Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "The Hard Part"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"The Hard Part"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Now knowing what’s at stake if they fail in their mission, Hiro (Golden Globe nominee Masi Oka) and Ando’s (James Kyson Lee) determination to save the world is put to the test. Committed to the path, Nathan (Adrian Pasdar) takes some surprising steps to guarantee his election. Jessica (Ali Larter) and D.L. (Leonard Roberts) begin to learn how their family fits into Linderman’s plans. Thompson (guest star Eric Roberts, ”Less Than Perfect”) brings someone new into his company’s fold. With more and more blood on his hands, Sylar (guest star Zachary Quinto) visits his mom (guest star Ellen Greene).

НАКРАТКО: Сега след като знаят какви ще бъдат последиците ако те се провалят, решителността на Хиро и Андо да спасят света е подложена на тест. Отдаден на работата, Нейтън приема изненадващи мерки, за да усигури избирането си. Джесика и ДиЕл започват да научават как семейството им се вписва в плановете не Линдерман. Томпсън води нов човек в компанията си. С още повече кръв по ръцете си Сайлър посещава майка си.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E21.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
seduction_55
Невероятен епизод.Особено финала.Значи Линдермен и компания искат умишлено да взривят Ню-Йорк,и все пак как смятат да го направят.Ами Питър сега какво ще стане.Не трябваше да се навира при Тед.А пък Сайлър,за всичко е виновна майка му,а сега си нави на пръста че иска да стане президент,от което се вързват много неща от предния епизод.Значи Питър наистина се взривява,Клеър го застрелва,и след време може би вадят куршума.А пък Сайлър защо си мисли че той ще се взриви.Тази малката наистина има невероятна способност.
f0rgy
Леле свалям веднагааа и после ше коментна,ама превюто ми изглежда интересно wink.gif
sulu
Изгледах го и направо нямам търпение за финала на сезона.Малко ми беше тъпо,че толкова време ни занимаваха с майката на Сайлър,но от друга страна така малко или много ни показаха някаква по-човешка страна на Сайлър.Като гледам Питърчо яко ще избухне emoticon1 (23).gif и май няма спиране,освен ако Клеър наистина не го удари на точното място
Apfh
Епизода определено не беше в типичният "екшън" стил, в който протече втората половина от сезона, но за сметка на това ми хареса. Разбрахме доста неща за Сайлър - човека, който държаха в тъмнина през целият сезон. Беше спокоен епизод бих казал... затишие пред буря wink.gif
FaLLOuTbOy
Дано Ники/Джесика убият тъпата Кeндъс или както се казваше. 15.gif
Adorkable
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 11 2007, 11:09) *
Дано Ники/Джесика убият тъпата Кeндъс или както се казваше. 15.gif

Дано,бърка ми в душевното здраве тая 14.gif 19.gif .Серията беше страхотна,но най-много ми хареса краят и частта с майката на Сайлър happy.gif .Разбрахме,че и Сайлър има чуства,ама майка му кво го зарибяваше да става президент dry.gif .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.