Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lindsay Lohan
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2
DakotaTrent
Това е съвсем малка част от това, което Линдзи е правила в SNL smile.gif Имам едно от предаванията, които тя водеше на диск и там има уникални скечове biggrin.gif
rali4kata
7.rali4kata
angel_girl
Много ми харесва Линдзи! Страшна актриса е, а пък е и мнооого симпатична!
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
Peyton___
Цитат(ladysunshine @ Sep 6 2007, 08:16) *
Цитат(sladuranka @ Sep 2 2007, 14:54) *
Една много яка пародия на Хари Потър, където Линдзи играе Хърмаяни. Умрях да се смея 4.gif 4.gif 4.gif

http://parodiq.com/index.php?option=com_co...5&Itemid=38

Ооо от кога не се бях смяла така smile.gif Много е яко това

Оуууу това се казва голям смях 3.gif biggrin.gif егати якото найстина...супер е направено mrgreen[1].gif
rali4kata
Искам да попитам нещо.Във филма Just my luck на края на филма коя песен пускат?
jivitu
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
На външен вид не е нищо особено,но пък има добри филми wink.gif
dragon_girl
На външен вид бива,филми и също,но с държанието си ...

Color Bubbles
Преди я харесвах много!...Но сега...вече не толкова...развали се това момиче..=/
ThePinkDuck
Оказа се много стабилна. Каза, че ще се оправи и наистина го прави. Евала. Дано сега и някой качествен проект направи.! mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Линдзи в най-новият брой на New Yorker.

Фотосесията според мен не може да се мери с оригиналната, но хей, втора Мерилин няма. А и трябва да отбележа, че г-ца Лоан изглежда супер.

Jordan
18.gif oooooooo не не, това тука е черешката на тортата, на тазвечершната ми чаторска одисея.
dragon_girl, ти видя ли снимката, която си постнала? устните й приличат на мазани с пастели а веждите й рисувани с водни бойчки. Това определяте за "не лошо" shocking.gif
Тя беше симпатична, даже й бях фен едно време, ама като порастна стана готова за "freak show". Бях видял скоро една нейна снимка- изглеждаше прилично, но на огромна част от снимките си- ауч!Говоря за лайв снимките, не за фотосесиите, щото то там всеки може да изглежда перфектно.
Плюс тва сесията на Мерилин Монро е "вляк". Тялото й е грозно, много. И да го мацнеш това тяло на корица на New York...уоу! shocking.gif
♥Didito♥
Като си помисля, че преди толкова я харесвах dry.gif напълно ми се развалиха представите. Доста се промени и сегашния и` имидж не ми харесва. Не съм забелязала чак такива големи качества в нея.
Miss_Duff
Ииу,фотосесията съкс... unsure.gif На една от снимките дори ми приличаше на бременна... blink.gif
**Sophia**
At Melrose Avenue - March 27

Още снимки тук
gan4e70oo
Филмите й са добри,харесват ми и 1-2 нейни песни,но ме отвращава това,което правеше или още прави,но не го показва толкова.Не знам просто като "пропадна" толкова надълбоко взе да ми става антипатична.
moni_hs
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
10.moni_hs
fenkanabrooke
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
10.moni_hs
11.fenkanabrooke
Marissa Cooper
Харесвах я в "Капан за родители".После малко изпадна,но пак е готина.
djesito
Преди много я харесвах както и нея така и филмите й,но сега вече не ме кефи....мисля,че доста хора останаха разочаровани от нея!
Plamie
Не ми харесва особено нито като външен вид, нито като актьорски умения, а камо ли като поведение. smile.gif
cashmere
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
10.moni_hs
11.fenkanabrooke
12. cashmere
HiLaRy`DuFf{}
Има много лунички .. mad.gif преди и аз много я харесвах сега нещо не ми харесва

http://alcopop.files.wordpress.com/2008/01/lindsay-lohan.jpg - на тази снимка е много сладка ...
djesito
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 19 2008, 17:05) *
http://alcopop.files.wordpress.com/2008/01/lindsay-lohan.jpg - на тази снимка е много сладка ...

Да,снимката е мн яка!
fenkanabrooke
Снимките и са супер няма спор в тва отношение, но поведението и никак даже. dry.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 20 2008, 00:00) *
Снимките и са супер няма спор в тва отношение, но поведението и никак даже. dry.gif

Мхм. dry.gif Поне скоро не съм я срещала в списанията...
ThePinkDuck
Преди адски ме дразнеше, после още повече, но вече не. Тъкмо обратното. Доказа на всички холивудски лигли, че решиш ли можеш да постигнеш всичко. Отказа пороците и почна да си връща позициите на "акьорския пазар"! Определено ме радва а и Labor pains ще гледам с интерес. Макар, че в доста неща леко напомня Juno.
lori9bonboni
Самата тя не ми харесва, но филмите й са просто супер.. rolleyes.gif
badbaby22
Определено като актриса я харесвам много, има страхотни филмчета с нея. Симпатична е, но нещата, които прави извън киното ме отвръщават wacko.gif И все пак мисля, че e доста добра актриса и заслужава уважение! emoticon1 (118).gif
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
10.moni_hs
11.fenkanabrooke
12.cashmere
13.badbaby22
naley_
В интерес на истината по едно време ми беше любимата актриса,даже си пуких блузка с лика й blush.gif
Но напоследък не съм я гледала във филми ,а и имам нови идоли biggrin2.gif Обаче тя винаги ще си ми харесва ,малко или много,понеже е перфектна актриса и има много сладко излъчване.
1.Adorkable
2.LoF_Chad
3. dqvol4e7o_mims
4.gotinoto_baby
5.naleyforevar
6.kingsize-4eto
7.rali4kata
8.angel_girl
9.Jivitu
10.moni_hs
11.fenkanabrooke
12.cashmere
13.badbaby22
14.naley_
DakotaTrent
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Aug 19 2008, 17:05) *
Има много лунички .. mad.gif

Хах, преди години имаше един тип, който се зарибяваше да й брои луничките mrgreen[1].gif

Цитат(ThePinkDuck @ Aug 20 2008, 13:34) *
Определено ме радва а и Labor pains ще гледам с интерес. Макар, че в доста неща леко напомня Juno.

Единственото общо е бремеността. Иначе житейските ситуации в които попадат двете героини са напълно различни.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.