.gif
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
gotinoto_baby
o0oлее Линдзи ми е любимка worthy.gif Яки песни и визия,нищо,че няки не я харесват само заради луничките и dry.gif Предпочитам я пред Хилари Дъф 10.gif

1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
Adorkable
Луничките и са невероятни,все пак са си нейната отличителна черта happy.gif .Колкото до изказването за приятелството й с Парис...Ще се направя,че не съм го чула wink.gif .
TIGERM13
Не знам кой я напарави холивудска звезда-всяка втора жена е по-хубава от нея.Явно мениджърът и има перде на очите.Тя едно обикновенно лигаво американско момиче -едно от многото смешни teen актриси ,които тъпите малки американчета обожествяват.confused.gif

susito
5.susito
Супер много си я харесвам!Определено една от любимките ми!Много е сладика и с тези лунички е още по-хубава!Филмите и са супер...онзи ден имах нещо като Линдзи Лохан мания и гледах смао нейни филми и слушах само нейни песни и наистина се почувствах добре!!!
Bloody_Tears
Цитат(susito @ May 10 2007, 11:49) *
5.susito
Супер много си я харесвам!Определено една от любимките ми!Много е сладика и с тези лунички е още по-хубава!Филмите и са супер...онзи ден имах нещо като Линдзи Лохан мания и гледах смао нейни филми и слушах само нейни песни и наистина се почувствах добре!!!

И аз бях така вчера. mrgreen[1].gif
ALeX4e7y^
Аби мн се излага като се води с Парис Хилтън и Бритни,ама кво до се прай wacko.gif sick1.gif
Miss_Duff
Цитат(**Sophia** @ May 8 2007, 21:19) *
Преди тя ми беше най-любимата актриса,мн ама мн я харесвах,но постепено,постепено спрях happy.gif ...тогава любимка ми стана София и Хилари-но това е друга тема 16.gif .Все още мисля че не е лоша по виншен вид blush.gif ,но наистина много ме изненадаха с страните новини--че била наркоманка,някакви такива shocking.gif ..Гледала съм доста филми с нея,и те също са хубави! mrgreen[1].gif

И аз тъй..Наистина е сладка,но.. ^^
sladuranka
Цитат(Miss_Duff @ May 19 2007, 11:12) *
Цитат(**Sophia** @ May 8 2007, 21:19) *

И аз тъй..Наистина е сладка,но.. ^^

...Но нещо на момичето му стана. И аз много я харесвам и се надявам скоро да разреши проблемите си unsure.gif .
::Brooke::Davis::
Не съм й от феновете dry.gif Някои от филмите и ми харесват , но нищо повече......
vasinka_{P}
Преди я харесвах, още по времето на Шантав петък, ама сега вече не ми е приятна. Има хубави филми, ама само толкова wacko.gif
DakotaTrent
Айде да си имаме уважението, а? biggrin2.gif

Чувствам се доста тъпо, тъй като от линковете е игнориран единствения и най-голям форум за Линдзи - LocationLohan.Com...където между другото съм и модератор wink.gif
Adorkable
Сега ще го добавя,както и листа с феновете wink.gif.
DakotaTrent
Цитат(TIGERM13 @ May 8 2007, 22:39) *
Не знам кой я напарави холивудска звезда-всяка втора жена е по-хубава от нея.Явно мениджърът и има перде на очите.Тя едно обикновенно лигаво американско момиче -едно от многото смешни teen актриси ,които тъпите малки американчета обожествяват.confused.gif

Хахахахахаха... 18.gif

Според класацията на FHM (не, че съм й голям фен, но я използвам за да те опровергая) Линдзи е номер 1 за тази година...нема Джесика Алба, нема Джесика Биел или оная хубавелка от Lost...топ от всичките е Линдзи 9.gif

Ще си промениш мнението за "teen" типажа, стига да решиш да си обновиш информацията...и да седнеш да гледаш драмата Georgia Rule (която аз вече имах удоволствието да гледам, як филм е, въпреки че не съм много-много по драмите), както и окачествения като horror филм I Know Who Killed Me, които от първите трейлъри много ми напомня на Saw (заради обстановката), но е и същевременно много по-различен от него...IKWKM идва на 27 юли wink.gif
CheerFuL-F
Има хубави филми , почти всички ми харесват
Jolly_GirL
Хмм филмчетата с нея много ми харесват,а и песните са и готини happy.gif
ThePinkDuck
Има една нейна песен "Over" която признавам си много ми харесва и общо взето до тук с положителните емоции. В "Bobby" и "Georgia Rule" направи доса прилични роли. Много повече ми харесва като певица отколкото като актриса. С нетърпение очаквам "I Know Who Killed Me", че да видя що за "сериозна" роля ще е това нейното. mrgreen[1].gif
luxor
Сладурана какво може друго да кажа ?
naleyforevar
Супер е !!!!!!!!!!!!!!!

1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby

5.naleyforevar

.Innocence.
УхЪъ това е моята сладуранка дету винаги ще си я бичам wub.gif
Всичко и обожаваамм.. и филмите, и песните worthy.gif punk.gif
LOVE U~!
Tedds
Има многоо хубави филмчета :)Само да я посъветвам да поспре да пие ;]Иначе е голяма сладурана
PoLiTy'
Да,има хубави филми,ама както го е подкарала с това пиене най-много да си провали кариерата rolleyes.gif
kingsize-4eto
Много добра актриса,много е сладка и готина и мисля,че ако си стъпи на краката /имам предвид да спре да се напива ,напушва и т.н./може да стане 5 пъти по-популярна и търсена за филми,пък и феновете и ще се умножат biggrin.gif Поне аз така мисля....

1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
HiLaRy`DuFf{}
Добре си играе ролите .. но не ми харесжа особенно
unsure.gif
Miss_Duff
Снимките определено изглеждат обещаващи!! happy.gif Ще чакам филма,струва ми се интересен!
Та за Линдзито..Готинка е - има мн свежи филми,песните й също ми харесват(Ultimate;First;Nobody Till You;Know my name).
Но,ако оставим филмите и музиката й на страна.. 9.gif 16.gif Само вижте тези двете снимки и се убедете..

Loshka
E, aлкохолът не прощава никому... Ама така става - който има нещо общо с Бритни спиърс и Парис Хилтън, рано или късно пропада...
storm
Цитат(Loshka @ Jul 12 2007, 18:20) *
E, aлкохолът не прощава никому... Ама така става - който има нещо общо с Бритни спиърс и Парис Хилтън, рано или късно пропада...

Очакваме сега да я вкарат в затвора, където ще разбере, че е бременна. 18.gif
::Brooke::Davis::
http://llohan.org/gallery/albums/userpics/normal_hq08.jpg - 18.gif Линдзи най-после си е намерила нещо в което я бива biggrin.gif що не се хване на "такава" работа , къде е тръгнала да си играе на актриса и певеца...... а колкото до филма - ще го гледам само ако Линдзито я убият някъде в началото , винаги съм си мечтала да я видя как умира biggrin2.gif
~Chεεry~
Цитат(::Brooke::Davis:: @ Jul 18 2007, 21:50) *
http://llohan.org/gallery/albums/userpics/normal_hq08.jpg - 18.gif Линдзи най-после си е намерила нещо в което я бива biggrin.gif що не се хване на "такава" работа , къде е тръгнала да си играе на актриса и певеца...... а колкото до филма - ще го гледам само ако Линдзито я убият някъде в началото , винаги съм си мечтала да я видя как умира biggrin2.gif

Оооо, ако умира веднага го дърпам тоя филм. А относно професията - най-после я е улучила - що не вземе да се пенасочи?
ladysunshine
Преди много я харесвах Линдзи, но напоследък покрай новините около нея, че била наркоманка и алкохоличка ми се промени мнението за нея. Въпреки всичко продължавам да гледам филми с нейно участие, защото са доста добри
DiSaSteR`
Хм...преди й се кефех ама сега...неква супер пропаднала наркоманка,алкохоличка.....жалка раота.
brooke_d
Винаги много съм и се кефела!! Дори сега сле всички новини че е наркомака и т.н....Просто тя си ми е любимата актриса, а и като певица много ми харесва! Даже си имам A little More Personal оригинален smile.gif въперки че струваше 30 лв dry.gif , но се изискват жертви.Тъи че пишете ме и мене към феновете!!! biggrin.gif
DakotaTrent
Цитат(DiSaSteR` @ Jul 22 2007, 00:39) *
Хм...преди й се кефех ама сега...неква супер пропаднала наркоманка,алкохоличка.....жалка раота.

Че даже и продължава по същия път... dry.gif

Едва излезнала от втория си престои в рехабилитационна клиника, полицайте пак я хващат да кара в нетрезво състояние плюс бонусче кокаин в колата й...е тва е сериозно отношение, евала! worthy.gif

И с цялата си наглост Линдзи казва..."Да, невинна съм...не съм взимала наркотици, те не са мои", все едно да караш в нетрезво състояние е нещо супер незначително...

EDIT: в музея на восъчните фигури вече са й актуализирали визията...

biggrin.gif
Peyton___
Добра актриса е
Малко се е по-развалила девойката ама са квоо да се прай неможе да живееш ХайЛайфа и да не се захванеш с нещо от тоя сорт...дано се оправи все пак е малка още има време.
Смятам,че след време всичко ще си дойде на мястото...гледала съм сравнително доста филми с нейно участие и мога да кажа,че опеделено става за тая работа...мн миловидна и сладка е и зарибява..случвало ми се да си разглеждам каталози с филми и само като я видя на обложката или прочета името,веднага да си тегля филма biggrin2.gif
Така,че Lindsay си е супер
DakotaTrent
Според медиите я очакват 180 дни затвор....

Коментар? smile.gif
brooke_scott
еми като се има предвид 4е тая година стана пълнолетна и едва сега има право да пие, а тя беше алкохоли4ка на нз си колко години, предполагам 4е и затвора е нещо свързано с алкохол и каране на кола или нещо от рода, според напълно си заслужава...

ина4е е с-р сладка и мн добра актриса, общо взето прай мн готини филми
Катeто
ами всеки си има свой собстен живот,не можем да я съдим как да го живее,важното е ,че прави готини филми и казват,че е мн обикновена и земна...нейните филми ми харесват повече от тези на хилари,например ако сравним лизи и шантъв петък......сладурана си е от всякъде happy.gif
dEniChka
Не ме кефи толково много .. mrgreen[1].gif
ladysunshine
А може лид а попитам I Know Who Killed Me кога излиза. Иначе изглежда доста добър
sladuranka
Една много яка пародия на Хари Потър, където Линдзи играе Хърмаяни. Умрях да се смея 4.gif 4.gif 4.gif

http://parodiq.com/index.php?option=com_co...5&Itemid=38
susito
на мен I know Who Killed me ми беше адски тъп и нищо не схванах от него о.О
ladysunshine
Цитат(sladuranka @ Sep 2 2007, 14:54) *
Една много яка пародия на Хари Потър, където Линдзи играе Хърмаяни. Умрях да се смея 4.gif 4.gif 4.gif

Ооо от кога не се бях смяла така smile.gif Много е яко това
ThePinkDuck

Ами какво да кажа SNL си е велико нещо! Когато го гледах предаването умрях от смях, имаше още много идиотщини ама това сякаш най-много изпъкваше!
Mrs.Ackles

Хаха, уникат. 18.gif 18.gif Мерси.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.