Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blood Ties (2006)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Lois Lane
Доста дълго време се чудих дали изобщо да създавам нова тема за този сериал, който е едва в средата на първият си сезон и е меко казано неизвестен за голямата маса от зрителите. Но тъй като според торент статистиката все пак има зрители, следователно и Blood Ties заслужава своето скромно форумно местенце.

В основата на сериала е залегнала идеята за вампирите, но това става ясно повече от краткото резюме, публикувано малко по-надолу. Като цяло се надявам темата да Ви допадне. А съвсем скоро Ви обещавам и подробна информация относно сюжет, актьори и най-вече относно книгите и тяхната авторка Tanya Huff.

## Режисьор : Allan Kroeker

## В ролите :
Christina Cox (Vicki Nelson), Kyle Schmid (Henry Fitzroy), Dylan Neal (Mike Celluci),
Gina Holden (Coreen Fennel)

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : Канада

## Година : 2006

## Времетраене : 43min.

## Език : Английски

## Субтитри : destiny

## Жанр : Драма/ Фентъзи/ Ужаси/ Криминален/ Детективски

## Официален Сайт : http://www.lifetimetv.com/shows/bloodties/

## Резюме :

Blood Ties

Вики Нелсън е привлекателна млада жена, служител на закона в Полицията на Торонто до момента, в който не започва да губи постепенно, но сигурно зрението си. Убедена, че работата зад бюро не е за нея, тя напуска длъжността си и открива частна детективска кантора. Скоро чаровната и решителна героиня се изправя пред загадъчните трудности на първият си самостоятелен случай. Той обаче се оказва напълно необикновен, забулен в мистерии и тайства. Попаднала в един нов и непознат за нея свят на свръхестественото, Вики решава да приеме помоща на вампира Хенри и да влезе в решителна битка със силите на злото - нормални и паранормални.

Връзка в ЗамундаНЕТ:

Blood Ties - Blood Price ( part 1 & 2)

Blood Ties - Bad JuJu

Blood Ties - Gifted

Blood Ties - Deadly Departed

Blood Ties - Love Hurts

Blood Ties - Heart of Ice

Blood Ties - Heart of Fire

Blood Ties - Stone Cold

Blood Ties - Necrodrome

Blood Ties - Post Partum

Blood Ties - Norman

Blood Ties - DOA

Blood Ties - Wild Blood

Blood Ties - 5:55

Blood Ties - Bugged

Blood Ties - The Devil You Know

Blood Ties - Drawn and Quartered

Blood Ties - Wrapped

Blood Ties - The Good, the Bad and the Ugly

Blood Ties - We'll Meet Again

Blood Ties - Deep Dark

Превод и редакция Haruka_Tenou

Субтитри:

SUBS.SAB.BZ

С любезното съдействие на destiny.

Легенда на описанието:
червено - торент по-стар от една седмица
черно - неизлъчен епизод
синьо - актуална серия/торент
Aurora
Съгласна съм че сериала за момента е доста непопулярен и повечето от потребителите на форума сигурно дори не са го чували, но филмчето е интересно и си заслужава да се види. Напоследък има внезапен наплив на фантастични сериали и е доста трудно да се отсеят по-добрите от посредствените, но аз гледах първите епизоди на Blood Ties и мисля, че той е по-скоро от втория тип. Вярно темата за добрия вампир се поизтърка малко, но има и доста оригинални и интересни моменти, които хващат окото. С две думи гледайте сериала, няма да съжалявате wink.gif .
Gossip Girl
Като видях заглавието не можах да се сетя, но после като видях снимката на мацката и прочетох резюмето се сетих..Филма е наистина готин..Ама не помня къде съм го гледала..Като че ли ми бяха дали диск, за да гледам друг филм и имаше серийка от този, но филма наистина ме изкефи и сега започвам да дъпам серийте..
DjeNNy
Адски е готин сериала. Отначало започнах да го гледам само заради Kyle Schmid. Сега си дърпам всяка серийка 4.gif Всичко си го има в това сериалче... абе невероятно си е wub.gif wub.gif wub.gif
Голямо благодарско за темичката 1clap[1].gif

Lois Lane
Цитат(DjeNNy @ May 15 2007, 00:17) *
Адски е готин сериала. Отначало започнах да го гледам само заради Kyle Schmid. Сега си дърпам всяка серийка 4.gif Всичко си го има в това сериалче... абе невероятно си е wub.gif wub.gif wub.gif
Голямо благодарско за темичката 1clap[1].gif

Няма защо да благодарриш. Радвам се, че се намират хора, на които сериала да им допада и които да го следят редовно. Самата аз съм му голям фен. Нищо, че не може да се мери по бюджет и специални ефекти с по-големите телевизионни шоута в бранша. Надявам се скоро темата да живне малко по малко и да ми се посъздаде работа с по-конкретни запитвания относно серала, героите и актьорите в тях...Изобщо относно екипа работещ по създаването на Blood Ties.
ThePinkDuck
От доста време чаках сериала и накрая чакането определено си заслужаваше! Все си мислех, че тая история с добрия вампир е много изтъркана вече, ама то реално сериала не се върти само около нея! Яко е сериалчето и се радвам, че и други хора го гледат! mrgreen[1].gif
Peytonche
Аз го изтеглих преди няколко седмици още, но не бях сигурна дали искам да го гледам. Направи ми впечатление, защото обожавам истории за вампири. Гледам всеки филм,в който има вампири,но филма ме удиви страхотен е само за един ден изгледах 6 серии worthy.gif Ама не мога да разбера все още не излязъл целия сезон така ли ?
Lois Lane
Да, точно така, сериалът все още не е излязъл напълно. За сега сме на серия номер 13, ако не броим 1ва и 2ра като една. Очаква се на есен сезонът да продължи излъчването си. Но за сега нищо още не е на 100% сигурно.
sulu
Ми аз гледах малко от две серии, които хванах по AXN и ми хареса, но уви няма сийд за мен и не го намирам( не че съм търсила чак толкова усърдно).Та мисълта ми е да дадете сайт, където го има, но ако е торентспай няма смисаъл, че там е направо с 100км/ч
aiwii
Здравейте, търся субтитри за 9 и 10 епизод от втория сезон на филма help[1].gif please.gif
moniros
За S02E09 и S02E10 май наистина ще се почака - още нямало субтитири на английски, на за 09 серия има една добра душа, която ги превежда по слух 4.gif
На мен друго ми стана интересно - в момента Blood ties върви по AXN - всяка неделя - и в програмата им всички серии са ПЪРВИ сезон - дори това, което ние си теглим за втори
aiwii
2thin[1].gif аз имам субтитри за 9 и 10 еп., но на италиански, ако някои може да ги преведе , ги давам веднага 2thin[1].gif
sulu
Гледах сериала по AXN до някъде и днес си изтеглих останалите епизоди.Останаха ми 2 епизода и вече нямам търпение за още епизоди.Надявам се в бъдеще да видим повече развитие с татусите на Вики.

Някой има ли информация за нови епизоди/ нов сезон кога ще бъдат, ако има такива ?
sulu
За съжаление имам лоши новини.Сериалът е бил спрян и в момента има една съвсем слаба надежда да бъде подновен от някой канадска телевизия или от някоя по-долнопробна американска.
Ако искате да спасите шоуто гласувайте тук ----> Save Blood Ties
Сайта на шоуто----> Blood Ties

Много лоша работата, тамън се запаля по някой сериал и разбира се се оказва анулиран.Все пак тая някаква надежда, но тежката истина е че едва ли ще го подновят unsure.gif sad.gif sad.gif
peytoninlove
[b]Не знам дали все още някой посещава форумарно ще съм много благодарна, ако някой ми каже откъде мога да си сваля саундтрака на филма?!?Това е най-готиният сериал и се надявам да го продължат!!!![/b]
ThePinkDuck
Цитат(peytoninlove @ May 6 2008, 15:00) *
[b]Не знам дали все още някой посещава форумарно ще съм много благодарна, ако някой ми каже откъде мога да си сваля саундтрака на филма?!?Това е най-готиният сериал и се надявам да го продължат!!!![/b]

Ти се надяваш ама те отдавна го канселираха!
tears of pearls
Сериала е супер ако някой разкаже последната серия ще е супер И няма ли някакъв начин да продължат да снимат Кръвни връзки аз се пристрастих особенно се првързах към Кайл Шмид ролята му на вампир е повече от божественна
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.